Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 5.4.2021 06.19

Kousmax kirjoitti:

Osaako joku foorumilaisista sanoa mikä (STX) nostaa? Tällä hetkellä 136% nousussa. Itsellä pieni seurailu positio hankittu alkuvuodesta. 

Koska kaikki vähänkään järkevä pumppaa nyt?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.4.2021 11.08

Itse näen Bitcoininkin olevan osa uutta hajautettua taloutta. Tällöin pelkästään Bitcoinin ominaisuuksilla ei ole niin suurta merkitystä ja sillä voi olla "aina" joku rooli ekosysteemissä. Aika toki näyttää mikä sen rooli tulee olemaan vai onko sekin alati muuttuva kun Bitcoinkin kehittyy.

Jos ajatellaan sen merkittävintä narratiivia tällä hetkellä arvonsäilyttäjänä / inflaatiosuojana, niin sen lisäksi sen voi laittaa Ethereumin lohkoketjuun tuottamaan.
Ehkä jo nyt muihinkin lohkoketjuihin kuten Binancen Smart Chainiin. Tässä mielessä nykyiset käsitteetkin ovat hieman kankeita.

Vaihdonvälineistä jos puhutaan, niin esim. stablecoinit ovat jo tuoneet tämän mahdollisuuden kryptoihin ja niissäkin on useampi, jotka eivät ole arvoltaan sidottuja fiat valuuttoihin. Näiden toimivuus on toki vielä kokeiluasteella.

"Imagine if Google, Facebook or Goldman Sachs gave out a % of equity to every customer every day. This is what yield farming is. This is why these insane 3 figure yields will get sustained for weeks, months and years. Defi is creating a new model of economics for the 2020s."

https://twitter.com/Cryptoyieldinfo/status/1378186617442070529

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.4.2021 12.44

https://twitter.com/ki_young_ju/status/1377829654556405760

400k $ETH flowed out from Coinbase a few days ago. Speculative guess, institutions are now buying $ETH.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.4.2021 09.37

https://twitter.com/Cryptoyieldinfo/status/1377567733349380096?s=19

"I'm always surprised there is so little engagement with Curve tweets. I should remember these numbers: only 321 addresses (not people!) received over $1000 in the initial December 3crv drop. Properly using Curve maybe is the deepest end of defi. Low risk and high return."

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.4.2021 02.53

Alex Saunders today:

 

"Markets are thin & liquidity is dry. This means demand for borrowing is high & lending rates are generous.

Currency 30% APY on most USD stablecoins & even higher again at 50% for USDT on FTX.

OTC demand is even higher again with exchanges chasing coins for order book liquidity.

If you’ve got stablecoins sitting dormant this is not a bad time to put them to work. If you are a whale interested in lending to exchanges reach out & I can put you in touch.

For smaller fish I would stick to using the larger well known exchanges for lending. FTX & Binance are highly profitable well resourced. I would trust those two as much as I trust my bank. Make of that what you will haha!

These rates won’t last. It is a function of high demand for margin trading, hedging & general liquidity demand across the board. The opposite will occur in a bear market. Rates will be low as everyone is parked in stablecoins & trying to get yield on their funds. It all comes down to supply & demand but it’s an important aspect of crypto markets to understand as we’re always trying to understand “who’s on the other side of the screen”

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.4.2021 12.12

https://resources.curve.fi/base-features/understanding-curve#how-does-cu...
 

"How does Curve.fi achieve such high APRs?

Every time someone makes a trade on Curve.fi, liquidity providers (people who have deposited funds onto Curve) get a small fee split evenly between all providers, this is why you will see high APRs on days with high volume and high volatility.

But there is more, the liquidity pools are also supplied to lending protocols like Compound (for cPool) in the background so you get extra interests on top of the trading fees. The y pools (all the pools using yTokens: PAX, Y and BUSD) use a protocol called iEarn explained below.

It’s important to note that because fees are dependant on volume, daily APRs can often be quite low just like they can be very high.

Some pools (sUSD, ren and sbtc) do not use any lending protocols.

So if you’re wondering where those returns come from, the short answer is trading fees and interests (for the pools using lending protocols)."

