Artikkelit, Kaupallinen yhteistyö

AAVE, Chainlink, Uniswap ja USDC on lisätty Coinmotioniin

Pessi Peura |
Jaa Twiittaa

Meillä on iloisia uutisia! Olemme lisänneet neljä uutta kryptovaluuttaa Coinmotionin valikoimaan. Lisätyt kryptovaluutat ovat suomalaistaustainen Aave, viime vuonna julkaistu nopeasti top-20 kryptoihin noussut Uniswap, oraakkelipalvelu Chainlinkin token LINK sekä vakaavaluutta USDC.

Kysyimme asiakkailtamme alkuvuodesta mielipiteitä siitä mitä kryptovaluuttoja he toivoisivat alustallemme ja kyselyn ylivoimainen voittaja oli suomalaistaustainen AAVE. Päätimme lisätä AAVEen lisäksi kolme muuta Ethereumin päälle luotua erc-20 tyypin tokenia, jotka ovat herättäneet kiinnostusta niin asiakkaissa kuin talon sisällä.

Aave on vauhdilla kasvaneen hajautetun rahoituksen (DeFi) markkinan johtavia projekteja. Haastattelimme Aaveen perustajaa ja toimitusjohtajaa Stani Kulechovia Youtube-kanavallemme ja haastattelussa Stani kertoi Aaveen taustoista sekä odotuksistaan projektin tulevaisuuteen liittyen. Myös Coinmotionin toimitusjohtaja Heidi Hurskainen kommentoi videolla Aaveen lisäystä sekä Coinmotionin tulevaisuuden suunnitelmia.

Päivityksiä myös Coinmotionin mobiilisovelluksessa

Viime vuonna julkaistu mobiilisovelluksemme on noussut nopeasti todella suosituksi palvelun käyttäjien keskuudessa. Kehitämme sovellusta jatkuvasti, mutta kaikki palvelun ominaisuudet ja selainversiosta löytyvät näkymät eivät kuitenkaan löydy sieltä vielä. Uusiin julkaisuihin liittyen on tyypillistä, että ne tulevat hieman eri aikaan selainversioon ja mobiilisovellukseen. Niin myös uusien kryptovaluuttojen kohdalla.

Lisäsimme uudet kryptovaluutat kaikkien asiakkaiden saataville selainversiossa tänään ja mobiilisovellukseen ne tulevat sovellusversiosta riippuen hieman eri aikoina. Uudet kryptovaluutat tulevat löytymään sekä Android- että iOS-versioista muutaman päivän sisään, luultavasti Android-versiosta ensimmäisenä.

Mainos: Sijoitustiedon tarjous Coinmotionille - Osta Bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja: Kaupankäyntikulut -50% ensimmäisen kuukauden aikana

Mainos: Coinmotion

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.

Artikkelit

eQ: Kiinteistömarkkinaan turbolla takaovesta

Antti Leinonen
22.5.2024
east Lue lisää
Kolumnit

Heikki Keskiväli | Berkshire Hathawayn vuosikokouksen selviytymisopas

Heikki Keskiväli
21.5.2024
east Lue lisää
Kaupallinen yhteistyö

Firefox Gold etsii kultaa Suomen Lapista

Firefox Gold
21.5.2024
east Lue lisää