Olet täällä

Näkikö joku hintaindeksistä talvipäivänseisauksen pakkaset?

Käyttäjän Sijoitustieto kuva
Liittynyt: 9.6.2014, 17:41
Viestejä: 860

Aki Pyysing 23.12.2108: Näkikö joku hintaindeksistä talvipäivänseisauksen pakkaset?

Historiallisia tapahtumia on aina kiva todistaa paikan päällä, jos mahdollista. Ellei joulupukki tuo pohjoismaisille osakesijoittajille ennennäkemättömiä joululahjoja, jää tämän vuoden neljäs kvartaali historiaan huonoimpana vuodenloppuna sitten vuoden 1987. Ellen satu vetämään kuolettavaa annosta glögiä väärään kurkkuun, olen todistamassa tätä (= ruudulla) myös kvartaalin päättyessä ensi perjantain viattomien lasten päivänä.

 

Käyttäjän Prinssi kuva
Liittynyt: 5.4.2018, 12:12
Viestejä: 22

Hyvä kirjoitus jälleen! Olen pysytellyt lukijana, mutta ehkä tästä lähtee myös proosallinen puoli esiin. Yleisesti tämä on kiva foorumi ja ajatuksia herättäviä kirjoittajia on useita. Daytraderin seuraamat firmat ovat minulle paremmin tuttuja, vaikka en treidaa (1kk kaupankäyntisääntö ja osaamattomuus estävät, mutta seuraan uutisia paljon ja isommat firmat ovat tutumpia). Kun taas Aki sinun kirjoituksesi sisältävät välillä pieniä yrityksiä joita en tunne (Ovaro) tai edes uskalla harkita (Ovaro) :), mutta ovat minulle "sijoittajana" antaneet hyvää pohdittavaa. Esim "Osta ja unohda - laiskan sijoittajan strategia" tarjosi ajateltavaa, sillä perusasioita kylmähermoisuutta, milloin myydä jne on syytä välillä miettiä eli tunsin ns. pistoa omalla kohdallani. Seuraan paljon, mutta myyn vähän. 

Olen sellainen oraakkeli, että ennustin tämän karhun jo 2015 jolloin siirryin pääosin defensiivisiin ja 30 % käteiseen (tämä voisi kelvata osaltani sijoitusmokat ketjuun, vaikka rahan vapauttamiseen oli silloin onneksi muitakin syitä). Salkun tuotto minulla on ollut aika tarkalleen osinkotuotto 2015 lähtien. Siirryin joulukuussa ostolaidalle omistamissani yhtiöissä ja olen lisännyt myös yhtiöiden määrää salkussa ja tarkoitus on lisätä edelleen. 

Sijoitustiedon erikoistarjous Coinmotionille:
Bitcoin lähestyy 10.000$? Sijoita kryptovaluuttoihin, turvallisesti & luotettavasti. Transaktiot -50%/1 kk.
Lue lisää