Olet täällä

Groundfunding Oyj

Käyttäjän Sijoitustieto kuva
Liittynyt: 9.6.2014, 17:41
Viestejä: 579

Kiinteistöjen joukkorahoituspalvelu Groundfunding.fi pyrkii tekemään kiinteistösijoittamisesta entistä helpompaa. Esimerkkikohde:

  • minimisijoitus 1 000 euroa
  • vuotuinen korko 13 %
  • sijoitusaika 13 kk
  • hallinnointikulut sijoittajalle 0 euroa
  • Vantaan AS Oy Lummetar

Groundfundingin Vieraskynä -artikkeli luettavissa: Piensijoittajakin voi hajauttaa kiinteistöihin, asuntoihin ja rakennusalaan - ilman kuluja.

Keskustele sijoitusmuodosta tässä ketjussa.

Käyttäjän Sinappikaasu kuva
Liittynyt: 27.6.2014, 10:48
Viestejä: 33

Houkutteleva korko. Kuinkahan paljon sijoituksiin kohdistuvista riskeistä on realisoitunut?

Käyttäjän khufu kuva
Liittynyt: 26.2.2015, 22:53
Viestejä: 128

Vakuudeton laina mies ja pakettiauto- tyyppiselle rakennusyritykselle. Korko voi olla houkutteleva, mutta ei se suhteessa riskiin ainakaan mikään ylenpalttinen ole. Vertailupohjaa voi hakea lähinnä "yrityspikavipeistä" mitä nykyään radiossa yms mainostetaan (mulla ei mitään tietoa mikä korko näissä on).

Pientä kritiikkiä palvelun tavasta tehdä piirakkakuvaajia hankkeiden rahoitusrakenteista kohteen kiinteistövälittäjän arvioiman myyntihinnan perusteella. Tällä esitystavalla tilanne saadaan näyttämään siltä, että perustajaurakoitsijalla olisi huomattavasti enemmän opoa pelissä kuin todellisuudessa on. Tietysti urakoitsija ei varmasti halua kohteen katerakennetta avata.

Käyttäjän Groundfunding Oyj kuva
Liittynyt: 22.5.2017, 10:47
Viestejä: 1

Hei,

useassa palvelumme kautta rahoitetussa kohteessa laina-aika on vielä kesken, mutta muutaman kohteen osalta pääomaa on ehditty sijoittajille palauttaa. Rahoitusta hakenut yhtiö on suorittanut lainapääoman takaisinmaksun tai pääoman lyhennyksen joka kerta sovitusti. Korkoja on sijoittajille ehditty maksaa useammassa kohteessa, jotka nekin velkasopimuksen mukaisessa aikataulussa.

Terveisin
Henrik Arén
Groundfunding Oyj

Kolumnipoiminta:
Daytrader 6/2018: Kojamo ja Suomen kuplivat asuntomarkkinat
Lue kirjoitus