Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 30.4.2019 12.36

Friday, May 18, 2007

 
-7,6$

bankroll: 42,45$

Gå INTE till NL/PL spel!!

 
laughlaugh Onneks menit.
Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.12.2018 03.12

Casteliero kirjoitti:

Palaan Dfinityyn myöhemmin, jos vaan muistan.

Bumppaan tätä tuolta parin kuukauden takaa jos nyt joulun alla sattuu löytymään aikaa pieneen yhteenvetoon tästä. Ajatuksenahan tuo Dfinity kuulostaa melkoisen hienolta, mutta onko sillä oikeasti potentiaalia siihen mitä he haluavat olla? Tätä meikäläisen kompetenssi ei riitä arvioimaan, joten hienoa jos löytyy aikaa vetää edes pieni yhteenveto tästä. Ainakin näköjään viimeisimmässä status updatessa mainitsevat etteivät julkaise Q1:ssä rajoitettua versiota Internet Computerista satsatakseen kaikki paukut täyteen versioon. Ei tuo vielä hirveän isolta tiimiltä kuitenkaan kuulosta jos siellä on vasta hiukan yli 50 ihmistä rakentelemassa tämmöistä ihmevempelettä. Vaikka palkkaavatkin lisää porukkaa koko ajan.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.11.2018 10.10

Onhan tuolla Aspiren luvuissa aikamoista kasvua, mitä sitten markkinat ovat odottaneet, niin siitä ei ole kyllä mitään käryä. Itse keventelin vielä viimeisinäkin päivinä ennen osaria niin, että alkuperäisestä positiosta on jäljellä alle 25%

THIRD QUARTER (JULY-SEP 2018)
• Revenues increased by 48% to €28.6 million (19.3)
• B2B Revenues increased by 50.5% to €15.2 million (10.1)
• EBITDA increased by 48% to €6.2 million (4.2)
• EBITDA margin amounted to 21.6% (21.6%)
• EBIT increased to €5.7 million (3.9)
• Earnings after tax from continued operations increased to €4.8 million (3.4)
• Earnings per share after tax from continued operations increased to €0.11 (0.08)
• First time depositors (FTDs) increased by 51% to 96.6 thousand (63.9)

 

http://www.aspireglobal.com/aspire-globals-interim-report-third-quarter-...

E: Sinne lähti loputkin @50, olisi sitten kerrankin näköjään kannattanut pitää osariin koko satsi. Aiemmin vaan joka osarissa ollaan tultu alas melko huolella, mutta ei tietysti nyt kun tuli kunnolla kevennettyä. Kiitoksia kuitenkin Akille tämän tipsaamisesta aikoinaan, kyllä tästä useampi kymppi profitia jäi taskuun.

EE: Näköjään pieni tuuri käynyt tuossa kun valtaosa menikin @51 :)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 2.11.2018 12.22

Aspirea tuli osteltua lisää vajaa kuukausi sitten jostakin 33 pinnasta ja niistä tuli luovuttua 36 molemmin puolin toissapäivänä. Kun nousu sitten on jatkunut niin eilen ja tänään on luovuttu lisää, korkeimmillaan myynnit olleet 39,9. Nyt on muutamassa päivässä tullut ulostettua yli puolet salkun Aspireista.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.10.2018 11.12

Ootko Castliero vielä paljon seurannut Dfinityä, onko siihen vielä mielenkiintoa kuten alkuvuonna? Itse lähinnä twitterin kautta katsellut harvoja päivityksiä ja jotakin videoita Dominicilta, mutta ei hirveästi ole kompetenssia arvioida tämän potentiaalia. Esim tämä kohta

"DFINITY’s approach to the scalability problem is to resolve the dilemma between full decentralization (where every miner runs every instruction of every computation) versus delegating the mechanics to nodes or super nodes (so therefore more centralisation). DFINITY says it has tested its network to the point where it can finalize software computations in under 5 seconds, which is extremely fast. Bitcoin by contrast takes 3,600 seconds, and Ethereum 600 seconds."

