Olet täällä

Jytky

Jytky

  • Liittynyt 25.6.2014
  • 102 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.10.2018 23.12

Ootko Castliero vielä paljon seurannut Dfinityä, onko siihen vielä mielenkiintoa kuten alkuvuonna? Itse lähinnä twitterin kautta katsellut harvoja päivityksiä ja jotakin videoita Dominicilta, mutta ei hirveästi ole kompetenssia arvioida tämän potentiaalia. Esim tämä kohta

"DFINITY’s approach to the scalability problem is to resolve the dilemma between full decentralization (where every miner runs every instruction of every computation) versus delegating the mechanics to nodes or super nodes (so therefore more centralisation). DFINITY says it has tested its network to the point where it can finalize software computations in under 5 seconds, which is extremely fast. Bitcoin by contrast takes 3,600 seconds, and Ethereum 600 seconds."

Onko tästä enempää tietoa ja onko miten suuri merkitys? Ja muutenkin jos tietoa olet jostain saanut kaivettua, niin onko siellä tapahtunut edistystä. Tweettejä on kyllä tullut kun on otettu lisää tekijöitä ydintiimiin, mutta näistäkään ei itsellä ole mitään havaintoa ovatko kovia tekijöitä vai ei.

Aspire Global - 14.8.2018 10.07

Vihdoinkin täällä tosiaan tapahtui kunnon edistystä, meinasi jo turhauttaa välillä ja ei ole tullut veivailtua tämän kanssa kuten Aki. Tuli avaukseen kevennettyä pikkaisen @40

Ostin/Myin tänään - 3.5.2018 11.50

Otettu 2k kpl Lehtoa sisään @9,88 ja luovuttu niistä juuri @10,4. Kiloeuro plussaa vajaassa parissa tunnissa kelpaa aina. Kiitos Lehdon ketjuun kirjottelijoille.

Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 18.29

Aspiren isohkoa lastia kevennelty pikkaisen juuri ennen osaria 39,9 ja 41,4 kursseihin, niin voi vähän levollisemmin mielin huomista odotella. Päivän huippuhinnalla nyt ei hirveän montaa kappaletta kaupaksi mennyt, mutta jotakin kuitenkin. Kovasti tuntui nousevan muutamana viimeisenä päivänä. Technopolista tankattu vähän osarin alla 3,8:lla ja Ålandsbankenia tuli myös otettua erä viikko sitten 13,7:lla.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.1.2018 0.03

Tossa ois kyllä varmasti tän hetkisessä boomissa jonkinlaista markkinarakoakin tehdä joku sivusto missä ois perusteita käyty läpi kansantajuisella kielellä sekä analysoitu noita läpi, kerrottu hyviä ja huonoja puolia. Riskeihin pitäisi myös keskittyä sekä tietty paljastaa mitkä ovat täysiä kusetuksia. Itse ainakin olisi moisesta valmis maksamaan, on tuo sen verran sekava suo alkaa noita penkomaan läpi. Voi vaan olla aika hankala saada suht lyhyesti kerrottua asiat kun noitakin on jo tälläkin hetkellä vaikka mihin tarkoitukseen, sekä se vaatisi kyllä tuhottoman duunin alkaa käymään noita läpi eikä varmasti onnistu ihan parinkaan henkilön voimin varsinkaan jos aikoo myös päivittää tietoja kehityksen edetessä.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 3.1.2018 14.12

No pistetään, meikäläinen iloitsee salkun 36 prosentin tuotosta viime vuodelta ja se on tasan tämän palstan ansiota. Saanut hiukan rotia tähän touhuun kun tuossa muutamana aiempana vuosina onnistuin toivottomana gamblerina tuhoamaan reilusti yli 50% salkusta, vaikka muuten pörssissä mentiin reippaasti ylös. Pääasiassa tappiot tulivat neronleimauksesta sekaantua turbowarreihin kun niillä voi niin mukavasti vetäistä tuottoa lyhyessä ajassa. Apinatiltin puskiessa panoksia moninkertaistettiin ja syöksy oli valmis. Nyt nämä ovat jääneet pois ja viime vuosi herätti pienen toivonkipinän, että ehkä sittenkin on vielä toivoa lapioida monttu umpeen. Ei varmaan muuten oikein olisikaan, mutta tuli myös pelimaailmasta luckboxattua jykevähkösti, josta pystyi sitten lapioimaan lisää hilloa pörssiin.

