Olet täällä

Artikkelit
Kaupallinen yhteistyö

Optimoitua sijoittamista kiinteistörahoitukseen

Yksi sijoittamisen perusprinsiipeistä on sijoitussalkun hajauttaminen eri omaisuusluokkiin. Omaisuusluokkien sisällä, kuten kiinteistörahoituksessa, hajautusta voi viedä entistä pidemmälle. Ja mikä parempaa, se voi tapahtua automaattisesti valitsemasi strategian ja riskiprofiilin mukaisesti. Ja mikä parasta, se tehostaa pääoman käyttöä tarvitsematta liikuttaa sormeakaan kun strategia on päätetty.

Tutustutaan Estategurun Auto Invest -palveluun, joka auttaa sijoittajaa automatisoimaan pääoman hajautuksen ja tehokkuuden kiinteistörahoituksessa.

Sijoittaminen kiinteistörahoitukseen helpoksi tehtynä

Estategurun kautta sijoittajamalla hajautuksen voi optimoida joko manuaalisesti tekemällä päätökset itse tai antamalla työtaakan automaation tehokkaisiin käsiin.

Avatessaan tilin sijoittaja täyttää Estategurun tarvitsemat tiedot kuten todistuksen henkilöllisyydestä ja pankkitilitiedot. Sijoittaja saa vahvistuksen tilin avaamisesta, jolloin Estateguru alkaa lähettämään tietoja uusista sijoituskohteista lyhyillä ja ytimekkäillä sähköposteilla. Sijoittaja voi toki selata kohteita myös Estategurun -verkkosivulta tai valita Auto Invest-vaihtoehdon.

Sijoittamisen voi aloittaa heti tunnistautumisen jälkeen. Sijoituksen koko ei tarvitse olla suuri, voit alkaa hajauttamaan kiinteistörahoitusportfoliotasi jo 50 euron summalla per kohde.

Lainavalikoimasta voit selata eri vaihtoehtoja, joihin Estategurun tarjoaa perusteelliset taustatiedot.

Yhden lainan rahoituskierros voi kestää aina kahteen viikkoon asti, mutta useimpien lainojen rahoitukset täyttyvät tunneissa, jollei jopa minuuteissa. Mikäli rahoituksen vähimmäisvaatimus ei tule täyteen, palautetaan sijoittamasi raha Estategurun tilillesi.

Estategurun tehtyä perusteellisen analyysin lainanottajasta ja -kohteesta, varat vapautetaan lainaajan käyttöön.

Lainaaja maksaa pääomaa ja korkoa takaisin lainan ehtojen mukaisesti. Estategurun tililtään sijoittaja voi seurata lainan takaisinmaksun etenemistä askel askeleelta. Kun laina on maksettu takaisin kokonaisuudessaan, Estateguru vapauttaa sijoittajien osuudet tileille. Tämän jälkeen sijoittaja on vapaa joko kotiuttamaan rahat pankkitililleen tai sijoittamaan ne uusiin, tuottaviin kohteisiin, joita Estateguru tarjoaa jatkuvalla syötöllä.

Tehokkaampaa sijoittamista Auto Investin avulla

Kiireiselle sijoittajalle sekä aika että raha ovat arvokkaita asioita. Estateguru helpottaa sijoittajan työsarkaa tarjoamalla Auto Invest -vaihtoehdon, jonka avulla sijoittaja voi osallistua hajautetun lainasalkun rakentamiseen käyttämättä tunteja eri kohteiden vertailuun.

Automatisointi parantaa tehokkuutta, luotettavuutta ja tuottavuutta eri aloilla aina tuotannosta matkailuun, eikä sijoittaminen ole poikkeus.

Estategurun asiakasmäärän kasvaessa lainojen rahoituskierrokset tulevat eksponentiaalisesti nopeammin täyteen. Ei ole poikkeuksellista, että aamulla kello 11:00 lanseerattavan, houkuttelevan riski-tuotto-profiilin tarjoavan lainan rahoituskierroksen tulevan täyteen puolessa tunnissa.

Jos lainoja jahtaa manuaalisesti, on parhaiden kohteiden väliin jääminen enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Auto Invest tarjoaa tähän ratkaisun monien muiden hyötyjen ohella.

