Olet täällä

Aspire Global - 30.5.2020 01.20

PikkuPro kirjoitti:

 

ItiksenKiekko kirjoitti:

 

 Voisiko joku hieman siteerata niin ainakin minä olisin kiitollinen.

 

 

Joo ja voisiko joku samalla hieman kääntää härmälle.

 

Kaikkien rakastaman anaalin haastattelu. Perfect. Eipä mitään uutta. Tavoitehinnan nousu selittyy arviota paremmalla kehityksellä. Taantuma/lama ei ole hyvä asia myöskään uhkapeleille. Isoin riski on regulaatio. Anaalin mielestä markkinan pitää nähdä 1-2 hyvää rapsaa lisää, jotta luottamus palautuu. Ja joku kiva yrityskauppa tai iso uusi asiakas saisi kurssin lentoon.

Näytä koko viesti
Finda - 16.4.2020 11.18

65 euron arvauksessa ei ole huomioitu Findan omistamia PHP:n ja Findan osakkeiden tasearvoa korkeampaa arvoa eikä mahdollista verovelkaa DNA:n osakkeiden myynnistä. Uskon, että 65 euroa on melko konservatiivinen arvaus.

Privanetilta kirjoitus Findasta:

https://privanet.fi/investing/findan-uusi-ajanlasku-alkaa-rutkasti-tasearvon-alapuolelta/

 

Näytä koko viesti
Finda - 15.4.2020 06.16

Aki Pyysing kirjoitti:

Vuosikertomus ei varsinaisesti halunnut tehdä analysointia helpoksi.

Suoraan jakamalla sain omaksi pääomaksi per osake 71,5 euroa. Varmaan pitäisi jotain oikaista, kuten alkuvuoden kurssilasku ja mahdollinen DNA-myyntivero miinusta ja ehkä jotain PHP- tai muita omistuksia plussaa.

Jaksaako kuuluisa joku avata enemmän? Privanetissä laidat 45,2 osto 46 myynti, joten jotain intressiä voisi osakkeettomallakin olla.

Nopeasti laskettuna OPO luokkaa 65 euroa osake (en ole vähentänyt osinkoa). Vähensin isoimmista omistuksista tulleet hitit ja heitin hihasta loppuportfoliolle 25 % tiputuksen 2019 vuoden lopun tasolta.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 26.3.2020 03.21

PikkuPro kirjoitti:

Ai niin. En oo koskaan mitään shortteja harrastanut mutta nyt kiinnostaisi ottaa. Uskon, että seuraavan 7,5 pörssipäivän aikana lasketaan Jenkeissä (ja toki Suomessakin, peesissä). Mutta miten joku järkevä tai ainakin ei-superkuluinen shortti otetaan kivijalkapankissa?

Olen tutkinut tuulipukupuolta ja tullut siihen tulokseen, että vaihtoehtoja ei juurikaan ole. Kustannustehokas tapa olisi shortata ETF:a (esim. SPY). Kivijalassa ja Nordnetissä joutunee tyytymään ETF-tuotteisiin jotka pyrkivät imitoimaan indeksin lyhyeksi myyntiä. Ne soveltuvat lähinnä erittäin lyhytaikaisen näkemyksen ottamiseen, koska ne on rakennettu käsittääkseni lyhytaikaisten optioiden kautta, joita jatkuvasti rullataan eteenpäin. 

Löytyisiköhän vedonlyöntisivustojen puolelta jotain järkevää ilman turhan suuria spredejä? Kannattaa myös kysyä Lago Kapitalista SPY:ta lainaksi, jos muuta ei keksi.

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 19.3.2020 01.23

Aki Pyysing kirjoitti:

Ostin vähän lisää @13,00. Keskihinta meni jo alle 27 SEK:in. Enää 14 kruunua kirittävää ja olen nykypositiosta omillanicheeky.

Samassa veneessä ollaan, toki pienemmällä absoluuttisella määrällä. Keskhinta samaa luokkaa ja itsesuojeluvaisto huutaa joka kerta, kun lisää ostaa. Mulle jonkin moinen uutinen oli Sportin pienuus, mutta jollekin saattoi olla kasinopelien ihanuus myös epävarmuuden hetkellä ainakin reaktiosta päätellen.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 17.3.2020 07.11

PikkuPro kirjoitti:

Mä en vain ymmärrä sitä, miksi on niin helvetillinen paine tässsä casessa olla "henki pelastetaan vaikka yhteiskunta romahtaisi" kun normiaikana priorisointi on arkipäivää eikä koskaan, missään Suomen sairaalassa, oltais valmiita maksamaan 10 miljoonaa yli 90v yhdestä lisävuodesta. Terveydenhoidon takana on vahva matikka normiaikana ja cost-benefit laskelmat mutta tää Corana on jotenkin terveydenhoidon "Talvisota" - tää on meidän linja joka pidetään, maksoi mitä maksoi.

Poliittinen paine on kova suurimman äänestäjäjoukon suojelemiseksi?

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 23.12.2019 05.04

Tyyne kirjoitti:

Onko jollakin tietoa mikä laittoi Kambin osakkeen 30% luisuun? Uutisia/tiedotteita en löytänyt.

 

Vastaus löytyi: "Draftkings is merging with sportsbook supplier competitor SBTech."

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 23.12.2019 03.05

Onko jollakin tietoa mikä laittoi Kambin osakkeen 30% luisuun? Uutisia/tiedotteita en löytänyt.

Näytä koko viesti
Kolumni: Globaalien rahapelituottojen perässä Suomesta käsin - 7.7.2017 11.31

Merkkasin 50k osaketta firman kautta ja sillä irtosi 3k osaketta.

Näytä koko viesti
Kolumni: Globaalien rahapelituottojen perässä Suomesta käsin - 7.7.2017 09.54

Jytky kirjoitti:

Mulle tuli vastaus että saan 3000 osaketta. Yritin 40000 merkitä.

Merkkasitko firman kautta vai yksityishenkilönä? Joka tapauksessa näyttää siltä, että ainoastaan murusia luvassa...

Näytä koko viesti