Olet täällä

Fondia - 8.4.2021 12.19

Firma on pörssin houkuttelevempia, jos ajattelee tuotto/riski -suhdetta. Downside pitäisi olla rajattu ja upsidea on vaikka mihin. Haluaisin omistaa isosti, mutta omiin silmiin täysin osaamaton johto ja surkea kyky edistää bisnestä sekä allokoida pääomia hillitsee ostoa. Juuri ne tärkeimmät asiat firman pitkänajan kannattavaan kehitykseen.

 

Jos tekemiseen tulee tolkkua niin voin ostaa alta 10€ ongelmitta.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 4.3.2021 09.56

Pörssimörssäri kirjoitti:

 

Onneksi olkoon ylivoimaisesta johtopaikasta Mesut Özil

 

All I do is win, win, win no matter what...

Huom. Osake oli ehdotushetkellä fundapicki eikä ultimaattinen gämbläys vs. Moni haastaja smiley

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 2.3.2021 11.54

Eikö Nagarro ole kuitenkin kalliimpi kuin vastaavat suomalaiset toimijat? Miksi siis Nagarro eikä Vincit, Siili, Innofactor...? Toki jos kasvu menee 30% paikkeille niin sitten eri, mutta nykyisellään.

 

Ostettu lisää Kamux.

 

 

Näytä koko viesti
Betsson - 9.2.2021 10.41

Tämä tuntuu aina laskevan tuloksista. Jäätiinkö pahasti ennusteista vai mistä -10% taulussa näillä numeroilla? Saksan kasinopuolen romahduksesta? Poliittisesta pelosta jatkossa?

Näytä koko viesti
Nokia - 28.1.2021 09.50

Pörssimörssäri kirjoitti:

Aamun plani paivanselva? Jokainen yrittaa myyda kaikki maksimihinnalla! GL!

 

 

Miksi myydä tänään jos ensi viikolla saa ATH hinnan? EI tähän hypeen lähdetty hakemaan parikytä pinnan tuottoja...

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 23.12.2020 11.28

CDON @259SEK

Näytä koko viesti
Meltwater B.V. - 22.12.2020 04.22

aliisan_avaimet kirjoitti:

Täyttä bullshittia näyttää olevan, mutta selvästi onnistuvat myymään käärmeöljyä.

 

Tavallaan bullshittiä, mutta nykymaailmassa ihan rahanarvoista tietoa joillekin yrityksille. Käsittääkseni esim. kerää dataa forumeilta ja mistä lie kustakin firmasta ja firma voi sitten maksaa X määrän rahaa saadakseen 'insightia' siitä mitä heistä puhutaan mediassa. Mitä voisi tehdä toisin tai vaikka miten jokin tuote on otettu vastaan markkinoilla. Onko jokin ominaisuus todettu paskaksi jnejne, jotta osaavat reagoida järkevästi. 

 

Joku voisi ajatella asiakaspalautteen keräämisen tuottavan samaa tietoa paremmissa raameissa, mutta mene ja tiedä... Lisäksi kun huomioi trollejen yms määrän netissä niin 'insightien' hyöty vähän riippuu. 

Edit: Hyvää siis, että poimii tietoja paikoista, joissa tuotteista puhutaan. Vaikka redditin hissifoorumi, jossa voidaan käydä kiivasta Kone keskustelua ja Kone ei tätä itse tajua. Huonoa se ettei oikein yksiselittäistä onko tämän informaation arvo millainen. 

 

En omista osaketta enkä ole ikinä aikeissa ostaa.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.10.2020 09.03

Båth kirjoitti:

https://www.sijoitustieto.fi/sijoitusartikkelit/haastattelu-jens-kyllonen-sijoitustiedon-osakkaaksi

 

#pyysinggate tiimoilta saattaisi olla kommentoinnin paikka myös Jensille mikäli on eri mieltä kohua herättäneestä aiheesta.

 

Ei nyt sotketa hyvää blogia turhalla paskalla, millä ei oo mitään tekemistä blogin kirjoittajan kanssa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 8.10.2020 06.47

Vaikuttaa, että kandi valmiiksi on sun elämän isoin +EV tällä hetkellä. Miten et nää tätä ja toimi sen mukaan? Paskaakaan väliä miten pelit menee tai osakkeet kulkee parin viikon ajan, jos saat kandin pois stressaamasta ja ahdistamasta. Eikö kyllästytä kaikki noi tekosyyt? Alotat huomenna ja oot kuun loppuun mennessä valmis. Oli aihe mikä tahansa niin kykenet kirjottamaan 1-2 sivua per päivä josta ~30% on kuvia, taulukoita, kaavoja yms. Eikö ois kiva saada yks asia maaliin ja siirtää sit fokus seuraavaan? Jos on ok ettet saa ite maaliin niin maksat jollekin 1000€ ja se tekee sun puolesta.

Näytä koko viesti
Mietteitä talousjärjestelmistä, markkinoista, yrityksistä ja ihmisistä - 29.8.2020 12.14

Jos firman valuaatio on valmiiksi 80mill ja LV 12.3 tai 13.7mill, miten näet näiden vaikutuksen nykyarvoon? Paljon osakkeen fair value olisi eri toteumilla? Vaikka olisit kuinka uskovainen ja johto tekisi hyviä asioita, niin kai valuaatio täytyy johonkin asettaa. Et ota hintaan lainkaan kantaa. Kuvitellaan LV kasvavan 30mill saakka 5v aikana, paljonko osakkeen kuuluisi tällöin olla?

Näytä koko viesti