Olet täällä

Kojamo - 10.9.2020 03.07

Otin tänään lyhyeen holdiin. Katsotaan korjaako ylöspäin kun noi Varman ja Ilmarisen mynnit saadaan sulateltua. Kamuxiakin löytyy kyllä myös hyvä määrä :)

Näytä koko viesti
Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa - 17.3.2020 12.13

Mites Cargotec? Vieläkö ostolistalla?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 17.3.2020 08.28

Tää on tosiaan monimutkainen asia. Jos nyt ei toimittais isosti ja rajoitettais leviämistä rankalla kädellä niin terveydenhoitojärjestelmämme ei millään kestäisi iskua. Paljon kuolisi niitä vanhoja, mutta tosi moni nuorikin tarvitsee koronassa sairaalahoitoa. Resussit eivät todennäköisesti riitä edes nyt vaikka tehdään suuriakin rajoitteita leviämisen hidastamiseksi. Myös nuoria tulisi kuolemaan paljon. Ihmisten luottamus koko järjestelmään heikkenesi ja tästä jäisi pitkäaikaisia traumoja. Myös hoitajat ja lääkärit tulevat olemaan todennäköisesti jo nykylinjalla äärirajoilla ja tekemään vaikeita valintoja.

Toisaalta olen täysin samaa mieltä siitä että nykylinjalla talous ottaa ison iskun ja senkin vuoksi moni tulee kuolemaan. Se vaan että ei tehtäisi isoja juttuja leviämisen hidastamiseksi ei ole mielestäni realistinen vaihtoehto, koska sairaaloiden resurssit eivät riittäisi likimainkaan edes pelkästään nuorten hoitoon.

Kiitos muuten mahtavasta blogista. Tullut lueskeltua jo vuosia pokeritiedon puolelta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.3.2020 08.08

Tää markkinatilanne vois tarjota Aspirelle hyvän paikan tehdä se kauan etsitty yritysosto sieltä vedonlyönnin puolelta hyvällä valuaatiolla ellei sitten koko yritysostoa ole jo laitettu epävarmuuden kasvaessa jäihin.

Näytä koko viesti
Bilot - 4.3.2020 11.30

Annissa tarjottava osakemäärä(kerättävä rahamäärä) on niin mitätön ettei varmaan mitään tuu taas saamaan. Instituutioantikin luvattu lähes kokonaan ankkurisijoittajille. Kai tätä pitää kuitenkin merkitä.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 2.1.2020 10.14

Ilmeisesti tätä oli jo jonkun verran hinnoiteltu kun ei olla kun -4%. Tiputin omaa painoa noin neljänneksen. Jäi vielä ihan riittävästi.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 1.1.2020 03.33

Taas kyllä mielettömän hyvää settiä. Iso kiitos!

Näytä koko viesti
Aspire Global - 1.1.2020 02.29

Kiitokset Akille kun varoitti tästä riskistä kolumnissaan. Pelkäsin että ratkaisua yritetään nimenomaan saada ennen vuoden vaihdetta ja jätin ostamatta järkyttävään ylipainoon( nyt vaan 20% salkusta). Eiköhän tää avaa sinne 26SEK tai alle ja saadaan mainio alku tammirallille :)

Näytä koko viesti
Tammiralli - 19.12.2019 02.50

Tammiralliin otettu Aspire global, Glaston, Fellow Finance ja pikkuisen Rapalaa.

Rapalassa Danske myy raivolla ja tekis mieli ottaa lisää, mutta negari pelottaa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.12.2019 09.20

Teknisesti myös tää 26SEK taso mielenkiintoinen koska aikasemmat Alltime pohjat on tällä tasolla. Katsotaan pitääkö tää vai mennäänkö vielä alemmas ennen kuin vuosi loppuu.

Näytä koko viesti