Videoblogi liikkuvalta livepokerimieheltä -

Mainostat kaverisi blogia, jaksamatta kertoa siitä yhtään mitään muuta kuin, että kaveri pelaa livenä pokeria, liikkuu ja pitää siitä videoblogia. Olet seurannut blogia, joten olisit varmasti voinut kirjoittaa siitä helposti edes jotain perustietoja aloitusviestiisi.

Mitä pokerimuotoa pelaa?
Mitä pelimuotoa hän yleensä pelaa?
Minkä suuruisilla panoksilla hän pelaa?
Käsitteleekö vlogi strategiaa vai bad beat tarinoita?
Tarkoittaako liikunta matkustamista vai kuntoilua?

Foorumista tekee ankean heikot keskustelun avaukset, ei alapeukut.

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Acumen wrote:


Ei ole kovin mielekkäitä valintoja Lehdolla edessä. 

Jotenkin Lehdon kohdalla ihmetyttää, että mistä hatusta se kani löytyy jolla se "kannattavampi liiketoiminta" aloitetaan. Eikö tätä olisi voinut tehdä jo paljon aiemmin mikäli sellaista heille löytyisi? 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

TL wrote:

 En itsekään ymmärrä miksi joku alapeukuttaa HKScan kommenttiasi mutta mitä sitten?

Farseer on aika räjähdysherkkä kaveri ja alapeukut selkeästi ärsyttää. Tarpeeksi paljon tönimistä aiheuttaa vahvan reaktion ja koulukiusaajamulkku saa tyydytyksen.

Varmaan se on hyvä kuitenkin selventää, että minä en alapeukuttanut kyseistä viestiä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Farseer wrote:

Jaksaminen ja aikatauluttaminen on hankalaa - vaikka viime viikolla unirytmit pysyivät kohtuullisen hyvin hallinnassa, nyt ne ovat taas kellahtamassa ja tuntuu ettei viikossa ole riittävästi tunteja. Jos menee 10 tuntia liikkumiseen, 10 tuntia lukemiseen ja sanotaan vaikka keskimäärin 40 tuntia "töihin" mistä merkittävä osa on henkisesti hyvin kuluttavaa ja äärimmäisen intensiivistä toimintaa niin energia ei vain nyt tunnu riittävältä. Juokseviin asioihin, palautumiseen pokerisessioista, kodinhoitoon ja valitettavasti myös sijoittamiseen menee myös aikaa ja energiaa. Tuntuu ettei jää oikein vapaa-aikaa milloin pääsee irroittautumaan jää ollenkaan. 

Blogeja vuosien saatossa lukeneena olen saanut kuvan, että olet yrittänyt ratkaista näitä ongelmia ennenkin. Paljon on myös töitä tavotteiden eteen tehty, mutta ei ole vaan vielä löytynyt sitä yksittäistä avainta onneen. Mistä pitkäjänteisesti toteutetusta tavasta olet saanut tähän mennessä eniten hyötyä?

Omalla kohdalla olen huomannut liikunnan olevan todella tärkeää, mutta liikun viikkotasolla huomattavasti vähemmän kuin sinä. Vedän aamuisin 45 min kahvakuulatreenin, mutta siitä ei kerry kuin vähän yli 5h liikuntaa viikossa, joka on vain noin puolet ilmoittamastasi 10h viikottaisesta liikuntamäärästä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Artsipappa wrote:

Tosielämän huomiona, sain lekurilta verikokeisiin aika ympäripyöreän tulkinnan, syötin tulokset ChatGPT:lle ja sain todella tarkan ja melko syväluotaavan analyysin.

Kuinka varmistit analyysin olevan oikea?

Näytä koko viesti
Tokmanni -

HC Bailut wrote:

Voisiko joku mode kertoa miksi viestini poistettiin? 

-Kokonainen tiedote disclaimereineen ei tee hyvää foorumin luettavuudelle. Lisäksi tiedote on linkitetty jo edellisessä viestissä. -yp

Random linkki ja yksittäinen lause joka ei kerro mitään sisällöstä.

