Kaupallinen yhteistyö

Singa modernisoi karaoken, viihdeteollisuuden viimeisen analogisen linnakkeen - rahoituskierros käynnissä

Jaa Twiittaa

Kaupallinen yhteistyö: Singa Oy

Kasvuyritys Singa Oy modernisoi karaokea maailmanlaajuisesti ja hakee rahoituksella vauhtia kasvuun.

Koronapandemian jälkeen Singa on päässyt jälleen kasvu-uralle. Tilikausi 2022 toi 3,1 miljoonan euron liikevaihdon ja 62 prosentin kasvun.

”Takana on onnistunut vuosi. Korona kuritti koko ravintola-alaa ja toi meillekin haasteita, mutta viime vuonna rajoitukset avattiin. Tuoreet kasvuluvut kertovat, että kova kysyntä modernille karaokepalvelulle ei ole kadonnut mihinkään. Siksi jatkamme panostusta”, sanoo toimitusjohtaja Atte Hujanen.

Singa Oy toteuttaa viiden miljoonan euron rahoituskierroksen, johon ankkurisijoittajilta on saatu jo 1,6 miljoonaa euroa. Mukana ovat Maki.vc ja Superhero Capital sekä mm. Woltin, Supercellin, Epidemic Soundin ja AudioShaken perustajia. Avoimen rahoituskierroksen myötä myös yksityissijoittajilla on mahdollisuus sijoittaa olennaisesti samoilla kaupallisilla ehdoilla ankkurisijoittajien kanssa.

Rahoituskierros on julkinen Invesdorin alustalla 23.5-21.6.2023.

Tutustu Singan rahoituskierroksen materiaaleihin kokonaisuudessaan Invesdor.fi sivustolla.

Annin ehdot tarkemmin – sijoittajille tarjotaan vvk-lainaa

Singan vaihtovelkakirjalaina on sijoitustuote, jossa lainapääoma vaihdetaan yhtiön osakkeiksi. Sijoittajat saavat lainapääomalle 10% vuosikoron konversioon asti, sekä konversion yhteydessä -20% alennuksen osakkeen hintaan. Näin lainapääomalle saadaan reilu tuotto jo ennen osakkeiksi vaihtamista.

Tämänkaltainen vaihtovelkakirjalaina on tyypillinen tapa kansainvälisissä kasvuyrityksissä, kun sijoittajina on VC- rahastoja. Singan edellisellä rahoituskierroksella Invesdorissa 2021 oli tarjolla samankaltainen vaihtovelkakirjalaina. Minimimerkintä on 500 euroa.

Keskeiset syyt sijoittaa Singaan

Singa on matkalla globaaliksi markkinajohtajaksi 15 miljardin dollarin karaokemarkkinassa seuraavan kolmen vuoden sisällä.

Singan edistynyt teknologia, moderni käyttäjäkokemus ja tekoälyllä varustetut backend-työkalut ovat uniikit markkinassa.

 

Taustaa Singasta ja karaokemarkkinasta

Karaoke on suosittu viihdemuoto, mutta samalla se on hyödyntämättä jäänyt 15 miljardin dollarin liiketoimintamahdollisuus. Viihdeteollisuus on siirtynyt muilta osin digitaaliseen jakeluun, mutta karaoke toimii suurelta osin vielä vanhanaikaisilla sovelluksilla.

Singa on kotimainen karaokesovellus, joka tekee laulamisesta helppoa ja hauskaa kotona sekä ravintoloissa, kouluissa, vanhainkodeissa ja oikeastaan ihan missä tahansa. Singa toimii samaan tapaan kuin Spotify tai Netflix, mutta kuuntelemisen tai katsomisen sijasta lauletaan karaokea. Singassa on maailman suurin lisensoitu yli 100 000 biisin jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto, joka on tarjolla joko kotikäyttöön tai ammattikäyttöön ravintoloissa ja muissa laulupaikoissa.

Singan bisnesmallina on kuukausilaskutus, jolla Singan asiakkaat saavat rajoittamattoman oikeuden laulukirjastoon. Singalla on erikseen kuluttajakäyttäjien B2C-tuote sekä erillinen B2B-tuote, jota tarjotaan ravintoloille ja muille ammattitoimijoille. Singa tilittää lauluista sovitut tekijänoikeusmaksut eteenpäin samaan tapaan kuin muut musiikin suoratoistopalvelut.

Tutustu Singan rahoituskierroksen materiaaleihin kokonaisuudessaan Invesdor.fi sivustolla.

Luettu 41 kertaa
Uusin osavuosikatsauskalenteri
Artikkelit
Öljyn hinta nousussa, hedge fundit shorttaavat energiaa
Putoava puukko
Artikkelit
Putoavan puukon ohjenuorat
Kolumnit
Toimitusjohtajalla on väliä