Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 20.2.2021 03.40

Nyt se tapahtui ensimmäistä kertaa itselleni. Coinbasesta pieni myynti ja kotiutus suomalaiselle pankkitilille näkyy heti tilillä vieläpä lauantaina "o tempora o mores".

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 15.2.2021 06.58

Makaroonilaatikko kirjoitti:

Osaako joku sanoa, että mitä etua yritykselle on kun se pääsee päälistalle? Onko niin että instikat eivät voi sijoittaa First North listan yrtyksiin, ei pysty myymään joukkovelkakirjoja tms?

Ja spekuloin siis, että "23.2.2021 (arvio) Osakkeiden kaupankäynti Helsingin Pörssin pörssilistalla alkaa", voiko tämä aiheuttaa lisäpompun osakkeeseen.

Lisäksi löytyy tällainen vakauttamisjärjestely jonka vaikutusta en osaa arvioida. Ehkäpä tällä tasoitellaan mahdollisia alun nousupaineita. Mustin ja Mirrin annissa oli jotain vastaava mutta se osui tuohon koronakuopan aikoihin joten viisaammat spekuloitkoon.

Osakkeenomistajana toimivan Interan odotetaan antavan vakauttamisjärjestäjänä toimivalle Danske Bankille option ostaa 30 päivän ajan Kreaten Osakkeiden kaupankäynnin alkamisesta Nasdaq Helsingin pörssilistalla enintään 632.437 lisäosaketta (”Lisäosakkeet”) Merkintähintaan yksinomaan ylikysyntätilanteiden kattamiseksi Listautumisannin yhteydessä (”Lisäosakeoptio”).

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.2.2021 08.17

PikkuPro kirjoitti:

Tietty jos olisi maaliskuun kiireessä tajunnut avata osakesäästötilin...crying

Kahden viikon viive koronaturskaOST sulkemisessa (tappioiden ottamisessa) ja uuden auki saamisessa vei tämän sauman ja nyt maksellaan kiltisti isohkot pääomaverot tulevina vuosina. Pääasia toki, että tähän tuli lähdettyä henk.koht isohkolla panoksella mukaan kun oltiin tuolla 12 SEK:n haminoissa maailmanloppua ennustamassa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.2.2021 10.52

Mitäköhän tässä tekisi? Vasemmalla olkapäällä istuva kaveri haluaisi pienentää riskiä myymällä osan näitä 10SEK:n pinnasta ostettuja ja toimittamalla hunajaa verokarhulle samalla. Toisaalta, jos isot pojat ovat tulleet nyt isommin mukaan oikean olkapään kaveri antaisi kevennysten odottaa osarin yli.

Näytä koko viesti
Nordic Mining - 2.2.2021 09.47

Tätä tuli aikanaan omistettua mutta lukuisten taskulla käyntien ja hillotolppien jatkuvan siirtelyn takia lähti veromyynneissä tappiolla pihalle, jotta sai kuitattua muualta tulleita voittoja. Olisiko nyt jotain kestävämpää roadmappia kehissä?

Näytä koko viesti
Nokia - 28.1.2021 05.52

Sorry oli mutua perustuen eiliseen lausuntoon ja tämän päivän toteutukseen...toivottavasti faktat saadaan tänään tietoon.

https://www.sec.gov/news/public-statement/joint-statement-ongoing-market-volatility-2021-01-27

Näytä koko viesti
Nokia - 28.1.2021 05.35

Retail ostajat blokattu SEC:n käskystä. Vaikea on nousta, jos on vain myyntinappi.

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 27.1.2021 09.41

Meinaakohan tämä sakki jatkaa Nokialla useamman päivän vai joko siellä uusi kohde valikoitunut? Ericssonilla näkyy samanlainen piikki päivän käppyrässä ja 52 viikon ATH hinta tehty...onkohan tässä sittenkin jotain muutakin takana kuin pelkkä WSB "5G" mania?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 27.1.2021 08.49

Tinggeli kirjoitti:

 

KuplaSalkku kirjoitti:

 

Bingo53 kirjoitti:

 

KuplaSalkku kirjoitti:

Osaako joku selittää miten tämä temppu onnistui tänään NOK:lla joka on kuitenkin aika isosti instituutioiden omistuksessa ja koko luokkakin hieman isompi?

 

Ei päivä ole Nokialla vielä päättynyt vaan puolessa. NYSE:n NOK kävi 8,84 USD huipussa ja päivävaihto tänään on ollut kymmenkertainen normaaliin päivävaihtoon verrattuna. Alla tämä päivä meneillään.

 

 

Tämä on hyvin tiedossa mutta on aika taikatemppu nostaa tuota lappua intradayna +86%. Tämä vaatii taustalle hurjan voiman / voluumin ja ajoituksen.

 

Niin eihän se vaadi kuin monta Redditin WSB palstan innostunutta ostajaa. Ostajia enemmän kuin myyjiä niin tietty hinta nousee. Nokian USA:n normaali päivävaihto on 42 miljoonaa ja tässä vaiheessa (pörssi on vielä auki 3 tuntia) vaihto on ollut 16 kertainen eli 659 miljoonaa. Ei siinä mitään ajoitusta tarvita vaan ainoasataan iso määrä ostajia.

Oliko tuo sattumaa, että isoin pommitus alkoi kun Helsinki meni kiinni klo 18:30?

Näytä koko viesti
Nokia - 27.1.2021 08.45

Bobo36 kirjoitti:

 

KuplaSalkku kirjoitti:

1:1 jos meinaat NOK ja NOKIA tikkereitä

Normaalisti joo, mutta esim tänään ei. Ilmeisesti arbitraattorit ei pysynyt vauhdissa mukana?

Helsinki (NOKIA) meni kiinni 18:30 ja NOK ampui taivaisiin NYSE:ssä klo 18:30 jälkeen. Ajoitus oli tuskin sattumaa ja hurjat on voimat tämän ilmiön taustalla.

Näytä koko viesti