Olet täällä

Aspire Global - 3.7.2020 02.19

Aspire Global Launches Industry-first Sports Tournament with Player Control

Aspire Global (https://www.aspireglobal.com/) has launched AspireBattle, an industry-first sports betting feature that offers tournaments covering all major sports. The feature includes player control with, for example, time out functionality in order to secure a safe player environment.

AspireBattle provides sports bettors with the ability to participate in tournaments, covering all major sports. Players can also create their own personal tournament and invite friends to bet live and compete for the top place on the leaderboard.

Following Aspire Global's strong focus on responsible gaming, AspireBattle monitors players' behaviour and times out participants who suffer significant point losses and dip below a specified negative points total.

AspireBattle has been implemented on Karamba's sports betting site and is now offered to other sports sites. It can be integrated into any iGaming platform looking to enhance the sports offering through a truly innovative product.

Morten Hauge, Head of Sports at Aspire Global, said: "We are pleased to once again bring to the market an innovative and unique feature in the sportsbook vertical. The sports gamification invention was created to complement players' ordinary sports betting and to act as the `perfect side dish'. We are especially happy about the player control functionality which is reflecting our strong focus on responsible gaming."

 

Tämä on kyllä niin kryptinen tiedote, että ei mene yhtään jakeluun mikä homma kyseessä. Joku vedonlyöntiä harrastava testaamaan @karamba? Pikkupro?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 26.6.2020 12.46

Tsachi jättää hallituksen omasta aloitteestaan. Mielestäni positiivinen signaali, että CEO on kiireinen. Mahdollisesti ennakoidaan jotain regulaattorin vaatimuksia(USA?).

Vaihdosta: siirrytty kylmän sodan vaiheeseen, kun kukaan ei halua ostaa tai myydä laitojen läpi. Vaihto säälittävää alle 100k jo jonkin aikaa $betz sekoilun jälkeen. 

$BETZ AUM kasvaa edelleen ollen nyt jotain 90M+. Aspire paino vaikuttaa olevan indeksissä n. 0,12-0,13%, jolla tuo reilu 40k osaketta. Tuon muutoksilla ei taas aiheuteta mitään ihmeellistä.

Itse etsin lisäyspaikkaa alta 24 ennen osaria.

 

... targeting new tier 1/2 customers as well as new markets such as USA. Essential part is also M&A activities.

Kuinka epäsuorasti voikaan muotoilla, että pinnan alla kiehuu, mutta mikään ei ole lukossa, niin kiusataan ympäripyöreillä. 

Näytä koko viesti
Finnair - 25.6.2020 03.19

Toivoa saa vaikka kaikilla irtorahoilla, mutta realismin rajoissa ei varmasti kymmenistä prosenteista puhuta merkintöihin nähden. Rahat on yksityisillä jumissa, kunnes joskus selviää paljon saa(heinäkuun 8. Noin), jonka jälkeen palauttavat ylimääräiset. Ise laitoin 10% merkintöihin nähden, kun itselle laskin tuon olevan teoreettinen maksimi. 

Näytä koko viesti
Finnair - 25.6.2020 12.39

Aki Pyysing kirjoitti:

... Lisäksi kannattaa tehdä lisämerkintä, koska muuten ei kannattaisi merkitä lainkaan.

... Veikkaan, että lisämerkinnästä tulee tavallista enemmän, koska tietämättömyys on ollut tässä Finnairin annin yhteydessä runsaahkoa. Joten kuponkeja palanee ymmärtämättömyyden kokossa roppakaupalla.

Samaa tuntumaa itsellä. Merkkarit+10% lisämerkinnän laitoin itse. 5% ajattelineensin, mutta on tämän kanssa hönöilty, niin laitoin 10%. Kallista tämä lentokoneharrastelu tällä hetkellä. 

Näytä koko viesti
Finnair - 23.6.2020 11.16

Artsipappa kirjoitti:

saa nähdä miten alas tämä painetaan, mutta merkkareiden kautta ostetut osakkeet alkaa lähetä vuoden alhaisimpia hintoja. Jotenkin ajattelisin että näkymät on hiukan parantunut vaikka Q2 tuleekin olemaan hirivttävä.

