Olet täällä

Jytky

Jytky

  • Liittynyt 25.6.2014
  • 93 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Aspire Global - 21.11.2017 9.50

Aspiren 3Q tulos julkaistu aamulla:

http://www.aspireglobal.com/media/regulatory_press_releases/aspire-globa...

En nyt pikaisella vilkaisulla ainakaan löytänyt mitään erityisen hälyyttävää. Liikevaihto ja tulos on jatkanut kasvua ja uusia soppareitakin on saatu muutamia solmittua. Sieltä löytyy myös tälle päivälle tämä:

"On November 20th, Aspire Global’s board of directors approved an investment in a company that will launch Mr. Play, a new fully regulated casino and sports betting brand managed by a select group of industry veterans. Apart from becoming a material owner in the venture with 40% of the shares, Aspire Global is expected to generate revenues from providing the technology and the core operational services on market terms. Based on business milestones the group of shareholders will finance the new company up to the tune of EUR 4 million, of which Aspire Global’s part will be up to EUR 2 million."

En nyt vielä ainakaan ole syöksymässä myyntinappulalle, mutta pitää nyt vielä tavata tiedotetta enemmän läpi paremmalla ajalla.

Aspire Global - 14.11.2017 17.24

Tämä se vaan jaksaa lasketella päivästä toiseen. Nyt kolkutellaan jo antihintoja kun treidataan 30,6:lla tällä hetkellä. Salkussa lojuvat laput jo tukevasti miinuksella viitisentoista pinnaa. Eikä asiaa ole auttanut kruunun heikentyminen kesästä. Mitään uutisia tai huhuja en kyllä ole löytänyt mistä tämä lasku johtuu. Päivävaihto tällä kyllä ei ole kovinkaan kummoista, joten pienilläkin kaupoilla kurssi heilahtelee useamman prosentin. Sen verran paljon tätä on nyt salkussa, etten kyllä ole toistaiseksi enää lisäilemässä. Jännityksellä odotellaan osaria.

Ostin/Myin tänään - 11.10.2017 18.36

Täälläkin tullut tankkailtua Aspirea useampaan kertaan parin viikon aikana, tänään sitten irtosi jo 32,5:llä. Titaniumejakin tupsahti annista reilut neljä tuhatta kappaletta, koitetaan niitä nyt kerrankin holdailla vähän pidempään ellei mitään mullistavaa tapahdu.

Aspire Global - 27.9.2017 12.16

Aspire Portugalin markkinoille

http://www.aspireglobal.com/media/regulatory_press_releases/aspire-globa...

Tuo ollut ainakin Pareton mukaan odotettua ja pitävät ohjeistuksensa ja targetin ennallaan 42SEK:ssa.

Ostin/Myin tänään - 26.9.2017 16.44

Pitkästä aikaa osteltu jotakin, Aspirea tarttui matkaan 36,3:n kurssiin.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.8.2017 18.20

Onnittelut osumasta ja vielä kiitokset tästä vedonlyöntikeskustelusta täällä blogissa, ei varmasti olisi itsekään tullut painettua näin isosti sisään ellei tämän blogin keskustelun ansiosta olisi tullut pysähdyttyä enemmän funtsimaan miten ainutlaatuinen paikka tämä on painaa.

Jossain vaiheessa paremmalla ajalla heittänet jonkun yhteenvedon reissusta, kunhan olet nyt ehtinyt kunnolla asettautua takaisin Suomeen. Mitä kaikkea jäi käteen, mitä olisi kaivannut enemmän ja oliko joku asia jopa pettymyskin. Sekä tietty kiinnostaa tulikos siitä pokerimatsista nyt mitään?

Mayweather vs Mcgregor - 27.8.2017 8.29

Mukava 4,6k€ rahastus. Minullakin oli 200€ veto kiinni, että McGregor käy kerran lattiassa ja tästä ei siten lunastusta, mutta toki noista KO/TKO/DQ panostuksista sitten rahat tulivat. Parhaimpina osumina voi pitää läpällä laitetut 10€ sille, että matsi päättyy 10. erässä ajassa 1:00-1:59 kertoimella 51 ja sitten oli 50€ vedot sille, että matsi loppuu 9. tai 10. erässä ja kerroin tuossa 23. Kiitokset kaikille spekulaatioista ja asiantuntemuksesta sekä tietysti onnittelut muillekin voittajille! Mukava oli herätä hiukan rikkaampana, vaikka matsia en nähnytkään.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2017 17.36

Omalla kohdalla olin päättänyt painaa Mayweatherille isosti jos sieltä irtoaa yli 1,15 kerroin ja nyt sitten kertoimen kasvaessa on tullut paineltua hiukan enemmän sisään kuin alunperin oli tarkoitus. Ja myös ketjussa esiintynyt yksimielisyys Mayweatherin voitosta on vaikuttanut :) En kyllä itse näe McGregorilla olevan minkäänlaista saumaa, mutta enpä olekaan kamppailu-urheilun asiantuntija. Aivan ensimmäisen 1k€ vedon laitoin heinäkuun alussa Mayweatherin KO, TKO or DQ voitolle 1,73 kertoimella, mutta myöhemmin vähän alkanut funtsituttamaan, että näinköhän edes hakee sitä tyrmäystä kun ei nyt juuri muutenkaan ole viimeisimpinä vuosinaan vastustajia tyrmännyt. Kun tässä matsissa on noin järjettömät ottelupalkkiot, niin tähän olisi hyvin voinut sorvata vaikka 30M bonuksen tyrmäysvoitosta.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2017 11.42

AOA kirjoitti:
Tosiaan pelottavan hyvät kertoimet. Onko tietoa millä sivustolla saa laitettua $10-15k tälle matsille? Olen nyt useammalta sivustolta kysellyt ja monilla tuntuu olevan suhteellisen pienet maksimibetit. Esim. Betway tarjosi 1.3-kerrointa tänään aikaisemmin mutta maksibet jossain $500 paikkeilla ellei ole VIP-pelaaja, ja VIP-tasoa varten täytyy taas olla reilummin aikaisempia vetoja (mahdollisesesti siis tarkoittaa että olet todistanut sivustolle olevasi häviävä vedonlyöjä jolloin saat panostaa kerralla enemmän).

Betssonilla lienee onnistuisi kerrallakin laittamaan, mutta mulla oli pankkipuolelta 2000 euron depolimitti päivää kohti, niin on pitänyt ripotella depot ja vedot eri päiville. En tiedä olisiko jollakin toisella talletustavalla sitten isompi limitti. Tällä hetkellä siellä kerroin 1.28

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.8.2017 12.24

En ole itse viime päivinä kovin tarkasti seurannut Mayweather vs McGregor keskustelua, mutta tuli painettua omaan kassaan nähden melko iso betsi sisään Mayweatherille kertoimella 1,2 ja nyt vähän huolestuneena katsellut kun Mayweatherin kerroin kivunnut muutamassa päivässä 1,25:een ainakin Betssonilla:

https://sportsbook.betsson.com/fi/nyrkkeily/kansainvalinen/floyd-mayweat...

Onko jollakulla tästä enempi tietoa minkä takia McGregorin mahdollisuuksien nähdään parantuneen jonkin verran? Taisihan se saada kevyemmät hanskat ruinattua käyttöön, mutta onkos jotakin muuta ilmennyt?