Lehto Group -

Heikin Ashi wrote:

"laatuyhtiö syklisellä toimialla, tavoitehinta 9,50 euroa." (8.10.2018).  Laatuyhtiön tavoitehinta nyt lienee 0,00 euroa.

https://www.inderes.fi/fi/uutiset/lehto-group-seurannan-aloitus-laatuyhtio-syklisella-toimialalla

Parissa viikossa suositus kääntyi, muutama lisää-suositus toki matkan varrella, mutta negatiivisella suosituksella yli 90% seuranta-ajasta. 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Aki Pyysing wrote:

Hah. Kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantanhua tai sukurutsausta. Joten kokeilin sitten sisäpiiriostoa. Myös hallituksen jäsen Ollikainen osti Ovaroa. Näistä on ne helvetin vaikeasti luettavat pörssitiedotteet olemassa. En niitä tähän kuitenkaan kopioi. 

 

Arvopaperi 8/2023  s.56 oli listannut nämä myynneiksi. Verkkopalvelussaan heillä on nämä ostoina.

 

Näytä koko viesti
TietoEVRY -

Just aamulla hämmästelin että Norjassa näistä näköjään pitää ilmoittaa etukäteen. 

klo 8.00

Tietoevry: kaupankäynti osakkeella ilman osinko-oikeutta

Alkaen tästä päivästä 25.3.2022 kaupankäynti Tietoevryn osakkeilla (Nasdaq Helsinki: TIETO, Nasdaq Tukholma: TIETOS, Oslon Pörssi: TIETO) tapahtuu ilman oikeutta ensimmäiseen osinkoerään 0,70 euroa osakkeelta.

Tämä ilmoitus pohjautuu Norjan Arvopaperimarkkinalain 5-12 luvun tiedottamisvelvoitteisiin.

 

https://news.cision.com/fi/tietoevry/r/tietoevry--kaupankaynti-osakkeella-ilman-osinko-oikeutta,c3531609

 

 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Alla isoimmat Ovaron omistamien kohteiden omistusmuutokset verrattuna edelliseen vuoteen. 

34 kohdetta myyty kokonaan nolliin ja kahdeksassa kohteessa vain autopaikkoja. 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Ovaro Kiinteistösijoitus panostaa vuokrauspalveluunsa ja ryhtyy oman henkilökunnan voimin aktiiviseen asuntojen vuokranvälitykseen. Uudessa vuokrausmallissa Ovaron vuokraustiimi vastaa 1.4.2021 alkaen noin tuhannen asunnon vuokrauksesta. Lisäksi noin 200 erikseen sovittua asuntoa annetaan vuokravälitykseen OVV Asuntopalvelut -ketjulle. Uudistuksen tavoitteena on pienentää ulkopuolisille palveluntarjoajille maksettavien vuokravälityspalkkioiden määrää sekä tehostaa Ovaron toimintaa.   -

Lehdistötiedote 24.03.2021 klo 8.30

 

Ja nyt sieltä https://ovaro-markkinointihaku.etampuuri.fi/Default.aspx todellakin löytyy tietoja 30 kohteen osalta. Vähän on vielä kuvista puutetta, siis muitakin kuin julkisivua eri suunnista, ja vaikka linkissä luvataan videoesittelyä niin ihan ei vielä kaikki toimi, otaksun että ovat kuitenkin tulossa.

 

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Sleepy Joe, all-in 2.36! ottakaahan kiinni

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Big Guy ottaa isosti pataan juuri nyt, c'mon man!

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Inderes nosti tavoitehinnan 3,50e -> 4,00e  suosituksen pysyessä samana (vähennä).

Positiivista ydintoiminnan vuokrausasteen kasvusta jonka kestävyyttä vielä epäiltiin kun ilmeisesti kampanjoita käytetty vauhdittamisessa.

Hallinnon kulujen päällekkäisyyys poistuu Q3:lta lähtien.

https://www.inderes.fi/fi/uutiset/ovaro-vuokrauksen-tehostamistoimet-purevat

 

edit: huomasin vasta nyt että Jesse ei ole enää Inderesillä töissä

 

 

Näytä koko viesti
GF money -
Rahamiäs kirjoitti:

Inderes ei ole rummuttanut Huhtanen capital -analyysia millään tavoin somessa tai aamukatsauksissa. Jos olisin Huhtanen Capitalin toimitusjohtaja, olisin asiasta hyvin vihainen, koska olen maksanut isot rahat näkyvyydestä jolla anti saadaan vietyä läpi. :) Mutta ehkä Inderesillä tajuttiin GF Money -katastrofin jälkeen, että Huhtasessa on samanlaiset fiaskon ainekset ja nyt yritetään vaieta rapsa kuoliaaksi?

 

Itse kun olen seurannut lähinnä noin muutenkin ns. arkea ja verrannut eri yhtiöitä ja heidän saamaansa näkyvyyttä niin olen järkeillyt että Inderesiltä on mahdollista ostaa analyysiä ja tiedottamista eri laajuuksissa ja muodoissa. Varsin tuota tiedottamista. Analyysit ovat aika vakiot.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili. Talletusraja nousi 100.000 euroon. -

Ei voi olla lähdeveron laskeminen mikään ongelma. Vähentää vain jo maksetut lähdeverot sijoitetusta summasta kun tilin tuottoa tarkastellaan nostoja tehtäessä.

Näytä koko viesti