Olet täällä

Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 3.3.2021 09.45

Pörssimörssäri kirjoitti:

Valitulokset tahan on olemassa kunhan joku kertoo mulle miten viestiin saa linkitettya kuvia omalta tietokoneelta.

Tuolla ohjeella onnistui vielä ainakin vuoden lopussa

https://www.sijoitustieto.fi/comment/61091#comment-61091

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 20.2.2021 07.29

Casteliero kirjoitti:

 

THAIMING kirjoitti:

54000$!

1 TRILLION USD MARKET CAP!

HODL!

 

Tuo on kyllä kova rajapyykki. Hienoo ollu seurata tätä touhua enemmän tai vähemmän viimeset 8-9 vuotta.

Eikä tuolla Ethereumillakaan huonosti mene, 2000 taalan rajan puhkaissut yöllä. Hiukan on tullut jossiteltua omien myyntien kanssa, että olisi nyt voinut edes vähän laajemmalle niitä levitellä :) Mutta tehty mikä tehty, hyvät plussat joka tapauksessa tuli ja onhan niitä sentäs vielä 10% jäljellä.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 14.2.2021 03.23

Jos PikkuPro haluat juoksuun hiukan vaihtelua ja luistelu maistuu sulle ja lapsillekin, niin juuri äsken näyttivät olevan 3 mönkijän voimin auraamassa n 1.5km mittaista jäärataa Laajalahdelle. Leveyttäkin näytti olevan about 10m, joten sinne mahtuu kyllä jengiä. Jää nyt ei toki ole kovin priimaa ja ei ole siitä tietoa aikovatko sitä ollenkaan jäädyttää. Joinain vuosina ovat kyllä jäädytelleetkin. Ja jos haluat lenkillä radan kunnon käydä tsekkaamassa, niin sen verran siinä jään päällä oli lunta vielä ainakin reunoilla, että juoksu onnistuu oikein mainiosti

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 11.2.2021 07.17

Pörssimörssäri kirjoitti:

Ilmoittaudun kisaan osakkeella Huami (HMI) @ $12.05. Kirjoitan perustelut myohemmin.

Tätä tuli hiukan kanssa otettua tammikuussa. Mukavasti näyttää tänään ottaneet +13% ja huitelee 17 taalan korvilla. En toistaiseksi löytänyt mitään uutista mistä olisi pompannut. On tuolla listalla näköjään mukavasti osuneita mukana.

E: No se olikin juuri näköjään pikainen käynti siellä 17 taalassa ja palaillaan myös nopeasti alaspäin. Silti ihan mukavat nousut kuukauteen.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 11.2.2021 02.26

Meikäläiseltä poistui jo tänään viimeiset Aspiret salkusta hiukan alle 60 kurnulla, vaikka voihan tämä ihan hyvin vielä jatkaa raketointia. Mutta tästäkin kuten Ethereumeistakin tuli jo saatua enemmän kuin kuvittelin, hiukan alta 60 kiloa näytti plussaa tulleen tämän ja viime vuoden myynneistä. Ihan hyvät luvut, vaikka nyt jäävätkin melko pahasti Ethereumin raketoinnin varjoon. Vedetään edelleen happea ja ihmetellään rauhassa mitä seuraavaksi.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.2.2021 05.24

On tullut itsekin matkan varrella kevenneltyä ja aivan liian aikaisin, kuten myös Ethereuminkin osalta ainakin tällä hetkellä. Mutta ei silti harmita, hyvät nousut on tullut joka tapauksessa saatua ja muutama mukava veivikin tehdyksi onnistuneesti. Jos tässä jossitella haluaisi, niin voisihan se tilanne olla myös sekin, että oltaisiin rankasti miinuksella ja itkeskeltäisiin maailman epäoikeudenmukaisuutta. Mutta kun ei olla, niin nautitaan lopuilla tästä kyydistä ja vihellellään iloisesti etsiskellessä uusia kohteita. Kiitoksia vaan tähänkin ketjuun monelle ihmiselle kontribuutiosta ja uskon vahvistamisesta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.2.2021 10.26

Aspirellahan on nyt vähän väliä jotakin tiedotettavaa

Aspire Global’s Pariplay has signed a partnership for games with Rush Street Interactive (RSI), a market leader in online casino and sports betting in the US.

https://www.aspireglobal.com/pariplay-signed-live-leading-us-online-oper...

Parin kruunun pompun ainakin näin alkuun otti.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 3.2.2021 04.39

Laitettu viimeiltään lihoiksi leijonanosa ethereumeista, vaikka nousu näyttää vahvalta ja voi hyvinkin jatkua. Jos salkun sisältö oli jo yli 85% kryptoissa ja tavoitteet reilusti ylitetty, niin silloin lienee aika jo myydäkin jotakin ettei käy ihan köpelösti. Salkun tuotto tältä vuodelta on nyt kuitenkin tähän mennessä +82%, joten riittää minulle. Nyt lienee aika vetää hiukan happea markkinoista, kun kahden viikon aikana 10% noussut osake ei tunnu riittävältä. Alkaa olemaan hiukan merkkejä vauhtisokeudesta ja aika palata takaisin todellisuuteen.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 29.1.2021 09.12

Ei kyllä pysty ymmärtämään yhtään jengiä jos vielä käydään Mikon ketjussa vittuilemassa. Hyvä, että niitä siivoillaan pois. Näin hyvää kirjoittelua kuin mitä Mikko tänne tuottaa, niin en ole mistään muualta löytänyt. Vaikka jannu tietää asioista aivan helvetisti, niin silti ei sorru mihinkään jargoniin jossa kikkaillaan hienoilla termeillä. Vaan kirjoittaa asioista, niin että tavan pulliainenkin niistä voi jotakin ymmärtää ilman joka kolmannen sanan googlettamista. Toivottavasti tämä vielä jatkuu täällä.

