Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.10.2019 12.36
Manialöytyy kirjoitti:

C.liero, kerrotko suomeksi mitä tapahtuu nykyiselle Ethereumille, kun 2.0/Serenity tulee käyttöön. "Sulautetaanko" se siihen vai jääkö se elämään, kuten ETH Classic. Lähinnä monien sijoitusten kannalta tämä on oleellinen asia ja miten itse meinaat toimia, kun se hetki lähenee?

En ole nyt viimeisimpiä specsejä katsonut, mutta ainakin aiemmin oli tarkoitus, että ETH 1 ketju kulkee ETH 2 beacon ketjun rinnalla ja jossain vaiheessa mahdollisesti muuttuu omaksi shardiksi tai sitten häviää pois pikkuhiljaa. Mikään ei tietenkään estä osaa mainareista olla päivittämättä uutta päivitystä ja jatkamasta nykyistä ketjua, jolloin siitä voisi tulla vaikka ETH classic classic -ketju. Todennäköisesti joku ryhmä yrittää pitää vanhaa ketjua elossa, jolloin forkissa saa oikeudet samoihin tokeneihin molemmissa ketjuissa samoilla avaimilla. 

Itse en meinannut tehdä mitään muuta kuin odotella. Jos on pakko jotain siirtoja tms. tehdä, niin annan hätäisimpien tehdä ensin ja vasta sitten, kun ne on testattu toimiviksi, niin teen tarvittavat toimenpiteet.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.10.2019 10.52

Verottajan viimeisimmät vero-ohjeet kryptoille: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48411/virtuaalivaluuttojen-verotus2/

OpenLibrasta mietteet on lähinnä sellaset, tarkemmin tutustumatta, että taitaa olla enempi vaan mielenosoitus-kolikko ja ratsastetaan vaan Libran luomalla mediapöhinällä. Ei kai se kummempi ole, kuin perus stablecoin, joita on kuitenkin reilusti jo vaihtoehtoja. Tai sitten niillä on siinä joku hyvä pihvi, en ole tutustunut tarkemmin niin en tiedä. Todennäköisesti yritetään vaan näyttää sääntelijöille, että kyllä näitä voi tehdä ihan lupaa kyselemättä miten haluaa ja Facebookille, että keskitetysti hallittu Libra ei välttämättä ole paras ratkaisu.

Näytä koko viesti
Citycon - 30.9.2019 04.14
Aki Pyysing kirjoitti:

Sijoitusammattilaisuuteni kyseenalaistan kyllä ihan itse. Joku on joskus tällaista väittänyt. Yritän opetella käyttämään uutta Nordnetiä, ja huomasin, että Cityconin osinko oli irronnut. Monta päivää sitten. Ja mie oon kuitenkin omistajalistalla no 37.

No sehän sen selittää miksi itselläkin on mennyt käteisvarat uudelle tuhatluvulle. Enpä tuota itsekkään olisi tajunnut katsoa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.9.2019 04.53
Manialöytyy kirjoitti:

- Casu ja muut, nyt tilanneanalyysiä ja mielipiteitä ETH:n ja BCT:n kurssilaskuista. Onko nyt tai lähipäivinä/-viikkoina oston paikka vai kannattaako odottaa vielä pidempään. Itse jo nappasin tänään pikku satsin alkuun.

Minulta ei ainakaan ole mitään syväluotaavaa analyysiä luvassa. Todella vähän olen nyt seurannut kryptoja noin muutenkin, kun tässä on vähän muita projekteja ollut. Toki päivittäin katselen uutisotsikot läpi ja saatan jotain mielenkiintoista artikkelia lukeakkin, jos sellainen vastaan tulee. Ja jotain vlogeja/podcastejä on seurannassa, joista saa poimittua vähän yleistä fiilistä markkinoista. Myyntejä tai ostoja ei ole tarve tehdä.

