Dovre -

Nordnetin aamukirjeessä Evli ilmoitti aloittaneensa Dovren seurannan suosituksella MYY ja tavoitehinta 0,23e.

Näytä koko viesti
Lyoness ja Lyconet -

En ollut ikinä kuullutkaan tästä vaikka olen lueskellut pyramidihuijauksista aikaisemminkin. Pikaisella googlauksella vaikuttaa klassiselta pyramidi-huijaukselta. Tämän puolustajilla täysin samanlaiset puolustuspuheet kuin muillakin vastaavilla.

Näytä koko viesti
Harvia -

En osallistunut antiin, mutta hinnan jäädessä vitoseen tästä tuli hieman mielenkiintoisempi kohde. Pitää harkita ostamista.

Näytä koko viesti
Bioactive Bone Substitutes - Kaikkien arpalappujen isä -

Äsken alkoi kaupankäynti arpalapulla ja laskuunhan se avasi. Muistaako joku milloin olisi viimeksi listautuja avannut laskuun? KL näyttää kurssiksi tällä hetkellä 3,61€ eli -34% laskussa mennään jo.

Näytä koko viesti
Rovio -

-45% tällä hetkellä. Aika komeaa pudotusta. Olenkin pitänyt tuon hintaa todella naurettavana. Isot odotukset kasvun suhteen hinnassa ollut, mutta mihin ihmeeseen ne perustuvat? Angry Birds ei ole kuitenkaan brändina enää ainakaan omasta mielestäni se kaikkein parhain. Nythän he ennustavat, että tulos ja liikevaihto tulee pysymään aika samoissa kuin viime vuonnakin. Firmalla arvoa tällä hetkellä 434m ja voittoa pitäisi tulla se 30m taas eli alkaahan tuo P/E luvun perusteella olemaan jo vähän järkevämmissä hinnoissa. Mitä mieltä?

Näytä koko viesti
Admicom -

Kohtalainen nousu tosiaan. Itsellä jää tuo minimimäärä holdiin jo ihan kaupankäyntikulujen perusteellakin. Menkööt kurssi minne menee.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Lisäsin Outokumpua @6,29

Näytä koko viesti
Suomen Hoivatilat -

Toiseksi suurin omistukseni, joten oli mukava yllätys. Ei sillä, että kaltaisellani paistilla kovin paljoa näitä lappuja silti olisi.

Näytä koko viesti
Admicom -

Itselläni ollut käteisvarat vähän tavallista tiukemmalla nyt, kun olen tehnyt vähemmän töitä ja opiskellut enemmän, joten mietin jo annin väliin jättämistä. Päädyin kuitenkin merkkaamaan minimit, koska ainahan puoli kiloa rahaa irtoaa harrastuksiin. Minulla oli vähän ristiriitaiset fiilikset tästä. Toisaalta kyllä todella vahvaa kasvua ollut eli vakuuttava historia, mutta hinnoittelu ei ihan halvimmasta päästä ja en tunne yhtään heidän tuotettaan, joten aika hatarin perustein osallistuin mitä nyt perus inderes analyysit yms luin.

Näytä koko viesti
Paklun "ensimmäinen miljoona" - blogi -

Kohta neljäsosa kasassa! Päivitähän jatkossakin blogia edes ajoittain niin nähdään miten miljoonan tavoittelu edistyy.

Näytä koko viesti