Näytä koko viesti
Vuodenvaihteen tilinpäätös omassa salkussa - 31.12.2020 04.31

Korona ankeutti kulunutta vuotta aika lailla, mutta sijoituksellisesti vuosi oli ylivoimaisesti paras koskaan. Indeksi tuli ns. biitattua:

Pari aikaisempaa vuotta olikin sitten jonkin verran miinuksella, koska kryptokelkkaan tuli hypättyä siellä edellisen huuman loppumetreillä. Eli tämä tuloshan on melko puhtaasti kryptojen nousun ansiota, mutta jotakin muutakin tuli tehtyä oikeansuuntaisesti. Viime vuodenvaihteessa tuli ulostettua pienellä tappiolla Aspiret ulos salkusta siinä hiukan 30 SEK alapuolella. Aspiren omistajaksi palasin sitten paljon isommin joskus huhtikuun alussa. Kaiken kaikkiaan Aspiret on tullut kierrätettyä vuoden aikana pariin otteeseen ja edelleen sitä on salkussa kohtuullinen määrä. Kiitoksia vain ketjuun kirjoittaneille ja erityisesti Jippej:lle. Ketju on erinomainen ja en ainakaan Ruotsin puolelta forumilta löytänyt google translatorilla oikein mitään lisäarvoa kun pariin otteeseen siellä tuli vierailtua.

Salkku tuli koronadipissä tyhjenneltyä osakkeista, mutta aivan liian hitaasti. Kryptot pysyivät koko ajan, vaikka nekin dippasivat ja Bitchcoin trackeria tuli jonkin verran lisäiltyäkin kun sitä ei kovin paljoa ollutkaan vuoden alkaessa. Muutamia kymmeniä Aki-tyylisiä veivejäkin tuli tehtyä keväällä osakkeilla ja niistäkin jonkin verran plussaa jäi käteen. Samoin myös varmaan ensimmäisen kerran koskaan tuli laskussa tehtyä turbowarrella ihan ok plussat, vaikkakaan en uskaltanut pistää kunnolla rahaa kiinni aikaisempien vuosien montutukset ollen hyvin muistissa. Mutta kaikkiaan noista veivauksista jäi ihan hyvin lisää massia painaa Aspireen keskikurssin ollessa jotakin 18 SEK luokkaa ja ensimmäisen kerran Aspiret tuli kierrätettyä kaikki siinä 30 SEK:n korvilla, mutta palasin sitten omistajaksi ainoastaan hiukan halvemmalla. Niitäkin sitten tuli myöhemmin 30-41SEK välillä jonkin verran liikuteltua.

Jälkimmäisellä vuosipuoliskolla ei sitten muuten olekaan tullut tehtyä kovin merkittävästi kauppaa, ainoastaan salkkuun on tullut Suomista jonkin verran ja PYN Eliteen tuli tehtyä myös merkintä. Vaikeinta tässä on ollut vaan istua kätten päällä ja katsella nousun jatkumista. Aiemmin kun tapana on ollut nimenomaan hötkyillä myyntien kanssa aivan liian aikaisin ja sitten taas tappioitten kanssa jäädään odottelemaan sitä korjaamista. Toivottavasti tässä nyt on vähän opittu toimimaan paremmin noitten kanssa.

Vastaavaa vuotta en kyllä usko enää ikinä kokevani, mutta varmaan silti vuoden päästä sitä murjottaa jos vaikka saisi 10% aikaiseksi tämän vuoden 237,44% tuotosta, joka sekin olisi erinomainen. Ihan yhtä hyvin voi olla -70%:kin, sen verran kovaa heiluntaa noitten kryptojen kanssa on. Vielä kyllä on luottoa ensi vuonna tapahtuvaan nousuun. Raketoinnin ansiosta kryptojen paino salkussa on nyt maltilliset 84%.

Oli vuodessa hiukan muutakin positiivista. Lokakuun alkupuolelta joulun alle painoa sai pudotettua viitisen kiloa, kun tuli oltua tipattomalla ja "ketomaisella" dieetillä. Normaalisti vastaavana ajanjaksona paino nousee n.2-3kg, koska fillarointi vähenee marraskuussa radikaalisti. Tänä vuonna fillarikilsoja tulikin 7500 kasaan, mikä on ihan ok suoritus. Huvittavinta vaan on, että pelkällä fillaroinnilla paino pysyy suurin piirtein samassa tai putoaa korkeintaan kilon pari talvesta, joten aika paljon sitä saa mässyttää herkkuja ja juopotella, jotta noilla kilsoilla ei paino putoa laugh. Jos nyt kuitenkin katkeaisi tuo trendi, että joka vuosi paino nousee noin kilolla. Nyt vähän Zacapaa huiviin vuoden päätteeksi. Hyvää uutta vuotta!

Näytä koko viesti