Tuhlaajapojan elämänmuutos -

Tottakai kirjoitat juuri mistä vain haluat omassa blogissasi. Tämä trolliksi nimeäminen on täysin turhaa ja koitinkin aiemmassa viestissäni selventää hieman jo asiaa. Netissä on käytössä nimimerkkejä pelkästään jo Suomessa miljoonia eli pakostakin menee päällekkäin välillä.

Näytä koko viesti
Tuhlaajapojan elämänmuutos -

Moi Anssi! Tarkoitatko minun nimimerkkiäni PikkuPro? (sinun omassa lukee Pokeritiedon Pi... eli en näe kokonaan)

Minua on kutsuttu reilusti yli 15 vuotta nimellä PikkuPro ja se on itselleni erittäin tärkeä lempinimi eli on minulle hyvin tuttu myös, koska juontaa juurensa harrastuksesta, jossa olin pienin, mutta luonnollisesti paras.:)

Ps. Nimimerkissäsi on esillä pokeritieto... Toivottavasti tämä saitti pysyy nimensä veroisena eli sijoitukseen keskittyvänä!

Näytä koko viesti
Tuhlaajapojan elämänmuutos -

Mukava blogi aloitus. Tällä saitilla on yleisesti pokeri aika kovasti ollut esillä ja toivottavasti kirjoittaisit vain sijoittamiseen liittyvistä asioista ja jätät turhat pokeriturinat jonnekin muualle. Tämä sen takia, että olisi hyvä, että tästä saitista ei tulisi mitään uhkapelisaittia ja sekaisi turhaan täysin oikeaa rahan tekemistä. Muutamasta taloussaitista on tullut jo aiemmin jotain kumman uhkapelisuosiollista sekä suosivaa saittia ja niihin kirjoittaminen on pitänyt sen takia lopettaa. Eli olisi mukavaa pitää tämä uhkapeleistä vähän kauempana ja ei mitään kasinokirjoituksia liikoja.

Seurantaan menee blogisi ehdottomasti!

Näytä koko viesti
Hehkutusketju -

Mahtava startti: GoPro! Tästä saattaa kehkeytyä yksi kovimpia nousijoita vuonna 2014!

Näytä koko viesti
Nordnetin superrahasto -

Kyllä Dharma on tässä nyt varmasti oikeassa ja juuri näin asia taitanee olla. Olisi kyllä tärkeää saada vielä lisätietoa sekä vahvistusta joltakin, kiitos!

Näytä koko viesti