Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...)

11.12.2023 - 15:34

Lokki

+140
Liittynyt:
1.7.2014
Viestejä:
209

Antti Hyppänen wrote:

Casteliero wrote:

Noista tuli mieleen, että eilen oli Raoul Pal haastatteli Mike Novogratzia video youtubessa ja siinä oli puhetta Microstrategyn ja Marathonin osakkeista ja miten niiden kurssi on merkittävästi ylihintainen, koska ne on parhaimmat keinot ottaa näkemystä Bitcoiniin perinteisen pörssin kautta. Eli se on taas heidän mielestä yksi merkki, että sitä kiinnostusta on, kun ETF:t tulee ja saadaan tuotteet tuonne perinteisiin pörsseihin.

Helppo uskoa, että tämä pitää paikkansa. Olen itsekin törmännyt moniin viesteihin somessa, jotka kuuluvat tyyliin: "Mikä olisi paras keino sijoittaa Bitcoiniin pörssin kautta?"

Tai "Mikä olisi paras keino sijoittaa Bitcoiniin OST:n kautta?" - ei taida ihan tosin riittää heiluttamaan kursseja vielä :)

0
0
11.12.2023 - 15:42

Bingo53

+2811
Liittynyt:
17.8.2020
Viestejä:
2029
Kuva poistettu.

Digitaalisten varojen rahavirroista CoinSharesin James Butterfillin viikkoraportti kertoo lohkoketjuvaroihin tulevan sijoituksia sisään tasaista tahtia yhdettätoista viikkoa peräjälkeen.

Kuva poistettu.

Kyseessä on ennätysmäinen määrä, mutta samalla on lisääntynyt myös shorttaamiseen sitoutunut määrä hintojen nousun johtaessa samalla myös laskuriskin nousuun ja vedonlyöntiin siitä.

"Digital asset investment products experienced their 11th straight week of inflows at $43m, with a notable increase in short position inflows due to recent price appreciation and perceived downside risks."

Eurooppa näyttäisi olevan vahvin rahavirtojen lähde, jenkkeihin tulevista sijoituksista puolet mennessä shorttipositioihin.

"Regionally, Europe continues to dominate the inflows, seeing US$43m of inflows, while the US saw only US$14m of inflows, with half of that being inflows into short positions. Hong Kong saw its second week of outflows totalling US$8m, Brazil also saw minor outflows of US$4.6m."

Kuva poistettu.Kuva poistettu.

Linkki, volume 161: https://blog.coinshares.com/volume-161-digital-asset-fund-flows-weekly-report-0944e1003fdf

- Digital asset funds attracted net inflows of $346 million last week fueled by anticipation for a spot bitcoin ETF,

- Bitcoin fund inflows surpassed $1.5 billion this year amid signs of short-seller capitulation

Menossa on vuoden suurin rahavirta sisään eli nettovaroja 346 miljoonaa dollaria viikossa tasolla. Menon arvellaan olevan kiivainta sitten härkämarkkinan kaksi vuotta sitten.

Linkki Coindesk: https://www.coindesk.com/markets/2023/11/27/crypto-funds-attract-largest-weekly-inflow-in-2023-as-bitcoin-short-sellers-capitulate-coinshares/

Year-to-date inflows have hit $1.14 billion, the third-highest yearly inflow on record.

Kuva poistettu.

Industry veterans have forecasted that the event could send bitcoin back to record highs and beyond, with some forecasters eyeing prices above the six-figure mark.

Linkki Yahoo Finance: https://finance.yahoo.com/news/investors-piled-1-billion-crypto-172625189.html

Wall Street was once the enemy of the insurgent crypto industry, but after a bruising 18 months of bankruptcies and arrests, crypto proponents have greeted the collaboration between Coinbase and BlackRock as a potential salvation.

“Crypto isn’t disrupting Wall Street; it’s merging with it,” said Ms. Allen, the American University professor. “It’s fairly obvious — they think they can make some money here.”

