Coinmotion - Kryptopalveluita Jokaiselle

"Missiomme Coinmotionissa on tehdä kryptovaluutoista helposti saatavilla olevia kaikille, kokemuksesta ja tietotaidosta riippumatta. Uskomme, että kryptovaluutoista tulee osa jokapäiväistä elämäämme. Palvelut ja tuotteet on suunniteltu sinun tarpeitasi varten."

Kokemuksia Coinmotionista: Sijoitustiedon kolumnisti Johannes Ankelo testasi Coinmotionin alustaa

"Kaupankäynti ja palveluiden käyttö on yksinkertaista ja ohjeita on saatavilla helposti ja ohjeet ovat kattavat."

Sijoita ja säilytä

"Käy kauppaa kryptovaluutoilla reaaliajassa ja säilö varojasi kyberrikollisten ulottumattomissa. Tee välittömiä toimeksiantoja markkinahinnalla, käytä rajahintaista toimeksiantoa tai valitse stop-määräys."

Coinmotion korostaa turvallisuuttaan

"Suurin osa asiakasvaroista säilytetään niin kutsutuissa multisig-kylmälompakoissa, joihin ei ole mahdollista päästä käsiksi internetin kautta ja kaikki toimenpiteet vaativat teknisellä tasolla aina useiden henkilöiden osallistumisen onnistuakseen, jolloin varat ovat parhaimpiakin kassakaappeja paremmin säilöttyjä."

Coinmotion on Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos.

"Suomessa on tiukka regulointi finanssialalla, mikä on hyvä asia, sillä se suojelee palveluiden asiakkaita. Coinmotion Oy on Finanssivalvonnan sääntelemä rekisteröity virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja, jolla on myös Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa."

Avaa tili Coinmotion -palveluun

Avaa tili ja käytä kutsukoodia ST17AAA, ja käyt ensimmäisen kuukauden Bitcoin -kauppaa 1%:n komissiolla.

Avaa tili ja lunasta etu