21.5.2017 - 20:25 #13100

Laskupäivä

-34
Liittynyt:
8.3.2016
Viestejä:
110

Nooh, linkkisi alkaa numeroilla niin semmoisia ei saa aukaista, soo soo blush  Saattaa Sandwich artisti hörähtää patonkin paremmalla puolella jos esittelisin kännykkäni uusinta Bitcoin-lompakkoa, mutta never say never tietty jos 3 vuoden päästä lähtee 30 sentin limppu Bitcoineilla matkaan. Tai valuutan nimihän ei ole kassalla silloin Bitcoin, vaan asioisin sathoseilla kun yksi Bitcoin jaetaan sadalla miljoonalla. Eli nyt vielä raharikkaat pääsisi yksittäiseen Bitcoiniin kiinni 2000 eskolla, tästä fast forward 10 vuotta ja voidaan puhua että yksi sathosi maksaa 2000$, mutta mistä näistä tietää.

Arssi kirjoitti että valtiot voisivat hyvin hyökätä Bitcoinia vastaan (nettipokeri á la 2006 ja -11), ja ladata pördet kiinni (imo isoja vakavasti otettavia välittäjiä mihin uskaltaisin rahojani depota SEPA-tilinumerolla ei ole kovin montaa), mutta voi käydä kuten 60-70 -luvun jossain verokuviossa USA:ssa kun valtio odotti että tarpeeksi monta "syyllistä" on veneessä ja sitten lanasivat tilit kiinni ja syyttivät ihmisiä. Sama voi olla Bitcoinissakin, tarpeeksi moni kun on mukana niin pördet kii, rahat takavarikkoon ja syytetään kryptocoinien omistajia rikolliseksi. Pelkästään se että tämä uusinkin nettihyökkäys halusi tiedostot vapauttaakseen Bitcoineja, toi tämän aiheen valtamediaan negakulmalla, ja nyt turuilla ja toreilla perunakauppiaatkin luulee että Bitcoini on vain rikollisia varten.

Uusin nettihyökkäys oli Microsoftin ja NSA:n syytä, jättivät loopin järjestelmään jonka Mikkisofta yritti päivittää pari kuukautta sitten (muistan itsekin kun päivitys pakotti itsensä läpi), mutta se ei auttanut monien yritysten ja yhdistysten kohdalla koska ne jättivät uusimmat lataukset tekemättä, koska riskinä aina että sotkee liiketoimintaa jos softat ei pyörikään päivityksen takia blaa blaa, long story short hyökkääjät käyttivät näitä looppeja ja pääsivät yritysten kimppuun.

Pyysarikin kirjoitti että ennen näkemätöntä hermoilua markkinoilla, ja Arssin mukaan johtuu siitä kun valtamedia dissaa aivan täysillä Trumpettia ja yrittävät saada kurssilaskua aikaa. Noh, tottakai se jännittää ja ihmetyttää mitä tulee tapahtumaan kun media rummuttaa melkeinpä maailmanloppua joka uutisissa.

Nämä kirjoitukseni kryptovaluuttojen osalta pohjautuvat omaan mielenkiintooni, ja muuten kommentoin maailmanmenoa löysästi suomentamalla Arssin juttuja osoitteesta: https://www.armstrongeconomics.com/blog/

 

0
0
21.5.2017 - 22:10 #13101

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Vaikutat olevan hyvin perillä kryptoista. Mitkä ovat mielestäsi TOP 3 -kryptowalletit bitcoinin ja ethereumin säilytykseen? Imo itellä aika vahva visio että haluan useampaan lompakkoon hajauttaa ihan vain yöunien takia ettei käy Mt.Goxeja tms.

Ja lisänä tähän että sama kyssäri virusturvasoftista missä hinta/laatusuhe kohillaan?

Voisin ihan yleisestikkin kysästä foorumilla tätä koska suht ajantasanen kyssäri.