Onko tästä enempää tietoa ja onko miten suuri merkitys? Ja muutenkin jos tietoa olet jostain saanut kaivettua, niin onko siellä tapahtunut edistystä. Tweettejä on kyllä tullut kun on otettu lisää tekijöitä ydintiimiin, mutta näistäkään ei itsellä ole mitään havaintoa ovatko kovia tekijöitä vai ei.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 14.8.2018 10.07

Vihdoinkin täällä tosiaan tapahtui kunnon edistystä, meinasi jo turhauttaa välillä ja ei ole tullut veivailtua tämän kanssa kuten Aki. Tuli avaukseen kevennettyä pikkaisen @40

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 3.5.2018 11.50

Otettu 2k kpl Lehtoa sisään @9,88 ja luovuttu niistä juuri @10,4. Kiloeuro plussaa vajaassa parissa tunnissa kelpaa aina. Kiitos Lehdon ketjuun kirjottelijoille.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 06.29

Aspiren isohkoa lastia kevennelty pikkaisen juuri ennen osaria 39,9 ja 41,4 kursseihin, niin voi vähän levollisemmin mielin huomista odotella. Päivän huippuhinnalla nyt ei hirveän montaa kappaletta kaupaksi mennyt, mutta jotakin kuitenkin. Kovasti tuntui nousevan muutamana viimeisenä päivänä. Technopolista tankattu vähän osarin alla 3,8:lla ja Ålandsbankenia tuli myös otettua erä viikko sitten 13,7:lla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.1.2018 12.03

Tossa ois kyllä varmasti tän hetkisessä boomissa jonkinlaista markkinarakoakin tehdä joku sivusto missä ois perusteita käyty läpi kansantajuisella kielellä sekä analysoitu noita läpi, kerrottu hyviä ja huonoja puolia. Riskeihin pitäisi myös keskittyä sekä tietty paljastaa mitkä ovat täysiä kusetuksia. Itse ainakin olisi moisesta valmis maksamaan, on tuo sen verran sekava suo alkaa noita penkomaan läpi. Voi vaan olla aika hankala saada suht lyhyesti kerrottua asiat kun noitakin on jo tälläkin hetkellä vaikka mihin tarkoitukseen, sekä se vaatisi kyllä tuhottoman duunin alkaa käymään noita läpi eikä varmasti onnistu ihan parinkaan henkilön voimin varsinkaan jos aikoo myös päivittää tietoja kehityksen edetessä.

Näytä koko viesti
Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 3.1.2018 02.12

No pistetään, meikäläinen iloitsee salkun 36 prosentin tuotosta viime vuodelta ja se on tasan tämän palstan ansiota. Saanut hiukan rotia tähän touhuun kun tuossa muutamana aiempana vuosina onnistuin toivottomana gamblerina tuhoamaan reilusti yli 50% salkusta, vaikka muuten pörssissä mentiin reippaasti ylös. Pääasiassa tappiot tulivat neronleimauksesta sekaantua turbowarreihin kun niillä voi niin mukavasti vetäistä tuottoa lyhyessä ajassa. Apinatiltin puskiessa panoksia moninkertaistettiin ja syöksy oli valmis. Nyt nämä ovat jääneet pois ja viime vuosi herätti pienen toivonkipinän, että ehkä sittenkin on vielä toivoa lapioida monttu umpeen. Ei varmaan muuten oikein olisikaan, mutta tuli myös pelimaailmasta luckboxattua jykevähkösti, josta pystyi sitten lapioimaan lisää hilloa pörssiin.

Suurimpina osumina olivat alkuvuodesta Neo Industrial ja Robit, niistä suuret kiitokset Acumenille kun nosteli niitä esiin ja muutenkin monesta muustakin vinkistä. Myös Akin esittelemä Aspire on tähän asti ainakin antanut jo mukavat tuotot ja toivotaan, että jäljellä oleviakaan lappuja ei tällä kiittelyllä jinxata. Muutenkin palstalla on tosi paljon asiantuntemusta, täältä pystyy ammentamaan paljon oppia ja vinkkejä itseopiskeluun ja ketjuista puuttuu lähes tyystin jonninjoutava skeidanjauhaminen. Thanks Sijoitustietolaiset!

Iloinaiheita oli myös, että rupisella perushybridifillarilla jaksoin viime vuonna sutkutella 5300km kesäkaudella,sekä myös Tapparan toinen peräkkäinen mestaruus laugh

Näytä koko viesti