Linkki The New York Times: https://www.nytimes.com/2023/12/11/technology/crypto-industry-power-vacuum.html

Sveitsiläinen Pando Asset AG on nyt kolmastoista yritys, joka hakee SEC:ltä lupaa spot bitcoin ETF:lle.

Linkki: https://www.reuters.com/technology/swiss-firm-pando-becomes-13th-filer-spot-bitcoin-etf-2023-12-04/

Toistaiseksi pärjäillään sertifikaatilla, jossa on useampi kryptolaji samassa nipussa, vaikka omistajamäärä on vielä pieni ja vaihtomarkkina ohkainen.

Kuva poistettu.

Näihin olisi mukava kuulla uusia näkökulmia tai jos tuotteita on ilmestynyt.

3
0
11.12.2023 - 17:24

gants

Liittynyt:
11.12.2023
Viestejä:
1

Mites olisi kiva kuulla viisaammilta, mielipidettä bitcoinista päästöjen puolesta? Valtiot yleisesti kovaa ajamassa vihreää siirtymää. Onko bitcoin mainaukselle tehtävissä isossa kuvassa mitään, että olis ilmaston puolesta kestävää tai taloudellisesti järkevää jos ei hinnat rupea nousemaan?

0
0
11.12.2023 - 18:39

Antti Hyppänen

+1382
Liittynyt:
7.9.2021
Viestejä:
570

gants wrote:

Mites olisi kiva kuulla viisaammilta, mielipidettä bitcoinista päästöjen puolesta? Valtiot yleisesti kovaa ajamassa vihreää siirtymää. Onko bitcoin mainaukselle tehtävissä isossa kuvassa mitään, että olis ilmaston puolesta kestävää tai taloudellisesti järkevää jos ei hinnat rupea nousemaan?

Eihän juuri muuhun olekaan keskitytty kuin vihreään louhintaan jo monta vuotta. Esimerkiksi Kiinan louhintabännin jälkeen (kesä 2021) Bitcoin-louhinnan päästöt on pudonneet kymmeniä prosentteja vaikka hashrate on moninkertaistunut. Tuuli, aurinko ja vesivoima ovat koko ajan enemmän käytössä. 

Tässä esim. yksi ketju parin kuukauden takaa: https://twitter.com/Jamie1Coutts/status/1702232759866163351

 

0
0
12.12.2023 - 08:54

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

Husse72 wrote:

IMX:n hurja meno jatkuu ja mikäs siinä jos odotettavissa on tulevaisuudessa tällaista:

Guest Post by COINTURK NEWS: Global Blockchain-Based Gaming Market Set to Reach $614 Billion by 2028 | CoinMarketCap

$Gala:sta olisi kiva kuulla mielipiteitä 

Tuo Immutablen nousu voi alkaa kohta vähän jo huolestuttamaan. Vielä ei huolestuta, mutta kohta voi. Se nousee kovaa suhteessa muuhun markkinaan nähden. Se ei ole huono asia, jos se etsii sen oman paikkansa top25 kolikkona (nyt jo 27) ja lähtee sen jälkeen kasvamaan enemmän muun markkinan mukana. Se ideaali tilanne kun omasta mielestä ainakin olisi se, että koko kryptomarkkina nousee uuden rahan vuoksi ja sieltä lyö muutama peli läpi ja tuo gaming sektori alkaisi kuumentua sen pohjalta. Nyt gaming sektori nousee vähän liian kovaa yksinään, eikä siellä ole oikein mitään läpilyöntejä vielä pelien suhteen tapahtunut. Eli noustaan vähän ilman hyvää syytä. Mutta toki tietty Immutable on itsestäkin top20-25 projekti, niin en huolehdi asiasta vielä, koska se ei ole saavuttanut vielä tuota paikkaa. Mutta kannattaa tietty muistaa aina välillä ottaa voittojakin pois.