0
0
22.5.2017 - 12:04 #13110

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

https://entethalliance.org/members/

Siitä voi kurkkasta firmoja, jotka on lähteny rakentamaan heidän palveluitaan Ethereumin päälle.

Ja vielä korjauksena, Ether EI OLE kryptovaluutta, se on digitaalinen assetti ja value tokeni Ethereum verkossa. Sen pääasiallinen käyttö tapahtuu Ethereum-verkon sisällä, eikä niinkään maksuvälineenä. Sen käyttöjä tällä hetkellä ovat esim: 

1. ICO:hin osallistuminen. Eli Ethereum verkoissa tapahtuviin crowdfundeihin, joissa sijoitetaan yhtiöön/palveluun ja saadaan osuus yhtiöstä/palvelusta tokeneina, jotka ovat vaihdettavissa/myytävissä pörsseissä.

2. ENS-nimipalvelimen domainien huuto. Eli Ethereumilla on oma nimipalvelin, joiden osotteet ohjaa henkilökohtaiseen tiliin, eli omaan kukkaroon tai myöhemmin nettisivuihin, joita voi ladata lohkoketjuun swarm-palvelun päälle.

3. Ethereiden pääasiallinen tarkoitushan on ketjun käyttökustannusten maksaminen. Eli Ethereillä ostetaan gas:ä, jota tarvitaan älykkäiden sopimusten suorittamiseen. Toisin kuin Bitcoinissa, jossa transaktion hinta on aina sama ja siihen vaikuttaa kurssinousut nostamalla niiden hintaa, Ethereumissa tarvittavaa gas:n määrää voidaan muuttaa hinnan nousun mukaan ja tällä saadaan siirrot pysymään aina fiksuissa hinnoissa.

Myöhemmin on tulossa mm.:

1. Proof-of-Stake, missä mainauksella tapahtuva validointi muuttuu steikkaus-pohjaiseksi, eli lukitaan tietty määrä Ethereitä ja suoritetaan lohkojen ratkaisuja omalla koneella. Palkkioksi steikkausesta saa vuodessa n. 10% tuoton. Tästä siirrosta johtuen myös Inflaatio pienenee, tai menee jopa miinukselle. Kierrossa olevien Ethereiden määrä tulee olemaan lopullisesti 100miljoonan tietämillä, jolloin POS on tarkoitus ajaa sisään. Tämän jälkeen vuosittainen inflaatio on n. 3-7% luokkaa ja ketjun käytön yleistyessä, Ethereitä tullaan burnaamaan niin paljon, että inflaatio voi olla negatiivinen.

2. Myöhemmin tulee palveluita esim. Swarm, joka on käytännössä keskittämätön peer-to-peer palvelintila. Sen käyttöön tarvitaan Ethereitä, samoin moneen muuhun.

 

Mitä noihin kukkaroihin tulee, niin Naganon prinssi listasi pörssejä. Pörsseissä ei kannata tokeneita säilytellä, vaan siirtää ne kukkaroon talteen, koska pörssejä hakkeroidaan aika ajoin. Helpoimpia kukkaroita esim. Ethereiden säilytykseen on MyEtherWallet tai Jaxx, jotka ovat light walletteja ja esim Jaxx toimii hyvin mobiilissa. Jos isompia määriä haluaa säilyttää, kannattaa ostaa hardware wallet esim. Ledger Nano S.

 

Ethereumin hinta nousee nyt kovaa vauhtia nimenomaan EEA:n takia, eli isot korporaatiot ja pankit ovat sitoutuneet vahvasti Ethereum-palvelun kehitykseen ja ovat ottamassa käyttöön sitä heidän omiin tarkoituksiinsa. Esim. muutama iso pankki on tehnyt jo toimivan suljetun ketjun sovelluksen, jossa pankit voi lähettää toisilleen siirtoja 10 sekunnissa. Samanlaisia yhteenliittymiä on tapahtumassa mm. erilaisten toimitusketjujen kanssa ja myöhemmin on tulossa mm. mobiilipalveluihin, farmasiaan jne. EEA julkaisi siis viimeyönä 86 uutta kumppania ja n. 200 lisää on tulossa seuraavan 2-3kk sisällä ja yli 1000 kiinnostunutta yhteydenottoa on eri firmoilta ja aloilta EEA saanut.

