Info / Media

Sijoitustieto - Info
Sosiaalinen sijoitusyhteisö - Ainoana Suomessa
Sijoitustieto tarjoaa käyttäjilleen ilmaista sijoittamiseen ja talouteen liittyvää sosiaalista sisältöä. Yhteistyökumppaneille tarjolla on ainutlaatuinen tapa mainostaa ja tavoittaa kohdeyleisönsä.
Keitä olemme?
Tiimi Sijoitustiedon takana
Sijoitustiedon tiimi koostuu kuudesta henkilöstä, jotka osallistuvat aktiivisesti sivustolla käytävään keskusteluun. Tiimi seuraa myös keskustelun yleistä ilmapiiriä ja pitää sen äänensävyn asiallisena.
Juha Toivanen
CEO, TOIMITUS JA SISÄLTÖ
Aki Pyysing
PÄÄKOLUMNISTI
Ilkka Heikkilä
HAKUKONEOPTIMOINTI
Harri Koski
MYYNTI JA MARKKINOINTI
Antti Kareinen
VISUAALINEN SUUNNITTELU
Johannes Ankelo
SISÄLLÖNTUOTTAJA

Mediakortti

Tarkan kohderyhmän vuoksi sivustomme tarjoaa mainion mainoskanavan sijoitusalan yrityksille.

Lataa mediakortti tästä

Ota yhteyttä

Sijoitustiedon kumppanina voit lisätä finanssialan yrityksesi näkyvyyttä, hankkia uusia asiakkaita sekä tiedottaa tuote- ja palvelu-uutuuksista. Ota yhteyttä niin sovitaan yhteistyöstä!

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Sijoitustieto Oy
Y-tunnus: 2708882-3
yllapito (a t) sijoitustieto.fi

Käyttöehdot ja vastuuvapaus / Privacy Policy
 

Sijoitustieto.fi -sivuston käyttäjien tulee noudattaa palvelun käyttöehtoja. Palvelun käyttäjät hyväksyvät nämä ehdot ja noudattavat voimassa olevia käyttöehtoja. Sijoitustieto.fi ei vastaa sivustolla julkaistavasta kolmannen osapuolen sisällöstä emmekä takaa kaiken sisällön laatua tai oikeellisuutta. Sijoitustieto.fi -sivustolla julkaistava tieto on viitteellistä eikä sitä tule ottaa kehoituksena ostaa tai myydä tiettyjä arvopapereita.

Sijoitustieto.fi ei ole Finanssivalvonnan valvoma ja sijoituspalvelulain määrittelemä sijoituspalveluyritys eikä Sijoitustieto.fi -verkkosivuston toiminta edellytä erillistä toimilupaa. Sijoitustieto.fi ei hallinnoi verkkopalvelun käyttäjien omaisuutta ja toimimme ainoastaan riippumattoman asiantuntijan roolissa. Kaikki Sijoitustiedon sivustolla julkaistut kolumnit ja artikkelit ovat kolumnistien näkemyksiä tai kolmannen osapuolen tuottamia artikkeleita eikä sivustolla julkaistua informaatiota ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi.

Kehoitamme kaikkia sijoitustoiminnasta kiinnostuneita käyttäjiämme tutustumaan sijoituspalveluita tarjoavien yritysten riskinsietokykyyn sekä sijoittamisen tavoitteisiin liittyvään informaatioon ja harkitsemaan tarkkaan ennen sijoituspäätösten tekemistä. Vastuun Sijoitustieto.fi -sivustolla julkaistujen artikkelien tai kolumnien perusteella tehtyjen päätösten johdosta aiheutuneista mahdollisista tappioista kantaa sijoittaja.

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia ja sen levittäminen ilman ylläpidon erillistä lupaa on kielletty. Sijoitustiedon käyttäjät voivat kuitenkin jakaa Sijoitustiedon sisältöä halutessaan lisäämällä suoria linkkejä ko. materiaaliin sivustolla. Sijoitustiedon materiaalia voi linkittää vapaasti sosiaalisessa mediassa.

Sijoitustieto.fi -verkkosivusto toimii SSL-salatun yhdeyden kautta ja teemme kaikkemme varmistaaksemme parhaan mahdollisen tietoturvan tason. Jos sinulla on kysyttävää käyttöehtoihin tai vastuuvapauslausekkeeseen liittyen, Sijoitustiedon ylläpidon tavoittaa sähköpostilla osoitteesta yllapito(a)sijoitustieto.fi tai alla olevaa yhteydenottolomaketta käyttäen.