Gala ei oikein itseä enää houkuttele. Sillä oli hyvä paikka kasvaa tuohon top1 gaming alusta paikkaan, mutta se vähän missas sen ja nyt muut on tulleet ohi. Se oli ehkä vähän liian aikaisessa, mikä monesti vaivaa erilaisia start-uppeja. Idea hyvä, mutta vielä ei ole aika sille. Gala tuli ulos aikana, jolloin ei ollut vielä edes näköpiirissä näitä AAA pelejä jne. Oli pelkästään jotain Axien tapaisia "pelejä". Ja nyt sen jälkeen Gala on vähän ehkä laiskistunut (ehkä saaneet tarpeeksi rahaa), siellä on ollut sisäistä kahakointia perustajien kesken ja vähän lähdetty ehkä laajenemaan väärään suuntaan esim Gala musicin kanssa jne (määrä korvaa laadun).

Ja nyt on tullut sitten noita muita alustoja, jotka paremmin keskittyy siihen omaan alaan ja tekee parempia tuotteita. Esimerkkinä tietty Immutable ja heidän Passport ja Orderbook jne. Ja siellä Immutablenkin takana on muitakin potentiaalisempia alustoja, joilla ei ole vielä niin korkea markkina-arvo kuin Galalla jo on. Eli jos haluaisi myös muita alustoja katsoa, niin itse ainakin katsoisin sieltä alempaa listalta. Mutta todennäköisesti Gala kuitenkin nousee koko gaming sektorin mukana ja voi mennä uusiin huippuihin ja siitä eteenpäinkin. Nämä markkinat kun ei ole niin rationaalisia aina. 

3
0
12.12.2023 - 09:17

HC Bailut

+187
Liittynyt:
1.2.2022
Viestejä:
98

Bitcoin ja instikkasijoittajat on todella jännä tuolileikki. Ensimmäiset pari saa sisään itsensä sisään halvalla ja tekee isot tuotot ja siitä hiipuu kohti pistettä jossa ei saada enää mitään tuottoja ja osalle jää luu käteen kun ostavat hypen huipulla.

Oma veikkaus on, että tästä on tulossa kryptojen historian rumin kupla aivan heittämällä. Siihen mihinkä kohtaa hinta asettuu kuplan puhkeamisen jälkeen, en osaa ottaa kantaa, mutta jos olisi veikattava niin nykyisen ATH yläpuolelle kuitenkin.

0
0
12.12.2023 - 09:45

Antti Hyppänen

+1382
Liittynyt:
7.9.2021
Viestejä:
570

Bitcoinin markkina-arvon pitäisi nousta noin 4X, että se olisi suurempi kuin suurin yksittäinen yhtiö ja noin 15X että se ohittaisi kullan. Ja kultakin on vielä globaalissa mittakaavassa todella pieni assetti. Bitcoinilla on nousuvaraa melkoisesti ennen kuin sen markkina-arvo alkaa olla hidaste. Tämän lisäksi pitää muistaa, että todella isot pelurit alkavat kiinnostua Bitcoinista vasta siinä vaiheessa kun sen markkina-arvo on riittävän suuri.  "Bitcoinista ei saa enää mitään tuottoja" vaihe ei ole ihan heti näköpiirissä kyllä. 

2
0
12.12.2023 - 09:58

Husse72

+128
Liittynyt:
10.5.2022
Viestejä:
175

Casteliero wrote:

Husse72 wrote:

IMX:n hurja meno jatkuu ja mikäs siinä jos odotettavissa on tulevaisuudessa tällaista:

Guest Post by COINTURK NEWS: Global Blockchain-Based Gaming Market Set to Reach $614 Billion by 2028 | CoinMarketCap

$Gala:sta olisi kiva kuulla mielipiteitä 

Eli jos haluaisi myös muita alustoja katsoa, niin itse ainakin katsoisin sieltä alempaa listalta. 

