Olet täällä

Uusi pyramidihuijaus - OneCoin - 18.11.2019 02.51

Todennäköisesti vielä tämänkin jälkeen löytyy niitä suomalaisia veijareita, jotka ei hyväksy tuota totuudeksi ja rahaa kyllä tulee vielä.

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 11.11.2019 09.17
Artsipappa kirjoitti:

On toki mahdollista että sieltä joku kryptokikkare löytyy joka kasvaa 20 000%.

GAINZZZ

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.10.2019 10.31
Aki Pyysing kirjoitti:

Mitä Bitcoinille tapahtui viikonloppuna? Tai mikä on arvaus, miksi Bitcoin otti pystysuoran nousun 7.500 -> 10.500. Nyt ollaan @9.228.

Käppyrä näyttää siltä, että on rakenneltu teknisen analyysin myyntisignaali ja sitten poltettu kertarymäyksellä kaikki shorttaajat.

Vähän mennään sellaselle alueelle, jossa minulla on vaan mutu-fiilistä, eli tuonne treidaukseen. Mutta voisin veikata vastauksen löytyvän yhtälöstä, jossa isoilla mainaritahoilla esim. on isoja määriä Bitcoineja, joilla voi kursseja heilutella. treidaus-botit käyttää tosi paljon samoja teknisen analyysin kaavoja treidauksissaan. Siellä seuraillaan samoja bollingerin viivoja ja eri viikkomäärien averageja, ja niiden perusteella tehdään kauppoja. Ja yhtenä osana yhtälöä toimii myös Bitmexin pörssi, joka tarjoaa 100x leveragea shorttauksiin. Jos tietää miten suurinosa treidi-boteista käy kauppaa, on järkyttävät määrät Bitcoineja joilla heilutella markkinoita, sekä mahdollisuus tuollaseen 100x leverageen, niin siellä on mahdollista manipuloida kursseja ja tehdä samalla isoja summia rahaa. Siellä voi isot toimijat ihan huvikseen heilutella kursseja, kun teknisen analyysin kolmiot kiristyy jne. Tai näin ainakin veikkailisin.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.10.2019 04.48
Manialöytyy kirjoitti:

C.liero, kerrotko suomeksi mitä tapahtuu nykyiselle Ethereumille, kun 2.0/Serenity tulee käyttöön. "Sulautetaanko" se siihen vai jääkö se elämään, kuten ETH Classic. Lähinnä monien sijoitusten kannalta tämä on oleellinen asia ja miten itse meinaat toimia, kun se hetki lähenee?

Katsoin tuossa jonkun Vitalikin haastattelun viikonloppuna ja se kertoi siinä vähän tuosta siirrosta. Eli alkuvaiheessa voi jokainen itse siirrellä sinne ETH2 puolelle kolikoita jos haluaa ja jossain vaiheessa otetaan state root ja siirretään se ETH2 puolelle, pre-mainataan sen verran tokeneita ja ethereitä, mitä tuolla ETH1 puolella on jäljellä ja jaetaan sen mukaan. Eli silloin kaikki dappsit jne. vaihtuu sulavasti sinne ETH2 puolelle. Mutta tosiaan itselle ei aiheuta mitään toimia, ainakaan ennen kuin muut testaa tuota siirron toimivuutta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.10.2019 12.36
Manialöytyy kirjoitti:

C.liero, kerrotko suomeksi mitä tapahtuu nykyiselle Ethereumille, kun 2.0/Serenity tulee käyttöön. "Sulautetaanko" se siihen vai jääkö se elämään, kuten ETH Classic. Lähinnä monien sijoitusten kannalta tämä on oleellinen asia ja miten itse meinaat toimia, kun se hetki lähenee?

En ole nyt viimeisimpiä specsejä katsonut, mutta ainakin aiemmin oli tarkoitus, että ETH 1 ketju kulkee ETH 2 beacon ketjun rinnalla ja jossain vaiheessa mahdollisesti muuttuu omaksi shardiksi tai sitten häviää pois pikkuhiljaa. Mikään ei tietenkään estä osaa mainareista olla päivittämättä uutta päivitystä ja jatkamasta nykyistä ketjua, jolloin siitä voisi tulla vaikka ETH classic classic -ketju. Todennäköisesti joku ryhmä yrittää pitää vanhaa ketjua elossa, jolloin forkissa saa oikeudet samoihin tokeneihin molemmissa ketjuissa samoilla avaimilla. 

