Olet täällä

Aiforia Technologies

5.11.2021, 10:28
#1
Käyttäjän Juha kuva
OP
+703
Liittynyt:
16.12.2013, 13:55
Viestejä:
1071

https://investors.aiforia.com/fi/itf

Aiforia Technologies suunnittelee listautumisantia ja listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle

Aiforia lyhyesti

Aiforian liiketoimintamalli perustuu tekoälymallien kehittämiseen ja hyödyntämiseen lääketieteen tutkimukseen ja diagnostiikkaan liittyvien kudos- ja solunäytteiden analysoinnissa. Aiforian tarjoamien ohjelmistoratkaisujen on tarkoitus automatisoida kuvapohjaisen diagnostiikan ja tutkimusten työläimpiä vaiheita hyödyntämällä opetettavia tekoälymalleja ja pilvipalvelupohjaista kuvanhallintaa.

Aiforian tekoälymallit kykenevät tunnistamaan ja laskemaan kudosnäytteistä yksityiskohtia, joita on haastavaa tai työlästä tunnistaa tai laskea perinteisissä silmämääräisesti tehtävissä tutkimuksissa. Aiforian tekoälymallien tarkoituksena on siten tehostaa näytteiden analysointia sekä tuottaa tarkempia tuloksia. Aiforian arvion mukaan tekoälymalleilla kyetään siten parantamaan potilaiden diagnoosin tarkkuutta ja tunnistamaan paremmin potilaat, jotka todennäköisemmin hyötyvät tietyn tyyppisestä hoidosta.

Aiforia tarjoaa tällä hetkellä ohjelmistoratkaisujaan pääasiassa patologian näytteiden (kuten kudos- ja solunäytteiden) analysointiin, mutta Aiforian arvion mukaan sen ohjelmistoratkaisuja voidaan tulevaisuudessa käyttää myös muihin sellaisiin lääketieteellisiin soveltamistarpeisiin, joissa tutkijat, lääkärit ja muut lääketieteen ammattilaiset tulkitsevat näytteitä tai kuvia näköhavainnoin.

Aiforian pääasialliset asiakkaat koostuvat kahdesta eri asiakassegmentistä, jotka ovat prekliinisen tutkimuksen asiakkaat, kuten akateemista tutkimusta harjoittavat asiakkaat, tutkimuspalveluyritykset ja lääke- ja bioteknologia-alan yhtiöt, sekä kliinisen diagnostiikan asiakkaat, kuten sairaalat, terveydenhuoltoyhtiöt ja kliiniset laboratoriot.

Aiforialla on sen prekliinisiä ohjelmistoratkaisuja käyttäviä asiakkaita ympäri maailman, ja sen ohjelmistoratkaisuilla on yli 50 maassa ja noin 100 eri asiakaskohteessa yhteensä yli 3.000 aktiivista käyttäjää. Suurin osa Aiforian asiakkaista sijaitsee Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

0
+1
0
-1
0
0
30.4.2022, 15:27
-1
Liittynyt:
2.8.2019, 17:06
Viestejä:
23

Tämä on kutkuttava; mikä isompi lafka voisi tehdä ostotarjouksen lähivuosina?

0
+1
0
-1
0
0