Olet täällä

Tuhlaajapojan elämänmuutos - 25.10.2014 11.52

Päivitettävää olisi lähinnä pokeririntamalla, josta en ole jaksanut sitten pelkästään kirjoitella tänne. Muutin elokuun alussa Helsinkiin ja olen sen jälkeen käyttänyt aikaani melko paljon pelaamiseen ja oman pelin kehittämiseen. Kesäloman jälkeen pelit sujui melko heikosti, mutta nyt suunta on kääntynyt ja tästä kuukaudesta on tulossa luultavasti vuoden paras. *sormet ristissä*

Sijoitusura ei siis ole oikein vielä sattuneesta syystä lähtenyt käyntiin ja tästä syystä myös päivitysten tekeminen on jäänyt. Toivottavasti lähiaikoina olisi kirjoitettavaa sijoitusasioista!

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Tuhlaajapojan elämänmuutos - 29.6.2014 01.18

Kiitos tsemppauksista ja tervetuliaisista!

PikkuPro-trollille selventääkseni kirjoitan blogissani juuri niistä asioista joita elämässäni tapahtuu, enkä todellakana aio jättää jotain kirjoittamatta sen takia, että saitti pysyisi nimensä arvoisena tai että joku toivoisi ettei saitista tulisi mitään uhkapelisaittia. En aio kirjoittaa tänne käsihistorioita tai muuta vastaavia, mutta asiat joita käsittelen tulevat väistämättä käsittelemään jollain tasolla pokeriammattilaisuutta, halusi "sivuston linja" sitä tai ei. Jos lopetan pokerin ja alan harrastamaan pingviininpoikasten nylkemistä,  niin silloin tulen luultavasti kirjoittamaan siitä. Enkä usko, että moni haluaisi sitäkään!
 

Seuraavat kolme päivää tulee näyttämään selkeän suunnan mitä elämälläni tapahtuu ja odotan jokaista tulevaa tuntia mielenkiinnolla. Huomenna lähden Tampereelle suorittamaan loppusiivouksen vanhasta asunnostani ja sen jälkeen olen periaatteessa täysin vapaa tekemään, mitä ikinä tahdon! Maailma on loppupeleissä aika helvetin mahtava paikka ja minulla on uskomaton mahdollisuus kirjoittaa tarinaani monella eri tavalla tästä eteenpäin ja on todella mielenkiintoista seurata minne ikinä se minut viekään!

Näytä koko viesti