Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 19.7.2021 02.16

Latourin preemio on taas reilut 70 pinnaa. Oletko shorttina ja mitä ajatuksia Latourista?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 8.5.2021 05.31

Hurjan kuuloista, tsemppiä toipumiseen!

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 7.3.2021 10.02

Mikko Mäkinen kirjoitti:

Edelliseen postaukseen liittyen, PM ja Altria ovat muuten samaa firmaa. Mietin jotain pienempää tupakkajättiä PM sijaan, mutten vieläkään saa sitä mieleeni. 

 

Imperial Brands?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 5.3.2021 10.20

Samaa mieltä, että Zonic on heikko ja ylihintainen tuote. Parempi Zynin korvike on pala suodatinpaperia, johon ruiskutat muutaman ruiskauksen Nicoretten nikotiinisuihketta ja muotoilet siitä sitten sopivan kokoisen tyynyn.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 10.2.2021 12.38

Tsekkaa Revolut. Sulla voi olla useita valuuttatilejä ja kurssi on huomattavasti pankkia parempi. Itse pyöräyttelen SEK, USD, GBP etc. Revolutin kautta ja siirrän takaisin pankkiin.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.2.2021 05.36

Kevensin jonkin verran tänään. Näyttäisi olevan joku isompi ostaja liikkeellä. Jännä nähdä tuleeko perinteinen Aspiren kurssireaktio tuloksen jälkeen. Mahdollisesta dipistä on tarkoitus ottaa takaisin.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 16.1.2021 11.40

Olen freerolleri joka harvoin mitään tänne kirjoittaa. PP:n jutusteluja ja keloja on kiva lukea. Akilta tulee hyviä ajatuksia ja hän ainakin nähdäkseni avaa avoimesti omaa sijoitusfilosofiaansa ja ajatuksiaan.

Me kaikki voidaan olla eri mieltä asioista, mutta tärkeää olisi säilyttää järkevä keskustelukulttuuri. Minusta / miusta / musta on harmillista, että jonkun esittämästä näkemyksestä vedetään itkupotkut.

Sijoittajana haluan Akin tulevaisuuskuvan korkojen puolesta toteutuvan, ja samalla haluan myös haastaa PP:n ajatusta yhteiskuntarauhaa tuhoavasta kehityksestä. Olisiko meillä enempi rauhaa, jos oltaisiin vaan potkittu iso osa työntekijöistä pois? Mikä on ratkaisu yhteiskuntarauhan puolesta? 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 9.1.2021 11.45

Bobo36 kirjoitti:

 

Tyyne kirjoitti:

... ollakseni shorttaamatta Teslaa.

Kai siis tiedät, että vaikka olet oikeassa (vilpitön oma mielipiteeni), niin Mr. Markkina voi olla väärässä pidempään kuin sulla on fyffee?

Tyhmyyttä vastaan ei kannata taistella...

Tiedostan kyllä sen, että tämä raketti voi jatkaa matkaa aina Marsiin saakka. Välillä vaan pitää hakata vähän päätä seinään 😀

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 9.1.2021 01.25

Tämä saattaa olla tässä vaiheessa aivan liian aikasta, mutta  olen ehkä vielä liian nuori ja tyhmä ollakseni shorttaamatta Teslaa. Positio nyt -190 osaketta. Pelkkää valuaatiota tuijottamalla vaikuttaa melko hinnakkaalta, mutta ei koskaan pidä aliarvioida kollektiivisen mielenhäiriön voimaa.

Tarkoitus on yrittää roikkua mukana kunnes arvostustasossa on enemmän tolkkua, mutta ei tämä mitään mukavaa puuhaa ole.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 7.1.2021 05.26

PikkuPro kirjoitti:

Tälläine maksimutu, jos joku näppärämpi ehtisi/osaisi kattella:

1. Aspire nousi rajusti vuoden kahtena ensimmäisenä pörssipäivänä (vaikka varmaan verosyistä jotkut nimenomaan myivät heti tammikuun alussa - tiedänkin yhden joka myi merkittävästi kun Aspire oli salkusta yli 50%).

2. Mielestäni näin sivusilmällä, että se rahasto olisi ollut ostolaidalla nettona joku 12k kpl jompana kumpana vuoden ensimmäisistä pörssipäivistä.

---->> supermutu mutta olisiko rahasto voinut vuoden vaihteessa korjailla allakointejaan? Aspire noussut voimakkaasti 2020.3 - 2020.12 niin sen osuutta rahastosta nyt nostettu ja näkyy ostopaineena?

Siis en betsaisi tämän puolesta mutta ehkä mutuna 38% että jotain tällaista. Noi kaks ekaa kurssipäivää olivat imo hassut, juurikin kun jotkut ovat vesi kielellä odottaneet paikkaa myydä niin, että veroseuraamukset lykkääntyy vuodella ja silti lappu nousee joku 8% kahteen päivään...

Veikkaisin, että MGM:n Ladbrokes bidillä saattoi olla vaikutusta nousuun.

 

Näytä koko viesti