Olet täällä

Gamblerrr3

Gamblerrr3

  • Liittynyt 13.1.2017
  • 84 viestiä
  • 4 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.5.2019 17.45

Tosta samasta eventistä minkä Casteliero linkkas edellisellä sivulla löyty kans mielenkiintonen haastattelu Prediction Marketeista:

https://www.youtube.com/watch?v=jO3Ug6zfjlw

Augur käsittääkseni tällä hetkellä vakuuttavin näistä, rakennettu Ethereumin päälle. Toki vielä mitä itsekkin saittia testanneena niin eihän sielä likviditeettiä ole juurikaan kuin pariin isompaan tapahtumaan, esim. 2020 US vaalit. Jokatapauksessa, tänä vuonna tuosta tulee v2 jossa korjataan monia bugeja ekasta versiosta, jännä seurata miten muuttuu saitti ja miten toki markkinatkin vastaavat tähäncool

Oon kelaillut jonku verran eri näkökulmista ja tällä hetkellä siinä käsityksessä että plus-summapeliä kokonaisuutena. Kela johtopäätökseen: vaikkakin näen että ite bettaajien välinen "kilpailu" tapahtuman lopputuloksesta on maksimissaan nolla summapeliä, niin bettaajilla on erityisen hyvä motivaatio/insentiivi löytää totuus koska on ns. Skin in the game(Nassim Talebin lukijat tietää ;)) ja markkinat(wisdom of the crowd?) asettaa lopputuloksen todennäköisyyden sinnepäin ainakin teoriassa. No tästähän saadaan sit todennäköisyyttä ulos ja tästä voi joku jatkaa miten eri entiteetit voi hyödyntää tätä näkemystäsmiley

Tässä vielä loppuun tiivistys näistä ennustus markkinoista ja ite Augurista:

https://www.youtube.com/watch?v=UlFb91ZDFWQ

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.5.2019 17.15

Aki Pyysing kirjoitti:

Jos olisi pakko ollut ottaa positio Bitcoinissa tämän vuoden maaliskuussa, kun se oli alta USD 4.000, olisi tullut pahasti pataan. Näin jälkikäteen voinen uskottavasti kertoa, että maaliskuussa näkemykseni oli, että Bitcoin ei maksa enää ikinä sen @8773, mitä juuri nyt noteeraa. Onneksi ei ollut mitään helpon napin takana olevaa mahdollisuutta shortatacool.

Rispektit rehellisestä analyysistäwink

 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.5.2019 17.01

Mäkin kuulen lisää näkemyksiä tästä ja tässä mielenkiintonen artikkeli kanssa: 

https://www.cryptoguides.org/what-is-binance-coin/

 

 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.5.2019 18.15

"That’s no guarantee that it will happen like that, but past performance is still the best indicator for future results, even if it’s not always right."

Eikö toi nyt ole ihan BS, käsittääkseni lyhyellä aika välillä hype/psykologia määrää pitkälti hinnan ja ei välttämättä ole ollenkaan linjalla teknologian kehityksen kanssa, pitkällä aika välillä teknologia/sen käyttö tulee muodostaa hinnan. Huhuh.

TV-Viihde - 13.5.2019 15.31

Sinappikaasu kirjoitti:

Billions on ihan hyvä uusi tv-sarja. http://www.imdb.com/title/tt4270492/

Reilu kolme vuotta aikaa tästä, mitä mieltä te ketkä vielä nykyään katotte sarjaa, ite kyllä diggaa!cool

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.5.2019 11.05

Jep, muutenki ollut viimeaikoina Muskilla melko mielenkiintoista Twitter-menoa, miltä mieltä olette tosta menosta ketkä pystyy tarkemmin analysoimaan some-käytöstä että onkohan siellä jokin "suurempi" tarkoitus takana, muuten vaa "hauskuuttelua" vai lievää flippaamista?

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 29.4.2019 12.23

https://www.nytimes.com/reuters/2019/04/28/business/28reuters-crypto-currencies-jaguar.html

Jaguar alkaa tekeen yhteistyötä IOTA:n kanssa datan keruussa kuskeilta ja maksaa siitä kuskeille IOTA:lla.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.4.2019 11.14

Miten näkisitte BNB tokenin sijoituksena? Vastaako epäsuorasti samaa kuin olisi ostanut esimerkiki Coinmotionin osakeannissa heidän osakkeitaan jolloin tietty voluumin kasvaessa hyötyy jne? Jos holdaa BNB tokenia binancessa niin kertyykö sieltä esimerkiksi mitään osinkoja tms?

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.3.2019 17.05

Mitäs mieltä Augur nimisestä projektista? Saattaa olla tääl ketjus aiempaakin kelailua siitä mut ajattelin nostaa pinnalle taas. Mielenkiintoinen konsepti eli kuka tahansa voi lyödä kryptoilla, vissiin lähinnä ethereillä, bettiä jonku tapahtuman puolesta ja toisaalta voi ite järjestää minkä betin tahansa.

Tuossahan on potentiaalia tehokkaaksi erilaisten "tapahtumien ennustajaksi" koska taustalla on niinkin kovat insentiivit kuin omat rahat kyseessä.

Voiko joku vielä valottaa sitä miten Augurin omat REP tokenit kasvaa arvossaan jos sivuston voluumit alkaa kasvaa kunnolla? 

Sijoitusfilosofian ja -strategian pohdintaa - 7.3.2019 12.53

Näiden kelaaminen on aina imo +EV että hiukan paremmin/syvällisemmin ymmärtäisi juurisyitä/motivaatioita sille mitä tekee ja varsinki miksi.

Näen että sopii hyvin tähän ketjuun, pari lyhyttä kelaa yhdeltä lempiajattelijoistani.

"Seek wealth, not money or status"

https://startupboy.com/2019/02/28/seek-wealth/amp/?__twitter_impression=true

"Capitalism is intrinsic for human species"

https://startupboy.com/2019/03/05/capitalism-intrinsic/

E:

Vielä kolmas kela Navalilta, alkaa olla suht "off-topic" mut so hat.

"Ethical wealth creation makes abundance for the world"

https://startupboy.com/2019/03/03/ethical-wealth/