 

EDIT: Unohtu mainita, että vuoden sisällä joku valtio on tekemässä testejä valtiollisen valuutan tokenisoimiseen Ethereumin päälle. Myös Kiina on kiinnostunut avoimesti siirtämään Yuanin Ethereumin päälle ja Dubaissa on tarkoitus siirtää esim. kaikki valtiolliset asiakirjat lohkoketjuihin.

0
0
22.5.2017 - 18:00 #13112

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Kiitoksia mielenkiintoisista & lupaavasta näkemyksestä! Tuota Ledgeriä ei vissiin saa tilattua atm muualta kuin jenkeistä? Mitä katoin pikaseen nii vissii snadisti toimitusvaikeuksia, käy hyvinki järkeen viimeaikaisten kurssinousujen johdosta :)

0
0
22.5.2017 - 19:38 #13113

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Ledger on kyllä ihan muistaakseni Ranskalainen firma, eli euroopasta tulee. Toinen vaihtoehto mistä niitä on porukka tilaillut, on Amazon. Toimitusvaikeuksia taitaa tosiaan nyt olla, kun kysyntä tainnut kasvaa viimeisen puolen vuoden aikana aika roimasti. Kaikkien kryptojen market cäppi kun on noussut jo tänä vuonna pelkästään n. 6 miljardista dollarista 80 miljardiin. Paljon tulee uutta rahaa sisään ja kupla alkaa kasvamaan.

0
0
23.5.2017 - 04:20 #13115

Meuro

-218
Liittynyt:
19.3.2017
Viestejä:
561

Kannattaa myös muistaa esim. Intian potentiaali

In this talk, Andreas looks at the symbiotic relationship between opportunities that Bitcoin offers for improving India's general welfare, and the talent and potential India can contribute in return to help it thrive.

https://www.youtube.com/watch?v=38U0BQQLzK0

0
0
23.5.2017 - 08:09 #13116

iivarip

+1
Liittynyt:
19.4.2015
Viestejä:
4

Onko noissa nykyisissä alle euron maksavissa virtuaalivaluutoissa mitään potentiaalista vaihtoehtoa?

0
0
23.5.2017 - 11:04 #13119

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Nimenomaan kehittyvissä maissahan tuo valuuttojen isoin potentiaali on. Sieltä kun löytyy miljardeja ihmisiä joilla ei ole pankkitilejä, tai edes henkilöllisyystodistuksia. Ei Suomessa esim. Bitcoinilla "tee" mitään. Meillä on hyvät maksuväline- ja rahaliikenne palvelut. Venezuelan devalvaatiossa Bitcoin olisi ollut hyvinkin tarpeellinen. Samoin niille, jotka ovat lähteneet näistä kehittyvistä maista hankkimaan parempaa elantoa ja haluaa lähettää takaisin kotiin rahaa. Ennen mentiin Westen Unionin tiskille, maksettiin isot välityspalkkiot vähistä siirrettävistä summista ja siirto kesti päiviä, jopa viikkoja. Virtuaalivaluutat tekee sen tunnissa ja siirtopalkkiot on irtosenttejä.

 

Varmasti myös noista alle euron maksavista valuutoista löytyy potentiaalia. Koko kryptovaluuttamarkkina kun kasvaa aika eksponentiaalisesti tällä hetkellä ja isoja nousuja osuu vähän joka kolikolle. Kesti noin 7 vuotta että kryptomarkkinoiden market cap nousi 10 miljardiin. 2 vuotta 20 miljardiin ja 4kk 80 miljardiin. Paljon puskee uutta rahaa sisään tällä hetkellä ja kupla on vahvasti muodostumassa.