Suurimpina osumina olivat alkuvuodesta Neo Industrial ja Robit, niistä suuret kiitokset Acumenille kun nosteli niitä esiin ja muutenkin monesta muustakin vinkistä. Myös Akin esittelemä Aspire on tähän asti ainakin antanut jo mukavat tuotot ja toivotaan, että jäljellä oleviakaan lappuja ei tällä kiittelyllä jinxata. Muutenkin palstalla on tosi paljon asiantuntemusta, täältä pystyy ammentamaan paljon oppia ja vinkkejä itseopiskeluun ja ketjuista puuttuu lähes tyystin jonninjoutava skeidanjauhaminen. Thanks Sijoitustietolaiset!

Iloinaiheita oli myös, että rupisella perushybridifillarilla jaksoin viime vuonna sutkutella 5300km kesäkaudella,sekä myös Tapparan toinen peräkkäinen mestaruus laugh

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.12.2017 19.18

No niinpäs näköjään olikin, huolimattomasti katsoin tuon myyntipuolen eikä osunut silmään myyntihinta. Ei tuo ero osto ja myyntipuolen välillä olekaan kovin kummoinen. Tuolla aiemmassa viestissä olevalla erolla olisi jo vähän nakertanut käydä kauppaa. Thanks!

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.12.2017 18.39

Ihan uteliaisuuttani tekaisin pariin paikkaan tilit ja näköjään tosiaan Krakenissa ei ole yli viikkoon ollut mahdollisuutta tehdä verifiointia ja päästä tekemään kauppaa. Mutta niinhän tässä ketjussa olikin maininta, että joskus on mennyt 2-3 viikkoakin. Tekaisin tilin myös Coinbaseen ja sain siirrettyä sinne pienen summan rahnaa. Nyt kuitenkin kävin kummeksumaan, että mistä he repivät tuon hinnan ostoille, kun heidän dashboardillaan tällä hetkellä Ethereum on 602€ ja Bitcoin 11981€ ja sitä luokkaa se kurssi näyttäisi olevan kun katsoo esim https://ethereumprice.org :sta. Sitten kun menet ostamaan noita, niin Ethereum on sielä 650€ ja Bitcoin 13030€. Tuohon päälle vielä ~1.5% Coinbase fee, niin aika rouheasti repäistään siivua kun aletaan lähestymään Ethereumin osalta jo 10% kuluja. Saa kyllä meikäläisen tähyilemään muita mestoja jos asia näin on. Vai tuleeko tässä nyt kädetettyä jotakin, kun ensi kertaa näitä tutkailen?

Neo Industrial - 21.12.2017 15.02

Neo Industrial Oyj Sijoittajauutinen 21.12.2017

Neo Industrial: Reka Kaapelille merkittäviä maakaapelisopimuksia

Neo Industrial Oyj:n tytäryhtiö Reka Kaapeli Oy on saanut merkittäviä
maakaapelisopimuksia yhteensä noin 20 miljoonan euron edestä. Toimitukset
jakaantuvat vuosille 2018 ja 2019. Maakaapeleita käytetään rakennettaessa
sähkönjakeluverkkoja, joihin sääolot eivät vaikuta. 

Hiukan tuossa on tullut pilkittyä tätä, mutta ei ole kovin merkittäviä määriä jäänyt koukkuun.

Aspire Global - 21.11.2017 9.50

Aspiren 3Q tulos julkaistu aamulla:

http://www.aspireglobal.com/media/regulatory_press_releases/aspire-globa...

En nyt pikaisella vilkaisulla ainakaan löytänyt mitään erityisen hälyyttävää. Liikevaihto ja tulos on jatkanut kasvua ja uusia soppareitakin on saatu muutamia solmittua. Sieltä löytyy myös tälle päivälle tämä:

"On November 20th, Aspire Global’s board of directors approved an investment in a company that will launch Mr. Play, a new fully regulated casino and sports betting brand managed by a select group of industry veterans. Apart from becoming a material owner in the venture with 40% of the shares, Aspire Global is expected to generate revenues from providing the technology and the core operational services on market terms. Based on business milestones the group of shareholders will finance the new company up to the tune of EUR 4 million, of which Aspire Global’s part will be up to EUR 2 million."

En nyt vielä ainakaan ole syöksymässä myyntinappulalle, mutta pitää nyt vielä tavata tiedotetta enemmän läpi paremmalla ajalla.