Olet täällä

Aspire Global - 4.12.2020 10.01

jippej kirjoitti:

https://pariplayltd.com/pariplay-joins-forces-with-powerhouse-platform-p...

Hyvä ja aika ison oloinen diili Pariplaylle. 75 operaattoria Digitain alustalla, johon ympätään tämän perusteella Fusion+Pariplay pelit. Viivan alle hyvää. Ei muuta kuin turvavyötä tiukemmalle. 

Täällä taas ilonpilaajana, mutta kommentoin kun mutkat vedettiin liian suoriksi. Kyseessä tekninen integraatio joka ei itsessään takaa levikkiä kaikille 75 operaattorille.

Aspiren/Pariplayn pitää saada tehtyä diilit vielä jokaisen operaattorin kanssa jotka pelit lopulta haluaa ja vasta sitten alkaa pelien conffaus sivustoille.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 27.11.2020 11.03

Ubbest kirjoitti:

Palstalaisilla mielipidettä Scout Gaming groupista? Itseä kiinnostaa varsinkin tuo dfs b2b -malli, joka tällä hetkellä lienee ainoa maailmassa/Euroopassa. B2C toiminto Fanteam -brändin alla ja itse pari vuotta pelejäkin ahkerasti kuluttaneena oli kiinnostavaa ostaa myös lappua. Kehitys on ollut käytännön tasolla kyllä hurjaa. ~100M€ valuaatiolla ei vielä liene kallis mikäli lunastaa osankin potentiaalistaan. 
1025 kr (v. 2027)tavoitehintaakin yheltä jenkki hedgeltä. Taisi kuitenkin olla juurikin tuo suurimman omistajan eli Toplinen arvio.

Scout Gamingin liikevaihto ollut hyvässä kasvussa mutta edelleen tappiota tekevä firma. Alkuvuodesta momenttum näytti hyvältä isojen uusien asiakkaiden myötä (mm. Norsk Tipping) mutta korona ja urheiluvedonlyönnin väheneminen lyönyt kapuloita rattaisiin.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 24.11.2020 10.45

Otin myös position kiinni 27,38SEK

Näytä koko viesti
Aspire Global - 23.11.2020 11.18

jippej kirjoitti:

Pidän kuitenkin askarteluun taipuvaiselta omistajalta ~position säilyttämistä aika vahvalta lausunnolta osakkeeseen, kun hinta on triplannut pohjiltaan. 

Aki ollut mukana jo IPO ajoista saakka niin hänen ostojen keskihinta ei varmasti ole triplaantunut? En tiedä kuinka veivannut välissä, mutta kaikkien ostojen keskihinta luultavimmin 30SEK pinnassa. Ketjun alkupäässä ainakin kertonut avoimesti ostoistaan ja myynneistään.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 21.11.2020 02.35

Naganon-prinssi kirjoitti:

Amerikkalaiset nyt tosissaan liikkeellä etsimässä toimivia järjestelmiä joiden avulla laajentaa onlineen. 

Vedonlyöntialustoilla nyt erityisesti vientiä

"Bally's Corporation To Acquire Premier U.S. Regulated Sportsbook Technology Platform Bet.Works"

https://www.prnewswire.com/news-releases/ballys-corporation-to-acquire-p...

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 17.11.2020 03.59

RaimoRaitis kirjoitti:

Mielenkiintoiselta ostokselta vaikuttaisi. Oletko perehtynyt tuohon GAN:iin, onko potentiaalia Coolbetin ulkopuolellakin?

GAN täysin uusi tuttavuus

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 17.11.2020 12.49

Naganon-prinssi kirjoitti:

https://www.sbcnews.co.uk/sportsbook/2020/09/28/caesars-makes-early-2-9b...

Kivijalkakasinot nyt kovan paineen alla ja laajentavat vauhdilla onlineen. Voittajina tulee olemaan tottakai pelintarjoajat joilla jo Amerikassa jalansijaa, mutta sijoittajana tiirailen nyt enemmän alustantarjoajia joilla riittää kapasiteettia tukea ison rahan puljuja. 

Amerikkalaiset nyt tosissaan liikkeellä etsimässä toimivia järjestelmiä joiden avulla laajentaa onlineen. GAN Limited meni ja osti Coolbetin joka toiminu operaattorina lähinnä Euroopassa mutta jolla on oma vahva platform ja vedonlyöntituote. Hintalappu 149mil EUR...

"From the onset of our IPO we have continued to enhance and perfect our internet gaming software-as-a-service solutions for the U.S. market. As a part of that growth strategy, we have been clear that we needed to add a best-in-class sportsbook engine to round out our real money iGaming platform, and we believe Coolbet is the perfect fit for both GAN and our customers."

https://www.businesswire.com/news/home/20201116005989/en/GAN-Limited-Ann...

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.11.2020 06.44

CTO:n positio julkaistu tänään Aspiren rekrysivuilla https://www.aspireglobal.com/careers/?category=technologies&job=29.911

Aspiren tilanteessa ois nyt paras että löytävät kovan tekijän joka uskaltaa lähteä rakentamaan platformia puhtaalta pöydältä ja kiriä takamatkaa teknisten vaatimusten osalta. Projektina tuo tulis olemaan melko valtava, mutta tarpeen koska nykyinen Aspire Core ei näytä vähänkään isomman profiilin operaattoreille kelpaavan.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 5.11.2020 09.28

Enlabsin osake viikon ajalta n. 17% nousussa, markkinat ennakoivat hyvää tulosta. 

https://enlabs.com/en/press/reports/2020/3820631-interim-report-january-...

Global Gamingin ostettuaan saivat nyt ison jalansijan myös suomen markkinasta. Baltian maissa ovat yksi markkinajohtajista.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 30.9.2020 02.18

Hard Rock lopetti sopimuksensa GiGin kanssa, joka kuitenkin vapauttaa GiGin toimimaan laajemmin Amerikan markkinoilla:

https://news.cision.com/gaming-innovation-group/r/gaming-innovation-group---hardrock-international-mutually-agree-not-to-extend-partnership

"Rock will immediately release GiG from the contractual exclusivity clause allowing for GiG to pursue further nationwide US business.  "

Näytä koko viesti