Kaupallinen yhteistyö: EstateGuru Finland Oy

Miksi sijoittaa EstateGurun kautta?

1. Korkea tuotto vakuudellisille lainoille

11.58 % historiallinen tuotto sijoitetulle pääomalle on korkea ja toisin kuin useammat muut lyhytaikaiset lainatuotteet, kaikki lainat ovat kiinteistövakuudellisia.

2. Nopeat tulokset ja hajautus

Sijoittajan ei tarvitse odottaa vuosia tai vuosikymmeniä saadakseen sijoitukselle tuottoja. Sijoittaja voi myös sijoittaa eri maihin, jolla pystyy hajauttamaan portfoliota.

3. Täydellinen hallinta ja läpinäkyvyys

Sijoittaja päättää itse, miten sitoutunut on sijoitussalkun hallinnointiin. Sijoittaja voi hallinnoida käsin kaikkia sijoituksia tai antaa Auto Invest -ominaisuuden huolehtia sijoitusten hallinnoinnista. Sijoittaja näkee jokaisen sijoituksen kaikki yksityiskohdat jokaisessa vaiheessa, riippumatta sijoituksen muodosta.

Miten EstateGuru toimii?

1. Rekisteröidy

Rekisteröintiprosessi on virtaviivaistettu käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi. Sijoittajana luot vain tilin ja lähetät todistuksen henkilöllisyydestä sekä pankkitilin omistuksesta. EstateGuru ilmoittaa sinulle heti, kun tarkistukset ovat tehty.

2. Siirrä varoja EstateGuru -tilille

Sijoittaja itse päättää, sijoittaako 50 euroa tai enemmän. Kun kaikki tunnistustiedot on toimitettu, voi sijoittaja aloittaa sijoitussalkun rakentamisen.

3. Valitse laina

Sijoittaja voi selailla kaikkia EstateGurun kiinteistölainoja ja saa niistä kattavat taustatiedot, jotta voi valita mielensä mukaiset projektit. Jos haluaa hyödyntää käytännöllisempää lähestymistapaa, voi aktivoida Auto Invest -ominaisuuden, jossa teknologia tekee investoinnit sijoittajan puolesta.

4. Sijoittaminen rahoituskierrokseen

Rahoituskierros voi olla avoinna kaksi viikkoa, minkä aikana sijoittajat antavat lainasitoumuksia projektille tavoitteen saavuttamiseen asti. Mikäli projekti ei saa riittävää rahoitusta, lainasitoumus palautetaan sijoittajan virtuaalitilille.

5. Rahoitus

Kun EstateGuru on tarkastanut lainanottajan tiedot ja lainanottaja täyttää kaikki vaaditut ehdot, siirretään varat lainanottajalle.

6. Takaisinmaksu

Lainanottaja maksaa takaisin sekä pääoman että korot sovitun aikataulun mukaisesti. Kun laina on maksettu, varat siirretään virtuaalitilille, jonka jälkeen ne voi nostaa tai sijoittaa uuteen projektiin.

Sijoitustiedon erikoistarjous EstateGuru -palveluun

• Sijoitustiedon lukijat saavat 0,5% lisätuoton sijoitetusta pääomasta ensimmäisen 3 kuukauden ajalta rekisteröitymisestä.

• Etu tilitetään EstateGurun asiakasvaratilille, kun laina, johon olet sijoittanut rahan, on rahoitettu kokonaan.

• Esimerkiksi kun sijoitat 10 000€ EstateGurun alustalla, saat lisäetuna 50€ EstateGurun asiakasvaratilille. Lisätuotto tilitetään lainakohtaisesti.