Olet täällä

Gamblerrr3

Gamblerrr3

  • Liittynyt 13.1.2017
  • 77 viestiä
  • 4 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.4.2019 11.14

Miten näkisitte BNB tokenin sijoituksena? Vastaako epäsuorasti samaa kuin olisi ostanut esimerkiki Coinmotionin osakeannissa heidän osakkeitaan jolloin tietty voluumin kasvaessa hyötyy jne? Jos holdaa BNB tokenia binancessa niin kertyykö sieltä esimerkiksi mitään osinkoja tms?

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.3.2019 17.05

Mitäs mieltä Augur nimisestä projektista? Saattaa olla tääl ketjus aiempaakin kelailua siitä mut ajattelin nostaa pinnalle taas. Mielenkiintoinen konsepti eli kuka tahansa voi lyödä kryptoilla, vissiin lähinnä ethereillä, bettiä jonku tapahtuman puolesta ja toisaalta voi ite järjestää minkä betin tahansa.

Tuossahan on potentiaalia tehokkaaksi erilaisten "tapahtumien ennustajaksi" koska taustalla on niinkin kovat insentiivit kuin omat rahat kyseessä.

Voiko joku vielä valottaa sitä miten Augurin omat REP tokenit kasvaa arvossaan jos sivuston voluumit alkaa kasvaa kunnolla? 

Sijoitusfilosofian ja -strategian pohdintaa - 7.3.2019 12.53

Näiden kelaaminen on aina imo +EV että hiukan paremmin/syvällisemmin ymmärtäisi juurisyitä/motivaatioita sille mitä tekee ja varsinki miksi.

Näen että sopii hyvin tähän ketjuun, pari lyhyttä kelaa yhdeltä lempiajattelijoistani.

"Seek wealth, not money or status"

https://startupboy.com/2019/02/28/seek-wealth/amp/?__twitter_impression=true

"Capitalism is intrinsic for human species"

https://startupboy.com/2019/03/05/capitalism-intrinsic/

E:

Vielä kolmas kela Navalilta, alkaa olla suht "off-topic" mut so hat.

"Ethical wealth creation makes abundance for the world"

https://startupboy.com/2019/03/03/ethical-wealth/

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.11.2018 13.13

Floodaan viel mut meninköhä tekemään vuosisadan paskimman diilin Bitfinexillä? Käytän tuota 10000 Rippleä esimerkkinä poliittisista syistä mut tein 30 päivän lainan 0.0011 päivä ratella, toihan tuottaa silloin niinkin hurjasti kun 0,11 XRP:tä päivässä, laskinko oikeen? Ja koska tein suoraan 30 päivän lendin niin eiks toi kerrota suoraa 30x eli tienaa 10 000 ripplellä kuussa huimat 3 rippleä? Toihan on melkeen sama kun ei mitään.. vissiin 0.03% kuussa? LOL

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 5.11.2018 10.57

Palatakseni vielä aiempiin esim. Bitfinexin lendaamis prosentteihin, voiko joku asiaan perehtynyt katsoa paljon Ripplestä esim tarjotaan per päivä jos tarjoan 30 päiväksi Ripplejä lainaan? Käytetään esimerkkinä esim 10 000 Rippleä määränä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.10.2018 10.08

Tälläistä pientä yleistä pohdintaa vaa:

Imo yleisesti aliarvostettu tää ketju ja Casteliero erityisesti, eilen sain taas hetkeen viimeisen niitin ko kävin erästä suomalaista Telegram yhteisöö tutkii kryptojen tiimoilta ja samoin pari suomalaista FB-ryhmää, aivan siis melkeen apinamaista keskustelua ja argumentit olemattomia. Hauskinta sekin että vieläkin sen huomioon ottaen miten monimutkaista teknologiaa on ja jengil nii voimakkaat mielipiteet :D

Casteliero pitäs melkeen laittaa tän ketjun modeks ja vähänki trollit suodattaa heti pois! :)

Sijoitustiedon kirjakerho - 11.10.2018 10.44

Yuval Noah Hararin kaikki kirjat yleisymmärryksen parantajina, varsinkin Homo Deus herätti erittäin mielenkiintosia keloja.

TLDR: Vahvisti lähinnä miks varsinki tekoäly/algoritmi -pohjasesta hommasta kandee vähintään olla jotenki perillä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.10.2018 10.40

Itsekin olen kryptomaailmassa eniten kiinnostunut IOTA:sta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Toivoisin todellakin että tästä kolikosta(kin) puhuttaisiin enemmän. 

Jännä huomata että koska itselläni on äärimmäisen kova kiinnostus fysiikkaan ja erityisesti AI:hin ni tää tekniikka kiinnostaa aivan järkyttävästi. En tiiä mitä täl lauseel haen varsinaisesti mutta halusin vaa sanoa.

Kiinnostais kuulla mitä ja miten käytännössä toi "distributed computing" on ja mite sitä tehtäs käytännös täl tekniikal.

Sit ko mennään next levelille ni ois kiva kuulla tästä binary vs trinary jutusta mihin IOTA pyrkii ja mitä se taas käytännössä meinaa.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.9.2018 13.23

Wanha kunnon Casteliero, miten ois pieni kryptomaailman tilannepäivitys ja tietty oma lähitulevaisuuden näkymä. :)

Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 1.9.2018 20.54

Voisko asiaan enemmän perehtyneet aukasta parilla tiukalla lauseella sitä, että onko käytännössä isoa eroa ostaa itselle uudisasuntoa omalla tontilla VS vuokratontilla?

Olen hiukan perehtynyt vuokratontin riskeihin sopparin päättyessä että vuokrat voi nousta kunnolla, mutta kiinostaisi kuulla tästä asiata lisää eri näkökulmista.

Näkyykö about suoraan ero ainakin sillä että vuokratonttiset kohteet ovat velattomaltaan hinnalta halvempia kuin oma tonttiset jne?

Ja jos teidän pitäisi laittaa about 200ke velaton uudiskohde, onko vuokratontillinen vaihtoehto teille?