Olet täällä

Huuhaa-Mulder - 27.10.2019 10.35

Luin melkein neljä vuotta putkeen Arssia, joka päivä. Ukoltahan tulee edelleen joku 2-3 artikkelia päivässä, sen lisäksi että koodaa Socrates-järjestelmäänsä. "Dailymarket" tilanteen kirjoittaa keinoäly, mutta muut jutut ukko kirjoittaa itse. Hurja suoritus joka päivälle, ilmeisesti osatekijänä kun hän istui 11 vuotta linnassa niin sai lisämotia käydä kirjoittaa blogeja koko kansalle. Puolet blogituksista kertoo miten korruptoinut USA:n oikeusjärjestelmä, koko valtionhallinto ja New Yorkin pankit ovat.

Lopetin Arssin blogin lukemisen kokonaan, koska A) vastavirtaan uiminen vie voimat, ei vaan jaksa koko ajan olla ajattelemassa ja lukemassa aiheita jotka menevät täysin konsensusta ja TV:n puhuvia päitä vastaan B) kun voimat loppuu, niin alkaa suuremmat psyykkiset ongelmat kun ihminen alkaa toimimaan varaparistoilla.

Listaan tähän vielä loppukaneetit ja sitten lopetan tähän blogiin kirjoittamisen:

1) Iso taloudellinen muutos tapahtuu kun suurin osa ihmisestä ajattelee että nykytilanne on loistava (esim. vuosi 2007 jolloin USA:ssa kaikki näytti hyvältä vielä alkuvuodesta).

2) Tämä nykyinen taloudenmeno jatkuu vuoteen 2032 jolloin tulee seuraavan kerran iso muutos (ihmisten luottamus nykymenoon muuttuu isosti). Tämä käsittääkseni tarkoittaa sitä että pördekurssit on alkuvuodesta 2032 korkeammalla kuin mitä ne on nyt.

3) Arssi ei pelkää Trumpin toista kautta, vaan vuotta 2024 jolloin deep state voi saada läpi warmongering sotanorsun joka julistaa Iranille tai kenelle tahansa sodan sen takia että sosialismin katteettomat lupaukset (esim. isot eläkkeet kaupunkien ja kuntatyöntekijöille USA:ssa) voidaan haudata ja unohtaa.

Jep, jatketaan harjoituksia!

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 27.10.2019 10.18

Moro Farseer! Hyvinhän sulla pyyhkii, jatka vaan kirjottelua tännekin. Meinaatko Kanarialla lomailla, tehdä gradua vai oisko pelit käynnissä sielläkin? Tiedätkö nettiyhteyksistä että ovatko saaneet saareen vedettyä kaapelit; voisi kuvitella että espanjalaiset, saari Atlantilla ja nettiyhteys on semmoinen triplakombo että ei välttämättä osu kerran kerrasta vuorokauden jokaisena hetkenä, mutta mistäpä minä tietäisin kun lähinnä kuulopuheiden varassa vietän elämääni.

Kerran olen Kanarialla (pääsaarella) käynyt Puerto Ricossa (saaren eteläosassa), ja tykästyin kovasti. Säät ovat loistavat ja ulkoilumahdollisuudet erittäin hyvät jos tykkää vaeltamisesta vuorilla, maantiepyöräilystä... Itsessään Puerto Rico oli 'vanhahtava' alue, joka on todennäköisesti kunnian päivät nähnyt 90-luvulla mutta kyllä sielläkin ostari ravintoloineen löytyi ja hyvä boogie. Jäi viba että enemmän eläkeläisten suosiossa, ja kenties ihmisten jotka asuvat ympärivuotisesti. Matkapaketit sinne on suht edullisia, ja tosiaan rauhallinen alua kokonaisuudessaan. Hyviä rantoja, rantabulevaardeja, terassit, muchos nachos! 

Kasinon näin muistaakseni saaren itä-osassa, en tiedä oisko pokeria tarjonnut. Käsittääkseni saaren pääkaupungissa on pokeriakin tarjolla. Monesti olen miettinyt että voisi olla aika hienoa vetäytyä eläke-iässä ainakin muutamaksi viikoksi Kanarian lämpöön joka talvi, mutta tietty varottava ettei pullo punasta aukee joka päivä, tai että odottais ainakin että kello 12.

