Olet täällä

Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 13.5.2022 09.17

https://www.viisykkonen.fi/uutiset/viranomainen-puuttui-j%C3%A4lleen-luv...

 

Viranomainen puuttui jälleen luvattomaan majoitustoimintaan Masalassa

 

Tässä yksi erittäin hyvä esimerkki Forenomin toimintatavasta: Kiinteistön omistaa toimitusjohtaja Johannes Kangas (omistaa ison nipun kiinteistöjä jotka vuokrattu firmalle) ja kaikki tiesivät, ettei kohde täytä mitään paloviranomaisen vaatimuksia saatikka rakennusmääräyksiä. Siitä huolimatta taloa käytettiin hostellina kaikista laiminlyönneistä huolimatta. Kun rakennus alkoi olla todella törkyinen, alettiin sinne majoittaa kaupungin ongelma-porukkaa joista saatiin entistä parempi kate. Kiinteistön toisesta kerroksesta myytiin kamaa, yleiset tilat oli aivan kauheat mutta väkeä riitti ja omistaja oli tyytyväinen. Lopulta kyseinen tulipalo päätti tuottoisan bisneksen mutta onneksi kohteita Johanneksen portfoliossa edelleen riittää.

 

Hauska yksityiskohta IS:n artikkelista: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005142345.html

"

Kirkkonummen Masalassa pelastuslaitos hälytettiin lauantaina kello 13.30 Vernerinkujalla sijaitsevaan majataloon, jossa asuu keikkatyöläisiä 16 huoneistossa.

Kyseessä on Forenom Oy:n huoneistohotelli."

 

Vai että keikkatyöläisiä.... No ehkä enemmänkin oman elämänsä sankareita.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 13.5.2022 08.49

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008810567.html

Helsinki haluaa häätää laittoman hotellin Malmilla

Helsinki haluaa häätää laittoman hotellin Malmilta. Kaksi taloa vuokrattiin asunnoiksi, mutta asuntoja voi varata vain kahdeksi yöksi.

 

Forenom vaihteeksi otsikoissa. Syy miksi nostan tämän ylös on Forenomin valtava halu listautua pörssiin, joka kariutui koronan aiheuttaman kysynnän laskun vuoksi. Capmanin tullessa omistajaksi 2016 ei puheista muuta kuulunut kuin yritys pörssikuntoon ja sassiin.

 

Artikkelissa mainittu "hotelli" on yksi monista joita Forenom pyörittää Helsingissä. Uskon että kaupunki jollain aikataululla alkaa ahdistella enemmänkin tämän toimialan tapoja, joissa on hyvin paljon "harmaata". Tällä lienee iso vaikutus yhtiön tulevaisuuden näkymiin.

Näytä koko viesti
Privanet - 5.5.2022 09.44

DeJargon kirjoitti:

Onkos kellään tietoa milloin Lapis Rakennuksen ja Nordnetin sotkuja aletaan puimaan Tampereen käräjäoikeudessa.

Käsittääkseni tutkinta on valmis, mutta onko kaikki asianomaiset saatu haastettua ? Eli onko porukkaa jäänyt vähän piilosille kenties...

Privanetin...

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 21.4.2022 04.01

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b44cde71-f065-438a-ba65-6681e3d8a617

 

Kaksi oligarkkia mestannut perheensä ja sen jälkeen itsensä. Omituisia sattumuksia....

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 29.3.2022 07.42

Farseer kirjoitti:

Uni ei tullut ja tuli pakottava fiilis tehdä tämä ajatus valmiiksi. Hyvin simppeli ja yksinkertaistettu excel miksi vipu houkuttaa ihmisiä, kommentoin virkeänä ehkä lisää.

 

Muuten ihan kiva taulukko mutta tähän kannattanee laittaa myös skenaaria jossa pääoman tuotto on negatiivinen niin saa vähän toisenkin suunnan näkemystä mitä tarkoittaa "houkutteleva vipu".

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 13.10.2021 10.26

https://poliisi.fi/-/kansainvalisen-tv-yhtion-rahapelimainonta-kielletty-sakon-uhalla

Taitaa olla ensimmäinen isompi juttu mainostuksen osalta. 800K uhkasakko kansainväliselle toimijalle. Tästä tulee mielenkiintoinen ennakkotapaus.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 13.10.2021 07.54

tonza kirjoitti:

Tuli tuosta Veikkauskortin väärinkäytöstä mieleen, että ymmärsinkö oikein, että sen väärinkäytöstä räpsähtäisi ikuinen pelikielto Veikkaukselle ("otetaan asiakkuus pois")? Jos näin, niin sillähän voisi kiertää nykyään voimassa olevan maksimibännin, joka on kai vuoden päivät? Käy kerran pelaamassa kaverin kortilla ja tunnustaa Veikkaukselle, niin se on siinä. Jos siis peliongelmaisena näkee ongelmana sen, että itseltään pystyy kieltämään pelaamisen vain vuodeksi kerrallaan. 

 

Mistäs tämmöinen väite on keksitty? Ainakaan nykyisellään toisen veikkauskortin käytöstä ei rankaista millään tavalla. Pokeripöydässä milloin on vaimon kortti, milloin kaverin, joskus kokeiltu jopa kaverin kännykällä tunnistautua jne. Joka kerta annetaan palautetta että soosoo, eipäs nyt pääse pelaamaan eikä siitä mitään seuraa.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 26.8.2021 02.24

https://www.verkkouutiset.fi/rahapelituottoja-saaville-valmisteilla-uusi-rahoitusmalli/#f7e4a89f

Mahtaakohan sopu löytyä tämän vuoden aikana? Ainakin tämä mullistaa rahoituksen kun napanuoran luulisi katkeavan. Jospa näkisimme vastuullisia tekoja ja vaikka valvovan viranomaisen puuttumista markkinointiin sen jälkeen kun napanuora on vihdoin katki.

Näytä koko viesti
Höpinäketju - 26.8.2021 01.39

 

Anna Kontula ehdottomasti Teerenpelejen vieraaksi! Aki ja Anna saisivat ratkiriemukkaan keskustelun aikaiseksi.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 3.5.2021 12.37

https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/tris/fi/search/?trisaction=s...

Blokit tulevat mut mitäs tää nyt meinaa:

"Arpajaislaissa säädettäisiin myös arpajaislain sääntelyn ulkopuolisen rahapelitarjonnan saavutettavuuden rajoittamiseksi maksuliikenne-estoista, jotka kohdistettaisiin arpajaislain vastaisesti markkinoiviin rahapeliyhtiöihin"

Kohdistuuko maksublokit kaikkiin sivustoihin vai niihin joita Valavuori mainostaa, kenen mainos sattuu näkymään pokerisivuilla vai mitä ihmettä.

Joka tapauksessa blokit ottivat nyt aimoharppauksen eteenpäin.

 

Näytä koko viesti