0
0
23.5.2017 - 20:19 #13122

Laskupäivä

-34
Liittynyt:
8.3.2016
Viestejä:
110
iivarip kirjoitti:

Onko noissa nykyisissä alle euron maksavissa virtuaalivaluutoissa mitään potentiaalista vaihtoehtoa?

Jos katsoo omasta suosikkipördestäni, kraken.com, niin valinnanvaraa on paljon. Kuitenkin sanon tähän väliin että jos haluaisi tehdä ison jackpotin, niin mieluummin lukisi tuhansia sivuja kryptocoin foorumeita (ja niitähän riittää). Meinaan siellä tekijätiimit esittelevät aikaansaannoksiaan, ja jos omaa jonkinlaiset IT-taidot ja ymmärryksen niin siellä se iso tili tehdään. Kantsii muistaa että joskus Bitcoineja myytiin 0,1$ hintaan näillä foorumeilla ja pitsasta maksettiin 20k Bitcoinia.  Eli jos löytää kymmenistä uusia kryptocoineja esittelevistä ketjuista oman suosikin, niin ostaa coineja itselleen foorumin välityksellä (rahat Paypalilla ym.) ja sitten toivoo että tekniikka ja mielenkiinto olisi krypton ympärillä niin suurta että se listattaisiin jonkun pörden toimesta. Tekniset taidot onkin sitten eri juttu, koska nyt osaa arvostaa vasta näitä nettilompakoita ynnä muita jotka on kuin moottoriteitä Bitcoin taloudessa - rahaa on helppo siirrellä. Jos lähtee täysin uuteen coiniin mukaan, niin pitää olla hyvä käsitys miten siirrellä ja säilöä numerosarjoja (niistä ne kryptot koostuu) omalla koneellaan. Mitä olen Onecoiniin tutustunut kaverini aloitteesta, niin suosittelen pysymään kaukana. Onecoinissa tuntuu tärkeämpää olevan uusien jäsenten sisään haaliminen kuin tuotteen tekninen ylivertaisuus. Tietysti kaikkien clubien jäsenyys maksaa.

Moneroa kokeilisin itse (43$ laaki, katsoin viimeksi niin oli 28$ pari viikkoa sitten) SMOKING HOT KRYPTOMARKKINAT NYTdevil

0
0
23.5.2017 - 20:55 #13123

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Joo, ehdottomasti kannattaa Onecoinista pysyä kaukana. Taitaa olla vieläkin 11 niiden edustajaa vankilassa Intiassa huijausepäilyistä.

 

Monero on siinä mielessä hyvä/huono sijoitus, että se keskittyy todella pieneen mutta tärkeään nicheen, yksityisyyteen. Tosin senkin salatut siirrot on kräkätty jo, eli varma se ei ole siinäkään. Myös muutama muu kolikko keskittyy samoille markkinoille tarjoamalla salattuja siirtoja esim. Zcash ja Dash. Zcashin käyttämiä zkSnarks salauksia ajetaan myös protokolla tasolla Ethereumiin sisään. Mutta hyvin todennäköisesti Monerossakin vielä valuee riittää.

0
0
25.5.2017 - 22:27 #13146

Fatalchili

-1
Liittynyt:
25.5.2017
Viestejä:
3

Kysymys aloittelijalta; Krakeniin voi sepa-tilisiirtona lähettää rahaa mutta heidän referenssi ei ole yhteensopiva nettipankkini kanssa. Krakenissa mm. viitteen loppuun pitäisi laittaa kirjaimia. Oletko käyttänyt viitettä viestikentässä vai miten tuon siirron saisi toimimaan ongelmitta? 

0
0
26.5.2017 - 12:32 #13155

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Osuuspankista Krakeniin siirtäessä olen laittanut viitteen viestikenttään ja toiminut moitteitta.

