Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.11.2022 06.55

Antti Hyppänen kirjoitti:

Vähän lisää infoa Coinmotionin & Tesseractin tapauksesta: https://www.hs.fi/talous/art-2000009219532.html

Artikkelissa myös Tesseractin toimarin kommentteja.

"TESSERACT tarjoaa asiakkailleen talletuspalveluita monien kryptopörssien kautta. Tesseract on sijoittanut talletetut varat eteenpäin kryptomarkkinoille, ja tallettajat ovat saaneet vastineeksi korkotuottoja."

Jos aikoo panikoida, kannattaa panikoida ekana. En tiedä onko oikeesti mitään aihetta, mutta en myöskään keksi miten firma olisi onnistunut välttämään kaikki vuoden 2022 pommit tarjotessaan palveluja joissa varat on laitettu eteenpäin kryptomarkkinoille.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 22.11.2022 06.03

Kiitos Tinggeli hyvin perustellusta vastauksesta!

Ymmärrän nyt paljon paremmin aiemman vastauksesi, jonka pointti meni minulta ehkä hieman ohi ensilukemalla. En alkuun ymmärtänyt sitä tuossa muodossa, että ehdottamani idea on vaarallinen monista syistä, vaan lähinnä siten, että sitä ei saa kuljettaa kun EU alueella on säännöstö, joka kieltää moiset viritelmät. 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 22.11.2022 07.41

Tinggeli kirjoitti:

 

HC Bailut kirjoitti:

Paras kuljetukseen on tietysti hommaan optimoitu säiliöauto, mutta jos niitä ei ole niin pari 2,5 m3 farmarisäiliötä kuorma-auton lavalle ja menoksi.

 

Muuten kävisi mutta kun ei käy. VAK / ADR kuljetukset ovat sen verran säädeltyjä EU alueella (ja Ukrainassakin, mutta varmaan sotatila helpottaa määräyksiä) että tuo on täysin kielletty.

Kirjoitin varmaan epäselvästi, kun toit tähän EU alueen sääntelyn esille.

Tarkoitin tilannetta jossa sodassa oleva Ukraina alkaa soveltaa keinoja kuljettaa polttoainetta paikasta toiseen tarkoituksena estää ihmisten paleltuminen hengiltä. Mikäli silloin ei ole saatavilla lakien ja pykälien mukaista kalustoa, sovelletaan. Ukrainan kansa on ollut kekseliäs koko sodan ajan, toivottavasti on myös jatkossa.

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 21.11.2022 02.09

Säiliöautoihin soveltuu sama kuin moneen muuhunkin asiaan tuolla sodassa. Tingitään laadusta ja sovelletaan. Paras kuljetukseen on tietysti hommaan optimoitu säiliöauto, mutta jos niitä ei ole niin pari 2,5 m3 farmarisäiliötä kuorma-auton lavalle ja menoksi. Polttoaineet varastoon Puolan puolelle rajaa ja siitä kunnon säiliöautoilla turvalliseen välivarastoon. Sieltä jaetaan sitten noilla improvisoiduilla kuljetuksilla eteenpäin.

Tää sota on näyttänyt jälleen kerran sen, että ihminen selviää kyllä ja on varsin kekseliäs kun on pakko. 

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 18.11.2022 11.31

https://kreate.fi/kreatelle-merkittava-maarakennus-ja-perustusurakka-kes...

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kreate-nappasi-keskolta-urakan-kasvat...

Hyvinkäälle sijoittuva logistiikkakeskus on kooltaan yli 80 000 neliömetriä. Kreate toteuttaa kohteen pohjarakentamisen ja betonityöt paalulaattaan asti. Yhtiö ei kerro tiedotteessa urakan arvoa, mutta pitää sitä merkittävänä. ”Urakka kasvattaa yhtiön tilauskantaa merkittävästi viimeisellä vuosineljänneksellä”, tiedotteessa todetaan.

Kreate jatkaa vahvaa suorittamista.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 15.11.2022 08.34

https://twitter.com/visegrad24/status/1592583021911330816

BREAKING: 2 Russian stray missiles have just hit a farm in Przewodów on the Polish side of the Polish-Ukrainian border, killing 2 Poles.

Polish PM Morawiecki & President Duda have summoned a crisis meeting of the National Security Bureau.

NATO article 5?

 

Tälläinen on tuoreena Twitterissä. Nyt ollaan jännän äärellä jos pitää paikkansa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 14.11.2022 06.16

big bad bear kirjoitti:

Voihan firmat toki nurin mennä, jos kaikki yrittävät kotiuttaa rahansa samaan aikaan, en mä sitä sano. Niinhän pankitkin kaatuu.

Vastuullinen kryptopörssi ei tähän kaadu. Tähän kaatuu vain ne pörssit jotka ovat päättäneet tehdä asiakasvaroilla jotain muuta kuin säilyttää niitä tileillään siinä muodossa kuin ovat talletettu pörssiin. Pörssien tehtävä on mahdollistaa kaupankäynti käyttäjän valitsemilla kolikoilla ja vetää välistä palvelumaksuja, eli siellä tulisi olla aina käyttäjien tallettamat varat miinus palvelumaksut säilössä. 

 

 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 1.11.2022 03.23

stocksman kirjoitti:

 

"Aiemmin Kremlin linjaa toistava venäläislehti Lenta uutisoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharovan vängänneen vastausta väitteeseen, että entinen pääministeri Liz Truss olisi kuitannut viestitse Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinkenille "homma hoidettu" vain minuutti Nord Stream -putken räjähdyksen jälkeen. "

Onneksi muisti laittaa viestin, koska muuten olisi voinut jäädä epäselväksi onko putket poikki.

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 27.10.2022 09.22

https://www.inderes.fi/fi/videot/kreate-q322-ei-yllatyksia

Linkin takana Inderesin analyytikko Olli Koponen haastattelee Kreaten toimitusjohtaja Timo Vikströmiä. Videolla käydään läpi eilistä Q3 osavuosikatsausta ja luodaan katsaus tulevaan. Pysyn kyydissä hyvin mielin. 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 21.10.2022 12.14

Jenkit painaa rahaa tähän sotaan siihen malliin, että heillä taitaa olla käsitys siitä mistä maksaja löytyy lopulta. Ruokitaan omaa aseteollisuutta venäjän jäädytetyillä varoilla jotka sovitaan sodan loputtua jälleenrakennukseen ja korvauksiin aseavusta. 

Näytä koko viesti