Alkon myyjä kysyi asiakkaalta:"tarvitsetko apua?" Asiakas tuumaili hetken ja vastasi: "sitä mietin itsekin mutta tulin kuitenkin tänne".angel

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 3.10.2019 04.30

Aki menestyy sijoituksissaan koska on fiksu ja mukava mies. Netin palauteketjut kuitenkin kertovat Aspiresta huonoa, esim. pitää lähettää notarisoitu henkkari ekan kotiutuksen yhteydessä  (kuten Aspiren ketjussa joku kirjoitti).Täyttä kusetusta ja sen kaltaisten puljujen kanss ei pidä olla missään tekemisissä IMHO.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.10.2019 10.48

Luin Matusowin elämäkerran, oli erittäin päräyttävä kertomus miten pokeridiileri nousi miljönääriksi, mutta huume- ja mielenterveysongelmien takia painoi kaikki takaisin ja ilmeisesti vähän päällekin, omia ja lainattuja. Anyway Mike kertoi jännä tarinan good old times -peluri Mossista joka tahkoi rahaa vuosikymmeniä kovimpien korttihaiden kanssa, mutta viimeisinä elinvuosinaan käytännössä lahjoitti rahansa pois Vegasin pokeripöydissä, ja myös Matusow sai näistä osansa. Ilmeisesti oli varjoisten kujien mies.

Noh, pointti tässä oli se että olet lukenut ja kuullut miten nihkeä maine Asperill on netin vertailusivuistolla ja pelaajien kokemuksissa. Minkä ihmeen takia näet tuollaisessa rupufirmassa mitään valoa? cheeky Itse kiertäisin kaukaa tuommoiset kusetusfirmat, niin pelaajana mutta ennen kaikkea sijoittajana (koska pelaaja saa rahoillee edes jotain slottimania-iloa, mutta sijoittaja vain nolon tarinan jonka voi tietysti kertoa myöhemmin jos onnistuu kaikesta huolimatta onnistumaan muissa sijoituksissaan). 

 

Näytä koko viesti
Nordea - 2.10.2019 10.33

EU-pankeille on jäämässä musta pekka käteen. Suosittelen pysymään kaukana, mutta jos omistaa jo niin average down tuo iloa elämään vuosien varrella.

Näytä koko viesti
Huuhaa-Mulder - 8.9.2019 11.12

Jaa-a, mitäs sitä tänään trollauttaisi. Oy Veikkaus AB:ta haukuttu niin paljon ympäri Suomen maata että äkkinäisempi luulisi nakkikioskin olevan konkurssikypsä, MUTTA KAUPPA KÄY KUN TUOTE ON KUNNOSSA sano naapurin ukkokin kun sai katiskan valmiiksi.

Arssi puhuu sosialismin romahtamisesta, eka romahtaa EU, sitten Japan ja lopulta USA. Valtiot/kunnat olisivat luvanneet liikoja työntekijöilleen, ja lopulta koko korttitalo romahtaa kun dollareissa annetut valtionlainat jää hoitamatta ja game is on sen jälkeen.

Jos sosialismi romahtaisi niin ekana Suomen koulujärjestelmä pitäisi rakentaa uusiksi, ei ole järkeä että 13-vuotiaat pelkäävät pääsevätkö huippu-yläkouluun tekemään 8h päiviä. Se että nuorille luodaan suuria paineita lapsesta lähtien ei pääty hyvin. Jensit on aina ballat, kissat tippuu jaloilleen mutta puhun tässä nyt 99%:sta Suomen kansaa, joille kesäpäivän tavoitteeksi sopisi 30 pisteen tavoittelu viidellä tikalla kuin stressailu maallisista asioista.

Sosialismin romahtaessa toinen korjattava asia on vanhusten huolto, nyt sosialismi on antanut lupauksen että työuran jälkeen valtio pitää heistä huolta. Kunnan vanhainkodit pitäisi palauttaa, mutta sosialismi on rikkonut perheet ripottelemalla kansan opiskelemaan ja työskentelemään ympäri maata, ja kaikkien pitäisi yhdistyä niin että sukulaiset pitävät huolen suvun vanhemmista (tämä toteutuu jo esim. Kiinassa mikä ei ole sosialistinen maa).

