Olet täällä

Huuhaa-Mulder - 8.9.2019 11.12

Jaa-a, mitäs sitä tänään trollauttaisi. Oy Veikkaus AB:ta haukuttu niin paljon ympäri Suomen maata että äkkinäisempi luulisi nakkikioskin olevan konkurssikypsä, MUTTA KAUPPA KÄY KUN TUOTE ON KUNNOSSA sano naapurin ukkokin kun sai katiskan valmiiksi.

Arssi puhuu sosialismin romahtamisesta, eka romahtaa EU, sitten Japan ja lopulta USA. Valtiot/kunnat olisivat luvanneet liikoja työntekijöilleen, ja lopulta koko korttitalo romahtaa kun dollareissa annetut valtionlainat jää hoitamatta ja game is on sen jälkeen.

Jos sosialismi romahtaisi niin ekana Suomen koulujärjestelmä pitäisi rakentaa uusiksi, ei ole järkeä että 13-vuotiaat pelkäävät pääsevätkö huippu-yläkouluun tekemään 8h päiviä. Se että nuorille luodaan suuria paineita lapsesta lähtien ei pääty hyvin. Jensit on aina ballat, kissat tippuu jaloilleen mutta puhun tässä nyt 99%:sta Suomen kansaa, joille kesäpäivän tavoitteeksi sopisi 30 pisteen tavoittelu viidellä tikalla kuin stressailu maallisista asioista.

Sosialismin romahtaessa toinen korjattava asia on vanhusten huolto, nyt sosialismi on antanut lupauksen että työuran jälkeen valtio pitää heistä huolta. Kunnan vanhainkodit pitäisi palauttaa, mutta sosialismi on rikkonut perheet ripottelemalla kansan opiskelemaan ja työskentelemään ympäri maata, ja kaikkien pitäisi yhdistyä niin että sukulaiset pitävät huolen suvun vanhemmista (tämä toteutuu jo esim. Kiinassa mikä ei ole sosialistinen maa).

Tietty tämä sosialismi on tuonut paljon hyvääkin, olemme tasa-arvoisia, osaamme lukea ja laskea. Nämä ei ole itsestäänselvyyksiä, vaan niitä pitää kunnioittaa nykyisen yhteiskuntajärjestelmän hedelminä. Kysymys kuuluukin että tahot jotka nyt kustantavat tämän (ihmiset/instikat jotka lainaavat Suomelle rahaa), jos se luottamus loppuu niin sitten game over nykymeininkiltä. Ei sillä, Ballojen ja Balleriinojen lisäksi kuka muu tästä nykymeiningistä tykkäisi?

Parempaa on luvassa, KUN TUOTE ON KUNNOSSA!

 

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.9.2019 10.55

Kiitos kun Jenssi jaksat kirjoittaa tänne tarinoitasi, huikeita pokerijuttuja! Toivotaan että loppulaskun kuitannut häviäjä on Playboy-miljönäärilaugh

Mites kun käyt noita hienoja kouluja, niin mitä arvelet opetuksen tasosta? Saisitko saman tietomäärän istumalla koneella ja käymällä matskua läpi kaverin kanssa?

Koetko että olet samallalailla kuin David Goggins ns. messenger-asemassa jossa tuot maapallolle tietoutta mikä on ihmiskunnalle mahdollista omalla mielenkiinnon alueellasi? Goggins tiedoksesi  juoksee jalat murtuneena maraton-tason lenkkejä ja heittää Navy Seal-juttuja, joten hän kokee että kertoo ihmisille fyysisyyden rajoista.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.8.2019 02.27

Onko pelaajia yhtä paljon kuin ennenkin, vai vähemmän.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.8.2019 02.25

Pahan heitit, kyll mä luulen että niihin voi uskoa samaan aikaan.

Vähän sama tilanne; jokainen meistä tietää että jonain päivänä elämämme päättyy tällä planeetalla (aka. kuolema) ja silti käytämme valveillaoloajasta osan totaaliseen humputukseen.

Mutta neva say vena JR ja don't feed the trolls. Farseerin tilanne on se että rahat on lyöty sikaan säkissä, ja nyt pitäis raottaa säkin suuta ja kattoo minkälainen röhnöttäjä siellä on. Jos säkkiä ei koskaan aukaise, niin sika tukehtuu mutta voi kuvitella että se oli kaunein sika ikinä.

Näytä koko viesti
Korkosijoittaminen - 26.8.2019 10.55

Kiitos Aki taas kerran blogistasi. Kun nykyisin avaan Ptiedon ja Stiedon blogisi niin lähtee instana päässä soimaan "Tyttö näki sillalta kuinka mustaa..." on muuten jätkä noussut tässä skenessä (sijoitus- ja pokerikirjoittamisessa) jo Hectorin tasolle. 

Käytännössä kuten Tsehovin renkipoika-mitalit Neukuissa, Hectoriin vertaaminen on suurin kunnia mitä suomalainen mies voi Suomessa työllään saada. Halleluja!

