Kaupallinen yhteistyö

Kvarn X - uusi suomalainen kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu

Kvarn X |
Jaa Twiittaa

Kvarn Capital on tuonut Suomeen uuden ammattitason palvelun kryptosijoittajille ja -treidaajille. Kvarn X -palvelu kotimainen ja luotettava kaupankäyntialusta, jossa ostat ja myyt vaivattomasti ja turvallisesti kryptovaluuttoja. Kvarn X:n kryptovalikoima on Suomen laajin, sisältäen 28 eri kryptovaluuttaa ja -tokenia. Kryptovarojesi turvallisen säilytyksen Kvarn X takaa käyttämällä instituutiotason Fireblocks-säilytysinfrastruktuuria. Pohjoismaiden laajimman token-valikoiman lisäksi Kvarn X tarjoaa ammattitason likviditeetin ja monipuoliset raportoinnin työkalut mm. veroraportoinnin tarpeiisin.

Kvarn X palvelun sinulle tarjoaa Kvarn Capital Oy, joka on suomalainen Finanssivalvonnan rekisteröimä virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (Virtual Asset Service Provider, VASP).

Kvarnin missio

Kvarn Capital on saanut alkunsa halusta palvella kryptosijoittajia ja tuoda ammattitason työkalut heistä jokaisen ulottuville.

Kvarnin tarinan taustalla on yrityksen perustajien Antti Pirisen ja Joonas Järvisen lisäksi tiivis ryhmä niin kryptosijoittamisen kuin perinteisen varainhoidon asiantuntijoita. Tarve ammattitason kryptosijoittamisen palveluihin, työkaluihin ja tuotteisiin kumpusi alunperin yrityksen perustajien omasta sijoitustoiminnasta ja kiinnostuksesta olla mukana kryptotoimialan kasvussa. Pian rinnalle syntyi ajatus palvella myös muita saman tarpeen omaavia sijoittajia.

Kvarnin missio on olla sinun asiantuntijakumppanisi kryptovaluuttojen maailmassa. Kvarn haluaa tarjota tarjota toimialan edistyksellisimmät kryptosijoittamisen työkalut, tuotteet ja palvelut Pohjoismaissa sekä pyrkiä palvelemaan asiakkaitaan henkilökohtaisesti, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kvarnissa toiminta alkaa ja päättyy asiakkaaseen ja hänen auttamiseensa.

Kvarn X: kaupankäyntipalvelu kryptosijoittajalle

Kvarnin ensimmäisiin palveluihin kuuluu ammattimaisen sijoittajan vaatimukset täyttävä kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu Kvarn X. Kvarn X:n laajaan token-valikoimaan kuuluu suurimpien kryptovaluuttojen bitcoinin ja etherin lisäksi laaja tarjonta vakiintuneiden kryptoprojektien tokeneita kuten Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) ja XRP(XRP). DeFi-tokeneista valikoimassamme ovat kotimainen Aave (AAVE), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI) ja Compound (COMP). Palvelusta löytyy myös Suomen laajin valikoima stablecoineja, kuten USDC, Tether (USDT) ja Dai (DAI).

Kvarn X-palvelussa käyt kauppaa 28 tokenilla.

Kattavan token-valikoiman lisäksi Kvarn X -palvelu tarjoaa sujuvat ja reaaliaikaiset talletukset sekä kehittyneet sijoittamisen ja raportoinnin työkalut, joita asiakkaat voivat hyödyntää sijoitustensa hallinnoinnissa ja esimerkiksi viranomaisraportoinnissa.

Kvarn X -palvelun asiakkaana saat esimerkiksi:

  • Tapahtumaraportit toimeksiannoista
  • Raportit omistuksista ja sijoitusten arvonkehityksestä
  • Voitto-/tappiolaskelmat
  • Kattavat vero- ja kirjanpitoraportit
  • Älykkäät kuvaajat (esim. skaalautuvat kynttiläkuvaajat 1 min. - 12 kk)
  • Monipuoliset teknisen analyysin työkalut (mm. trendikuvaajat, fibonacci-työkalut ym.)
  • Yli sata indikaattoria kaupankäynnin päätöksenteon tueksi

Lisäksi pystymme tuottamaan lukuisia räätälöityjä raportteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kvarn X:ssa käytössäsi myös Trading view -näkymä ja yli 100 kaupankäynnin indikaattoria päätöksentekosi tueksi.

Kvarn X:lle on ollut alusta asti tärkeää tarjota asiakkailleen laaja token-valikoima ja tehokas, läpinäkyvä hinnoittelu. Tällä hetkellä tarjoamme asiakkaillemme Kvarn X -palvelussa 28 eri tokenia ja pyrimme jatkossa laajentamaan valikoimaa edelleen. Haluamme palvella kryptosijoittajan tarpeita kokonaisvaltaisesti, ja siksi palveluun tullaan tuomaan myös uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus tokeneiden stakingiin. Rekisteröidy palveluun pysyäksesi ajan tasalla uusista lanseerauksista!

Kvarn X tarjoaa asiakkailleen edulliset hinnat ja aidosti läpinäkyvän hinnoittelun. Maksat kaupankäynnistä aina ainoastaan kaupankäyntivolyymiisi perustuvan kulun. Oma hinnoittelumme ei sisällä lainkaan spreadia, vaan välitämme hinnat sellaisenaan suoraan ammattimaisilta markkinavastapuoliltamme. Emme peri erillisiä maksuja esim. fiat-nostoista tai kryptovarojen säilytyksestä.

Kvarn X -palvelussa on kolme kaupankäynnin volyymiin perustuvaa hinnoittelutasoa

Turvallisuus on meille aina kaiken toimintamme lähtökohta. Erityisesti kryptovaroja käsiteltäessä varojen turvallisen siirtämisen ja säilyttämisen merkitys on korostunut. Kryptovarojen säilytyksen järjestämisessä ja asiakasvarojen suojaamisessa noudatamme rekisteröidyille virtuaalivaluuttatoimijoille suunnatun sääntelyn vaatimuksia.

Kvarn X -palvelussa asiakas voi määrittää sisään tuleville kryptovaluuttasiirroille hankintahinnan siirtotapahtuman yhteydessä. Tämä mahdollistaa salkun ajantasaisen seurannan, todenmukaisen voittojen ja tappioiden laskennan ja raportoinnin sekä kirjausketjun jatkumisen.

Osoitteessa www.kvarnx.com löydät lisätietoja palvelusta ja pääset luomaan itsellesi tilin palveluun. Löydät sieltä myös uutiskirjeemme, kryptovaluuttojen oppimismateriaalimme ja viimeisimmät analyysimme kryptomarkkinoista. 

Mainos: Coinmotion

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.

Exel jakoi oikein

Aki Pyysing
16.6.2024
east Lue lisää

Autopaikkojen vuokrista

Miika Vuorensola
16.6.2024
east Lue lisää
Artikkelit

Ostopaikka kuluttajatuoteyhtiöissä?

Pentti Jokinen
14.6.2024
east Lue lisää