Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.12.2020 11.38

Iletus kirjoitti:

Visa virittelee stablecoinia Ethereum -ketjuun. Tosin markkinaa kyseinen uutinen ei hetkauttanut, joten liekö ollut tiedossa.

https://www.forbes.com/sites/michaeldelcastillo/2020/12/02/visa-partners...

Ei virittele, vaan yhdistää valmiin USDC stablecoinin niiden omiin järjestelmiin. Tuskin heti isommin liikennettä tuo, mutta hyviä edistyksiä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.11.2020 08.08

kravaattikukko kirjoitti:

 

THAIMING kirjoitti:

17000$ ylitetty ja vielä ei ole havaittavissa edes suurempaa hypeä! yes

 

 

Ei oikein minkäänlaista. Googlen trendit ovat hyvin maltilliset.

https://trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&q=bitcoin

 

https://twitter.com/sassal0x/status/1328460413487390720

https://twitter.com/VetleLunde/status/1324339615554293761/photo/1

Se hetki, kun tuulipuku kahahtaa ja retail-porukka hyökkää markkinoille. Sillon mennään kovaa. Nyt on massimiehet tankannu halvat kolikot pois markkinoilta pikkuhiljaa. Ja disclaimerina, ni ei oo mikään sijoitusvinkki sitten. Yksi urho kerkesi jo syytellä montuistaan.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.11.2020 05.42

Meuro kirjoitti:

Toki voi myös ajatella niin, että joka syklissä tulee mahdollisesti suurempia sijoittajia mukaan joka kompensoi tuota hinnan nousuun vaadittavaa rahaa.

Se on täysin mahdollista ja toivottavaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 5.11.2020 09.14

THAIMING kirjoitti:

 

Johannes Ankelo kirjoitti:

Miten suhtaudutte PlanB:n S2FX-malliin?

 

Epäilevästi, vaikka nythän seuraavan vuoden sisään nähdään kuinka pitää kutinsa ;)

Yhtään vastaan en pistä vaikka nousisi edes puolet siitä mitä malli ennustaa. 

HODL

Epäilevästi joo.

En oikein usko, että suoraan pystyy ennustelemaan hintoja noista vanhoista hypyistä. Sillon pitäisi tietty käyttäjämääränkin kasvaa samassa suhteessa, kuin aiemmin, että kysyntä kasvaa myös. Toki se voi kasvaa ihan samassa suhteessa ja silloin suunta voi olla tuollainen. Toki myös hinnan noustessa, hintahyppyjen pitäisi kai ainakin teoriassa myös madaltua, kun tarvitaan suhteessa myös enemmän rahaa seuraavaan hyppyyn. Ja tuossa kaavassakin näyttää tuon kolmannen loikan olevan jo kahta edellistä matalampi. Toki en pistä pahakseni, jos noin menee ja muut kryptot seuraa samaa trendiä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.11.2020 03.18

Dempsey69 kirjoitti:

 

Turms kirjoitti:

Tällä hetkellä tilanne on se, että jos Joe voittaa Pennsylvanian, hän voittaa vaalit. Unibet antaa demokraateille Pennsylvanian voitosta kertoimeksi 1,15, ja Joelle koko roskan voitosta 1,18. Kuitenkin Joella on muitakin tapoja voittaa vaali, kuin Pennsylvanian vieminen.

Mitä en ymmärrä?

 

 

Jo siniset osavaltiot kuten Wisconsin voi vielä vaihtaa väriä, jos Trump käy niistä taistelemaan, ja näillä voi teoriassa olla vaikutusta lopputulokseen jossain ulottuvuudessa. 

 

0.03 kerroinlisä Joen kuolevaisuuden takia. Demokraatit voi voittaa, mutta silti Biden hävitä. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.11.2020 09.27

Onhan tämä koko äänenlaskenta ihan älytön farssi. Kyllä se tulos pitäisi saada selville samana iltana, kun vaalit on. Oli sitten poikkeusaika tai mikä tahaansa. Joskus tullut aikoinaan väännettyä noista lohkoketju-äänestys mahdollisuuksista ja yleensä vastakommentit olleet, että kun se ei ole 100% varmaa, niin se ei toimi. Tämäkö se toimii? Helvetti mikä amatöörishow.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 29.10.2020 12.31

Tuosta Ivanka brändistä. Jos Sauli sattuisi sanomaan jonkin haastattelun päätteeksi vaikka "käykääs muuten ostamassa Jennin uusi runokirja pukinkonttiin", niin olisiko se hauska ja kevyt heitto, vai presidentin valta-aseman väärinkäyttöä?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 23.10.2020 07.13

Turms kirjoitti:

Donaldilla on sellainen ongelma, että demokraatteihin kallellaan olevat äänestäjät ovat nyt saaneet kokea neljä vuotta Trumpia. Tämä tietää varmuudella korkeaa äänestysprosenttia, ja on ero vuoden 2016 tilanteeseen.