Näitä vaihtoehtoja tosiaan tuolta sektorilta löytyy:

Best Crypto Coins for Gaming - Top 50 List | Coinranking

0
0
12.12.2023 - 10:21

HC Bailut

+187
Liittynyt:
1.2.2022
Viestejä:
98

Antti Hyppänen wrote:

Bitcoinin markkina-arvon pitäisi nousta noin 4X, että se olisi suurempi kuin suurin yksittäinen yhtiö ja noin 15X että se ohittaisi kullan. Ja kultakin on vielä globaalissa mittakaavassa todella pieni assetti. Bitcoinilla on nousuvaraa melkoisesti ennen kuin sen markkina-arvo alkaa olla hidaste. Tämän lisäksi pitää muistaa, että todella isot pelurit alkavat kiinnostua Bitcoinista vasta siinä vaiheessa kun sen markkina-arvo on riittävän suuri.  "Bitcoinista ei saa enää mitään tuottoja" vaihe ei ole ihan heti näköpiirissä kyllä. 

Olisi pitänyt olla tarkempi kirjoittaessa. Tarkoitin seuraavan bull-markkinan aikana tulevia nousuja. Siinä osalle jää luu käteen ihan samalla tavalla kuin heillä, jotka osti bitcoinia edellisen ylikuumenemisen aikana 65k hintaan.

Mitä tarkoitat tuolla, että Bitcoinin pitää olla tarpeeksi suuri markkina-arvoltaan, että isot pelurit kiinnostuvat? 

Ymmärrän tuon nyt siten, että jossain olisi taho, joka pitää Bitcoinia houkuttelevana sijoituksena vasta sitten, kun sen hinta on paljon korkeampi kuin nykyinen. Ymmärrän, että joku rahasto ei voi ostaa jonkun nakkikioskin osakkeita siksi, että miniostos, jolla rahasto hankintoja tekee on niin iso, että tulisi ostaneeksi koko kioskin, mutta mielestäni sitä ei voi soveltaa tähän tapaukseen. Bitcoin on kuitenkin jo täysin valmis tuote ja ei ole mitään järkisyytä odottaa, että sillä 100 miljoonan miniostolla saa vähemmän Bitcoineja.

0
0
12.12.2023 - 10:31

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

HC Bailut wrote:

Antti Hyppänen wrote:

Bitcoinin markkina-arvon pitäisi nousta noin 4X, että se olisi suurempi kuin suurin yksittäinen yhtiö ja noin 15X että se ohittaisi kullan. Ja kultakin on vielä globaalissa mittakaavassa todella pieni assetti. Bitcoinilla on nousuvaraa melkoisesti ennen kuin sen markkina-arvo alkaa olla hidaste. Tämän lisäksi pitää muistaa, että todella isot pelurit alkavat kiinnostua Bitcoinista vasta siinä vaiheessa kun sen markkina-arvo on riittävän suuri.  "Bitcoinista ei saa enää mitään tuottoja" vaihe ei ole ihan heti näköpiirissä kyllä. 

Olisi pitänyt olla tarkempi kirjoittaessa. Tarkoitin seuraavan bull-markkinan aikana tulevia nousuja. Siinä osalle jää luu käteen ihan samalla tavalla kuin heillä, jotka osti bitcoinia edellisen ylikuumenemisen aikana 65k hintaan.

Mitä tarkoitat tuolla, että Bitcoinin pitää olla tarpeeksi suuri markkina-arvoltaan, että isot pelurit kiinnostuvat? 

Ymmärrän tuon nyt siten, että jossain olisi taho, joka pitää Bitcoinia houkuttelevana sijoituksena vasta sitten, kun sen hinta on paljon korkeampi kuin nykyinen. Ymmärrän, että joku rahasto ei voi ostaa jonkun nakkikioskin osakkeita siksi, että miniostos, jolla rahasto hankintoja tekee on niin iso, että tulisi ostaneeksi koko kioskin, mutta mielestäni sitä ei voi soveltaa tähän tapaukseen. Bitcoin on kuitenkin jo täysin valmis tuote ja ei ole mitään järkisyytä odottaa, että sillä 100 miljoonan miniostolla saa vähemmän Bitcoineja.

