Olet täällä

Suomalaiset kiinnostuivat Attendosta?

Käyttäjän verkossa kuva
Liittynyt: 7.1.2019, 08:39
Viestejä: 3

Attendosta on puhuttu koko alkuvuosi huonossa valossa, mutta tämän perusteella

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/565677

suomalaissijoittajat ovat oikein innostuneet laittamaan rahojaan ruotsalaisyhtiöön.

Onko tämä jo sijoittajilta liian raakaa bisnestä?

Käyttäjän jippej kuva
Liittynyt: 29.8.2017, 20:24
Viestejä: 14

Olen osallistunut ostotalkoisiin. Moraali on rikkaiden luksusta. Media painaa yrityksen maanrakoon ja Q4 katsauksessa ohjeistetaan mm. "The possibilities to increase margins from current level is deemed limited during the current year and 2020.". Yritys kasvaa ja arvioi marginaalien paranevan tulevaisuudessa.  Huomioiden kuitenkin kuinka paljon hoitokoteja yms. yritys omistaa vs. ikävien tapahtumien määrä, niin en pidä tätä mitenkään erikoisena. Tekevälle sattuu. Lisäksi tämä on itselle hyvää toimialahajautusta.

-jp

Käyttäjän Mikko Mäkinen kuva
Liittynyt: 1.2.2019, 15:55
Viestejä: 21

Me olemme osaketta edelleen shorttina. Osake laski negatiiviseen julkisuuteen 5% 30.1. Sen jälkeen toipui melko hyvin. Kurssin romahdutti surkea tulos ja ohjeistus (sanoi Suomen media kurssilaskusta mitä tahansa). Ei tätä Suomen tilannetta Ruotsin sijoittajapiireissä kovin vahvasti olla noteerattu. Osake ei ole mitenkään erityisen edullinen. Olisin vähän varovainen kasvun ja kannattavuuden parantamisen suhteen. Ei vaatimukset näille firmoille ainakaan tule laskemaan. Eikä uusien kohteiden saaminen helpottumaan tämän mediarummutuksen jälkeen.

Jos luurankoja kaapista vielä löytyy, niin Attendosta voidaan tehdä politiikan lyömäase. Ei munkaan mielestä Attendo ole tehnyt mitään niin pahaa, ettenkö osakkeeseen voisi sijoittaa. En vain vielä halua. Luultavasti kaikki menee hyvin. Shortti perustuu osittain myös siihen, että voi tulla enemmän näitä mukaeettisiä myyjiä.

Mainos: Aurejärvi Varainhoito
Yksilöllistä ja luotettavaa täyden valtakirjan varainhoitoa
Tutustu