Kaupallinen yhteistyö: Coinmotion Oy

Coinmotion

Säästä fiksummin ja helpommin bitcoiniin, litecoiniin, ethereumiin, rippleen ja stellariin. Liity yli 100 000 asiakkaan joukkoon.

Kokemuksia Coinmotionista: Sijoitustiedon kolumnisti Johannes Ankelo testasi Coinmotionin alustaa

"Kokemus Coinmotionin palvelussa oli miellyttävä, palvelu on käyttäjäystävällinen ja turvallinen."

Bitcoinien, Ethereumin ja Litecoinien hankkiminen on helppoa

Käyttäjä perustaa Coinmotion-tilin, jonne siirretään rahaa tilisiirrolla tai verkkomaksulla. Kun käyttäjä on tunnistautunut, tämä voi ostaa, myydä ja käyttää bitcoineja. Bitcoinit voi myös siirtää Coinmotion-palvelun ulkopuolelle tai jättää ne palveluun säilöön. Katso tarkemmat ohjeet.

Coinmotion korostaa turvallisuuttaan

Coinmotionin käyttö on erittäin turvallista. Näemme paljon vaivaa, taataksemme asiakkaillemme erittäin turvallisen säilytyspaikan heidän varoilleen. Tästä syystä suurin osa asiakasvaroista on turvallisessa multisig-säilytyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan tietty henkilö ei voi yksin siirtää varoja, vaan siirto vaatii aina usean yhtiön hallituksen jäsenen digitaalisen allekirjoituksen. 

Olemme rakentaneet palvelun vuosien kokemuksella turvallisesta kryptovaluuttojen säilytyksestä. Coinmotion on Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos.

Kaikki toimii nopeasti    

Välittömät maksut sekä bitcoin-ostot ja -siirrot. Coinmotion on tehty joka suhteessa mahdollisimman nopeaksi käyttää.

Kohtuullinen hinta                              

Vaihtokurssi on reaaliaikainen yhdistelmä useasta merkittävästä pörssistä kilpailukykyisellä komissiolla. Volyymialennuksia tarjotaan jo 500 euron vaihdosta lähtien.

Turvallinen                                

Valtaosa asiakasvaroista säilytetään erittäin turvallisessa multisig-säilössä, kaukana e-rikollisten ulottuvilta. Yhtiöllä on 5 vuoden kokemus bitcoinien turvallisesta säilytyksestä.