Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 4.2.2021 10.30

Ass-trix kirjoitti:

Mutta tämähän koskee vain indeksejä; eikö sen ole tutkimukset kattavasti osoittanut, että indeksejä ajaa ylös vain hyppysellinen osakkeita ja suuri osa osakkeista tekee vain turskaa tai nollavoittoa. Mitä pidemmän aikavälin ottaa tarkasteluun, sitä harvempi osake ajaa indeksejä ylös ja sitä useampi ei tuota mitään.

Moi, hieno juttu, laitatko Astrix jonkin lähteen tälle? 

Näytä koko viesti
Suomalaiset kiinnostuivat Attendosta? - 3.5.2019 06.48

Nostellaanpa. Attendo on myös swingin näkökulmasta tällä hetkellä kiinnostava. Pohjilta on tultu ylös kivasti mutta aikaisemmat hinnat ovat vielä kaukana. Nyt viime aikojen Attendo spesifejä skandaaliotsikoita ei ole tullut ja tärkeimpänä sijoittajien luottamus osaketta kohtaa näyttää olevan palautumassa odotuksia paremman kvartaalii q1sen jälkeen. Itselläni kiinnostus kohdistuu kvartaalilla toteutuneeseen vahvaan kasvuun johon viittasin jo edellisessä viestissä. Trainee pitää osaketta silmälle pienellä swingillä vaikka pidempäänkin longin on valmistauduttu ellei yllätyksiä tule

Näytä koko viesti
Basware - 25.4.2019 04.08

Eipä unohdeta tätäkään osaketta. Osake on alkanut toipua kuun alun pohjista ja hakenut hieman suuntaa 22 € tienoilla. Uskallus ei vielä riitä swing-longin asettamiseen, kun markkinoilla tuntuu olevan hieman riskittömämmiltä tuntuvia vaihtoehtoja, mutta ensi viikon tiistaina 30.4. nähdään mikä on suuntama. Jos reaktio näyttää positiviiselta, mielestäni osake nousee hyvin todennäköisesti pidemmänkin aikaa. Jos toisaalla treidipositiot sulkeutuvat, on longipositio tällöin hyvin todennäköinen Baswarelle.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 25.4.2019 04.02

UPM:n swingitreidi alkaa viimein tuottaa tulosta. Katsotaan päästäänkö targettiin 27 € vai kolahtaako aktiivisesti nostettavaan, vaikkakin löyhään stopariin ennen. Ihmeellinen reagointi tämän päivän tulosjulkistukseen, ensin runsaansti miinukselle (tiedä josko Nokian kyykky pelästytti) ja sitten loogisempi reaktio ja 26 € puhki. Jos näin positiivinen reaktio jatkuu päivän päätökseen, voisi olettaa että firman tämän hetkisen tuloskunnon mukaisesti osake jatkaisi nousua lähiviikkoina - ellei sitten markkinoilla tapahdu kummia.

Harmittavasti vaan Nordea alkaa myös kolkuttelemaan swing-treidin ostohintoja, mikäli se alkaa nyt tapailemaan nousevia kursseja lähipäivinä. Katsotaan katsotaan, elämme mielenkiintoisia tulosjulkkaripäiviä.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 17.4.2019 01.50

Puolenpäivän katsauksessa intraday-ennusteeni näyttää osun hyvin nappiin :) Stopari kilahti kiinni ja käteiset kädessä odotellaan josko käydään vielä alempana.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 17.4.2019 09.37

Joo Inderesin Antti tosiaan heittänyt tuon 25 e, jossa mukana ilmeisesti brexit riskiä ja kauppasotauhkaa. Tämän aamun hinnalla PE 9,15 ja viimevuoden vertailukelpoisella EPSillä 11,44. 18 analyytikon ka target on 30 e ja mediaani samaan luokkaa. Näiden pohjalta epäilen että jos indeksissä ei tänään kummallisia tapahdu, osake päättää yli 26 e ja ennen Q1 julkistamista käy jo 27 e jossa sulkeutuu oma longipositioni ellei pamahda stopariin ennen sitä.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 04.16

En valitettavasti tiedä mistä näitä löytäisi, seuraan vain yleistä uutisfeediä firmasta. Ensimmäinen positio iski jo stopariin ja syväkyykky syvenee, täytyy yrittää uutta longikoukkua kun rauhoittuu taas.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 03.11

Tutkinnasta huolimatta ei selkeää syytä pudotukselle joten 25,82 € longi kiinni tiukalla stoparilla

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 02.54

Tutkinnasta huolimatta ei selkeää syytä pudotukselle joten 25,82 € longikiinni tiukalla stoparilla

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 02.33

Myös täällä tarkistus; onko tietoa mikä UPM:ää tiputtaa tänään kun laskettelee alle 26€? Haistelen 1-2 % longiveistelypaikkaa

Näytä koko viesti