Olet täällä

_TS_

_TS_

  • Liittynyt 2.9.2016
  • 8 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.1.2018 0.34

Hyvä kirjoitus, näitä on mahtava lukea. Sen verran kommentoin, että musta vain keississä Bitcoin maailmanvaluuttana kohdalla kolme eli keskuspankeilla on relevanttia merkitystä. Miten tapahtuu kiinteällä valuutan määrällä luottoekspansio, joka on siis massin määrä taloudessa ja rahapolitiikan instrumenttien pelikenttä, se mihin ne vaikuttavat? Varmaan talousjärjestelmiä voi olla muitakin mikä meillä nyt on, mutta hankala nähdä että kryptot olisivat syy siirtyä lainamarkkinoilla askelia taaksepäin.

Arvonsäilyttäjäksi se on tosi hyvä ja siinä pääkohtana toimii parhaiten se syy miksi tarvitaan arvonsäilyttäjiä - se että ne säilyttävät arvonsa lähes kaikissa mahdollisissa skenaarioissa, kuten esim. kulta tai muu fyysinen. Superhankalaa nähdä että bitit korvaisivat tämän vielä nykyisessä infrakehikossa. Ehkä joskus?

Pointti ei ollut besserwisseröidä vaikka siltä se vaikuttaa. Superia juttua sulta tulee, kiitos siitä.

Ja nyt kun kryptot taas hetkellisesti tai pysyvämmin ottavat hittiä, lyhyitä tyyppejä tämä lämmittää. :)

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 15.1.2018 18.12

Mikä oli Daytraderin Metsoturskanäkemys? Itse en osannut ottaa päivänsisäistä lainkaan. Lopulta en edes ottanut pidemmällä sitä.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 13.1.2018 9.57

Kiitos Daytraderille treidipäivän kuvauksesta. Sitä oli hauska lukea. Menikö minulta ohi vai millä perusteilla olitkaan päätynyt tuona päivänä juuri näihin papereihin?

Keskusteluun lyhytaikaisen kaupankäynnin riskisyydestä sanoisin, etten itse koe sitä missään nimessä niin riskillisenä mitä se de facto lienee. Etenkin, jos sen tekee fiksusti. Mutta, tämä nyt ei taida olla mielipidekysymys.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 2.1.2018 19.40

Oli kiva lukea, etenkin kryptojen kohdalla sarkasmilla on vielä tietynlainen oikeutettu tilaus. Toivottavasti kaikki osaavat nauraa itselleen.

Missä muuten käyt futuurikauppaa? IBllä?

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 30.12.2017 20.42

Hyvää settiä, kiitos. Olisi mielenkiintoista kuulla sun treidipäivän ajatuksenjuoksua ikäänkuin päiväkirjanomaisesti. Mitä mietit missäkin kohtaa ja kun teit transaktion niin miksi jne.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.12.2017 8.05

Kanssa katsoin että hankalaa on, jos haluaisi ottaa käänteisen kryptoposition, ts. isohko upside pienellä pääomalla. 

Jään odottamaan juttuasi Daytrader mielenkiinnolla. 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 29.12.2017 10.39

Tätä ketjuakin lukiessa tulee fiilis, että aika häröilyä kryptomeno vielä on. Tuntuu siltä, että aika harva taitaa nähdä metsää puilta. Ilmassa on sekavaa, lähes uskonnolliselta tuntuvaa, myyntipuhetta, teknologiapainotteista pölinää tai ammatikseen kaikkeen ei-etabloituneeseen negatiivisesti suhtautuvaa kirjoittelua. En tarkoita, että tällä palstalla on juuri tätä, vaan yleisesti totean.

Itseasiaan, koitin katsoa kivaa vivutettua Bitcoin shorttia mutten löytänyt. Onko ajatuksia tähän?

 

Korkotasojen vaikutus sijoituksiin - 2.9.2016 9.28

Mielenkiintoinen ja varsin ansiokas kirjoitus. Itse jäin kuitenkin kaipaamaan täsmentäviä seikkoja, lähinnä tukeeko kirjallisuus näkemystäsi keskuspankkipolitiikasta. Väitteesi on sikäli mielenkiintoinen, että keskuspankki yleensä reagoi talouden tilaan. Kun talouskasvu kiihtyy korkoa nostetaan ja vice versa. Ohjauskoron nostaminen tarkoittaa rahoitusinstituutioiden kannalta sitä, että jos yön yli korot ovat suuremmat kuin 100 % varmoiksi luonnehdittujen valtiolainojen korot, instituutiot tekevät ainoastaan yön yli talletuksia keskuspankkiin. Tämä tarkoittaa, että valtiolainoja huutokaupattaessa korot nousevat varmuudella yön yli korkoja suuremmiksi, koska näihin taitaa kuitenkin jotain epävarmuutta liittyä, ainakin duraatio näissä on vähän erilainen. Jos taas valtionlainojen korot nousevat tarkoittaa se, että yritysten myöntämien lainojen korot nousevat. Kaiken kaikkiaan, mitä riskisempi kohde, sitä suurempi riskipreemio vaaditaan. Tästähän me olemme samaa mieltä. Nyt päästään varsin mielenkiintoiseen seikkaan. Väitätkö sinä, että keskuspankit nostavat korkoja, sen sijaan että ohjaavat taloutta, saadaakseen yön yli talletuksia? Eli onko mekanismi markkinoilla päin vastainen mitä valtaosa talousvaikuttajista uskoo? Ohjaako riskisimmät kohteet, osakkeet, korkojen liikettä, ts. riskittömämmät sijoituskohteet reagoivat riskillisimpien instrumenttien kysynnän muutoksiin? En tiedä oletko tutustunut finanssilaitosten vakavaraisuutta ohjaavaan regulaatioon, mutta sehän käytännössä pakottaa yhtiöt ohjaamaan merkittävän osan varallisuudesta bondeihin, olivat ne sitten miinuskorolla tai ei. En usko mahdollisuuksien kentän ollessa vapaa, että näin toimittaisiin.