Olet täällä

Afarak - 25.4.2020 05.05

Todennäköisesti yhtiö ja tj ovat saaneet päätöksestä tiedon heti ja myös prosessin kuluessa aavistelleet, miten tulee käymään (HOn päätös taustalla näyttämässä vahvasti suuntaa); Dankon kautta tj varmastikin ollut tietoinen missä vaiheessa prosessi on ja miten se etenee; Danko taitaa olla edelleen yhtiön operatiivinen liideri ja suurin omistaja, joten vahva yhteys yhtiöön ja sen toimijoihin; yhtiön tapa ylipäätänsä hoitaa mm. tiedotusasioita on ollut vähintään kummallinen, kun tämä nykyinen tj on ollut puikoissa ja suomalaiset ovat lähteneet hallituksesta. Vihdoinkin tämän kroaatin puliveivaus pörssissä alkaa saamaan sille kuuluvan juridisen lopun. Missä muussa pörssiyhtiössä on nähty samanlaista koijarointia?

Näytä koko viesti
Afarak - 25.11.2019 07.44

Hiljaista on, mutta vain pe saakka. Silloin päivänvaloon osari; ilmeisen peruskaava, tj puhuu sähköstä ja muista vaikeuksista.
Missä vaiheessa lienee erityistarkastus?

 

Hallituksessa liikettä...

 

http://otp.investis.com/clients/fi/afarak/omx/omx-story.aspx?cid=175&newsid=69492&culture=fi-FI

Näytä koko viesti
Afarak - 27.10.2019 02.21

Heh.

Näytä koko viesti
Afarak - 26.10.2019 06.52

Kyllä siellä kaivoksissa on kaivamatonta malmia maassa, niissä on arvoa.

Nyt puikoissa kroaattiveivari ja hyppynaru tj, joten sivuvuodot ja putket ilmeisesti kuumina? Erityistarkastuksella tulossa uutta kuvaa eurovirroista. KHOn päätökset ilmeisesti pulpahtaa syksyn kuluessa, joten mielenkiintoisia aikoja elelemme. Lisäksi Nordealla vielä lusikkansa sopassa...ja ilmeisesti oikeudenkäyntejä tulossa / päällä.

Loppujen lopuksi kävi miten kävi tässä case:ssa, niin Suomen pörssin historiassa erikoinen tapahtumasarja. Ja ei anna myöskään hyvää kuvaa viranomaisten toiminnasta, vaikkakin viime aikoina niissä puskissa on nähty piristymisen merkkejä.

Näytä koko viesti
Afarak - 8.8.2019 10.24

Jep. Nykyjohdon aikana ei ole tullut yhtään hyvää tulosta; jos kyseessä olisi ns. tavallinen pörssiyhtiö, miten johdon olisi käynyt? No taustavaikuttajat tiedetään ja ilmeisesti tilanne sopii pääomistajalle.

Näytä koko viesti
Afarak - 2.8.2019 05.10

Kyllä vain! Tänään tuli myös eurot salkkuun.

Sitten alkaakin 3 erä. Mitä arvelette tapahtuvan seuraavaksi?

Näytä koko viesti