Olet täällä

Relais Group - 11.10.2019 11.04

Tuli kuin tulikin ylimerkintä ja merkintäajan keskeytys:

https://www.kauppalehti.fi/porssitiedotteet/relais-group-oyj-listautumis...

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 28.1.2019 01.39
Eurotehdas kirjoitti:

Verkkokauppa.comin ketjussa sivuttiin välittäjäkaaviota. Eli siis kaaviota josta näkee eri välittäjien netto-ostot/myynnit tietyltä ajanjaksolta. Näitä on näkynyt muutamissa eri postauksissa eri tahoilta. Tietääkö kukaan löytyykö tuollaista dataa mistään ilmaispalvelusta? Itselläni on tunnukset Investing.comiin josta olen tykännyt pyöritellä kynttilöitä mutta tuota välittäjästatistiikkaa en ole sieltä löytänyt. Fokusyhtiöissä olen seuraillut yhtiöiden omilta sivuilta suurimpien omistajien myyntejä ja ostoja mutta tuo välittäjäkaavio auttaisi silloin tällöin ostopäätösten teossa.

 

Bongasin ja hieman muokkasin alla olevan tekstin toiselta keskustelupalstalta. Tämä on ainoa, mihin minä olen törmännyt. Itsekin mielelläni kuulisin jos jollain löytyy parempia linkkejä.

trader.di.se -sivuston “mäklarstatistik” auttaa seuraamaan ainakin kumulatiivisesti 1kk ja 1v aikana tapahtunutta toimintaa. Tässä pari esimerkkiä

Qt Group:https://trader.di.se/index.php/quote/maklarstat/1897777
Ovaro:https://trader.di.se/index.php/quote/maklarstat/1194251

Muita yhtiöitä voit hakea esim täältä, valitsemalla “Helsingfors” listan: https://trader.di.se/index.php/trader?page=utland

 --> Tuolta poimi talteen yhtiön “numero” http-osoiteriviltä ja vaihda em. esimerkkilinkkien numeron paikalle (Esim Amer Sports on 82).

HUOM: Alla värden i mäklarstatistiktabellen presenteras i EUR. --> esitetyt luvut ovat EUROJA.
First North listan osakkeita linkistä ei löydy.

Ps. en ole varma tuleeko tänne isommat instikkamyynnit, esim. Hoivatiloilla Partneran myyntiä ei näkynyt...

Näytä koko viesti