Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.12.2020 11.37

Life-EV tipsi: Kun laitat kämpän myyntiin, hommaa sitä varten prepaid-liittymä ja ota vaikka se sun koskematon luuri sitä varten käyttöön. Voit vastailla siihen kun sulle sopii ja kun asia on hoidettu, voit heittää sim-kortin mäkeen. Tällä estät sen, ettei sun omaan luuriin tule yhteydenottoja koko talvea... Jos haluut hifistellä, luo uusi sähköpostiosoite myös ilmoitusta varten.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 9.11.2020 01.19

Onko olemassa Mustaa joutsenta jolla tämä veto voi vielä mennä puluille? Ollaan ystävien kanssa asiaa pohdittu ja ihmetelty miten voi olla näin iso kerroin vielä tarjolla. Bidenin kuolema ja Kamala valitaan? Trump ei suostu väistymään?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 4.11.2020 09.24

Trump unibetillä 1,40 ja betfairilla alle 1,50. On kyl kaikkien aikojen Jytky tulossa. Näiden vaalejen tulos ratkaistaan lopulta oikeussalissa, kävi loppujen äänien suhteen mitä tahansa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.10.2020 02.29

Painettu Olybetin kautta @Biden 1,55 maksimit mikä meni läpi eli.. rummunpärinää... 400€. Pienet on limitit nykypäivänä buukkereilla.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 29.10.2020 02.22

Itse laskisin paljonko verohyöty olisi jos asuisin 2v "skutsissa". Jos siitä jää vaikka Sinun osuudeksi 48K säästöä veroissa, voit miettiä asian niin että saat 2K kuukaudessa palkkaa siitä että asut hieman sivussa. Tällä rahalla maksaa mukavasti takseja, kinkkeilyitä ja jopa muutamat itsudemon sushit jos asiaa siltä kantilta ajattelee ja saattaapa jotain jäädä sukankin varteen. Ei se matka kotoa keskustaan fillarilla ole kovin paljoa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.10.2020 08.09

Olen aivan varma että näin tänään aamulla unibetilla @biden 1,70-kertoimen. Nyt yhtä hammasta köyhempänä sekä puudutusaineista sekaisin olevana kerroin on ainoastaan 1,58. Onko tosiaan noin iso kerroinmuutos tässä vaiheessa kisaa vielä yleistä vai olenko nyt katsonut jotain väärin?

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 16.9.2020 01.08

Vantaalla on halli täynnä miljoonia ketunnahkoja, joita kukaan ei osta – Tänään päättyvä huutokauppa saattaa olla viimeinen kuolinisku monelle turkistilalle

 

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006637545.html

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 15.9.2020 09.37

PikkuPro kirjoitti:

1. Aki sanoo, että se voittaa ja lyö rahaa kiinni. Kerrompa "salaisuuden", Aki on briljantti kaveri ja se ei julkisesti mene hypettämään jos ei ole vahva näkemys koska on noloa jos kosh. Miksipä itsen tarvitsisi faktoja tietää jos Aki tietää; samaa työtä kannata tehdä toista kertaa - huonommin. Aki on niin monessa liemessä keitetty eikä vielä latvasta pehmennyt, että osaa esim. erottaa henkilökohtaisen Trump-vihan oddsihommista imo

 

Eikö Aki ole lyönyt vetoa sen puolesta että Biden voittaa kokonaisäänimäärällä mitattuna joka ei USA:n vaalitavalla peilaa sitä että Biden tulisi valituksi presidentiksi?

Näytä koko viesti
Kamux - 28.7.2020 12.43

Mikrohavainto: Perhetuttu on autojobbari joka myös vuokraa autoja. Kun korona alkoi, käytännössä aivan koko bisnes pysähtyi kuin seinään, yksi auto kolmestakymmenestä oli vuokralla eikä autot käyneet kaupaksi. Heinäkuun alussa KAIKKI hänen liki 30 autoa vuokralla ja suurimpaan osaan maksettu lisäkilometrejä. Kotimaan matkailu lisää autojen kysyntää huomattavasti ainakin kesäaikaan. Epäilen että näin lujaa ei enää mene kun väki palaa töihin ja autojen tarve laskee ainakin PK-seudulla.

Näytä koko viesti
Öljysota - 20.4.2020 10.08

Voisitko Petteri avata mitä tämä tarkoittaa tavan tallaajalle? Tämän seurauksena isoja toimijoita (edit pankkeja jne joilla valtavat positiot öljyyn jne) voi mennä nurin mutta kuinka tämä vaikuttaa kansalaisen arkeen? Tällä hetkellä kun naapurina on soturi Putin niin hitusen hirvittää alkaako siellä tulla tarvetta näyttää kansalle että homma on hallussa ja kaveri laittaa pienen sodan taas pystyyn tjms. Venäjä kuitenki hyvin riippuvainen öljystä...

Näytä koko viesti