Olet täällä

Aspire Global - 23.11.2020 11.52

Naganon-prinssi kirjoitti:

 

jippej kirjoitti:

Pidän kuitenkin askarteluun taipuvaiselta omistajalta ~position säilyttämistä aika vahvalta lausunnolta osakkeeseen, kun hinta on triplannut pohjiltaan. 

 

Aki ollut mukana jo IPO ajoista saakka niin hänen ostojen keskihinta ei varmasti ole triplaantunut? En tiedä kuinka veivannut välissä, mutta kaikkien ostojen keskihinta luultavimmin 30SEK pinnassa. Ketjun alkupäässä ainakin kertonut avoimesti ostoistaan ja myynneistään.

Eihän tuossa tietty puhuttu Akin Aspirejen keskihinnan triplaantumisesta, vaan osakkeen pohjilta triplaantumiseen. Onhan tuossa kuitenkin Akillakin melkoiset plussat sisällä kun jo maaliskuussa oli keskihinnasta tuollainen kommentti:

https://www.sijoitustieto.fi/comment/34476#comment-34476

Voisi vaikka taas kerran mennä naimisiin ja erota? :) Sen verran hyvät plussat sisällä jo pelkästään tästä.

Ja täytyy myös kiitellä tässä yhteydessä useampaa ketjuun osallistunutta hyvästä sisällöstä. On niitten ansiosta itsekin tullut tässä saatua hyvät plussat käärittyä kertaalleen ja tuli sitten vielä uudestaan palattua omistajaksi kohtuullisella potilla.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 15.11.2020 11.01

Nyt näyttäisi tulleen listautumisesite. 88-104 SEK välille osakkeen hinta.

https://nordnetab.com/press_release/nordnet-publishes-prospectus-and-ann...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.11.2020 01.04

En tiedä onko Unibetillä samanlaiset ehdot kuin Pafilla, mutta sain sieltä tällaisen vastauksen kysymykseeni milloin veto ratkeaa:

"Vedonlyöntimme on infonnut meitä seuraavalla tavalla:

Vaalien voittaja päätetään sen perusteella, että kuka saa eniten valitsijaääniä vaalipäivänä. Jos vaalipäivänä ei ole selvää voittajaa, vetosi ratkaistaan automaattisesti sitten kun voittaja on ilmoitettu selkeästi ja ilman epäilystä.

Kun medialla on yhteisymmärrys voittajan julkaisemisesta (sisältäen vähintään nämä mediat CNN, NBC, CBS, AP, FOX) lehdissään, vedot ratkaistaan niiden perusteella. Kuitenkin jos tilanteessa tulee uudelleen laskeminen äänille, odotamme niiden laskemista niiden osavaltioiden osalta jotka ovat ratkaisevan tärkeitä lopulliselle tulokselle.
 

Koska joissakin osavaltioissa on automaattinen uudelleen laskenta, odottaa vedonlyöntimme vielä niitä tuloksia."

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 28.10.2020 12.38

Pafilla tällä hetkellä 1.53 ja Betssonilla 1.52. Ja ainakin 10k on mennyt Pafilla hyvin sisään kilon erissä tässä männäviikkoina.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.10.2020 02.39

Jos arveluttaa lompakon kanssa kikkailu, niin tässä myös vinkki miten Ethereumiin ja Bitcoiniin voi sijoittaa ihan pörssissäkin

https://www.nordnet.fi/blogi/bitcoin-nousee-taas-nain-sijoitat-kryptoval...

Näytä koko viesti
Aspire Global - 20.8.2020 10.01

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Jytky!

Paikalla! :D

Vaan olihan nuo todella kovat luvut siihen nähden mitä palstallakin odotettiin. itse tuli jo hiukan kevennettyä edellispäivinä kun oli melko iso kasa muuhun salkkuun nähden. Ei silti harmita.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.8.2020 08.29

Huikea on ollut jannun matka jo tähänkin asti ja mielenkiintoista seurata mihin kaikkeen vielä ryhdytkään. Onnea joka tapauksessa valmistumisesta ja naimisiin menosta! Toivottavasti sitä kirjoitusmotivaatiota löytyy silloin tällöin tänne, on tässä jo monta kuukautta kaivattu updatea ja ajatuksia esim. koronatilanteen vaikutuksista. Jannulla on kuitenkin taito kirjoitella ajatuksistaan niin, että tämmöinen hiukan vähemmilläkin lahjoilla varustettu saa niistä jotakin irti :D

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 30.4.2019 12.36

Friday, May 18, 2007

 
-7,6$

bankroll: 42,45$

Gå INTE till NL/PL spel!!

 
laughlaugh Onneks menit.
Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.12.2018 03.12

Casteliero kirjoitti:

Palaan Dfinityyn myöhemmin, jos vaan muistan.

Bumppaan tätä tuolta parin kuukauden takaa jos nyt joulun alla sattuu löytymään aikaa pieneen yhteenvetoon tästä. Ajatuksenahan tuo Dfinity kuulostaa melkoisen hienolta, mutta onko sillä oikeasti potentiaalia siihen mitä he haluavat olla? Tätä meikäläisen kompetenssi ei riitä arvioimaan, joten hienoa jos löytyy aikaa vetää edes pieni yhteenveto tästä. Ainakin näköjään viimeisimmässä status updatessa mainitsevat etteivät julkaise Q1:ssä rajoitettua versiota Internet Computerista satsatakseen kaikki paukut täyteen versioon. Ei tuo vielä hirveän isolta tiimiltä kuitenkaan kuulosta jos siellä on vasta hiukan yli 50 ihmistä rakentelemassa tämmöistä ihmevempelettä. Vaikka palkkaavatkin lisää porukkaa koko ajan.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.11.2018 10.10

Onhan tuolla Aspiren luvuissa aikamoista kasvua, mitä sitten markkinat ovat odottaneet, niin siitä ei ole kyllä mitään käryä. Itse keventelin vielä viimeisinäkin päivinä ennen osaria niin, että alkuperäisestä positiosta on jäljellä alle 25%

THIRD QUARTER (JULY-SEP 2018)
• Revenues increased by 48% to €28.6 million (19.3)
• B2B Revenues increased by 50.5% to €15.2 million (10.1)
• EBITDA increased by 48% to €6.2 million (4.2)
• EBITDA margin amounted to 21.6% (21.6%)
• EBIT increased to €5.7 million (3.9)
• Earnings after tax from continued operations increased to €4.8 million (3.4)
• Earnings per share after tax from continued operations increased to €0.11 (0.08)
• First time depositors (FTDs) increased by 51% to 96.6 thousand (63.9)

 

http://www.aspireglobal.com/aspire-globals-interim-report-third-quarter-...

E: Sinne lähti loputkin @50, olisi sitten kerrankin näköjään kannattanut pitää osariin koko satsi. Aiemmin vaan joka osarissa ollaan tultu alas melko huolella, mutta ei tietysti nyt kun tuli kunnolla kevennettyä. Kiitoksia kuitenkin Akille tämän tipsaamisesta aikoinaan, kyllä tästä useampi kymppi profitia jäi taskuun.

EE: Näköjään pieni tuuri käynyt tuossa kun valtaosa menikin @51 :)

Näytä koko viesti