USA presidentinvaalit 2024 -

Tässä ei kyllä tiedä vielä yhtään miten käy. Demokratit saattaa joutua esittelemään uuden ehdokkaan just ennen vaaleja kun Joe-setä ei oikeesti muistaa kohta enää nimeään. Trump vaikuttaa lähes yhtä höppänältä nykyään ja tyhmähän se on aina ollut, nyt kun vielä rikostuomioita tippuu läjä matkan varrelta niin alkaa vaikuttaa, että kumpi puolue vain esittelisi ehdokkaan, joka löytää edes omin avuin ulos huoneesta, voittaisi koko potin. Piti tämänkin vielä nähdä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Onko tuo Kvarn X hyvä/turvallinen alusta tuularille sijoittaa kryptoihin? Kai ainakin finanssivalvonnan piirissä ja jotain yhteistyötä Ålandsbankenin kanssa, jos se jotain merkkaa.

Näytä koko viesti
Tekoäly -

Kohta julkaistava OpenAI:n uusi tekoälysovellus luo tekstisyötteestä realistisen näköisiä videoita:

https://openai.com/sora

Aikamoista!  Avaa huimia käyttömahdollisuuksia moneen tuotannolliseen asiaan. Toki, kohta pitää myös ottaa esim. oikeudessa kantaa, voiko mihinkään kuva tai videomateriaaliin enää luottaa.

Näytä koko viesti
Venäjä -

Juha wrote:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010210912.html

Tämä lupaakin hyvää kun Tucker Carlson päästää varmasti kovin tiukan seulansa läpi Venäjän harkitumpaa harkitumman propagandan suoraan vastaanottavaiselle kohdeyleisölle.

Kahden tunnin haastattelu, jossa Putin kertoo amerikkalaisille, mistä Ukrainan sodassa on oikeasti kyse ja kuinka Biden haaskaan vaan heidän rahojaan. No, ei se sinänsä muuta Maga-porukan suhtautumista asiaan. Taitaa siis jäädä Euroopan leveille hartioille Ukrainan tukeminen.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

Kyllä näissä Suomen pressanvaaleissa vaan on puolensa, vaikka Stubb vs Haavisto tenttien "väittelyissä" on riskinä nukahtaa TV:n ääreen istualleen kun nämä kehuvat toisiaan ollen samaa mieltä suunnilleen kaikesta merkittävästä.

Marraskuussa on sitten USA:ssa hieman toisenlainen show pyörimässä. "Mr Biden, Donald Trump kutsui teitä juuri idiootiksi, kuinka vastaatte?"😄

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Taisi kärkikaksikko jo ratketa ennakkoäänissä. Veikkaan kakkoskierrosta 60-40 Stubille. Voisi tulla suurempikin ero, koska PS, Aaltola, KD ja RKP äänet varmasti menee  Stubille, mutta ehkä kiihkeimmät fasistisuurmestarin kannattajat jäävät kotiin nukkumaan toisella kierroksella.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Meni äänestys myöhään, koska oli niin vaikea valita. Mulla on kaksi tavoitetta, ensinnäkin että Stub voittaa ja toiseksi, ettei Halla-aho voita.

Ajattelin ensin äänestää ekalla kierroksella taktisesti Haavistoa, ettei Halla-aho vaan pääsisi jatkoon ja sitten Stubia toisella. Siinä olisi kuitenkin pieni riski, että Haavisto menisikin toisella kierroksella keräämään vasemman laidan ja naisten äänet niin paljon, että voittaisi Stubin.  Äänestinkin siksi nyt taktisesti  Halla-ahoa ensimmäisellä, koska sillä tavalla varmistuu Stubin murskavoitto ja presidenttiys kaikkein varmiten toisella kierroksella.✌️

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Se rauhan sopimus pitäisi sitten kai allekirjoittaa Moskovassa? Putinista kun on sotarikollisena pidätysmääräys Haagiin jos maastaan poistuu. No, voittajamaassahan nuo kai ennenkin on allekirjoitettu.

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

TL wrote:

Ja vaikka Trumpin dementia etenisi, ovat vaihtoehdot dementti ja dementimpi. Valitse siinä sitten.....

Ja näin. Tässä vertailussa keskiverto äänestäjä äänestää sitä kaveria, joka nostaa veroja vähemmän.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Halla-Aho häviäisi ihan jokaiselle muulle ehdokkaalle toisella kierroksella ja Stubbia vastaan tulisi kaikkien aikojen murskatappio. Kakkos-kierros tosin on täysin mahdollinen Halla-aholle jos persut on puolueuskollisia, ei jää kotiin nukkumaan ja muilla ehdokkailla äänet jakautuu. Gallupit tosin ratkaisee nämäkin vaalit ja varmasti jonkinlaista taktista äänestämistä tullaan näkemään ensimmäisellä kierroksella jos tilanne näyttää tiukalta.

Näytä koko viesti