Nixu -

Druuge wrote:

Kyse ilmeisesti kuitenkin tarvittavien viranomaisprosessien hitaudesta eikä siitä, etteikö tarjoukseen olisi tartuttu. Tai näin ainakin itse sen ymmärsin.

Näin juuri. Onhan tuo melkoisen hidasta ollut ja saa nähdä milloin viimeiltään päätös tulee. Itsellä ei ole mitään käsitystä kauanko tuollainen hyväksyntäprosessi voi aikaa ottaa.

Näytä koko viesti
Nixu -

Ja taas tässä jatkettiin tarjousaikaa, tällä kertaa 5.6. asti. 

Näytä koko viesti
Nixu -

Siellä voi sekin vaikuttaa, että tarjousaikaa on kaksi kertaa jo jatkettu, niin alkaa hieman syömään tuottoa. Ensimmäinen oli 17.4. ja toinen piti olla 3.5. ja nyt sitten jatkettiin tuonne 22.5. asti kun ei vieläkään saanut hyväksyntää. Itsellä on jonkin verran tätä otettuna 12,7e hinnalla ja himpun jo myin poiskin kun Cityconin pudotessa. Saas nähdä joko tuolla seuraavalla päivämäärällä toteutuisi.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Eikös sieltä osinko irronnut?

Näytä koko viesti
Koskisen -
Jack Reacher kirjoitti:

WTF? Nordnetissä näkyy Koskisen transaktiokuluna myynnistä 40,00 eur ??

Tähän vielä palatakseni kun kuitenkin laskelmissakin näkyi meikäläisellä 84 euroa kuluina, niin kysäisin asiasta ja vastaus:

Järjestelmävirheen vuoksi kyseisestä kaupasta on peritty välityspalkkio väärän palkkioluokan mukaan. Hyvitämme ylimenevän summan tilillenne.
Oikea välityspalkkio olisi pitänyt olla 16 723eur x 0,055% = 9,20euroa.

 

Eli kannattanee käydä tsekkaamassa ne omat kulut sieltä laskelmista, kuitenkin kohtuullisesti haukkaa minimimerkinnän tuottoja jos sieltä on 40 euroa holahtanut.

Näytä koko viesti
Koskisen -

On käynyt joskus aiemminkin ja kysyin asiasta, niin vastasivat olevan häiriö ja ei mene oikeasti.

Instikkapuolelta sai minimimerkinnällä 2389kpl ja nämä ulostin suoraan avaukseen. N. Kahden kilon siika kelpaa kyllä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Tuolla on kohtuullisen kattavasti kerrottu miten Ledgeria laitellaan käyttökuntoon, sen käytöstä ja restoresta kuvineen, jos kiinnostaa vilkaista vähän mistä ylhäällä on höpötelty.

https://medium.com/@tookdrums/setup-and-restore-a-ledger-nano-x-with-an…

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Otettu 7000 aspirea @107 entisten lisäksi

Näytä koko viesti
Witted Megacorp -

"Witted Megacorp Oyj:n instituutioannissa osakkeita on allokoitu seuraavasti. Kaikki saavat 1500 kpl osakkeita sekä jäljelle jäävästä merkintäosuudesta 12,9%."

Tuli reilusti enemmän kuin odotin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -
Heikin Ashi kirjoitti:

Hullu, hullumpi, Putin.

En olisi kuitenkaan uskonut, kun meidän ihmisapinoiden pitäisi joka tapauksessa elää jo 2000-lukua. Evoluutio ei näköjään koske kaikkia.

14000 kunnolla puhki ja kohti alempia lukuja.

 

Tämä oli hyvä napsu, itsekin tartuin eilen ja toissapäivänä tähän ja nyt aamulla vajaa 20k sijoitus työnnetty 17k plussalla ulos. Vähän sai lisää paukkuja ostoihin.

Näytä koko viesti