0
0
26.5.2017 - 16:41 #13157

Fatalchili

-1
Liittynyt:
25.5.2017
Viestejä:
3
Casteliero kirjoitti:

Osuuspankista Krakeniin siirtäessä olen laittanut viitteen viestikenttään ja toiminut moitteitta.

 

Kiitos.

0
0
29.5.2017 - 09:57 #13164

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Kylläpäs romahti kryptomarkkinat viikonloppuna, nyt alkanu taas korjaantumaan, jännä nähdä kyllä miten loppuvuosi tulee meneen.

0
0
29.5.2017 - 13:13 #13167

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Kaikki kryptot on vähän liikaa sidoksissa Bitcoinin hintaan, kun suurimmat markkinaparit joka kolikolla on Bitcoinin kanssa, eikä normivaluuttojen. Bitcoinin hinta kun tulee alas, niin kaikki tulee. Ethereumiin onneksi on alkanut tulemaan rahaa sisään kokoajan enempi ulkopuolelta, niin ei niin riippuvaisia olla. Esim. Korean pojat painaa rahaa sisään sellasia määriä, että ne on ohittanut jo ETH-BTC markkinat, mutta ne tekee kauppaa siellä suljetuissa ympyröissä ja ei vaikuta ulkopuolisiin markkinoihin vielä. Tällä viikolla keskiviikkona aukeaa myös kiinalaiseen Huobi-pörssiin Ethereum-markkinat, joten hinnan nousua on odotettavissa. Huobi on Kiinan toisiksi suurin Bitcoin-pörssi.

0
0
5.6.2017 - 23:09 #13266

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Hei te kryptotietäjät, osaatteko sanoa yhtään kun minulla on yksityistili coinbases ja olen omaa sijoitusyhtiötä perustamassa niin onnistuuko avata normisti yritystili coinbasee ja sen jälkee teen vaan suoraan token siirron suoraan yksityistililtäni firman tilille suoraa coinbasen välilä? Ainakin yksityiseltä yksityiselle onnistuu coinbases mut miten em. tapauksessa?

Kiitoksia mahd vastauksista! angel

0
0
13.6.2017 - 21:39 #13336

Laskupäivä

-34
Liittynyt:
8.3.2016
Viestejä:
110

Voiko Coinbaselle tehdä yritystilin alkujaankaan?

Hirveesti on noussut noi kurssit taas. Monero tuplannut siitä kun trollailin viimeks tänne. Bitcoini kyntää 2400 eskossa per laaki. Muistan kun ostin sitä kaks Bitcoinia vuonna 2013 107$ laaki, myin kun oli 107,1$ niin sai slottirahat. Kaikki noussut koko rintamalla, smoking hot. Varmaan kiinalaisraha upittaa näitä edelleen ylöspäin.

0
0
13.6.2017 - 22:13 #13337

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Kiinalainen raha on pyöriny lähinnä Bitcoinin ja Litecoinin ympärillä. Kiinan isoilla pörsseillä on tiukat yhteydet maailman suurimpiin Bitcoin-mainareihin, niin muita kryptoja on vähän vieroksuttu. Nyt kuitenkin esim. Ethereumin nousu on ollut niin kovaa, että Kiinan isojen pörssienkin on pitäny availla niitä myyntiin tai vaihtoehtoisesti menettää isot tulot vaihdantakuluista. Okcoin ja Huobi pörssit, jotka on kaksi suurinta Kiinan Bitcoin-pörssiä, avasivat vasta pari viikkoa sitten Ethereumin myynnin.

Ethereumin isoimmat markkinat on ollut Yhdysvalloissa, sekä Koreassa. Euroopassa on ollut hyvää nousua alkuvuodesta lähtien ja Ethereumin perustajan vieraillessa konferenssissa Venäjällä ja tapaaminen Putinin kanssa on nostanut Ethereumin markkinoita myös venäjällä.

