Olet täällä

Rahapeliyhtiöt - 19.11.2020 11.12

Markkinakaan ei tykännyt pehmeästä osarista ja taulussa -12%. Tämä taisi olla ainakin toistaiseksi hutilyönti näistä rahapeliyhtiöistä.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 11.11.2020 03.13

PikkuPro kirjoitti:

Himmasin linjaani mut Citycon ei himmannut niin kevennetty edelleen @8,18 surprise

Likvidiä olis, tullu nyt ovista ja ikkunoista viime päivät (vedoistakin eilen +3ke, pokasta kilo jne), pitäis vaan keksiä jotain tekemistä sille...jotenkin sitä toivois, että Cityconia sais back halvemmalla koska musta ei nyt enää ole superhalpa, ei tää talous tästä eteenpäin Akin sanoin paraatimarssia Uralille ole. Silti fiilis, että hätiköin Cityconin myyntien kanssa, kolme bullettia sitä vielä on.

Mites vanha tuttu ja vähemmän eettinen iGaming sektori eikö 34SEK:n valunutta Aspirea kohta lisää?

Näytä koko viesti
LeadDesk - 11.11.2020 10.09

Mitähän LeadDeskille kuuluu kun on jäänyt mörnimään tuohon 20€ pintaan?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 4.11.2020 12.45

BradPitt kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

underworldbank kirjoitti:

Unibetillakin nyt Biden 1,75 ja Trump 2,05. Olisi kannattanut kyllä kaikkien Bidenin veikkaajien odottaa viime yön Red shiftiä ja laittaa rahat silloin sisään kun veri virtasi ja demokraattien putit tutisi.

 

Juu olisi kannattanut. Itse painoin lisää vaikka kuoppa olisi ollut jo syvä, mutta jokin ei täsmännyt kun kerroin huiteli 5 paikkeilla. Markkina ei selkeästi ottanut huomioon ennakkoääniä tarpeeksi hyvin. Vielä ton toki jännitettävää, mutta yöllisten ostojen takia voi hedgetä jos haluaa. Mutta en taida. Mielestäni Michigan, WIdsconsin ja Nevada näyttää kaikki ihan OK:lta...

 

 Tuntuu olevan hurjasti valueta tarjolla näissä vaalikohteissa jos pysyy koko ajan tilanteen tasalla.

Ei taida löytyä montaa kaveria joka tässäkin kieputuksessa olisi ollut koko ajan kylmästi tilanteen tasalla. Ei ainakaan medioista mitä itse olen seuraillut.

Näytä koko viesti
Luotettavia valeuutisia - 4.11.2020 12.28

Bidet kirjoitti:

01 Suomen aikaa Levelin podcastiin

 

Taso ei voi kuin nousta kun nyt äänessä kaikkien aikojen mestari "Onecoin" Wespa

Näytä koko viesti
Nokia - 29.10.2020 11.03

Tankattu lisää kun Pekka putsasi pöydän ja laittoi riman sopivalle korkeudelle. Ensi vuosi rakennetaan kohti koillista ja 2022 lunastetaan.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.10.2020 03.21

Jack Reacher kirjoitti:

Aspire-neitsyys korkattu @32.65. Ei riittänyt enää kärsivällisyyttä katsoa tiputaanko muiden mukana alemmas todennäköisesti sellaisten syiden varjolla jotka eivät välttämättä Aspirelle ole negatiivisia. Oletan siis tässä, että tärkein tekijä kurssien sulamiselle olisi koronatilanteen paheneminen vaikka mistäpä näitä aina tietää..

Jotenkin tuntuu, että sama toistuu kuin keväällä. Kaikkia lyödään tasan yhtä lujaa vaikka joillekin firmoille esim. pelialalla ja arvopaperivälityksessä korona tuo vain lisää kauppaa. En ymmärrä tätä logiikkaa.

Näytä koko viesti
Nokia - 19.10.2020 05.18

Nokian Q3 to 29.10 ja Erkin tulos tulee jo keskiviikkona antamaan osviittaa.

Uutisvirran perusteella olisi tapahtunut paljon positiivista tuotepuolella ja soppareissa eikä ao. casekaan ainakaan heikennä Nokian tulevaisuuden näkymiä https://eminetra.com/u-s-provides-loans-to-attract-developing-countries-from-chinese-telecommunications-equipment/137090/

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 28.9.2020 05.17

Naganon-prinssi kirjoitti:

"sijoittajana tiirailen nyt enemmän alustantarjoajia joilla riittää kapasiteettia tukea ison rahan puljuja. "

 

Mistä pörssistä näitä platformin tarjoajia parhaiten löytyisi?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 25.9.2020 06.05

Aki Pyysing kirjoitti:

 

hauturi kirjoitti:

Onko OS-tileissä jotain rajoituksia avaamisten ja sulkemisten suhteen? Useampaahaan ei saa olla yhtaikaa, mutta voiko avata, sulkea, avata uuden jne rajattomasti?

 

Ei tietääkseni. Tämä on porsaanreikä, jota esim. Timo Harakka ei ole edes tajunnut. Laittaa kaikkein villeimmän ideansa OSTille, jos menee puluille, sulkee ja avaa uuden. En kyllä itse jaksa askarrella, enkä lähtenyt edes villeimmällä idealla liikkeelle. Mutta maailma on täynnä ahkeria nuoria miehiä, jotka toteuttavat kyllä.

OST on oikein pätevä tällaiseen toimintaan toki palveluntarjoaja tästä sulkemisesta jotain veloittaa esim. Nordnet 50€. PS. eikö Nordea ala jo olemaan aika villi idea?

Näytä koko viesti