Olet täällä

Aspire Global - 20.8.2020 10.01

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Jytky!

Paikalla! :D

Vaan olihan nuo todella kovat luvut siihen nähden mitä palstallakin odotettiin. itse tuli jo hiukan kevennettyä edellispäivinä kun oli melko iso kasa muuhun salkkuun nähden. Ei silti harmita.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.8.2020 08.29

Huikea on ollut jannun matka jo tähänkin asti ja mielenkiintoista seurata mihin kaikkeen vielä ryhdytkään. Onnea joka tapauksessa valmistumisesta ja naimisiin menosta! Toivottavasti sitä kirjoitusmotivaatiota löytyy silloin tällöin tänne, on tässä jo monta kuukautta kaivattu updatea ja ajatuksia esim. koronatilanteen vaikutuksista. Jannulla on kuitenkin taito kirjoitella ajatuksistaan niin, että tämmöinen hiukan vähemmilläkin lahjoilla varustettu saa niistä jotakin irti :D

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 30.4.2019 12.36

Friday, May 18, 2007

 
-7,6$

bankroll: 42,45$

Gå INTE till NL/PL spel!!

 
laughlaugh Onneks menit.
Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.12.2018 03.12

Casteliero kirjoitti:

Palaan Dfinityyn myöhemmin, jos vaan muistan.

Bumppaan tätä tuolta parin kuukauden takaa jos nyt joulun alla sattuu löytymään aikaa pieneen yhteenvetoon tästä. Ajatuksenahan tuo Dfinity kuulostaa melkoisen hienolta, mutta onko sillä oikeasti potentiaalia siihen mitä he haluavat olla? Tätä meikäläisen kompetenssi ei riitä arvioimaan, joten hienoa jos löytyy aikaa vetää edes pieni yhteenveto tästä. Ainakin näköjään viimeisimmässä status updatessa mainitsevat etteivät julkaise Q1:ssä rajoitettua versiota Internet Computerista satsatakseen kaikki paukut täyteen versioon. Ei tuo vielä hirveän isolta tiimiltä kuitenkaan kuulosta jos siellä on vasta hiukan yli 50 ihmistä rakentelemassa tämmöistä ihmevempelettä. Vaikka palkkaavatkin lisää porukkaa koko ajan.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.11.2018 10.10

Onhan tuolla Aspiren luvuissa aikamoista kasvua, mitä sitten markkinat ovat odottaneet, niin siitä ei ole kyllä mitään käryä. Itse keventelin vielä viimeisinäkin päivinä ennen osaria niin, että alkuperäisestä positiosta on jäljellä alle 25%

THIRD QUARTER (JULY-SEP 2018)
• Revenues increased by 48% to €28.6 million (19.3)
• B2B Revenues increased by 50.5% to €15.2 million (10.1)
• EBITDA increased by 48% to €6.2 million (4.2)
• EBITDA margin amounted to 21.6% (21.6%)
• EBIT increased to €5.7 million (3.9)
• Earnings after tax from continued operations increased to €4.8 million (3.4)
• Earnings per share after tax from continued operations increased to €0.11 (0.08)
• First time depositors (FTDs) increased by 51% to 96.6 thousand (63.9)

 

http://www.aspireglobal.com/aspire-globals-interim-report-third-quarter-...

E: Sinne lähti loputkin @50, olisi sitten kerrankin näköjään kannattanut pitää osariin koko satsi. Aiemmin vaan joka osarissa ollaan tultu alas melko huolella, mutta ei tietysti nyt kun tuli kunnolla kevennettyä. Kiitoksia kuitenkin Akille tämän tipsaamisesta aikoinaan, kyllä tästä useampi kymppi profitia jäi taskuun.

EE: Näköjään pieni tuuri käynyt tuossa kun valtaosa menikin @51 :)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 2.11.2018 12.22

Aspirea tuli osteltua lisää vajaa kuukausi sitten jostakin 33 pinnasta ja niistä tuli luovuttua 36 molemmin puolin toissapäivänä. Kun nousu sitten on jatkunut niin eilen ja tänään on luovuttu lisää, korkeimmillaan myynnit olleet 39,9. Nyt on muutamassa päivässä tullut ulostettua yli puolet salkun Aspireista.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.10.2018 11.12

Ootko Castliero vielä paljon seurannut Dfinityä, onko siihen vielä mielenkiintoa kuten alkuvuonna? Itse lähinnä twitterin kautta katsellut harvoja päivityksiä ja jotakin videoita Dominicilta, mutta ei hirveästi ole kompetenssia arvioida tämän potentiaalia. Esim tämä kohta

"DFINITY’s approach to the scalability problem is to resolve the dilemma between full decentralization (where every miner runs every instruction of every computation) versus delegating the mechanics to nodes or super nodes (so therefore more centralisation). DFINITY says it has tested its network to the point where it can finalize software computations in under 5 seconds, which is extremely fast. Bitcoin by contrast takes 3,600 seconds, and Ethereum 600 seconds."

Onko tästä enempää tietoa ja onko miten suuri merkitys? Ja muutenkin jos tietoa olet jostain saanut kaivettua, niin onko siellä tapahtunut edistystä. Tweettejä on kyllä tullut kun on otettu lisää tekijöitä ydintiimiin, mutta näistäkään ei itsellä ole mitään havaintoa ovatko kovia tekijöitä vai ei.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 14.8.2018 10.07

Vihdoinkin täällä tosiaan tapahtui kunnon edistystä, meinasi jo turhauttaa välillä ja ei ole tullut veivailtua tämän kanssa kuten Aki. Tuli avaukseen kevennettyä pikkaisen @40

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 3.5.2018 11.50

Otettu 2k kpl Lehtoa sisään @9,88 ja luovuttu niistä juuri @10,4. Kiloeuro plussaa vajaassa parissa tunnissa kelpaa aina. Kiitos Lehdon ketjuun kirjottelijoille.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 06.29

Aspiren isohkoa lastia kevennelty pikkaisen juuri ennen osaria 39,9 ja 41,4 kursseihin, niin voi vähän levollisemmin mielin huomista odotella. Päivän huippuhinnalla nyt ei hirveän montaa kappaletta kaupaksi mennyt, mutta jotakin kuitenkin. Kovasti tuntui nousevan muutamana viimeisenä päivänä. Technopolista tankattu vähän osarin alla 3,8:lla ja Ålandsbankenia tuli myös otettua erä viikko sitten 13,7:lla.

Näytä koko viesti