Sijoittajan verotus -

Ilmeisesti jos on on ollut osaketta lyhyeksimyytynä vuodenvaihteen yli eli myynyt 2020 ja ostanut 2021 takaisin niin joutuu kaupat ilmoittamaan oikaisuvaatimuksen kautta 2020 verotukseen?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Hyvää keskustelua. Oma ymmärrys kryptoista on ainakin kasvanut kun on ketjua lukenut. Kiitos etenkin Castelierolle kun jaksaa yksityiskohtaisesti avata aihetta, mutta myös Fyrckendahlille joka on jaksanut kyseenalaistaa.

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Ylipaino purettu 3-4% tuotolla. Viikon pidosta hyvä tulos.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Mikä muuten on mielipiteesi bitcoiniin nykyisin? Yhä useampi tunnettu sijoittaja tuntuu olevan kääntänyt jossain määrin kelkkansa bitcoinin suhteen ja ottanut sen osaksi allokaatiotaan. Löytyykö kryptoja Nomadien salkusta?

Näytä koko viesti
Thunderful Group/ Lelumyynti Ky / Amo Oy IPO -

Pakkohan tästä on pikavoittoja yrittää näin kuumentuneessa sentimentissä.

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Otin taas Cibusen ylipainoon. Mielestäni hyvä paikka koska:

-tieto tulevasta annista on hieman painanut kurssia

-nyt annissa ottaneet myyvät ottaen pikavoiton, joten hyvä paikka hypätä kyytiin

-uutisvirta tulee olemaan positiivinen kun uusista kiinteistöhankinnoista ilmoitetaan

-Tukholman päälistalle siirtyminen ensi vuonna H1 aikana

-voi ottaa isommankin painon koska hidasliikkeinen ja iso päivävaihto eli pääsee nopeasti irti tarvittaessa

Näytä koko viesti
Kojamo -

Otin tänään lyhyeen holdiin. Katsotaan korjaako ylöspäin kun noi Varman ja Ilmarisen mynnit saadaan sulateltua. Kamuxiakin löytyy kyllä myös hyvä määrä :)

Näytä koko viesti
Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa -

Mites Cargotec? Vieläkö ostolistalla?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Tää on tosiaan monimutkainen asia. Jos nyt ei toimittais isosti ja rajoitettais leviämistä rankalla kädellä niin terveydenhoitojärjestelmämme ei millään kestäisi iskua. Paljon kuolisi niitä vanhoja, mutta tosi moni nuorikin tarvitsee koronassa sairaalahoitoa. Resussit eivät todennäköisesti riitä edes nyt vaikka tehdään suuriakin rajoitteita leviämisen hidastamiseksi. Myös nuoria tulisi kuolemaan paljon. Ihmisten luottamus koko järjestelmään heikkenesi ja tästä jäisi pitkäaikaisia traumoja. Myös hoitajat ja lääkärit tulevat olemaan todennäköisesti jo nykylinjalla äärirajoilla ja tekemään vaikeita valintoja.

Toisaalta olen täysin samaa mieltä siitä että nykylinjalla talous ottaa ison iskun ja senkin vuoksi moni tulee kuolemaan. Se vaan että ei tehtäisi isoja juttuja leviämisen hidastamiseksi ei ole mielestäni realistinen vaihtoehto, koska sairaaloiden resurssit eivät riittäisi likimainkaan edes pelkästään nuorten hoitoon.

Kiitos muuten mahtavasta blogista. Tullut lueskeltua jo vuosia pokeritiedon puolelta.

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Tää markkinatilanne vois tarjota Aspirelle hyvän paikan tehdä se kauan etsitty yritysosto sieltä vedonlyönnin puolelta hyvällä valuaatiolla ellei sitten koko yritysostoa ole jo laitettu epävarmuuden kasvaessa jäihin.

Näytä koko viesti