Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 20.5.2022 10.09

Otettu 7000 aspirea @107 entisten lisäksi

Näytä koko viesti
Witted Megacorp - 10.5.2022 10.21

"Witted Megacorp Oyj:n instituutioannissa osakkeita on allokoitu seuraavasti. Kaikki saavat 1500 kpl osakkeita sekä jäljelle jäävästä merkintäosuudesta 12,9%."

Tuli reilusti enemmän kuin odotin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 24.2.2022 10.15

Heikin Ashi kirjoitti:

Hullu, hullumpi, Putin.

En olisi kuitenkaan uskonut, kun meidän ihmisapinoiden pitäisi joka tapauksessa elää jo 2000-lukua. Evoluutio ei näköjään koske kaikkia.

14000 kunnolla puhki ja kohti alempia lukuja.

 

Tämä oli hyvä napsu, itsekin tartuin eilen ja toissapäivänä tähän ja nyt aamulla vajaa 20k sijoitus työnnetty 17k plussalla ulos. Vähän sai lisää paukkuja ostoihin.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 9.2.2022 02.48

JR kirjoitti:

Jos ois aikaa, niin vois ihan omaksi huvikseen tehdä laskelman, paljonko noista treideistä on jääny sivuun.

Sen saat Nordnetissa suhteellisen helposti kun otat Sivuni / 9A-raportti ja sitten suodata arvopapereihin Evolution AB ja vielä kun loppupäivämäärän heittää vaikka tämän vuoden loppuun, niin siinähän se sitten jo onkin. Itsekin vähän pienemmillä määrillä veivannut, mutta näköjään on 13 tonnia kuitenkin plussalla. Toki siellä ekana meni ihan halvimmalla ostettuja, että ei ihan koko totuus ole.

Näytä koko viesti
Kannabis - 20.1.2022 09.05

keijokepuli kirjoitti:

”Tästä kaikesta huolimatta suurimmat MSO:t kuten Curaleaf, Cresco Labs, Trulieve, Verano ja Green Thumb Industries ovat kasvaneet vahvasti...”

Mistähän näihin Villen mainitsemiini Kanadan kannabismonstereihin pääsisi kätevimmin sijoittamaan? Mulla Nordnet ja OP, niistä en ainakaan itse löytänyt?

Minulla ainakin löytyivät kaikki Nordnetissa kun kävin koittamassa lisätä niitä Seurantalistani hakutoimintoon. Ja jenkkilän pörssissä ovat.

Näytä koko viesti
Norrhydro - 1.12.2021 10.28

Tässähän sai ihan voittoa 261 kappaleelle kun niistä sai 4,85e. Lisäksi säästöä tuli viime viikolla rahojen ollessa kiinni tässä, muuten niitä olisi tullut paineltua Evoon paljon korkeammalla kurssilla :D

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.11.2021 11.57

Casteliero kirjoitti:

Tattis! Tuli kyllä vähän puskista, että miten paljon noista loppujen lopuksi sai noita. Voi toki olla, että noidenkin tokeneiden arvo on 10x vuoden päästä ja silloin nämä nopeat myynnit näyttää tyhmältä, mutta ei mulla oikein ole noihin mitään näkemystä, niin ilmainen noin 110k€ nettona kelpaa ihan hyvin. Ilmeisesti noita uusia juttuja kannattaa olla kokeilemassa ensimmäisten joukossa.

Samoin kuin joskus silloin vuosia sitten kirjoittelit Dfinitystä, niin tuli silloin itsekin jotain kliksuteltua sen kanssa. Nyt sitten tämän vuoden puolella sieltä irtosi 119 ICP tokenia jossakin airdropissa, joitten arvo taitaa tällä hetkellä olla jotakin 5k$ luokkaa. Olisin muuten saattanut tähän sijoitella omaakin rahaa, mutta nyt on menty noilla ilmaiseksi saaduilla ja toistaiseksihan tuo on koko ajan lasketellut sieltä toukokuulta kun kaupankäynti alkoi. Näissä tosiaan olisi ihan aika helppoa rahaa tarjolla kun viitsisi vähän aikaa uhrata. Kiitoksia kun tästäkin projektista kirjoittelit.

Näytä koko viesti
Lemonsoft - 17.11.2021 09.28

Lokki kirjoitti:

Mites näissä yleensä menee instituutioannin osakkeiden osalta? Koska allokaatio julkistetaan ja osakkeet merkataan tilille?

Meikäläiselle tuli maanantaina viesti, että merkintäsitoumus on vastaanotettu:

"Merkintämaksu veloitetaan rahassa. Instituutioantiin osallistuvien rahassa merkintänsä maksavien sijoittajien tulee maksaa hyväksytyn merkintäsitoumuksen mukaiset heille jaetut Tarjottavat Osakkeet merkintäpaikan antamien ohjeiden mukaisesti siten, että maksu on oltava salkun käytettävissä olevissa varoissa viimeistään 17.11.2021 kello 16.00 mennessä, ellei merkintäaikaa keskeytetä tai pidennetä."

Nyt kuitenkin jo eilen napsahti viesti, että merkintä on osaltani hylätty. Varmaan rahojen puutteen takia kun olin varautunut vasta tänään niitä sinne siirtelemään... Kaupankäyntihan tuossa piti alunperin alkaa vasta perjantaina.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 5.11.2021 04.51

Aki Pyysing kirjoitti:

Jos en olisi näin lihavassa kunnossa, päättäisin "Life is good".

laughlaugh Tähän voi samaistua, mutta Life is good silti. Ja samoin itse tuossa rämpyttelin yhden lapun osalta pari tuntia kurssia tarkkaillen tulisiko ostohintoihin, mutta en sen enempää kiinnittänyt huomiota ettei se liiku mihinkään. Täällä myös salkku ATH, joten life is good, vaikka hiukan lihava olenkin ja salilla käynti on jonninjoutavaa hutilointia yli puoli vuotta jatkuneen olkapään vihoittelun takia. Kiitetään nyt samantien sun hyvistä kirjoituksista, sana on hallussa ja huumoria sopivasti mukana. Ikävä, että pokeripuolella kirjoittelu loppuu, mutta onneksi täällä jatkuu. 

Näytä koko viesti
Citycon - 1.10.2021 11.16

Aki Pyysing kirjoitti:

Ohitin Jyri Merivirran Cityconin omistajalistalla💪🏼. Juuri nyt on 403.666 kpl. Tosin on hyvin mahdollista (jopa todennäköistä), että tilanne ei ole enää kuun vaihteessa tämä, joten ajattelin läpällä päivittää. Jos kurssi nousee, luultavasti juustohöylään. Jos laskee, luultavasti lisään.

Kiri kiri, Jyri on mennyt taas hiuksen hienosti ohi listalla :D

Näytä koko viesti