Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 5.4.2020 09.22

Oli mielenkiintoinen toi Jeansin linkkaama video You Tubeen (se oikeasti kirjoitetaan kahtena eri sanana, luulin että vouhotusta mutta totta se on). Nopeasti tiivistettynä videolla epäillään että Korona olisi karannut labrasta, mutta labrassa ei varta vasten rakennettu bioasetta vaan enemmänkin tutkittiin lepakoita ja työntekijä nappasi viruksen kun tutki lepakoita.

Armstrong Economics sanoo että huiput sairastumisissa on nähty. Inflatorista painetta tulee ruuan suhteen, sehän on saletti että jos Espanja sekaisin niin riittääkö appelsiinejä Seinäjoen mummoille? Helemat paukkuu! Kysymys kuuluu, paljon tulee appelsiini kilo maksamaan kuukauden päästä Seinäjoen S-marketissa? 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 1.4.2020 09.34

Kiitos Akille että olet aktiivisesti kommentoimassa ja kirjoittamassa osakesijoituksistasi. Mukavahan näitä on lueskella.

Näytä koko viesti
Vieroitushoitoa - 1.4.2020 09.24

Joo ei midis Sami_M. Tosi hieno juttu että jätkällä noin paljon rahaa. Käy treenaamaan ja vähennä alkoholin juontia. Pikku-masennukseen nuo on parhaat keinot. Eikä noita kursseja kannata liian tarkasti ihmetellä. 

Näytä koko viesti
Vieroitushoitoa - 30.3.2020 11.23

Veikkaan että masennus tulee siitä kun on koko matkan pankkiin oikeassa, mutta pankkineitiä ei voisi vähempää kiinnostaa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 25.3.2020 09.43

Moi! Tässä vähän kuulumisia rapakon takaa:

  • Hillary Clinton ei halua varapressan paikkaa. Dem. varapressa-viittaa on soviteltu jopa Mitt Romneyn harteille vaikka ukko on nyt republikaanipuolueessa mutta tottunut Trumpettia haukkumaan. Sain Romneylle 80x mutta limiitti oli 1€.
  • Hillarystä kertova elokuva on saanut ensi-illan. Elokuvan nimi on persoonallisesti "Hillary". Samoin Hillary on julkaissut äskettäin tyttärensä kanssa kirjan. Alkaako rakentamaan comebäckkiä? Kannattaa muistaa että USA rakastaa comeback-kidejä ja tunnetusti jos haluaa USA:n presidentiksi niin se vaatii massia (joko omaa tai varastettua).
  • Maaliskuun haastatteluissa pressa tai varapressa uteluihin Hillary on vastannut "never say never". Haastatteluissa puoltanut Sandersia, mutta se nyt on semisaletti että Crazy-Bernie ei tule pääsemään demokraattien pressaehdokkaaksi joten ukkoa sopiikin kehua.

Yhtä kaikki itseäni jännittää tuleeko parin kuukauden päästä mediarummutus Hesaria myöten että Hillary lähtee skabaan Trumpettia vastaan. Tässä tapauksessa Biden jäisi rannalle. Betfairissa Hillary 24x demokraatti-ehdokkuudelle.

SPOILER! Armstrong on lähtenyt ekaa kertaa viiteen vuoteen (mitä olen itse ukkoa seurannut) isosti foliohattu-linjalle. Ukko väittää suorilta jaloilta että korona-viruksen "hössötys" on Deep staten Marxismin ajamista koko maapallon laajuisesti (tässä kontekstissa tarkoittaa valtio-omisteisia yrityksiä, omaisuuserot alas, ei suuria yksityis-omistusta, "tasapäistämistä"). Arssia ihmetyttää erittäin suuresti miksi höyryäminen koronasta kun kuolinluvut ovat samaa tasoa kuin perinteillä kausi-influenssalla. Arssi on erittäin huolissaan jos pikku-yritykset alkavat kaatumaan. Ne kuitenkin työllistävät USA:ssa 70% työväestöstä. Arssin käppyrät ennustaa väkivaltaisuuksien kasvua kesä-heinäkuulle (mahdollisesti karanteenien takia).

 

Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta. Peace and love.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 18.3.2020 10.33

Jatka vaan turinointia Farseer tänne, mukava on sijoituksistasi lueskella! angel Olen jo pidemmän aikaa miettinyt että jos pystyt erilaisista pikkukasinoista bonuksilla tai ilman ottamaan voittoja ja kotiuttamaan rahoja niin uskomattoman hieno homma, haluatko kertoa mikä firma pendaa "isoa kotiutustasi"? Toivottavasti saat rahat pankkiin asti.