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.3.2021 10.28

Curve Finance on stablecoinpörssi ja olennainen osa tämän hetkistä hajautettua taloutta ja sinne voi tallettaa esim. stable coineja ja saada tuottoa jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Eli mm vaihdosta saa siivua. Kannattaa googlailla et miten homma toimii, kun ei kaikilta osin ihan simppeli ole.

Moni epäilee, että käyttöliittymä on myös hiukan tarkoituksella kökkö, että vain asiaan vihkiytyneet pääsevät nauttimaan hyvistä tuotoista ja kasvattamaan osuuksiaan tässä potentiaalisesti yhdessä merkittävimmistä projekteista kun iso raha hakee hyvää luotettavaa tuottoa matalien korkojen maailmassa...

Taitaa tosin olla myös niin, että ihan pikkusummalla tuohon ei kannata lähteä.

https://curve.fi/

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.3.2021 12.36

Ei tuo välttämättä huono strategia ole ostaa suoraan mitä joku Youtube-vaikuttaja hehkuttaa.
Pitää vaan tietää ketä kannattaa seurata. Seuraa niitä ketkä hypettävät oikeasti laadukkaita projekteja.
Tätä voi selvittää ajan kanssa tai ottamalla riidejä millainen henkilö on kyseessä. Kyllä se yleensä muutaman videon katsomisella selviää.

Mielestäni hyviä seurattavia ovat ainakin Elliot Trades, Chico Crypto, Sheldon Evans, Young and Investing, Coin Bureau..
Elliot Trades jopa antoi sellaisen vinkin, että älkää ainakaan heti ostako hänen uutisoimiaan projekteja vaan odottakaa, että tulevat hiukan alas ensin muutaman päivän kuluessa. Eli buy the dip.

Ja kyllä tähän mennessä se dippi on aina tullut ja jos ei tule, niin voi kertoa todella kovasta projektista, jota ei kovin väärin ole ostaa pumpin jälkeenkin.
Kunhan sitten sitoutuu holdaamaan jos mennäänkin vaikka sivuttain pari kk tai tuleekin dippi.
Sehän tulee loppujen lopuksi kaikkein kovimpien projektien kohdalla jos esim. Bitcoin dippaa.
Ja mahdollisuuksiahan on loputtomasti eli ei kannata minkään projektin kohdalla jahdata vihreitä kynttilöitä.

Benjamin Cowen tekee muuten hyviä analyysejä kryptomarkkinoista dataan perustuen:
https://www.youtube.com/watch?v=VC4FdM78hI8

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.3.2021 10.40

Hynägrande kirjoitti:

 

Meuro kirjoitti:

Kovia passiivisen sijoittamisen tuottoprosentteja tarjolla ihan luotettavilta tahoilta.
Esim. FTX pörssissä voi saada jopa 100% vuotuisen tuoton kun lainaa pörssissä vivuttaville.

https://www.youtube.com/watch?v=axPfKiUqfxQ

 

Sure. Voi saada myös -100% vuotuisen tuoton. Videon tyyppi puhuu niin paljon pashaa sellaisella nopeudella, että en jaksanut katsoa koko videota, mutta näitä staking-juttuja ja lainausjuttuhan löytyy kyllä..  En pidä tällaista enää sijoittamisena kryptovaluuttaan, vaan kyse on jostain pyramidista tai kasinoruletista, jossa krypto on vain pelimerkkinä. 

Universaali fakta on että yksikään "luotettava taho" ei maksa lainasta 100% vuosikorkoa, mitattiin se Bitcossa, euroissa tai kullassa. Never. Jos lainaaja on matalan luottoriskin taho niin vallitsevassa tilanteessa rahaa saa about ilmaiseksi, eikä joudu pulittamaan mitään 15% (saati 100%) korkoa jossain höpöplatformissa. Näin ollen lainaaja on aivan takuuvarmasti todella korkean luottoriskin taho jos tuloutusprosentit huitelee jossain 50% paremmalla puolella..

Näinhän heti videon alussa todettiin...

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.3.2021 10.13

Kovia passiivisen sijoittamisen tuottoprosentteja tarjolla ihan luotettavilta tahoilta.
Esim. FTX pörssissä voi saada jopa 100% vuotuisen tuoton kun lainaa pörssissä vivuttaville.

https://www.youtube.com/watch?v=axPfKiUqfxQ

Näytä koko viesti