Näytä koko viesti
Tokmanni -

Voisiko joku mode kertoa miksi viestini poistettiin? 

-Kokonainen tiedote disclaimereineen ei tee hyvää foorumin luettavuudelle. Lisäksi tiedote on linkitetty jo edellisessä viestissä. -yp

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti -

Pohdiskelin tuota aika laajaa haarukkaa EBITA:lle

Firman raportoitavat luvut koostuvat kaikkien projektien luvuista ja lukuja on antamassa ylöspäin joukko vähintäänkin kohtuullisen pessimistisiä työmaapäälliköitä, jotka raportoivat työpäälliköille, jotka eivät hekään varsinaisesti ole luonteeltaan strat-up hypettäjiä, mitä tulevaisuuden uhkiin ja mahdollisuuksiin tulee.

Ollaan eletty jo pari vuotta maailmassa, jossa hinnat jatkavat nousua ja tulevaisuus on synkkä. Ihmismieli tuppaa jatkamaan mielessään kehityskulkua samaan suuntaan. Voi siis olla, että työmailla on tällä hetkellä varauduttu todella paljon heikkoon kehitykseen ja ihan kaikkia riskivarauksia ei ole vapautettu rasittamasta työmaan taloudellista kuntoa, vaikka tilanne olisikin jo ohi. Se on huomattavasti mukavampaa touhua yllättää positiivisesti 6 – 18 kk kestoisen synkistelyn jälkeen, kuin tuoda negatiiviset uutiset projektin luovutuksen jälkeen kun ensin on esitetty ettei mikään ole vialla.

Kun iso osa projekteista ilmoittaa, että ylimääräisiin riskeihin on varauduttava saadaan aikaan tuollainen 1,5 M€ haarukalla oleva -300k€ - -1,8M€ tuloskyykkäys, jossa tuo -1,8M€ on varmaan aika lähellä sitä, että kaikki ennustetut vedenpaisumukset ja heinäsirkat toteutuvat. Mikäli kyseessä olisi vain parin isomman projektin kura, niin luvut olisivat mielestäni tarkemmat. Toki tässäkin pätee viisaus, että jos ilmoitat projektin myöhästyvän, ilmoita sellainen aikataulu ettei siitä myöhästytä toistamiseen.

Voi olla, että yllä oleva pohdiskelu on vain copiumia ja laiva seilaa sumussa ilman kipparia kivikkoisilla vesillä.

Yleisellä tasolla näen Kreaten edelleen hyvänä rakennusalan yrityksenä jota ei pidä sekoittaa muihin Helsingin pörssin rakennusyrityksiin, koska ovat bisnekseltään niin erilaisia.

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti -

https://kreate.fi/tiedotteet/sisa%cc%88piiritieto-tulosvaroitus-kreate-groupin-vuoden-2023-liikevaihto-300-325-miljoonaa-euroa-ja-ebita-70-85-miljoonaa-euroa/

6.7.2023 12:45:01 EEST | Kreate Group Oyj |
Sisäpiiritieto

Kreate Group Oyj                               Sisäpiiritieto              6.7.2023 klo 12:45 EEST

Sisäpiiritieto, tulosvaroitus: Kreate Groupin vuoden 2023 liikevaihto 300–325 miljoonaa euroa ja EBITA 7,0–8,5 miljoonaa euroa

Kreate Group Oyj (”Kreate”) nostaa tilikautta 2023 koskevaa taloudellista ohjeistustaan liikevaihdon osalta ja laskee ohjeistustaan EBITA-ennusteen osalta.

Uusi ohjeistus vuodelle 2023
Kreate arvioi, että sen liikevaihto (2022: 273,9 miljoonaa euroa) tulee olemaan 300–325 miljoonaa euroa. EBITA:n (2022: 8,8 miljoonaa euroa) arvioidaan olevan 7,0–8,5 miljoonan euron tasolla.