Bakktin launchille varmaan iskettiin kovat odotukset ja koska tuollainen tietysti käynnistyy hitaasti, niin siinä varmaan yritettiin dumppailla hintoja myös alaspäin samalla. Eli alun hidas startti ja isot pelurit lyö kolikkoa myyntilaidalle, niin perus-jantteria pelottaa, kun vielä kaikki kryptomediat alkaa pauhaa samaa agendaa Bakktin epäonnistumisesta ja hintarysähdyksestä, niin soppa on valmis. Kryptomarkkinoilla on muuten varmasti enempi hyötyä behavioral sciencen osaamisesta, kuin yleisestä ekonomiasta. Sen verran mielikuvilla kurssit heiluu.

Toki oman osansa soppaan varmaan toi myös SEC:n Jay Claytonin parit haastattelut, joissa toi käytännössä ilmi, ettei vieläkään olla ETF tasoilla kryptojen suhteen. Toki sanoi, että oikeaan suuntaan on menty. Samalla Van Eck veti pois oman hakemuksen institutionaalisille sijoittajille suunnatulle ETF:lle, jolla oli käytännössä parhaat mahdollisuudet mennä läpi. Toki hekin on myöhemmin hakemassa sitä uudestaan.

Mutta nuo uutiset esim. antoi varmasti hyvät paikat kokeilla hintarysähdystä isoille pelureille ja todennäköisesti he näin tekivät, ja iso massa seurasi. Liikaa on vielä noita isoja tahoja, jotka pystyy näitä aiheuttamaan. Tai näin minä asian näkisin.

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 19.9.2019 07.19

Kryptoista ois tosi kiva keskustella, mutta kun räiskitään metafora-haulikolla vapaata ajatusvirtaa paperille, niin ei tälläiset "pattipäät" pysy perässä. Tosin tämä pattipää yleensä kommentoi, tuskin koskaan peukuttaa.

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 16.9.2019 10.44

Pysytään nyt kuitenkin vielä miljardeissa eikä biljoonissa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.9.2019 01.06

https://finance.yahoo.com/news/santander-bank-issues-settles-20m-082025854.html

Nämä on uutisia mitä minä haluan nähdä. Mitä enemmän sinne ketjuun tungetaan reaalimaailman arvoa, sitä enemmän näillä tahoilla on insentiiviä pitää ketju turvallisena. Ja sitä turvallisempi ketju on, mitä arvokkaampi se ethereumin arvo on. Eli näillä tahoilla on haluja pitää kurssia silloin korkealla.

Näytä koko viesti
Nordea - 11.9.2019 02.32
PikkuPro kirjoitti:

Voi hyvin olla, että valitsin väärin mutta jos niin ei ole elämän ensimmäinen eikä toivottavasti viimeinenkään virhe. 

Näinhän se etunimi kaimasikin lauleli, että virheist oppii ja kokemust karttuu

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.9.2019 02.31

Varpaita dippaillaan jo ETF-lammikkoon: https://www.theblockcrypto.com/tiny/vaneck-solidx-to-sell-bitcoin-etf-to-institutional-investors-on-thursday-report/

Tosin nuo ryhmät on pystyneet jo ostamaan kryptoja niin halutessaan, mutta jospa se avaisi portteja noille ETF:lle.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.9.2019 10.56
Remy Extra kirjoitti:

Mitä mieltä itse olet Aspiresta juuri nyt? Omasta mielestäni markkina edelleen aliarvostaa B2B:n kehitystä ja ylipainottaa B2C:tä.

Tuolla B2B puolella olisi sitä mahdollista kasvua kyllä otettavissa. Gaming innovation groupin iGamingCloud oli pitkään suosittu alusta perustaa white label kasinoita, mutta jo jonkin aikaa on kuulunut aika paljon soraääniä heidän tuotteestaan, noilta joilla se on käytössä. Jos vaan Aspirella on tuote kunnossa ja siihen panostetaan, niin siellä on mahdollisesti kasvun varaa kyllä.

Näytä koko viesti