Olet täällä

Sijoitustiedon #Teerenpelit: 4. Aki Pyysingin vieraana Kimmo Matikainen

Käyttäjän Sijoitustieto kuva
Liittynyt: 9.6.2014, 17:41
Viestejä: 754

Sijoitustiedon Teerenpelit -haastatteluohjelman neljännessä jaksossa Aki Pyysingin vieraana on sijoittaja Kimmo Matikainen.

Sijoitustiedon #Teerenpelit -haastatteluohjelma pyrkii tarjoamaan katsojille rentotunnelmaisen juttelutuokion talouteen ja sijoittamiseen liittyvistä aiheista.

Pahoittelut tämänkertaisen jakson heikohkosta mikityksestä!

YOUTUBE: Sijoitustiedon #Teerenpelit jakso 4

Käyttäjän hurjaosmo kuva
Liittynyt: 28.4.2018, 20:18
Viestejä: 12

Koska saat Aki suostuteltua daytraderin oluelle? 

Käyttäjän Daytrader kuva
Liittynyt: 12.1.2016, 14:44
Viestejä: 443

Taisihan sitä joku muu jossain vaiheessa kysyä, mutta olin vähän vastahakoinen. Jotenkin tommonen oluella olo ilman, että saadaan edes yhtä olutta alas tunnin aikana, tuntuu hankalalta. No ei, todellisuudessa en vaan ikinä ole erityisemmin halunnut olla esillä. En nyt täysin sulje vaihtoehto pois, jos kysellään, mutta nyt ei ole aikomusta.

Kimmon haastattelu liippasi siinä määrin läheltä, että hänellä on istumapaikka tuossa metrin päästä omastani. Tosin eipähän tuommoset swing-treidaajat jaksa toimistolla kesäisin istua olleskaan.

Käyttäjän Porvari kuva
Liittynyt: 5.7.2018, 22:53
Viestejä: 1

Lapset kesälomalla niin ei viitsi lähteä sinne rahanteon ytimeen. Olutta muuten otettiin useampi tuon hidastahtisen jakson, haastattelun, jälkeen.

Käyttäjän Matteus kuva
Liittynyt: 24.8.2015, 11:55
Viestejä: 21

Erittäin hyvä haastattelu. Akin välikevennyksille iso plussa. Äänenlaatu / mikitys häiritsi varsinkin alussa kun taustalta tulee jatkuva humina jonka lisäksi Kimmon mikki tosi paljon hiljaisemmalla kuin Akin.

 

Eniten nuorta poikaa jäi mietityttämään nämä reutersin jne ruudut jotka maksavat 2700$/kk. Onko nämä siis laitteita joissa pyörii dataa (käppyröitä) jonka lisäksi isot talot laittavat sinne ensin uutisensa ennen kuin ne tulevat esimerkiksi twitteriin tai nettisivuille kaikkien nähtäväksi? Kuulostaa varsin kalliilta jos vuosihinta on 30K. Miljoonan euron salkulla pitäisi pyöreästi 3%+verot tehdä profiittia pelkästään kyseisellä ruudulla että olisi kannattavaa joten nämä lienee suunnattu isojen rahastojen hoitajille tjms?

Käyttäjän TuomasH kuva
Liittynyt: 31.5.2018, 22:15
Viestejä: 1

Hyvää materiaalia! Näitä lisää, kiitos! smiley

Käyttäjän hurjaosmo kuva
Liittynyt: 28.4.2018, 20:18
Viestejä: 12

Ja unohdinkin samaan lauseeseen mainita että jälleen hyvää ja viihdyttävää settiä niin Akilta kuin Kimmoltakin! Keep up the good work!

Käyttäjän Farseer kuva
Liittynyt: 20.7.2016, 19:14
Viestejä: 213

Hyvää matskua, tosiaan äänien kanssa kannattaa jatkossa olla tarkkana. Tulee siltä osin mieleen Paklun Teerenpelit aiemmista. Mutta toivottavasti tulee lisää, näitä mieluusti kuuntelee / katselee, mieluummin kuin useimpia perinteisiä talouden ja politiikan podcasteja jotka nekin ovat mainioita.

Käyttäjän suppo kuva
Liittynyt: 9.7.2014, 15:49
Viestejä: 9

Loistavia on ollut kaikki Sijoitustiedon Teerenpelit. Kiitos Akille ja vieraille!

Käyttäjän KuplaSalkku kuva
Liittynyt: 14.8.2016, 21:09
Viestejä: 9

Loistavaa. Näitä kun saisi vaikkapa jakso/2vkoa tahdilla jos Akin maksa kestää nuo kuvausten jälkeiset sessiot.

Sijoitustiedon haastattelussa Laura Linkoneva
"On haitallista brändätä sijoittaminen vaikeaksi vähintään kauppatieteiden maistereille sopivaksi ydinfysiikaksi tai Wolf of Wall Street -keinotteluksi jos kansankapitalismia ajateltiin juurruttaa suomalaiseen talouskäyttäytymiseen."
Lue kirjoitus