Olet täällä

Punamusta Media

Käyttäjän Aki Pyysing kuva
Liittynyt: 16.12.2013, 13:48
Viestejä: 3019

Huomasin Inderesin aloittaneen jonkun Punamustan Median seurannan. Mietin mikähän snagari siellä nyt on listalle tulos. Jonkun verran hävettää, etten ollut huomannut Pohjois-Karjalan Kirjapainon vaihtaneen keväällä nimeään.

Puolustukseksi kerrottakoon, että yhtään ei ole tainnut koskaan olla. OTC-listaus aikoinaankin taisi olla kalliinmakuinen?

Osakekin on niin hyvin hinnoiteltu, että tuskin lämpenen liittymään Laakkosten kelkkaan. Tosin on tässä potentiaalia, kun ei maksa (78M) ihan liikevaihtoaankaan (88M 2018).

Käyttäjän Diletantti kuva
Liittynyt: 5.12.2018, 18:24
Viestejä: 50

Huomasin tuon itsekin vasta ja ihmettelin firmaa. Nimestä tuli mieleeni menneitten aikojen pesäpallojoukkue täältä pääkaupungista. Laji on niin vieras minulle että en eläessäni ole koskaan käynyt ottelua seuraamassa. En myöskään ole koskaan omistanut ainuttakaan Laakkosten firman osaketta joka mielestäni on ollut kummajainen pörssilistoilla? Mutta sukuni juuret ovat tukevasti P-Karjalassa.

Mutta mikä lienee nimenmuutoksen taustalla?

Käyttäjän Jack Reacher kuva
Liittynyt: 8.3.2017, 08:40
Viestejä: 71

Diletantti kirjoitti:

Mutta mikä lienee nimenmuutoksen taustalla?

 

Eiköhän ne syyt ole maantieteellisesti laajeneminen ulos Pohjois-Karjalasta ja laajentuneet toimialat. P-K:n Kirjapaino olisi varsin harhaanjohtava nimi ympäri Suomen levittyneelle firmalle jolla omistuksessa myös radiokanavia.

Mainos: Vauraus
Etsitkö tasaista tuottoa? Sijoittamalla paikallisiin pk-yrityksiin tuet kotimaista talouskasvua.
Sijoita