Huomenna on Kiinassa iso lohkoketju konferenssi ja Ethereum on siellä isosti esillä. Ethereumin avautuneet Kiinan markkinat ja tämä konferenssi oletettavasti nostaa hintaa.

Ethereumin myötä muutenkin isot fortune 500 yritykset on innostunut lohkoketju-teknologiasta ja sitä kautta myös Jenkkien VC-sijoittajat jne. on alkaneet laittaa rahaa sisään pääasiassa Ethereumiin, sekä Ethereum projekteihin kuten Golem, Maker, Augur, Gnosis, BAT, DigixDao, Iconomi, Aragon jne, jotka toimivat siis Ethereum ketjun päällä.

0
0
14.6.2017 - 18:08 #13343

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Tänää ei ainakkaa merkittävämpää liikettä tapahtunut ethereumilla :) Mutta kyl se tästä. Varmaan alkaa hyvältä näyttää sulla jo stäkki jos olit kerta jo viime syksynä "all-in" tässä ;) 

Mitäs mieltä olet/olette flippeningistä? Skeneä seuraavat tietää mistä kyse ja ainakin charttien puolet ollaan lähellä sitä.

Pakko sanoa vielä tälleen "results wise" kuka olikaan tällä foorumilla, että kiitoksia ihan perkeleesti vinkistä tutustua tähän ethereumiin, en ehkä olis lähteny ees kokeilee tätä! 

Vielä loppuun, mitä mieltä olette TenX:n ICO:sta jos olette perehtynyt aiheeseen? ICO:t kyllä vissiin lähteny jo muutenkin vähä käsistä, toiv ei aiheuta ongelmia ite ethereumiin.

0
0
14.6.2017 - 20:03 #13344

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Huomenna on Kiinan messujen pääpäivä ja siellä on päätila varattu pelkästään Ethereum aiheisille puheille ja esityksille. Mm. Kiinan EEA osasto esittäytyy ja kova luotto on, että tässä vaiheessa myös julkaistaan uusia yhteistyötahoja. Consensyksen edustajathan on sanonut, että n. 250 yhteistyötä julkistetaan kesä-heinäkuun aikoina ja yli 1000 kiinnostunutta tahoa on ottanut yhteyttä, eli tunkua on.

Flippening on ehdottomasti tapahtumassa kesän aikana, siitä ei ole epäilystäkään. Viimestään heinäkuun lopulla kun Bitcoinin tuomiopäivä lähestyy ja Bitcoinien omistajat siirtää ainakin hetkellisesti rahojaan turvaan mm. Ethereumiin. Elokuun 1. on siis Bitcoinille päivä jolloin ajellaan user activated soft forkia ja sen jälkeen voi tulla hardforkit ja splittaukset, eli siellä voi tapahtua vaikka mitä. Tosin flippening tapahtuu jo ihan muistakin syistä.

TenX:ään en ole kummemin tutustunut, jotain pientä lueskellut, mutta ICO:ihin yleensäkkin osallistun aika isolla varauksella ja tästä syystä kiertänyt suurimman osan kaukaa. Nopeita voittojahan niistä on kyllä ollut tarjolla. Itse jos lähtisin niihin sijoittamaan, niin sijottaisin middle layer tai tool layer tokeneihin, jotka on erilaisia työkaluja tulevan teknologian käyttöön ottoon ja lisäämässä mahdollisuuksia devaajille. Eli esim. Golem, Maker jne. Myös tulevia protokollatason presaleja katselen paria mielenkiinnolla.

0
0
15.6.2017 - 13:47 #13347

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Onko tietoa mikä oli yöllisen "romahduksen" pääsyy? Bitfinexiin kohdistunut hyökkäys?