Tarkoittaa varmaan ainakin sitä, että pitää olla sitä likviditeettiä viimeistään myyntivaiheessa. Ei ole iloa omistaa 10 miljardilla Bitcoinia, jos sen myynti tiputtaa hinnan nollaan.

1
0
12.12.2023 - 10:33

Sampo

+71
Liittynyt:
2.9.2021
Viestejä:
52

BTC:n/yleisemmin kryptojen statuksen muuttuminen laajemman sijoittajakunnan silmissä vakiintuneeksi omaisuuslajiksi voi vielä vaatia tämän markkinan kasvua ja sen todennäköisenä sivutuotteena tulevaa volatiliteetin pienenemistä. Tämän myötä siihen sijoittamista harkitsisi huomattavasti nykyistä suurempi joukko.

1
0
12.12.2023 - 17:22

Antti Hyppänen

+1382
Liittynyt:
7.9.2021
Viestejä:
570

Casteliero wrote:

Tarkoittaa varmaan ainakin sitä, että pitää olla sitä likviditeettiä viimeistään myyntivaiheessa. Ei ole iloa omistaa 10 miljardilla Bitcoinia, jos sen myynti tiputtaa hinnan nollaan.

Jep. Bitcoinin markkina-arvo on paperilla jotain, mutta kurssi liikahtelee siihen nähden jo aivan marginaalisilla ostoilla. Likviditeetti ei riitä vielä pitkään aikaan tosi isojen pelureiden peleihin. Viimeisimmän tiedon mukaan taisi olla niin, että 70 % bitcoineista ei ole liikkunut vuoteen. LTH:n eli long-term holders määrä on noussut koko ajan historiallisesti ylemmäs. 

Esimerkiksi Microstrategy teki marraskuussa 593 miljoonan taalan BTC-oston ja osti niitä kuukauden ajan. En tiedä miten nopeasti optimitilanteessa olisi ostettu, mutta kai toi antaa jotain osviittaa. 

0
0
12.12.2023 - 17:46

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

Antti Hyppänen wrote:

Casteliero wrote:

Tarkoittaa varmaan ainakin sitä, että pitää olla sitä likviditeettiä viimeistään myyntivaiheessa. Ei ole iloa omistaa 10 miljardilla Bitcoinia, jos sen myynti tiputtaa hinnan nollaan.

Jep. Bitcoinin markkina-arvo on paperilla jotain, mutta kurssi liikahtelee siihen nähden jo aivan marginaalisilla ostoilla. Likviditeetti ei riitä vielä pitkään aikaan tosi isojen pelureiden peleihin. Viimeisimmän tiedon mukaan taisi olla niin, että 70 % bitcoineista ei ole liikkunut vuoteen. LTH:n eli long-term holders määrä on noussut koko ajan historiallisesti ylemmäs. 

Esimerkiksi Microstrategy teki marraskuussa 593 miljoonan taalan BTC-oston ja osti niitä kuukauden ajan. En tiedä miten nopeasti optimitilanteessa olisi ostettu, mutta kai toi antaa jotain osviittaa. 

Muskihan testasi tuota 2021 Teslan Bitcoinien kanssa. Möi muistaakseni jotain 10-20% Teslan omistamista Bitcoineista pelkästään sen takia, että testasi Bitcoinin markkinoiden likviditeettiä.

1
0
12.12.2023 - 20:13

Sampo

+71
Liittynyt:
2.9.2021
Viestejä:
52

Immutablen reipas nousu ja ETH:n heikkous on saanut miettimään turvonneen IMX-position vaihtamista suurelta osin ETH:ksi. Oletteko muut Immutablen kyydissä olleet pienentäneet vielä tätä omistusta tai mikä on suunnitelma sen suhteen?

1
0
12.12.2023 - 20:31

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

Sampo wrote:

Immutablen reipas nousu ja ETH:n heikkous on saanut miettimään turvonneen IMX-position vaihtamista suurelta osin ETH:ksi. Oletteko muut Immutablen kyydissä olleet pienentäneet vielä tätä omistusta tai mikä on suunnitelma sen suhteen?

