Kolumni: Johdannaismarkkinan sudenkuopat -

esimerkiksi vipu, suojaaminen (tiedän muutaman jotka tätä tekevät) ja pääsy kohde-etuuksiin (vivulla), joita muuten saattaa olla vaikea treidata. 

kannattavuuteen on ota sen enemmän kantaa kuin että itse kukin tekee omat päätöksensä preferenssiensä mukaan, itse käytän vivuttamiseen näitä johdannaisia joista kirjoitan.  

Näytä koko viesti
Sijoittajamestari 2014 -

ei kovin ruusuinen alku

 

Kilpailu alkaa alusta maanantaina 6. lokakuuta klo 10.

Viime päivien tekniset ongelmat kurssipäivityksissä ovat johtuneet suuresta kuormituksesta. Osallistujamäärä on odotettua huomattavasti suurempi, mistä olemme erittäin iloisia, eivätkä tällaiset ongelmat tietenkään ole hyväksyttäviä. Niitä on korjattu koko viime yö ja korjataan tarvittaessa viikonlopun ajan. Kilpailu alkaa alusta maanantaina. Kaikki tilit nollataan, koska kilpailussa on ollut mahdollista käyttää kurssiviivästyksiä edukseen.

Olemme itse yhtä pettyneitä kuin osallistujat, mutta toivomme kaikesta huolimatta sinun ja muiden osallistujien innon säilyvän vielä maanantaihin asti. Kunhan ongelmista päästään eroon, edessä on mielenkiintoinen ja opettava kilpailu maanantaista klo 10 lähtien.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä meihin sähköpostilla trading.support [at] ngm.se (trading[dot]support[at]ngm[dot]se).

//Sijoittajamestari

#sijoittajamestari

Näytä koko viesti
Pörssikauppojen selvitysaika lyhenee -

mahtava homma, olen tätä jo pitkään odottanutkin

Näytä koko viesti
Sijoittajamestari 2014 -

Olet mukana kokonaiskilpailussa kun ilmoittaudut ennen 1. lokakuuta, tämän jälkeen ilmoittautumalla voit kilpailla ainoastaan viikkopalkinnoista.

Jos tähän on ihmisillä kiinnostusta niin kannattaa ilmoittautua samantien. 

itse rekisteröidyin samalla nickillä kuin täällä foorumilla

 

Näytä koko viesti
Sijoittajamestari 2014 -

todennaköisesti, ja juuri mietinkin parasta tragediaa voittaa kisa. upporikas tai rutiköyhä taitaa olla homman idea, mikä ei tietysti ole omiaan tuomaan parempaa mainetta näille tuotteille :D

Näytä koko viesti
Talousdokkari-vinkkejä. -

Toivottavasti myös podcastit ovat tervetulleita....tässä pari mielenkiintoista pro-bitcoin podcastia (Joe Rogan - Andreas Antonopoulos molemmissa)

http://www.youtube.com/watch?v=1cexawnOlR8

http://www.youtube.com/watch?v=EnhGlgCm4MU

Näytä koko viesti
Kolumni: Johdannaismarkkina liikkeellelaskijan näkökulmasta -

Kiitos! Takaajan näkökulma on varmasti täysi mysteeri suurimmalle osalle sijoittajakuntaa (toivottavasti ei enää niin pahasti tämän artikkelin jälkeen) ja jos jotain jää mainitsematta niin kerron mielelläni lisää tarvittaessa.

Näytä koko viesti
Kolumni: Johdannaismarkkina liikkeellelaskijan näkökulmasta -

Ymmärrän mitä tarkoitat. Myyntilaidan puuttumiseen voi olla muutama eri syy:

1) Joku on ostanut 0-30sek sisään koko laidallisen, takaaja suojaa ja palauttaa sen 40k nipun laidalle heti kun suojaus on tehty.

2) Tuote on myyty loppuun (koko liikkeellelaskettu määrä on "ulkona"), jolloin takaaja tarjoaa ainoastaan ostolaidan koska he eivät voi myydä jotain mitä heillä ei ole. Jos takaaja myy yli liikkeellelasketun määrän, puuttuu FiVa asiaan sillä näin ei saisi koskaan käydä.

3) Tekninen vika.

...kaikissa näissä tapauksissa kannattaa soittaa nopea puhelu takaajan asiakaspalvelunumeroon ja selvittää tilanne.

Tuosta hinnoittelusta en osaa sanoa suoralta kädeltä mitään, näyttää erikoiselta minunkin silmääni. B LONGNOK GT CZB näyttää olevan "liian halpa", siinä ei ole hinnoiteltu gap-riskiä sisään lainkaan (erinomainen tuote sijoittajalle siis), kun taas B LONGNOK GU CZBssa sitä on aivan liikaa ?!? Älä siis koske GU-versioon tikullakaan, siellä on jotenkin pasmat sekaisin.

Näytä koko viesti
Kolumni: Johdannaismarkkina liikkeellelaskijan näkökulmasta -

Rehellisesti sanottuna en enää muista tarkalleen kaikkien liikkeellelaskijoiden toimenpiteitä osarien aikaan. Voi hyvin olla, että Norppa vetää laidat kokonaan pois pahimman volan ajaksi, mikä ei tietenkään ole asiallista ja siitä pitää ehdottomasti valittaa. Monet liikkeellelaskijat tuplaavat-triplaavat spreadin näissä tilanteissa koska osakkeen hinta heiluu niin pahasti juuri ennen osaria ja osarin jälkeen, että tuotteen oikean hinnan määrittely on mahdotonta ja suojaaminen sitäkin vaikeampaa. Palaan näihin juttuihin seuraavassa kolumnissa tarkemmin.

Commerzbankin turboista sen verran etten ole hetkeen niitä seurannut, mutta silloin kun itse duunailin siellä niin spreadi pysyi 1 centissä hamaan tappiin asti. Mailaan heille ja kysyn tarkemmin mikä on homman nimi ja palaan asiaan kun tiedän lisää. 

Näytä koko viesti
Kolumni: Hyvässä seurassa voi pelata isompaa -

juuri näin.

Näytä koko viesti