Itse en meinannut tehdä mitään muuta kuin odotella. Jos on pakko jotain siirtoja tms. tehdä, niin annan hätäisimpien tehdä ensin ja vasta sitten, kun ne on testattu toimiviksi, niin teen tarvittavat toimenpiteet.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.10.2019 10.52

Verottajan viimeisimmät vero-ohjeet kryptoille: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48411/virtuaalivaluuttojen-verotus2/

OpenLibrasta mietteet on lähinnä sellaset, tarkemmin tutustumatta, että taitaa olla enempi vaan mielenosoitus-kolikko ja ratsastetaan vaan Libran luomalla mediapöhinällä. Ei kai se kummempi ole, kuin perus stablecoin, joita on kuitenkin reilusti jo vaihtoehtoja. Tai sitten niillä on siinä joku hyvä pihvi, en ole tutustunut tarkemmin niin en tiedä. Todennäköisesti yritetään vaan näyttää sääntelijöille, että kyllä näitä voi tehdä ihan lupaa kyselemättä miten haluaa ja Facebookille, että keskitetysti hallittu Libra ei välttämättä ole paras ratkaisu.

Näytä koko viesti
Citycon - 30.9.2019 04.14
Aki Pyysing kirjoitti:

Sijoitusammattilaisuuteni kyseenalaistan kyllä ihan itse. Joku on joskus tällaista väittänyt. Yritän opetella käyttämään uutta Nordnetiä, ja huomasin, että Cityconin osinko oli irronnut. Monta päivää sitten. Ja mie oon kuitenkin omistajalistalla no 37.

No sehän sen selittää miksi itselläkin on mennyt käteisvarat uudelle tuhatluvulle. Enpä tuota itsekkään olisi tajunnut katsoa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.9.2019 04.53
Manialöytyy kirjoitti:

- Casu ja muut, nyt tilanneanalyysiä ja mielipiteitä ETH:n ja BCT:n kurssilaskuista. Onko nyt tai lähipäivinä/-viikkoina oston paikka vai kannattaako odottaa vielä pidempään. Itse jo nappasin tänään pikku satsin alkuun.

Minulta ei ainakaan ole mitään syväluotaavaa analyysiä luvassa. Todella vähän olen nyt seurannut kryptoja noin muutenkin, kun tässä on vähän muita projekteja ollut. Toki päivittäin katselen uutisotsikot läpi ja saatan jotain mielenkiintoista artikkelia lukeakkin, jos sellainen vastaan tulee. Ja jotain vlogeja/podcastejä on seurannassa, joista saa poimittua vähän yleistä fiilistä markkinoista. Myyntejä tai ostoja ei ole tarve tehdä.

Bakktin launchille varmaan iskettiin kovat odotukset ja koska tuollainen tietysti käynnistyy hitaasti, niin siinä varmaan yritettiin dumppailla hintoja myös alaspäin samalla. Eli alun hidas startti ja isot pelurit lyö kolikkoa myyntilaidalle, niin perus-jantteria pelottaa, kun vielä kaikki kryptomediat alkaa pauhaa samaa agendaa Bakktin epäonnistumisesta ja hintarysähdyksestä, niin soppa on valmis. Kryptomarkkinoilla on muuten varmasti enempi hyötyä behavioral sciencen osaamisesta, kuin yleisestä ekonomiasta. Sen verran mielikuvilla kurssit heiluu.

Toki oman osansa soppaan varmaan toi myös SEC:n Jay Claytonin parit haastattelut, joissa toi käytännössä ilmi, ettei vieläkään olla ETF tasoilla kryptojen suhteen. Toki sanoi, että oikeaan suuntaan on menty. Samalla Van Eck veti pois oman hakemuksen institutionaalisille sijoittajille suunnatulle ETF:lle, jolla oli käytännössä parhaat mahdollisuudet mennä läpi. Toki hekin on myöhemmin hakemassa sitä uudestaan.

Mutta nuo uutiset esim. antoi varmasti hyvät paikat kokeilla hintarysähdystä isoille pelureille ja todennäköisesti he näin tekivät, ja iso massa seurasi. Liikaa on vielä noita isoja tahoja, jotka pystyy näitä aiheuttamaan. Tai näin minä asian näkisin.

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 19.9.2019 07.19

Kryptoista ois tosi kiva keskustella, mutta kun räiskitään metafora-haulikolla vapaata ajatusvirtaa paperille, niin ei tälläiset "pattipäät" pysy perässä. Tosin tämä pattipää yleensä kommentoi, tuskin koskaan peukuttaa.

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 16.9.2019 10.44

Pysytään nyt kuitenkin vielä miljardeissa eikä biljoonissa.

Näytä koko viesti