Mietin sitä itseasiassa tänään just. Vertasin Ethereumin ja Solanan odotuksiin. Jos oletan Immutablen nousevan 6-10€ tietämille, niin se on noin 5x. Ethereumin oletan olevan yli 10k€, eli se on myös 5x mutta pienemmillä riskeillä. Solanalle annan sen 10-15x potentiaalin, mutta Ethereumia isommalla riskillä. Sen puolesta voisi olla ihan hyvä ainakin keventää ja siirtää tuonne Ethereum/Solana puolelle, tai osa johonkin nousevaan näkemykseen. Toki tuo myös tuo mukanaan veroseuraamuksia. 

Tänään en vielä ainakaan tuon pohjalta toiminut, koska tuolla Aasiassa tuntuu olevan nyt hyvä kysyntä pelitokeneille ja IMX onkin aina aamuöisin ottanut sen nousun, eli Aasian markkinan mukana. Voi olla, että huomenna saatan keventää vähän jos mennään vaikka yli 2€ ja muu markkina ei niin nouse mukana. Kaikkia en kuitenkaan myy, mutta joku 20-50% voi olla ihan mahdollista. Päätöksiä en ole vielä tehnyt, mutta ajatukset on marinoituneet.

1
0
12.12.2023 - 20:44

Fibonazi

+10
Liittynyt:
13.9.2023
Viestejä:
25

Sama homma täällä.Oli jo ledgerikin kytketty ja valmiina siirtoon.Aamulla jo Piti vaihtaa koko Imx kasa ethereumiin mutta sitten muutinkin mieleni.Koko päivän miettinyt tuota vaihtoa että kannattaisiko.

0
0
12.12.2023 - 21:33

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

Itseasiassa möin just 30000kpl IMX:ää ja ostin 20 ETH ja 200 SOL. On vielä noita viime vuoden tappioita, mitä voi hyödyntää verotuksessa, niin ajattelin vaihtaa osan pois.

3
0
13.12.2023 - 11:20

Antti Hyppänen

+1382
Liittynyt:
7.9.2021
Viestejä:
570

Casteliero wrote:

Itseasiassa möin just 30000kpl IMX:ää ja ostin 20 ETH ja 200 SOL. On vielä noita viime vuoden tappioita, mitä voi hyödyntää verotuksessa, niin ajattelin vaihtaa osan pois.

Vaihdoin myös itse viikonloppuna siivun IMX:ää pois ja kasvatin sillä maanantaina Solana-positiota vähän isommaksi. IMX:n kurssi oli siinä kohtaa noussut parissa päivässä 35-40 %, ja tuollainen triggeröi ainakin mulle pienen kevennyksen.

Itse en ole muuten kiinnostunut dippiostoista jos ei nähdä Bitcoinia selvästi alle 40K eli luokkaa 10 % lisää pudotusta markkinassa tämän hetken tasosta.

0
0
13.12.2023 - 11:36

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

Antti Hyppänen wrote:

Casteliero wrote:

Itseasiassa möin just 30000kpl IMX:ää ja ostin 20 ETH ja 200 SOL. On vielä noita viime vuoden tappioita, mitä voi hyödyntää verotuksessa, niin ajattelin vaihtaa osan pois.

Vaihdoin myös itse viikonloppuna siivun IMX:ää pois ja kasvatin sillä maanantaina Solana-positiota vähän isommaksi. IMX:n kurssi oli siinä kohtaa noussut parissa päivässä 35-40 %, ja tuollainen triggeröi ainakin mulle pienen kevennyksen.

Itse en ole muuten kiinnostunut dippiostoista jos ei nähdä Bitcoinia selvästi alle 40K eli luokkaa 10 % lisää pudotusta markkinassa tämän hetken tasosta.