Tietty tämä sosialismi on tuonut paljon hyvääkin, olemme tasa-arvoisia, osaamme lukea ja laskea. Nämä ei ole itsestäänselvyyksiä, vaan niitä pitää kunnioittaa nykyisen yhteiskuntajärjestelmän hedelminä. Kysymys kuuluukin että tahot jotka nyt kustantavat tämän (ihmiset/instikat jotka lainaavat Suomelle rahaa), jos se luottamus loppuu niin sitten game over nykymeininkiltä. Ei sillä, Ballojen ja Balleriinojen lisäksi kuka muu tästä nykymeiningistä tykkäisi?

Parempaa on luvassa, KUN TUOTE ON KUNNOSSA!

 

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.9.2019 10.55

Kiitos kun Jenssi jaksat kirjoittaa tänne tarinoitasi, huikeita pokerijuttuja! Toivotaan että loppulaskun kuitannut häviäjä on Playboy-miljönäärilaugh

Mites kun käyt noita hienoja kouluja, niin mitä arvelet opetuksen tasosta? Saisitko saman tietomäärän istumalla koneella ja käymällä matskua läpi kaverin kanssa?

Koetko että olet samallalailla kuin David Goggins ns. messenger-asemassa jossa tuot maapallolle tietoutta mikä on ihmiskunnalle mahdollista omalla mielenkiinnon alueellasi? Goggins tiedoksesi  juoksee jalat murtuneena maraton-tason lenkkejä ja heittää Navy Seal-juttuja, joten hän kokee että kertoo ihmisille fyysisyyden rajoista.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.8.2019 02.27

Onko pelaajia yhtä paljon kuin ennenkin, vai vähemmän.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.8.2019 02.25

Pahan heitit, kyll mä luulen että niihin voi uskoa samaan aikaan.

Vähän sama tilanne; jokainen meistä tietää että jonain päivänä elämämme päättyy tällä planeetalla (aka. kuolema) ja silti käytämme valveillaoloajasta osan totaaliseen humputukseen.

Mutta neva say vena JR ja don't feed the trolls. Farseerin tilanne on se että rahat on lyöty sikaan säkissä, ja nyt pitäis raottaa säkin suuta ja kattoo minkälainen röhnöttäjä siellä on. Jos säkkiä ei koskaan aukaise, niin sika tukehtuu mutta voi kuvitella että se oli kaunein sika ikinä.

Näytä koko viesti
Korkosijoittaminen - 26.8.2019 10.55

Kiitos Aki taas kerran blogistasi. Kun nykyisin avaan Ptiedon ja Stiedon blogisi niin lähtee instana päässä soimaan "Tyttö näki sillalta kuinka mustaa..." on muuten jätkä noussut tässä skenessä (sijoitus- ja pokerikirjoittamisessa) jo Hectorin tasolle. 

Käytännössä kuten Tsehovin renkipoika-mitalit Neukuissa, Hectoriin vertaaminen on suurin kunnia mitä suomalainen mies voi Suomessa työllään saada. Halleluja!

Henkilökohtaisesti mitä olen päässäni asiasta keskustellut, niin perussäästäjä ei sijoita korkorahastoon sen takia että uskoisi korkojen edelleen laskevan. Ylipäätään, vaikka asiakas sen pankin virkailijalle vahvistaa suullisesti ja kirjallisesti, niin kuinka moni korkorahaston omistaja oikeasti ymmärtää mitä tarkoittaa kun korko laskee, niin tuotto nousee. Johan se ylipäätään kuulostaa oudolta, et joku laskee niin tuotto nousee.

Anyway, onneks nuo pankkien korkorahastot painaa osan salkusta riskisempiin high yieldeihin niin tulee tuottookin (tämähän selviää kun katsoo netistä salkkujen sisältöä).

Mut jos tätä nyt lukee joku joka miettii kun liikaa paalua, niin suosittelen että otat käteiseks 5k, sijoitat 50% hyväntekeväisyyteen ja lopuilla painat menee mitä haluat. Ainiin ja perus arkkurahat 5t. on aina pidettävä tilillä, niin saa omaiset karjalanpaistit seurakuntatalolla. KOLLAA KESTI!

Näytä koko viesti