Olet täällä

ostis tilttailee

35
17912
Sivu:

Sivut

24.2.2021, 13:55
+35
Liittynyt:
2.3.2020, 21:47
Viestejä:
33

Makaroonilaatikko kirjoitti:

En oikein ymmärtänyt, että miksi lähetit laskusi heille?

Vastataan nyt vaikka ensireaktio oli olla vastaamatta... :)

Miksi en olisi laittanut laskua heille? Sähköpostin kirjoittaminen vie muutaman minuutin. Jos he vaikka maksaisivat tuon laskun (tai hyvittäisivät minulle vajaa 2k€ 1% ajasta, niin ihan ok tuntipalkoille pääsisin silti parin minsan sähköposti kirjoittelusta). Pokeritermillä "freeroll" imo.

Makaroonilaatikko kirjoitti:

Ei heillä ole kiinnostusta (kuten varmaan olet huomannut) tai velvoitetta (valitettavasti) korvata mitään.

Joo tästä emme ole eri mieltä.

Miksi tänne aiheesta (ja vielä viimein parin kuukauden vääntämisen ja rahojen saannin jälkeen) avaudun, niin ymmärtääkseni vastaavia keissejä on muilla vielä auki. Monella on pelitili kiinni ja rahat jumissa, EIKÄ BETFAIRIIN SAA YHTEYTTÄ MILLÄÄN.

Jos kirjoitteluni johdosta edes yksi päättää jättää pelaamatta kyseisellä lafkalla, niin katson tämän olleen hyödyllinen entry.

6
+1
0
-1
6
0
26.2.2021, 17:06
+92
Liittynyt:
4.9.2019, 08:36
Viestejä:
102

Tervehdys, ja onnittelut tilin auki saamisesta!
Mihin asti pääsit tuon mainitsemasi Ron Hearnin kanssa tapauksessasi? Ajattelin ottaa viimeisenä oljenkortena suoraan herraan yhteyttä ennen lakimiehille soittelua. Ei vain jaksa enää tuota betfairin jatkuvaa kusetusta ja pompottelua.😕

0
+1
0
-1
0
0
26.2.2021, 18:44
+35
Liittynyt:
2.3.2020, 21:47
Viestejä:
33

Morjens Raimo!

Avasin keissin IBASin sivuilla https://www.ibas-uk.com/ ja oisko siinä mennyt muutama viikko niin Ron otti yhteyttä sähköpostitse. Veikkaisin että tuolloin heillä oli aika monta vastaavaa Betfairin keissiä jonossa. 

IBASin ottaminen mukaan kuvioon tuo vähän painetta Betfairille. Viet Betfairille IBAS Dispute -numeron, jota vastaan sitten pyydät heiltä deadlock -numeroa. Joskaan Betfair ei koskaan suostunut minulle kyseistä numeroa antamaan. Vastasivat vaan että tutkitaan asiaa, eikä deadlock -numeroa anneta ennenku tutkimukset on tutkittu. Ja aikarajaa tälle tutkinnalle ei siis ole olemassa. IBAS vastasi minulle myös etteivät he voi edistää keissiä ilman tuota Deadlockia.

***

Itse veikkaan että IBAS auttoi prosessissa sen verran että betukka huomasi etten anna asian olla. Pelkästään IBASin avulla en kuitenkaan usko että oma keissini olisi välttämättä vieläkään maalissa.

Joo ärsytti maksaa aika kovia tuntipalkkoja asianajajalle muutamasta yksinkertaisesta sähköpostista. Jos olis tiennyt että tämä ratkeaisi ihan vaan parilla maililla asianajajalta, niin oisin toki kilpailuttanut asian ja sopinut vaikka vähän kohtuullisemmasta hinnoittelusta. 

Jos oisin vielä tuossa tilanteessa, niin rummuttaisin sinne joka kanavalla (betukan twitter, escalations sähköposti, sivuston chätti) että maksakaa minulle kuuluvat rahat NYT. Tai haastan oikeuteen. Tämä oli sen asianajajan viesti ja tähä he vastasivat että mille pankkitilille rahat siirretään. Ja siirrossakin kesti mitä, pari kolme viikkoa. 

Tsemppiä ja toivottavasti selviää nopeasti.

1
+1
0
-1
1
0
26.2.2021, 19:18
+35
Liittynyt:
2.3.2020, 21:47
Viestejä:
33

Jos joku on asianajaja tai tuntee jonkun joka vois järkevästi jeesata Raimoa keississä, niin saa rohkeasti heittää tähän mun päivikseen toimiston webbisivut tai muun yhteystiedon. Jos Raimo haluat hyödyntää tai vaikka pelkästään rupatella mun asianajajan kanssa niin visko mailia ostopaallikko1 gmail.

Sen verran tunteet pinnassa vielä omastakin keissistä (vaikka tässä kerennyt jo tovi kulumaan), että tekis oikeasti hyvää nähdä jotain konkreettisia sanktioita tommoselle kusetuslafkalle. Ymmärrän että jokainen keissi on erillainen ja mukaan varmasti mahtuu rahanpesijöitä yms, joita pitää tutkia KYC-säännösten perusteella. Tämä betukan toiminta (viikkojen ja kuukausien pompottelu) ei ole mielestäni missään muotoa hyväksyttävää toimintaa. Ja he uskoisin että he jatkavat tätä juuri niin pitkään kun se on heidän mielestään hyödyllistä. Ei niin väliä vaikka mentäisiin vähän rikollisen toiminnan puolelle... 