Minulla menee käytännössä niin, että minulla on osuus kolikoista, jotka olen valmis myymään seuraavan parin vuoden sisään ja sitten on ne mitkä jää talteen pidemmäksi aikaa. Ja minulla on myös summa mihin minä pyrin pääsemään noilla myytävillä kolikoilla. Ja sen mukaan on sitten jokaiselle kolikolle keskikurssi määritelty myynneille, jolloin saavutan nuo tavoitteet. Nuo ei tietenkään ole ihan tiukkoja, tuossa summassa on pelivaraa molempiin suuntiin ja reservissä on vielä kolikoita, jotka pystyy myös myymään tarvittaessa jne. 

Ja tuo oli vähän pohjana tuossa eilisessäkin myynnissä. Sen pohjalta ihan selkeä kevennyspaikka. Minulla on IMX myyntien keskikurssi 6€. Eli se noin 3x. Ja koska oletan tietty Ethereumin nousevan varmemmin tuon 3x, niin se oli nyt helppo paikka siirtää osa noista odotuksista sinne. Ja kun oli vielä tuota verotappiota tuolla, niin sai vielä tehdä siirron "ilmaiseksi". 

Ja jätin tietty myös vielä kasan noita Immutableja, jos se vaikka jatkaa juoksujaan ja nouseekin vielä merkittävästi vaikka suhteessa Ethereumiin, Bitcoiniin, Solanaan jne, niin silloin voi taas siirtää sinne. Ja dippejä en itsekään ostele. Ihan tarpeeksi on noita kryptoja jo ja olen enempi myyntipuolella jatkossakin. 

1
0
13.12.2023 - 18:55

big bad bear

+503
Liittynyt:
18.11.2016
Viestejä:
275

AlterEgo wrote:

No niin!
https://www.cryptocraft.com/news/1257264-fasb-issues-standard-to-improve-the-accounting-for

Nyt aletaan olla sillä alueella, millä on oikeasti väliä jos korporaatiot ja instikat halutaan markkinoille suoriin sijoituksiin. Sääntely, kirjanpito, läpinäkyvyys ja sit se ESG. Tää on todella kova juttu.

https://www.fasb.org/page/getarticle?uid=fasb_Media_Advisory_12-13-23

0
0
13.12.2023 - 19:36

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

big bad bear wrote:

AlterEgo wrote:

No niin!
https://www.cryptocraft.com/news/1257264-fasb-issues-standard-to-improve-the-accounting-for

Nyt aletaan olla sillä alueella, millä on oikeasti väliä jos korporaatiot ja instikat halutaan markkinoille suoriin sijoituksiin. Sääntely, kirjanpito, läpinäkyvyys ja sit se ESG. Tää on todella kova juttu.

https://www.fasb.org/page/getarticle?uid=fasb_Media_Advisory_12-13-23

Tuo on tavallaan jo vanha uutinen. Se äänestettiin jo syyskuussa ja silloin siitä puhuttiin paljon myös täälläkin ja sen merkityksestä. Nyt nuo säännöt on toki virallistettu. Nuo uudet säännöt tulee pakollisiksi 2025, mutta voi käyttää jo koko ensivuoden myös. Ja kaikki tietysti käyttää joita se koskee, koska siinä on se noiden uusien säädösten hyöty.

0
0
13.12.2023 - 20:55

big bad bear

+503
Liittynyt:
18.11.2016
Viestejä:
275

Casteliero wrote:

big bad bear wrote:

Tuo on tavallaan jo vanha uutinen. Se äänestettiin jo syyskuussa ja silloin siitä puhuttiin paljon myös täälläkin ja sen merkityksestä. Nyt nuo säännöt on toki virallistettu. 

Ok en tiennyt tuosta tai ainakaan muista tienneeni. Pikku pompun taisi tänään aiheuttaa silti.

0
0
13.12.2023 - 21:57

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

big bad bear wrote:

Casteliero wrote:

big bad bear wrote:

Tuo on tavallaan jo vanha uutinen. Se äänestettiin jo syyskuussa ja silloin siitä puhuttiin paljon myös täälläkin ja sen merkityksestä. Nyt nuo säännöt on toki virallistettu. 