Itse ostin muutaman jo 2,70e hinnoista. Nyt reilu 3 kertaisen määrän 1,7x hintoihin. Eilen jo mietin, että pitää ostaa näitä lisää. Hintaa ja ostopäivää arvoin. Päätös tuli, kun Daytrader kertoi ottaneensa.

Ei ollut koskaan ennen tätä tilannetta edes harkinnassa Finnair. Arpa on heitetty jne. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.6.2020 10.30

The extraordinary index rebalance is now complete.

Additions:

• LeoVegas AB
• NetEnt AB
• Gamesys Group
• Wynn Resorts

Deletions:

• N/A

For more information on the Index, please go to: https://t.co/ab67cbmw0j

Deletions -kohdan luen:

Aspire

Bet AU 

BETCO

NLABS, mutta emme ilmoita tätä virallisesti, kun jäi jäämiä, jotka ei menny loppuhuutariin. Parin prosentin saumat, että siellä on laitettu Kesä-Esa päätteelle, joka ei erota edes nappeja tai sorkittu algoa vähän miten sattuu tms.

Seikkailusta näillä tiedoin 1-2 kruunun korjaus kurssiin, joka imo fair huomioiden positiiviset uutiset, suositusnosto ja Roundhillin huomio yleisesti. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.6.2020 08.42

THAIMING kirjoitti:

Eikö omien ostoista tarvi siis pörssitiedotetta antaa? Riittää että on yhtiökokouksen valtuutus?

Oletin ettei First Northilla tarvisi. Säännöistä en nopealla silmällä löytänyt mitään mainintaa tästä. Menisikö tuo sitten tuon lähipiirin kaupat -säännön alle? Esim. Verkkokauppa.com näkyy laittaneen tiedotteen päivittäin.

Tämä kyllä huolestuttaa, jos omia ei ole yhtään ostettu. Tarkoittaisi ettei katsottu omien osakkeiden ostoa järkeväksi n. 20 kruunun kohdilla.

Edit. Löytyi esimerkiksi Intrum, joka on vienyt takaisinostot läpi ilman ylimääräistä ilmoittelua. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.6.2020 01.56

THAIMING kirjoitti:

 

jippej kirjoitti:

Ostettu about samat takas, jotka keskiviikkona myin. AVA hyvin ostolaidalla, joiden oletan olevan omien ostoja. Ei jaksanut muita paikkoja etsiä. Melkein 3,5 kruunua per osake hyvää välistä. 

 

AVA on kyllä suuremmalla tod näk ruottalaiset tuularit. 

AVA on osittain ruåtsalainen tuulipukukansa, ehdottomasti. AVA:n kautta vaan joku tuntuu ostaneen kokoajan myyntilaidan alle kaikki. Joo, muutama investointipankki BRC, JPAG jne pyörii listoilla, mutta jos minun pitäisi omia ostaa, niin ostaisin ne suurimman välittäjän kautta ja aina ostolaidasta, en myyntilaidasta. Nopealla kirjanpidolla 12.4. jälkeen AVA +20,2-17,3+37,8-24,7+110-54+66-44,6+80-27+39-19+37-17+24-17+57-26+29-17+38-68+17-12+24-29+34-28+203-257+104-42+65-33+79-29 = +1064000 osaketta -761600. Vähän sellainen tuntuma, että nämä eivät ole puhtaasti tuulipukuliikkuja, vaan tuossa on omien ostoja. Näin epälikvidissä lapussa myös harva harrastaa osta-myy toimeksiantoja. Oma realistinen arvio on +400k omia ostettu ja -500k Avanza Pension.

 

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.6.2020 06.11

Ostettu about samat takas, jotka keskiviikkona myin. AVA hyvin ostolaidalla, joiden oletan olevan omien ostoja. Ei jaksanut muita paikkoja etsiä. Melkein 3,5 kruunua per osake hyvää välistä. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.6.2020 06.29

Aspire $BETZ ETF: 1.09% / 292,560kpl. ETF AUM 70M$. Hyvin vähän nettomerkintöjä. Kovia miinuksia ottanut valuessa 8 % tms laskenut. 

Näytä koko viesti