Itselläni oli mäihää kun sain pikkusäästöni myytyä ennen pahinta ryskettä mutta tartuin kaksin käsin yhteen putoavaan puukkoon ja viikossa napsahti -1200€ tauluun siitä 7100€ iskulla. Onneksi tajusin lyödä kerrasta poikki ja myin senkin, niin sai edes jotain takaisin. Hurjalta nyt näyttää pördet mutta lingshot ylöspäin tulee olemaan valtaisa kunhan tästä tautihässäkästä on päästy elämässä eteenpäin :D

Voimia!

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.3.2020 08.25

Hyvä mies, jos merkittävä eurosumma kiinni niin vähennä tappiotasi. Nämä vaalit repii USAn kansan kahtia. Hillarylle tullaan antamaan ehdokkuus.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 15.3.2020 04.43

Armstrongin terveiset:

- Blokit ja höyryäminen ovat tuhoamassa maailmantalouden. Kaikkea ei vaan voi sulkea ja peruuttaa. Vauhkoaminen on mennyt liian pitkälle.

- Arssin koodaama tietokone-ohjelma näyttää että vuonna 2021/22 tulee tauti-aalto. Tämä johtuu siitä että ilmasto kylmenee kun auringon säteily on heikentynyt. Olemme nyt noin 40-vuotta kestävässä "kylmän" aikakaudessa jossa tulee lämpimiä jaksoja mutta yleisilme on "vilakka". Vuonna 2032 tapahtuu jotain suurta. Vuonna 2034 Yhdysvallat lakkaa olemasta ja vuonna 2036 Venäjä lakkaa olemasta.

Summa summarum, elämme erittäin mielenkiintoisia maailmanhistorian aikoja. Siirtyminen uuteen aikaan on hyvässä vauhdissa!

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.3.2020 04.35

Moi! Capitol Hilliltä Washingtonista käytäväpuheita. Ei faktoja, mutta juoruja:

- Trump ei tiedä kuka hänellä on vastassa marraskuun vaaleissa. Trump epäilee pysyykö Biden mukana syksyyn asti.

-Elisabeth "Pocahontas" Warren on superraivona Hillary Clintonille koska Hillarylle on pedattu Dem. ehdokkuus pressanvaaleihin. Elisabeth on siitä käärmeissään että Hillary saa paikan kampanjoimatta. Tämän takia Elisabeth ei ole vieläkään testamentannut ääniään kenellekään vaikka muut "luovuttajat" ovat jo näin tehneet.

- Biden on valitettavasti ilmeisesti vanhuuden dementian kourissa ja takeltelee puheissaan ja muun muassa ärsyyntyy yleisön huuteluista ja poukkoilee puheissaan. 

- Demokraattien eliitti ja deep state mahdollisesti riggasivat Demokraattien esivaalit jotta Sanders saadaan estettyä. Crazy Berniellä oli viime vaaleissa vuonna 2016 nuorison keskuudessa valovoimaisin vaalishow, ja odotukset olivat kovat 2020 vaaleihin. On outoa että Biden tuli takamatkalta ohi, mutta tämä oli eliitin mieleen jotta heinäkuun Demokraattien "superkokouksessa" ehdokkuus päästään antamaan Hillarylle. Bernien kommari-ideat "annetaan työntekijöillle 10% firmoista" oli liikaa eliitille ja hänen estämisensä oli eliitille kaikkein tärkeintä.

- Bidenille tämä kaikki tulee ikävänä yllätyksenä, koska hän oikeasti uskoo että saa Demokraattien pressapaikan, mutta homma on jo kulisseissa pedattu Hillarylle joka kerää voimia syksyn kampanjointiin. 

Ihmettelen suuresti ettei valta-media uutisoi; Trump on ottanut kaikkien aikojen suurimpia esivaali-voittoja Republikaanien leirissä. Trumpin 1.85x pressavoitto kerroin on O.K. mutta Hillaryn dem.ehdokkuus 20x on ylikerroin.

Peace and love.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.2.2020 03.36

Hyvä Farseer, jatka kirjoittelua ja mietiskelyä. Yritä pitää maltti päässä, jätkä tienaa kassuilta sen mitä normi toimistolainen duunistaan. Voishan sitä ajatella että on se hauskempi slottia painella kun jotain Powerpointtia. 

Näytä koko viesti