On selvää, että raha tuottaa ainoastaan kun se on sijoitettuna. Pitkässä juoksussa jokainen sijoitettu päivä merkitsee. Estategurun Auto Invest takaa, ettei raha makaa tilillä toimettomana. Kun edellinen lainaaja maksaa lainan takaisin korkoineen, Auto Invest pitää huolen, että sijoittajan varat siirtyvät uuteen kohteeseen ensi tilassa sijoittajan valitsemien kriteerien mukaisesti.

Sijoittaja päättää strategiansa seuraavien kriteerien mukaisesti Auto Invest-sijoituksilleen:

  • Sijoitussumma: vähintään 50 euroa, ylärajaa ei ole.

  • Sijoitusaika: Vaihtoehdot ovat maksimissaan 12, 18, 24 tai 60 kuukauden lainat.

  • Takaisinmaksutyyppi: Sijoittaja valitsee haluamansa lainatyypit, joista opimme edellisessä artikkelissa.

  • Lainoitusaste: Lainoitusasteen avulla sijoittaja päättää riskiprofiilinsa. Vaihtoehdot ovat joko enintään 60, 65, 70 tai 75 prosentin LTV (Loan-To-Value).

Lisävalikosta voit valita vieläkin tarkempia kriteerejä sijoituksellesi, kuten esimerkiksi minimikoron.

Auto Investin avulla sijoittaja nauttii pääoman tehokkuudesta ja tuottavimmista lainakohteista. Huomionarvoista on myös sen tarjoama hajautushyöty. Manuaalisesti sijoittamalla eri kohteiden valintaan aikaa kuluu entistä enemmän ja prosessin optimaalisuus heikkenee. Estategurun palvelu näyttää sijoittajalle hajautuspisteytyksen, joka kertoo salkun tilanteesta hajautuksen optimaalisuuden suhteen.

Auto Investin avulla saa hajautushyötyä Estategurun lainoista monella eri tavalla: voit lainata eri rahoituksen hakijoille, eri kiinteistötyyppeihin, eri maihin ja eri lainatyyppeihin.

Sijoittaja voi myös valita pitävänsä tietyn määrän rahaa käteisenä hyötyäkseen sekä manuaalisesta että automatisoidusta sijoittamisesta.

Sijoittamalla moniin lainoihin useammin sijoittaja saa korkotuloja säännöllisemmin tililleen, jotka voidaan Auto Investin avulla sijoittaa edelleen tuottamaan lisää. Näin saat rahan tekemään töitä puolestasi, sen sijaan että tekisit töitä rahan eteen.

Aikaa on kaikilla rajoitetusti ja monilta se loppuun päivästä toiseen jatkuvasti kesken. Perusteelliseen sijoitustutkimukseen menee helposti kymmeniä tai jopa satoja tunteja aikaa. Jatkuvasti selaamalla uusia lainakohteita Estategurun sivustolta sijoittaja ei optimoi ajan tuottavuutta. Sijoittaja voi valita Auto Investin sijoituskriteerit edellä mainitulla tavalla ja Auto Invest tekee päätökset puolestasi rikkomatta riskirajojasi.

Auto Investin avulla lainasalkkusi on aktiivinen ja aina ajan tasalla.

Estegurun Auto Invest summa summarum:

  • Säästät sen avulla säästät aikaa kiinteistörahoitussalkkusi suhteen.

  • Voit näppärästi määritellä sijoitusstrategiasi, jota Auto Invest noudattaa pilkulleen.

  • Auto Invest tarjoaa hajautushyötyä sijoittamalla nopeasti tarjolle tuleviin rahoituskohteisiin, sillä…

  • ...moni mahdollisuus voi mennä sivu suun rahoituskierroksen täyttyessä nopeasti. Auto Invest takaa mahdollisuuden sijoittaa useampiin tuottaviin kohteisiin kuin manuaalinen sijoittaminen.

  • Saat tehokkaammin tuottoa rahallesi. Auto Investin avulla rahaa ei makaa tililläsi ylimääräisiä päiviä, viikkoja tai kuukausia tuottamatta mitään.

Tutustu Estategurun palveluihin tästä linkistä.

Uusin osavuosikatsauskalenteri
Liity Sijoitustiedon jäseneksi