Ok en tiennyt tuosta tai ainakaan muista tienneeni. Pikku pompun taisi tänään aiheuttaa silti.

FOMC meetingsit oli nyt 12-13 päivä. Ja tuli noita inflaatiolukuja myös. Oletus 2024 vuodelle on nyt 0,75% koron laskut. 3kk sitten oli vielä 0,25%. DXY lähti laskuun ja se yleensä tietää nousua markkinoilla kun dollari heikkenee, myös kryptoissa. Todennäkösempi syy pompuille.

0
0
14.12.2023 - 09:25

big bad bear

+503
Liittynyt:
18.11.2016
Viestejä:
275

Casteliero wrote:

FOMC meetingsit oli nyt 12-13 päivä. Ja tuli noita inflaatiolukuja myös. Oletus 2024 vuodelle on nyt 0,75% koron laskut. 3kk sitten oli vielä 0,25%. DXY lähti laskuun ja se yleensä tietää nousua markkinoilla kun dollari heikkenee, myös kryptoissa. Todennäkösempi syy pompuille.

No en mä sitä tarkoita ja olen kohtalaisen hyvin perillä FEDstä kyllä. Sen sijaan tarkoitin, että klo 16 CET kun tuo FASB tiedote julkaistiin, pomppasi bitcoin ja ether prosentilla. FOMC korkopäätös oli vasta 20 CET ja inflaatioluvut olivat täysin non-event.

1
0
14.12.2023 - 09:58

Casteliero

+5279
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1935

big bad bear wrote:

Casteliero wrote:

FOMC meetingsit oli nyt 12-13 päivä. Ja tuli noita inflaatiolukuja myös. Oletus 2024 vuodelle on nyt 0,75% koron laskut. 3kk sitten oli vielä 0,25%. DXY lähti laskuun ja se yleensä tietää nousua markkinoilla kun dollari heikkenee, myös kryptoissa. Todennäkösempi syy pompuille.

No en mä sitä tarkoita ja olen kohtalaisen hyvin perillä FEDstä kyllä. Sen sijaan tarkoitin, että klo 16 CET kun tuo FASB tiedote julkaistiin, pomppasi bitcoin ja ether prosentilla. FOMC korkopäätös oli vasta 20 CET ja inflaatioluvut olivat täysin non-event.

Pomppasi prosentilla? Oikeesti nyt... Kryptot pomppaa prosentilla, kun tuulen suunta vaihtuu

4
-4
14.12.2023 - 10:21

big bad bear

+503
Liittynyt:
18.11.2016
Viestejä:
275

Casteliero wrote:

big bad bear wrote:

Casteliero wrote:

FOMC meetingsit oli nyt 12-13 päivä. Ja tuli noita inflaatiolukuja myös. Oletus 2024 vuodelle on nyt 0,75% koron laskut. 3kk sitten oli vielä 0,25%. DXY lähti laskuun ja se yleensä tietää nousua markkinoilla kun dollari heikkenee, myös kryptoissa. Todennäkösempi syy pompuille.

No en mä sitä tarkoita ja olen kohtalaisen hyvin perillä FEDstä kyllä. Sen sijaan tarkoitin, että klo 16 CET kun tuo FASB tiedote julkaistiin, pomppasi bitcoin ja ether prosentilla. FOMC korkopäätös oli vasta 20 CET ja inflaatioluvut olivat täysin non-event.

Pomppasi prosentilla? Oikeesti nyt... Kryptot pomppaa prosentilla, kun tuulen suunta vaihtuu

Niin, pomppasi prosentilla. Kryptot liikkuu paljon, agreed, mutta en mä siitä tässä puhunut vaan yhden prosentin liikkeestä jonka katalyyttina oli tuo uutinen. Mitään muuta ei tuohon aikaan eilen tapahtunut, DXY oli paikallaan, korot paikallaan, osakkeet paikallaan. Joten päätelmäni oli, että tuo uutinen aiheutti prosentin liikkeen. Se oli vain havainto. Miksi se menee tunteisiin sulla?

4
0