Artikkelit, Kaupallinen yhteistyö

Bitcoin kurssihuippuun Teslan ilmoituksen siivittämänä

Coinmotion |
Jaa Twiittaa

Bitcoinista ja dogecoinista viime aikoina useita kertoja twiitannut Elon Musk teki monien sijoittajan odottaman ratkaisun ja liittyi yhtiönsä kanssa bitcoin-talouteen. Tesla ilmoitti maanantaina sijoittaneensa 1,5 miljardia dollaria bitcoiniin ja aikovansa alkaa vastaanottaa bitcoinia maksuvälineenä tuotteistaan.

Teslan ilmoitusta seurasi hurja kurssinousu, joka sai monet kauppapaikat hetkellisesti nitisemään liitoksissaan. Coinmotion on toistaiseksi kestänyt hyvin paineen ja kauppa on käynyt totutun ripeään tahtiin. Teslan ilmoituksen seurauksena bitcoinin hinta kipusi tunnin sisään 39 000 dollarista yli 44 000 dollariin ja uuteen hintaennätykseen.


Kaupallinen yhteistyö: Coinmotionin tarjous Sijoitustiedon lukijoille: Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple (XRP). Kaupankäyntikulut -50% ensimmäisen kuukauden aikana


 

Markkinakatsaus vuoden 2020 neljänteen huiman nousun kvartaaliin

Viimeinen markkinakatsauksemme vuoden 2020 osalta on nyt julkaistu. Vuosi loppui todella vahvoissa tunnelmissa, kun bitcoin nousi uuteen ennätykseen ja moni muu kryptovaluutta seurasi vahvasti perässä. Vuoden lopulla tunnelmia nostatti erityisesti institutionaalisten sijoittajien vahva jalkautuminen bitcoin-markkinaan.

Näkyvin esimerkki suurten tahojen mukaantulosta oli, kun Michael Saylorin johtama Microstrategy alkoi tehdä bitcoin-sijoituksia ja Saylor puhua näkyvästi bitcoinin puolesta. Saylor oli loppuvuonna yksi eniten bitcoin-aiheisissa uutisissa näkyneistä henkilöistä ja vaikutusvaltainen bitcoinin puolestapuhuja.

Kvartaaliraportti on tuotettu tuttuun tapaan yhteistyössä DCResearchin Timo Oinosen kanssa. Raportissa käsitellään muun muassa bitcoinin korrelaatiota muihin omaisuusluokkiin, hajautetun rahoituksen (DeFi) palveluiden kehitystä sekä instituutioiden muuttuvaa suhtautumista bitcoiniin.

Lataa markkinakatsaus tästä

Coinmotionin mobiilisovellus helpottaa sijoitusten hallintaa missä tahansa

Saimme viime vuoden loppupuolella julkaistua mobiilisovelluksen sekä Android että iOS-laitteille ja asiakkaamme ovat löytäneet hyvin sen pariin. Palautteiden perusteella sovelluksen avulla sijoittaminen ja sijoitusten hallinta missä tahansa on entistä kätevämpää.
Jatkamme sovelluksen kehittämistä ja olemme tehneet siihen jo paljon parannuksia julkaisun jälkeen. Tulemme lisäämään sinne ominaisuuksia lähitulevaisuudessa, sillä toistaiseksi kaikki palvelumme eivät ole saatavilla vielä sen kautta. Jos haluat tehdä kuukausisäästöä tai ansaita korkoa sijoituksillesi, niin muistathan käyttää silloin selainversiota.

Löydät mobiilisovelluksen "Coinmotion" -haulla omasta sovelluskaupastasi.

Uusia kryptovaluuttoja tulossa Coinmotioniin

Bitcoinin ohella moni muu kryptovaluutta on ollut viimeisen vuoden aikana vahvassa nosteessa. Saamme säännöllisesti pyyntöjä uusien kryptovaluuttojen lisäämisestä valikoimaamme ja nyt valmistelemme toiveiden toteuttamista.
Palvelussamme on tällä hetkellä kysely siitä, että mitä kryptovaluuttoja haluaisitte meidän lisäävän Coinmotioniin. Eli mikäli haluat vaikuttaa, niin kannattaa käydä vastaamassa kyselyyn.

Mikäli haluat päästä sijoittamaan heti laajaan valikoimaan kryptovaluuttoja avullamme, niin Yksityispankkipalvelun avulla se onnistuu alkaen 10 000 euron sijoitussummalla. Mikäli haluat tietää lisää palvelusta, niin olethan yhteydessä meihin osoitteessa privatebanking [at] coinmotion.com (privatebanking[at]coinmotion[dot]com)

YouTube

Katso uusimmat #Teerenpelit -jaksot ja tilaa Sijoitustiedon YouTube-kanava

Haastattelut

Sijoitustiedon #Teerenpelit 26 - Antti Saari

Sijoitustieto
17.5.2024
east Lue lisää
Artikkelit

Meemiosakkeet ovat tulleet jäädäkseen

Johannes Ankelo
17.5.2024
east Lue lisää
Kolumnit

Inission ylitti riman reilusti

Aki Pyysing
12.5.2024
east Lue lisää