Viaplay -

Mikä on oma tavoitteesi tälle? "Vähän piristyy" --> 1,2:een?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Antti Hyppänen wrote:

Milloin saadaan Bitcoinin kurssi esim. Kauppalehden yläreunaan, Krypto-uutisosio ja oikeat analyytikot analysoimaan niitä. Tai milloin Inderes alkaa ottaa kryptoja seurantaan jne. HS:n Visiossa on ollut ajoittain ihan kattavia kryptouutisointeja, mutta luulisi sielläkin olevan kysyntää esim. erilliselle krypto/AI -osiolle.

Kauppalehden paperiversioon lehden takaosille ilmestyi muutama vuosi sitten BTC,ETH,LTC,LINK ja BCH kurssit euroina ja dollareina, sekä 24h muutos. Miksi juuri nuo ja miksi vain 24h muutos en tiedä. Tuo oma uutisosio olisi kyllä kaikkein paras, tulisi lukijoiden edes silmäiltyä otsikoita säännöllisesti.

Näytä koko viesti
Coinmotion -

Onko kellään arviota Coinmotionin osakkeen hinnasta tällä hetkellä?

Ja jos joku sattuu tietämään onko firmalla vielä mietinnässä miten osakkeelle saataisiin vaihtoa/kauppapaikkaa? Joskus kun taisi olla tästä puhetta. Olisi omistajana kiva seurata/ostaa/myydä nyt kun markkinoilla tapahtuu. 

Näytä koko viesti
Valmet -

Itse olen semi-onnistuneesti pitänyt uuden vuoden lupaukseni, eli olla katsomatta iltapäivälehtien sivuja. Klikkiotsikkoilu kuuluu niiden toimintaan, ymmärrän, mutta en halua itse sitä kannattaa (enkä ole huomannut itse siitä juuri hyötyvänikään). Viimeinen silaus oli, kun näin X:ssä jonkun laskeneen, että joulukuussa jomman kumman lehden kannessa oli ollut 19 kertaa Putin.

Se, että joutuu Kauppalehdessäkin nykyään katselemaan klikkiotsikoita on kyllä surkeaa. Onneksi tulee päivittäin luettua paperiversio, jossa tämän voi suurimmaksi osaksi välttää. Siitä maksan mieluusti VIP-tilauksen ja pelkän digi-tilauksen erotuksen.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Kiitos Koinly-vinkeistä.

Mites pienemmät saitit, joista jää historiatietoja puuttumaan - haittaako tämä veroilmoituksen tietojen keruuta? Jos kolikoita on vaikka liikuteltu useasti saittien välillä? Eli haittaako "ketjun katkeaminen" kesken kaiken vai saako silti kattavan kuvan verottajalle toimitettua? 

Näytä koko viesti
KILPAILU: Sijoitustiedon foorumin Sijoitusguru 2024 -

Aiforia 3,30

Optomed 3,64

Finnair 0,0391

Edit: Finskiin lisätty yksi nolla pilkun jälkeen

Näytä koko viesti
Sijoitushurujen kryptovalinnat vuodelle 2024 -

GALA on oma valintani. Tätä taitaa olla pikkuruinen määrä itselläkin ja jos gaming olisi se iso juttu ensi vuonna niin Galalla on tilaa nousta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Antti Hyppänen wrote:

Casteliero wrote:

Noista tuli mieleen, että eilen oli Raoul Pal haastatteli Mike Novogratzia video youtubessa ja siinä oli puhetta Microstrategyn ja Marathonin osakkeista ja miten niiden kurssi on merkittävästi ylihintainen, koska ne on parhaimmat keinot ottaa näkemystä Bitcoiniin perinteisen pörssin kautta. Eli se on taas heidän mielestä yksi merkki, että sitä kiinnostusta on, kun ETF:t tulee ja saadaan tuotteet tuonne perinteisiin pörsseihin.

Helppo uskoa, että tämä pitää paikkansa. Olen itsekin törmännyt moniin viesteihin somessa, jotka kuuluvat tyyliin: "Mikä olisi paras keino sijoittaa Bitcoiniin pörssin kautta?"

Tai "Mikä olisi paras keino sijoittaa Bitcoiniin OST:n kautta?" - ei taida ihan tosin riittää heiluttamaan kursseja vielä :)

 

Näytä koko viesti
Omistajalista-analyysit ja kauppadata -

Hyvä, että nyt löytyy kootusti nämä analyysit yhden otsikon alta.

Jotta näistä saisi enemmän irti, voisi ajatella muutamien toistuvien "virheiden" korjaamista, jotta tulevaisuudessa teksti olisi automaattisesti sujuvammin luettavaa. Esim. sanonta "eilismaanantai" ja "marraslista" voisi kirjoittaa toisinkin. Olettaisin, että käskyjen viilailulla näistä saisi ihan informatiivisia katsauksia.

Näytä koko viesti
Duell (Sponbike Oy) -

Kertokaas, ei kai Duell:n osake ole tekemässä Finnaireja? Sanon, koska en taaskaan ollut hereillä

Edit: No, onneksi kevyellä vaihdolla.

Näytä koko viesti