Olet täällä

Artikkelit

Sijoitusidea: Biotiedeyhtiö Chr. Hansen

Jaa Twiittaa

Chr. Hansen on suuri tanskalainen biotiedeyhtiö, joka kehittää luonnollisia ratkaisuja ruoka-, ravitsemus- ja lääketeollisuudelle. Yhtiö on perustettu vuonna 1870 ja sen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Työvoimaa sillä on noin 2600 henkilöä 30 eri maassa. Yhtiö jakautuu viiteen liiketoimintayksikköön: Food Cultures & Entzymes, Natural Colors, Animal Health, Plant Healt ja Probiotics supplements & Infant Formula.

Chr. Hansen on kasvanut voimakkaasti sen markkina-alueilla. Viimeisen talouskatsauksen mukaan yhtiöllä on 693 Me liikevaihto Q3 2015/2016 ja siinä on kasvua lähes 11% verrattuna Q3 2014/2015. Lisäksi yhtiön voitto kasvoi 25.6% EBIT marginaalista Q3 2014/2015 27.2%:iin Q3 2015/2016. Koko vuodelle 2015/2016 Chr. Hansen ennusti luonnollisen kasvun 10-12% välille, joka on linjassa yhtiön vuonna 2013 perustetun strategisen suunnitelman "Nature's No. 1" kanssa. Entsyymien, probioottien ja muiden ravintolisien globaalin kysynnän kasvun takia Chr. Hansenin kasvuprosentit voivat olla kestävällä pohjalla. Yhtiö investoi tavallisesti innovatiivisiin ja kunnianhimoisiin projekteihin, joka saattaa olla tuottoisaa tulevaisuudessa. Joka tapauksessa tulevaisuuden kehitys jää nähtäväksi.

Bloombergin konsensus asetti 12 kuukauden tavoitehinnaksi 425.18 DKK. 6, heinäkuuta 2016 osakkeen hinta oli 407.30 DKK. Tällä hetkellä yksi analyytikko asettaa Chr. Hansenille BUY-suosituksen, 10 HOLD- ja 7 SELL-suosituksen.

Oletko kiinnostunut Chr. Hansen -viputuotteista. Lue lisää osoitteesta Vontobel.com

 

14th July 2016, 11:30 a.m.

Tärkeitä oikeudellisia tietoja

Tämä tiedote ei ole rahoitusanalyysi, vaan tuotetta koskeva mainos. Se ei siis täytä rahoitusanalyysin puolueettomuuden varmistavia lakisääteisiä vaatimuksia, eikä kuulu rahoitusanalyysien julkaisua edeltävän kaupankäyntikiellon piiriin.

Saadakseen erityisesti johdannaissopimuksiin tehtyjen sijoitusten rakennetta ja riskejä koskevia yksityiskohtaisia tietoja, tulevien sijoittajien tulisi lukea perusesite, joka on saatavilla yhdessä lopullisten ehtojen sekä perusesitteen liitteiden kanssa sähköisessä muodossa liikkeellelaskijan verkkosivustolta osoitteesta http://certificates.vontobel.com. Tämän lisäksi perusesite, sen liitteet sekä lopulliset ehdot ovat ilmaiseksi saatavilla painetussa muodossa liikkeellelaskijan rekisteröidystä toimipaikasta:

Vontobel Financial Products GmbH,
Bockenheimer Landstrasse 24,
60323 Frankfurt am Main,
Saksa.

Sijoittajien on huomioitava voimassaolevat myyntirajoitukset.

Vontobel-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat maksaa summiltaan vaihtelevia suoria tai välillisiä provisioita kolmansille osapuolille (esim. arvopaperivälittäjille) yleisöantiin ja sertifikaattien myyntiin liittyen. Lisätietoja on saatavilla pyynnöstä jälleenmyyntikumppaniltasi.

Tätä tuotemainosta ei saa jäljentää tai jakaa edelleen ilman erityistä lupaa.

Sijoita kryptovaluuttoihin turvallisesti ja luotettavasti
Liity Sijoitustiedon jäseneksi