Olet täällä

S-osuudet: kannattava piensijoitus - 18.6.2019 12.23
Rahakirstu kirjoitti:

S-junan vauhti hidastui puoleen edellisestä vuodesta. Tämä olikin odotettua S-ryhmän halpuutuspolitiikan ja bonustaulukkojen rukkaamisen takia. Pohjat on nyt todennäköisesti nähty.

https://www.rahakirstu.com/tienaa/osuuskauppojen-koroilla-rahoiksi/

Mitä luulette kannattaako nuo 0 korkoiset osuuskauppajäsenyydet laittaa lihoiksi vai kääntyykö tämä laiva enää?

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 16.3.2019 10.53

 jos ihmiset myyvät aiempaa salkkua tyhjäksi ostaakseen mahdollisesti samaa tavaraa takaisin uudelle tilille?

Ja mikä tulee olemaan verottajan tulkinta näistä kaupoista? Riittääkö kun myynti nykyiseltä arvo-osuustililtä ja osto osakesäästötilille tapahtuvat eri päivinä?

Toivottavasti osakesäästötilille tulee laajasti palveluntarjoajia ja hintakilpailua. Onhan tässä lähes 9kk aikaa rakentaa tuote mobiiliapplikaatioineen yms. valmiiksi

Näytä koko viesti
Amer Sports - 14.11.2018 08.05

Alkasko tämä nyt aukeamaan kun Tencent tulee mukaan? Tuntuu, että tässä on paljonkin järkeä Antalle ottaen huomioon seuraavien olympialaisten pitopaikat sekä vahvan halun laajentua länsimarkkinoille

Näytä koko viesti
Nordea - 24.10.2018 08.03
Leipuri kirjoitti:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nordean-tulos-petti-von-koskull-kolmas-neljannes-oli-haasteellinen-emmeka-ole-tyytyvaisia-kehitykseen/a3171e54-1055-37cc-9c1d-d3f7d52a4910

Kuinka alhaalta aloitetaan pilkkiminen? Taitaa tulla tupladigitit alas tai sitten joku on jo pitkään tiennyt tämän notkon.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 21.10.2018 07.11

Karvasmaku jää Lehdosta pitkäksi aikaa tännekin kun oli top3 omistus salkussa ja nyt todella kylmät -46% taulussa. Tuli lähdettyä ehkä liian kevein perustein ostelemaan tuolta 10€:n tasoilta ilman pelkoja tämän kokoisesta downside mahdollisuudesta.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit: 5. Aki Pyysingin vieraana Marko Erola - 21.8.2018 01.36

Lyhyesti sanottuna ihan loistava jakso. En tiedä onko Akin vai kenen ansiota mutta niin siitä Nerolastakin on saatu kuorittua esiin pieni "uhmapelailija", joita Paras sijoitus -kirjassa jopa hieman paneteltiin.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit: 4. Aki Pyysingin vieraana Kimmo Matikainen - 9.7.2018 06.12

Loistavaa. Näitä kun saisi vaikkapa jakso/2vkoa tahdilla jos Akin maksa kestää nuo kuvausten jälkeiset sessiot.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 20.3.2018 10.56
Farseer kirjoitti:

En ole itse politiikkaa seuraavana ja yhden hallituspuolueen kannattajana nähnyt että tässä olisi erityisesti "piensijoittajia" ajateltu. Ainahan puheissa piensijoittaja vilahtaa kun puhutaan yksityisen pääomatulon lähteistä, mutta tässä tapauksessa sitä keskustelua on ollut näkyvillä yllättävän vähän. En usko että tässä on aktiivisesti ajateltu minkäänlaisen kattosumman laittamista sijoitustilille.

Pahimmillaan sijoitustili tulee mutta käytännössä ryssittynä liian alhaisella katolla tai jollain muilla yksityiskohdilla kuten ps-tili aikasemmin. En tiedä mitä sieniä siellä taas syödään mutta tämä sähköpyörien ostamisen tukeminen 400€:lla per vuosi ja ostos on taas sellaista puuhastelua jota ei missään nimessä pitäisi tapahtua. Huvittavasti vk.com nosti jo hintojaan joten ainakin markkinatalous toimii.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 19.3.2018 12.31

Tunteeko joku tuota Ruotsin tapausta tarkemmin miten se käytännössä toteutettiin? Kun tämä taisto omalla maalla voitetaan nyt Orpon johdolla voisiko nykyisiä salkkuja siirtää sellaisenaan sijoitustilin piiriin vai lähdetäänkö lapioimaan tyhjästä? 

Näytä koko viesti
Nokia - 27.10.2016 11.54

Vilkaisin osarin heti klo 8 ja ajattelin, että 5-10% nousu luvassa sen verta positiivinen oli vs. odotukset ja omien ostot yms. päälle. No markkina on aina oikeassa ja jenkeissä päätös -8,3%.

Näytä koko viesti