Henkilökohtaisesti mitä olen päässäni asiasta keskustellut, niin perussäästäjä ei sijoita korkorahastoon sen takia että uskoisi korkojen edelleen laskevan. Ylipäätään, vaikka asiakas sen pankin virkailijalle vahvistaa suullisesti ja kirjallisesti, niin kuinka moni korkorahaston omistaja oikeasti ymmärtää mitä tarkoittaa kun korko laskee, niin tuotto nousee. Johan se ylipäätään kuulostaa oudolta, et joku laskee niin tuotto nousee.

Anyway, onneks nuo pankkien korkorahastot painaa osan salkusta riskisempiin high yieldeihin niin tulee tuottookin (tämähän selviää kun katsoo netistä salkkujen sisältöä).

Mut jos tätä nyt lukee joku joka miettii kun liikaa paalua, niin suosittelen että otat käteiseks 5k, sijoitat 50% hyväntekeväisyyteen ja lopuilla painat menee mitä haluat. Ainiin ja perus arkkurahat 5t. on aina pidettävä tilillä, niin saa omaiset karjalanpaistit seurakuntatalolla. KOLLAA KESTI!

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.8.2019 10.38

Joo ihan uskomaton juttu, kun löydät noin hyviä bonareita, ja tietysti vielä ihmeellisempi juttu että kestää itsekuri napauttaa vaan se yks iso spinni. Hieno juttu! Nyt ota vaan easysti koska Nordea tulee seuraavassa kahdessa vuodessa nappaa -50%, siinä ei ole pohjaa nähty koska isot pojat ei pääse myymään kun pamauttaisivat kurden alas lattiasta kertarysäyksellä. Tilanteessasi sitä on varmaan turha myydä, vaan nauttia osingoista jne jne. Toivotaan että hermokivut helpottaa kohta!

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 23.8.2019 03.05

David Gogginsilta kysyttiin että mistä saat true dog mentalityn päällikkönä olemiseen. Haluankin kysyä Jeans että mistä löydät motivaation pelata kämppien kanssa?

Nettipoke ja osakekäppyrät siitä siistejä että voi koneella ihmetellä ja painella nappuloita mutta kämppä on kämppä.

Näytä koko viesti
Huuhaa-Mulder - 23.8.2019 03.01

Juhlaviesti, Partymessage 50. viesti.

enlightened

Näytä koko viesti
Huuhaa-Mulder - 23.8.2019 03.01

Njoo, kumpi voittaa karhu vai leijona? Luin Akin Ptiedon blogia niin REPSnauru et jos se Vegasin vihu ei ois vilauttanut kättään eli Pocket5's kuten Amerikassa sanotaan niin Aki ois joutunut taas pamputtaa viikkokolumnissaan Veikkausta. Hahhah, se oli hauskasti kirjoitettu. Kyll se Veikka tekee hyvääkin, olen itse nähnyt kun Veikan rahalla maksetaan sosiaalityöntekijöiden palkkoja jotka auttaa peliongelmaisia. Siitä en pidä että joulukuussa lapset juoksee pallon perässä kello yhdeksän jälkeen kun 20 metrin korkeudessa valonheittimet (Veikka tarjonnut) paistaa kuin 10 aurinkoa (Veikka tarjoo sähköt). Mielestäni huippu-urheilu on turhaa. Ennen Valioliigassakin jätkät veti matsin jälkeen kaljaa ja burgerit, nykyisin Tottenhamin joukkue kantaa omat patjat mukanaan jotta jätkät saa nukuttua optimista. O Tempora O more, voi aikoja voi tapoja.

Sattumalta tuolini mekanismi taittui taaksepäin ja kirjoitan tätä kuin 1800-luvun ajattelija toimistotuolissaan.

Anyway, tekis mieli laittaa foliohattu päähän että miten tää Veikan piekseminen on nyt kuin kansallisurheilua. Se on tismallaan sama firma kuin 3 tai 5 vuotta sitten, ja nyt saa pamputtaa oikeelta ja vasemmalta? En usko että blokkikosket on tähän vaikuttanut. Mutta joo joka viestissä pitää trollata tai ei oo nettiin kirjoittanut ollenkaan eli jos lapsesi juoksee nukkumaanmeno aikaan Hollannista tuodulla 200keilan keinonurmella niin olet Veikkauksen edunsaaja. Piste.

Mitäs sitten, auringossa ei ole näkynyt auringonpilkkuja pitkään aikaan ja ei näy tulevaisuudessakaan -> ilmasto kylmenee. Hyödykkeiden hinnat nousee, seuraava sykli tulee commidities nousulle, eli vaikka Orange juice tai lampaavilla eli punainen liha on 100% kalliimpaa 2021 kuin nyt, uskoo ken tahtoo. 

yes 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 23.8.2019 02.46

Ihan mielenkiinnosta Farseer miten kävi tuossa miehen slotti-haasteessa? Ainakin pääsit isolla pelaa. Oliko haastetta kun spinnautit, niin sen jälkeen toista tai kolmatta spinniä perään? cool

Näytä koko viesti