Ohjeistuksen perusteet
Vahva tilauskanta sekä hankkeiden suunnitelmallinen ja osittain odotettua nopeampi toteutus ovat kasvattaneet Kreaten liikevaihtoa ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Saman trendin odotetaan jatkuvan myös jälkimmäisellä vuosipuoliskolla, minkä myötä liikevaihdon arvioidaan kasvavan aiemmin arvioitua korkeammalle tasolle.

Samaan aikaan alkuvuonna korkealla tasolla säilynyt inflaatio ja alan palkkakehitys sekä muutokset rakentamisen kokonaismarkkinassa ovat vaikuttaneet kannattavuuteen. Lisäksi aiemmasta arviosta poiketen aiempien vuosien indeksisuojaamattomat hankkeet aiheuttivat negatiivisia katevaikutuksia heikentäen vuoden 2023 kannattavuutta. Ratarakentamisen liiketoiminnassa alkuvuonna alkavaksi arvioitujen hankkeiden siirtyminen eteenpäin on kiristänyt markkinaa ja se on vaikuttanut heikentävästi tämän liiketoiminnan arvioituun volyymiin ja kannattavuuteen.

Aiempi ohjeistus vuodelle 2023 (julkaistu 31.1.2023)
Kreate arvioi, että sen liikevaihto on vuoden 2022 tasolla (2022: 273,9 miljoonaa euroa) ja EBITA (2022: 8,8 miljoonaa euroa) kasvaa vuoteen 2022 verrattuna.

Aiemman ohjeistuksen perusteet
Kreaten korkea tilauskanta vuoden 2023 alussa tukee liikevaihdon positiivista kehitystä, mutta yleinen taloudellinen tilanne voi vaikuttaa uuden tilauskannan kertymiseen vuoden aikana. Tilauskannan lisäksi Kreaten erikoistuminen vaativaan rakentamiseen sekä vakaa infrarakentamisen markkina tukevat EBITA:n kasvua vuonna 2023.

Hiljaisen jakson vuoksi yhtiö ei kommentoi päivitettyä ohjeistustaan tai julkista tietoja alkuvuoden tuloksestaan ennen puolivuotiskatsauksen julkistamista. Kreate Group Oyj julkistaa puolivuotiskatsauksensa 19.7.2023 noin klo 8.30. Samana päivänä yhtiö järjestää suoran webcast-lähetyksen, jossa on mahdollista esittää kysymyksiä. Suomenkielistä lähetystä voi seurata suorana osoitteessa https://kreate.videosync.fi/2023-q2-tulosjulkistus.

Kreate Group Oyj
Hallitus

Tehdään reilusti enemmän, mutta mitään siitä ei jää viivan alle. En ole tyytyväinen kehityssuuntaan ollenkaan.

En pysty ymmärtämään ollenkaan kohtaa:

"Lisäksi aiemmasta arviosta poiketen aiempien vuosien indeksisuojaamattomat hankkeet aiheuttivat negatiivisia katevaikutuksia heikentäen vuoden 2023 kannattavuutta."

Onko edellisen osarin aikaan annettu hätiköity lausunto, vai miksi näitä riskejä on nyt noussut pinnalle? Eikö tieto todellisista kustannusnousuista ja tehdyistä sopimuksista ollut välittynyt toimitusjohtajalle?

Toivottavasti Inderesin väki hiillostaa tästä toimaria ja saadaan jotain vastauksia. 

Näytä koko viesti
Foorumille rekisteröityminen jatkossa -

Aki Pyysing wrote:

 

Ja kyllä, tässä meni aika monen osakkaan unelmat kasvusta isoksi suomalaiseksi sivustoksi naftaliiniin. Onnea voitosta, Markus Bunders!

Vitut me mitään yhtä Markusta tässä aleta kumartelemaan. Kyllä se uusi voittava strategia sieltä löytyy kun kaivetaan. En ole osakas, mutta haluan silti toimivan ja aktiivisen ison sijoitustiedon.

Näytä koko viesti