Olet täällä

_TS_

_TS_

  • Liittynyt 2.9.2016
  • 25 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 15.7.2018 13.15

Miten monen näistä mokista uskot olevan ennakoitavissa etukäteen eikä vain sen lopputulos ettet voi tietää asioita etukäteen?

Itse tulee mokattua paljon ja usein, viimeksi kuluneella viikolla. Ne olisivat olleet vältettävissä  hallitsemalla täysin järjetöntä tunnesyöksyä (lue: tuntemattoman pelkoa) ja pysymällä valitussa strategiassa.

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 19.5.2018 20.13

Dharma kirjoitti:

Suomalainen duunari = Suomessa työnsä tekevä ja veronsa maksava. Ay-liikkeellä on internationaalinen agenda perinteisesti, joka nyt EU-aikana on tullut täysin hallitsevaksi. Eivät ne kreikkalaiset duunarit suomalaisten palveluja maksa, vaikka joissain asioissa luokkataistelussa ovatkin liittolaisia. Kataisen ja Stubbin Suomessa taas juuri tuo internationalismi on hallitsevaa ja silloin loppuu Suomesta palvelut.

Se, että tämä on mielestäsi provokatiivista kertoo sinusta enemmän kuin asiasta. Olet(te) tottuneet turvalliseen hyvin pureskeltuun propagandaan, jossa esittämäni ilmeiset faktat ovat sitten jotain muuta.

Eka hyvä täsmennys. Tokaan maininta, että provokatiivista ei yleensä ole objektiivinen argumentointi, jossa oma arvopohja ei paista taustalla läpi ja mutut hallitse väitteitä. Ei mulla muuta. 

 

 

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 19.5.2018 16.42

Hehee, ihan loistavaa läpyskää. Kiva saada tämmöstä provokatiivista settiä tännekin taas.

Mutta, pitikö duunarin olla suomalainen juuri nimenomaan. Riittäiskö vaikka ruotsalainen tai britti, joka saa ansiotuloja täällä. Verot menee.

Toiseksi, perussuomalaisten suurin ongelma on se, että ovat niin älyttömän vasemmalla. Todellinen ongelma ei ole maahanmuutto vaan meidän todella typerä tukijärjestelmä. Ostan ajatuksen että maahan saisi tulla vain työpaikkaa tai ostettua työlupaa vastaan, mutta pääasiassa, on se tausta mikä tahansa ja uskonto mikä lie, ongelma lopulta kiteytyy tukijärjestelmään.

 

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 18.5.2018 20.14

Kokoomuksesta täysin oikea tulkinta. Aseläppää voisit vähän hioa, sillä tarinaa on hankala ostaa. Ja vihreän langan toimittajat voi jättää omaan arvoonsa.

Kossusta ja kivihiilestä olisi saanut enemmänkin – Altian, Fortumin ja Spondan kyydissä - 13.5.2018 23.46

Ikävä Urpilaista. Ja kyllä, outoa sanoa tuo ääneen. Henkilökohtaisesti demarien politiikka pelottaa ja ihmettelen suuresti kuka helvetti niitä oikein äänestää. Toisaalta mitäs minä sitä ihmettelemään kun kyseessä on kuitenkin Suomen virallinen kateuspuolue.

Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 6.5.2018 9.53

Millaista rekyyliä odotat eurusd parille? Kun treidaat mikä on sulle riittävä voittomarginaali? Haetko prosenttien muutoksia vai prosentin kymmenyksiä per treidi? Kysyn ihan vain ymmärtääkseni paremmin minkälainen filosofia sinulla on.

Jos makroa katsoo, niin näyttää siltä, että korot tulevat puskemaan dollaria jollain aikavälillä vahvemmaksi, mutta toki kurssi tulee sahaamaan ees taas jollain hajonnalla trendin ympärillä. Ja muitakin kurssin suuntaan vaikuttavia vahvasti poliittisia voimia on ilmoilla, joten turha kai spekuloida kun ei ole kristallipalloa näyttämässä suuntaa. Itse olen ollut pitkänä dollarissa pari viikkoa ja ajattelin pysyäkin jonkun hetken.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 5.5.2018 9.36

Kiitos hyvästä jutusta. Oli erittäin mielenkiintoista kuulla salkkusi sisällöstä ja tosi hienoa, että sijoituksesi ovat tuottaneet mallikkaasti. Toivottavasti loppuvuosikin sujuu vähintään yhtä hyvin.

Olitko paljastanut nimimerkkisi Sharevillessä? Olisi todella mielenkiintoista seurata edesottamuksiasi sitäkin kautta.

Mietin uskoasi rakennusyhtiöihin. Lehto vaikuttaa itsestään selvältä (mahtaako olla yleinen bias tässäkin) osta -tapaukselta, mutta YIT on usvaisempi. Kurssin laskiessa useaan otteeseen funasin mikä on se hetki, jolloin alan erä kerrallaan osaketta ostamaan. Vielä sitä ei omalle kohdalle ole tullut ja maaginen 5 euroa oli miltei menemässä rikki. Inderesin eilinen ulostulo oli erittäin negatiivinen ja en kieltämättä ihmettele että miksi näin. Itsellä ajatuksissa juurikin ylireagointi ja rekyyli eikä niinkään pidemmän aikavälin valoisat ”fundamentit”. Toivottavasti kykenevät säilyttämään volyyminsa kannattavasti työntekijäpulan ja kallistuvien materiaalikustannusten keskellä.

Hauskaa lomaa ja toivotaan myrskyisiä pörssikuukausia, jotta kaupankävijöillekin riittää tulosta tehtäväksi.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.4.2018 13.16

Cryptobullerot heräilevät taas vai? En tiedä muista, mutta itse olen ainakin kaivannut tätä viihteelliset mittasuhteet saavuttanutta maniaa ja pöhinää.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 31.3.2018 10.04

Mä en jaksa uskoa Outokummun tulosodotusten merkittävään paranemiseen tälle vuodelle. Mutta koska kurssi varmasti heiluu +- 15 % jonkun pe -lukutason ympärillä jos ei enemmänkin, niin osake on hyvä valinta. Vaikea jäädä tappiolle jos uskoo että hinta on lähellä ”oikeaa” hintaa nyt.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 29.3.2018 21.36

Varmaan turha sinulle sanoa, että Outokummusta saattaa kannattaa irtautua ennen ekaa osaria. Näkymät q1:lle, jos linjassa aiemman viestinnän kanssa, ovat todella heikot ja vähän uumoilen, että alle 5 euroa saatetaan nähdä hinnassa vielä ennen kesää. 

Olet varmasti läksysi tehnyt ja totesitkin sijoituksesi olevan spekulatiivinen, joten turhaan tässä löpisen. Outokumpu on vain itselle Helsingin suosikki juuri volatiliteetin ja ihan ok vaihdon vuoksi.