0
0
15.6.2017 - 15:03 #13350

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Aika varmasti pelkästään Bitcoinin ongelmat ja sen takia on sitten dumpattu Bitcoineja myyntiin topakammin. Muut coinit tippuu sitten kanssa, kun Bitcoin on yleisin treidauspari melkein joka kolikon kanssa ja sitä kautta sidoksissa vähän sen hintaan.

Tuossa on vähän Bitcoinin tulevista tapahtumista eiliseltä Kiinan messuilta: https://twitter.com/cnLedger/status/874892970985750528

0
0
15.6.2017 - 19:05 #13354

konnak

-3
Liittynyt:
15.6.2017
Viestejä:
4

Elikkäs tarkoituksenani olisi löytää mahdollisimman kuluton tie sijoittaa euroja virtuaalivaluuttaan oli se sitten bitcoin, ethereum tai jokin muu.

Osaatteko suositella mtn esim kraken tai bitstamppia?
Minusta bittirahan 2% komissio on suhteellisen korkea.

Kiitos vastauksista etukäteen

0
0
15.6.2017 - 20:13 #13357

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Itse olen käyttänyt pääasiassa Krakenia. Voi olla, että verifikointi prosessissa kestää nyt kauankin, kun markkinoille on tunkua ja noi isoimmat pörssit on jumissa uusien asiakkaiden kanssa. Maksut menee kuitenkin SEPA-maksuina ja viimeistään parissa päivässä perillä, viimeisin nosto tuli itsellä pankkitilille saman päivän puolella.

Bitstampista ei ole itsellä tietoa. Bittirahaa olen joskus käyttänyt kun on ollut tarve saada nopsaan rahat markkinoille. Yleensä ostanut sieltä Bitcoinit ja siirtänyt ne Krakeniin, josta ostanut Ethereumia.

0
0
16.6.2017 - 09:46 #13362

Lokki

+134
Liittynyt:
1.7.2014
Viestejä:
207

Krakenin verifioinnissa kestää todellakin aika kauan. Itsellä meni tier 2:een pari viikkoa (jolloin saan siirrettyä muualta coineja Krakenille). Tier 3 (jolloin saisin tehtyä pankkisiirtoja) ei ole vieläkään 3 viikon jälkeen valmis.

No, avasin kuitenkin coinbaseen tilin, jonne sain siirrettyä rahaa parissa päivässä. Ostin coineja ja lähetin Krakenille (jossa tarjolla useampiakin eri lajeja). Mennee tuossa kulujakin, mutta jos on hypen keskellä kiire niin näin säästää hieman aikaa.

0
0
16.6.2017 - 12:16 #13366

Gamblerrr3

+15
Liittynyt:
13.1.2017
Viestejä:
90

Ite voisin sanoa sen verran että kun Coinbasee tekee depon ni siirrä ne siellä GDAX -treidialustalle, saat paljo pienemmäl välityskuluil toimeksiannot läpi ja sitten vaa siirrät takas Coinbasee sieltä, helppoa. :)

0
0
16.6.2017 - 17:37 #13376

Casteliero

+5194
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1917

Joo, noi isot pörssit (Coinbase, Kraken, ehkä Gemini) on tällä hetkellä täysin alimiehitettyjä ja useemman viikon jonot verifioinneissa. Coinbase on kuitenkin ainaki palkkaamassa lisää työvoimaa ja avaavat Lontooseen toimipisteen, joten se voi helpottaa ainakin eurojen tilaa lähitulevaisuudessa. Oma Krakenin tier 4 verifiointi kesti n. 2 päivää, mut se on varmaan aika simppeli prosessi myös aspalle hoitaa. Muutenkin vähän sellanen fiilis, että noi hoitaa niitä asioita ylhäältä alaspäin talletussummien ja potentiaalisten isojen asiakkaiden mukaan, ja noi pienemmät asiakkaat jää helposti viikkojen limboon. Voin tosin olla väärässäkin sen suhteen ja se vaan kestää kaikilla.

0
0