Tuo detaili että kaikki keissit ovat tavallaan uniikkeja taitaa estää class action -haasteen??  

1
+1
0
-1
1
0
2.3.2021, 13:40
+35
Liittynyt:
2.3.2020, 21:47
Viestejä:
33

Välitilinpäätös

Avasin blogin päivälleen vuosi sitten. Olin juuri myynyt rahastoni pois ja uskoin löytäväni hyviä ostopaikkoja osakedipin pohjalta. No en löytänyt. Mutta löysin kaikkea muuta jännää! Tässä postauksessa käyn läpi muutamia hassuttelubetsejä. 

Disclaimer: En ole sijoitusneuvoja, tämä ei ole sijoitusneuvo, eikä Nordnetin mainos, eikä kissa. Tykkään väriliiduista.

Noniin, eli mitä tapahtui viime keväänä? Tilin avauksessa Mandatum Traiderille kesti mielestäni liian kauan ja päädyin avaamaan asiakkuuden Nordnettiin. Tämä on pelittänyt erinomaisesti ja olen saanut nopeata, henkilökohtaista ja varsin moitteetonta palvelua heiltä. Kiitos kuluneesta vuodesta Nordnetille!

Mitä Nordnetin kautta en ole vielä löytänyt on tapoja shortata tiettyjä osakkeita. Ja kaipaisin myös edullisia tapoja indeksishorttaamiseen (olen ETF:llä leikkinyt, mutta niissä on aika kovat kulut imo). Optiohommelit on kans kuulemma hauskoja. Hmmm.

Osakkeita en siis osannut ostaa 2020 dipin pohjalta enkä matkalla ylös. Mielestäni oli väärin noustu. :P

Vuodessa tuli 28k turskaa. Ihan ok tulos ottaen kaiken huomioon. Isoimmat damaget tuli indeksishorteista (100-200k oli ajoittain kiinni Xetran kautta inverse S&P 500:een). Varsinkin se 2X leveraged teki nopeesti tappiota kun indeksin suunta ei sitten ollutkaan suoraan alas. :D

Biden betsistä jäätiin ihan kivasti ylläälle ja Unibetin referral-bonaribetseistä ja muista kasinohassutteluista kulujenkin jälkeen joku 40k uppia.

WSB-betseihin pääsin mukaan ihan ok aikaan ja olin niistä parhaimmillaan joku 40k ylläällä. Sitten tuli isompi dippi ja holdasin muutaman viikon. Suljin pari päivää sitten 3/4 betsistä ja tänään vikat 1/4. WSB-hassutteluista omat takasin. Pahimmillaan oltiin jossain total 100k kuopassa, mutta ei nostanut ostiksen tilttitasoja läheskään niille lukemille mitä Betfairin slow-rollaukset. Noh, nää on näitä. :D

Tällä hetkellä ei ole positiota arvopaperimarkkinoilla. Varallisuus on siis kiinni kiinteistöissä ja käteisessä. Olen kuitenkin valmiina liikkeisiin jos ja kun taas löytyy sopivia saumoja. 

Näkemykseni on että olemme tällä hetkellä isossa kuplassa (varsinkin US tekkifirmojen osalta), enkä halua long-positioita. En välttis edes lyhyempiä WSB-jutskia tässä vaiheessa. Toki hurmostila saattaa kestää kuukausia taikka vuosia, joten en oikein viitti lähteä enää ajoittamaan tätä indeksishortin muodossa. Jos ei nyt löydy jotain parempia kuten optioita (joista ei ole niin kokemusta/osaamista). Jos S&P 500 tipahtaisi 3000 pisteen hujakoille niin varmaan tekisin jonkinmoisen long-entryn. 

Ollut mielenkiintoinen vuosi ja jotain tullu opittua. Eniten omaksunut asioita varmaan kokemuksen kautta, lukemalla sijoitustietoa ja kattelemalla muutamaa Youtube-kanavaa. 

Jos ylläpidolle käy niin heitän linkit muutamaan Youtube-kanavaan. Jos ei niin saa poistaa. :)

Bearinsh:
https://www.youtube.com/c/TheMoneyGPS/videos

https://www.youtube.com/c/GameofTrades/videos (bullish on crypto)

Bullish:
https://www.youtube.com/c/DumbMoneyLIVE/videos

Motivation:
https://www.youtube.com/c/SUCCESSCHASERS/videos

Ja toki Spotifystä Joe Rogan Experienssiä. 

***

Diclaimeri vielä tvarmuuden vuoksi toistamiseen: Käsitten blogissani lähestymistäni sijoittamiseen. Tässä viestissä olen käynyt läpi blogin ensimmäistä vuotta omaksi huvikseni. Mielestäni minulla on aika hyvä riskinsietokyky enkä tiedä muiden riskinsietokyvystä. En siis suosittele kenellekkään mitään.

Ostis

1
+1
0
-1
1
0

Sivut