Mites republikaaneihin kallellaan olevat äänestäjät, jotka ovat kyllästyneet mellakoihin, paikkojen ja omaisuuden tuhoamiseen? Eikö he vastavuoroisesti myös äänestä korkealla prosentilla? Yleensä näissä asioissa on kaksi puolta ja suuntaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.10.2020 06.21

Iletus kirjoitti:

Oletko Casteliero seurannut onko vaihtoehtoisia realistisia konsensusmekanismeja nousemassa kilpailuun PoW:n DPoS:n ja PoS:n rinnalle? Itse olen seurannut esim. Idena-projektia, joka ilmoittaa olevansa Sybil-resistantti Proof-of-Person blockchain, mutta suhtaudun siihen toistaiseksi skeptisesti. Toki FOMO:n vuoksi myös pienellä panoksella mukana.

 

Aihe kiinnostaa kuitenkin ja mielelläni lukisin itse lisää, kun tietäisi mihin kannattaa huomio suunnata. Toinen kiinnostava osa-alue on, miten saada kaikelle erilaisentyyppiselle datalle laadukkaat oraakkelipalvelut toteutettua, jotta reaalimaailman dataa päästään siirtämään lohkoketjuun. Tästäkin olisi mukava kuulla ammattilaisten omia näkemyksiä.

 

 

Avalancella oli mielenkiintoinen konsensusmekanismi. Jos se toimii niin kuin lupaa, niin se on kyllä kova. Sen verran mielenkiintoinen lottolappu joka tapauksessa, että laitoin vähän viikkorahoja kiinni itse.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 22.10.2020 12.58

Artsipappa kirjoitti:

Ymmärtääkseni näitä toisen kerran koronaan sairastuneita on niin vähän että paha vetää johtopäätöksiä. Se miten pahana tulee esim. normaali influenssa (tai mikä tahansa virus) vaikuttaa siihen missä tilassa oma kroppa sattuu olemaan kun sen saat. Esim univaje vaikuttaa nopeasti ihmisen immuunipuolustukseen. Myös stressi ja alkoholin käyttö laskee. Eli jos satut saamaan viruksen ns. "väärään aikaan" kun immuunipuolustus on hetkellisesti heikentynyt niin mahdollisuus saada vakaampi tauti on korkeampi. Siksi onkin tärkeää pitää huolta että nukkuu hyvin, syö hyvin, urheilee, syö vähintään D-vitamiinia purkista ja ei vedä jatkuvia kovia kännejä. Eli yksinkertaisesti pitää huolta että oma immuunipuolustus on kunnossa.

Koronaviruksista ei ole käsittääkseni näyttöä että toimisi näin, eli toinen kerta olisi jostain syystä vakavampi. Oikeastaan päinvastoin, jos sairastat tänä vuonna influenssan niin ensi vuoden influenssa on sulle mieluummin taudin miedompi muoto koska vuosi sitten sairastetun viruksen vasta-aineet saattavat vielä osittain suojata. Logiikka on sama kun siinä, että epäonnistunutkin influenssarokote suojaa jonkin verran. Sehän ei joka vuosi onnistu täydellisesti. 

Ja vielä sellainen asia, että voihan niitä olla paljonkin keissejä joissa joku on sairastanut koronan 2x melkein oireettomana. Eikä henkilö välttämättä tiedä edes sairastaneensa. Tai tietää sairastaneensa kerran mutta toinen on mennyt ohi. Me saadaan tieto vain niistä joissa joku on diagnosoitu 2x ja jolla vaikeammat oireet.

Toki jos näin on että koronan seuraava versio on aina pahempi niin kusessa ollaan. Se olisi tosiaan koronaviruksille erittäin epätyypillistä ja alkaisin itsekin miettimään onko joku (Kiina) rakennellut virusta. Tosin eihän sellaisen viruksen tekemisestä olisi kenellekkään hyötyä. Ellei sitten tullut vahingossa sellainen ominaisuus :o

Kyllä, niitä on ainakin vielä todella vähän. Tai ainakin todettuja sellaisia. Koska voihan se olla myös niin päin, että ensimmäinen kerta on sairastettu täysin oireettomana, mutta toisella kerralla on ollut kevyttä oirehdintaa. Tai kaksi kertaa oireettomana ja kolmas iskee kovaa. Mutta ihan yhtä mahdollista, ja paljon todennäköisempää, on se että toinen kerta sairastetaan vähempi oireisena, koska nyt kehossa on jo luonnollista vastustuskykyä kerran läpikäydylle sairaudelle. Se ei ole enää vieras virus.

Tuossa vielä linkki lancetissa julkaistuun tutkimukseen yhdestä toisen kerran tapauksesta, jossa virus iski kovempaa: https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099%2820%293...

Mutta niin kuin sanoin tuossa aiemmassa viestissä, niin nuo on minulle kriittisiä kohtia. En usko kovinkaan isolla prosentilla, että ne tapahtuu, mutta ne on niitä pisteitä missä uloste osuu joka kerta enemmän tuulettimeen ja tulevaisuus näyttää vähemmän valoisalta. Eli ne on käytännössä worst case scenario -rajapyykkejä, joita en toivo ylitettävän.

Näytä koko viesti