Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 16.10.2020 10.43

Artsipappa kirjoitti:

Biden sai eilen muuten 3,5x enemmän katsojia kun Trump. Eiköhän tämä alla olla taputeltu. 

Tähän pakko korjata, että Trumpin town hall tuli täällä kolmelta kanavalta samaan aikaan, joten ne pitää laskea yhteen. Tosin hävisi Bidenille silti miljoonalla katsojalla (noin 14.1m vs 13.1m). Näin jälkiviisaana helppo todeta, että olisi tavoittanut huomattavasti suuremman väkimäärän suostuessaan debatiin Bidenin kanssa, sillä ensimmäistä väittelyä katsoi yli 70 miljoonaa ihmistä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 13.9.2020 04.00

Täällä muutama nimimerkki suhtautuu omaan suosikkiehdokkaaseen todella intohimoisesti, joten pakko kysyä mistä tämä kumpuaa? Asutte Yhdysvalloissa? Kotoisin sieltä? Seuraatte politiikkaa uutispalveluiden kautta Suomesta käsin? Ajatteletteko, että suosikkiehdokakkaasi on omaa tulevaisuutta ajatellen parempi vaihtoehto presidentiksi vai se on USA:n kansalaisille parempi? Tapahtuuko todella iso muutos maailmanpolitiikassa jos vastaehdokas meneekin voittamaan? Mikä saa juuri sinut tulemaan puolustamaan tänne omaa suosikkia?

Tätä ketjua on tosi viihdyttävää seurata ja tämän intohimon ymmärtäminen auttaa paremmin laittamaan kirjoituksesi isompaan kontekstiin. 

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 27.6.2020 10.20

Kysymys osakkuuden siirtämisestä yhtiön nimiin:

 

Olen mukana henkilöomistajana yhtiössä (yhtiö A), jossa meitä on yhteensä 4 ihmistä. Yhtiö perustetiin 6kk sitten ja firman läpi on liikkunut rahaa vasta noin 50k. Kohta konsepti on valmis ja näemme lähteekö idea yrityksen takana lentoon. Jos lähtee, niin minun saattaisi olla järkevämpi perustaa oma yhtiö (yhtiö B), joka omistaa nykyisen henkilökohtaisesti omistamani osuuden yhtiö A:sta.

Miten siinä tapauksessa omistusoikeuden vaihto tapahtuu henkilökohtaisesta omistuksesta omaan holdin-yhtiöön? Varainsiirtoveron takia mikä on käypä hinta, jolla sen voi siirtää ja onko muita asioita, jotka kannattaisi ottaa huomioon?

 

Kiitos!

Näytä koko viesti