Aseteollisuus -
Sienimies kirjoitti:

Sveitsissä muuten yritettiin äskettäin kieltää kaikilta asefirmoihin sijoittaminen. Aloite kuitenkin kaatui loppuvuonna kansanäänestyksessä äänin 42,5% puolesta ja 57,5% vastaan. Ilmeisesti pankit ja teollisuus eivät olleet tästä Sveitsi ilman armeijaa pasifistijärjestön aloitteesta kovin innoissaan...

Ainakin Alankomaissa vastaava rajoitus jo onkin. Tai siis rypälepommit on kieltolistalla, mikä rajaa mm. LMT:n, RTX:n ja GD:n pois. Tuli vastaan Lynxin kautta asioidessa.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Eikö se visio ollut että Aki saarnaa sijoittamisesta huumorintajuisille ja Merja muille. Ilmeisesti yleisö on nyt päässyt sekoittumaan. Itselle on jäänyt epäselväksi miten nämä mielensäpahoittajat ovat päätyneet seuraamaan Sijoitustiedon twitteriä.

Näytä koko viesti
Sijoittaminen & Media -
Mikko Mäkinen kirjoitti:

Nyt kun palaute on ollut ihan hyvää suhteessa odotuksiin, niin avasin kyllä vähän ovea tuolle Teerenpelillekin. 

Toi podihan oli ihan timanttinen!

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 10 - Merja Mähkä -

Omaan makuun ehkä vähän turhan kevyttä sisältöä, jota tulee jo vähän joka tuutista. Toki Merjan tapaisilla vierailla saa hyvää näkyvyyttä.

Näytä koko viesti
Nordea -

Omien osakkeiden ostot otettiin pöydälle - Vilén puhui että EKP ei tästä valttämättä tykkäisi. Viitsiikö joku avata mikä tässä nähdään pahana?

Näytä koko viesti
Exel Composites -

Itse ainakin sain kirjan vasta Keskiviikkona eli samana päivänä kurssinousun kanssa. Nähdäkseni kirjassa ei ollut mitään oleellisesti uutta, mitä Jarkko ei olisi jo aiemmin kirjoittanut.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - ketä sijoittajan kannattaa äänestää? -

Varmasti kaikilla puolueilla oli mahdollisuus parempaa tulokseen tekemällä asioita toisin. Pointti mitä halusin alleviivata oli että SDP muodostaa vasemmistohallituksen yhden paikan turvin. Jos hallitusta olisi lähdetty muodostamaan PS:n tai KOK:n vetämänä, olisi lopputulos täysin erilainen. Eli käytännössä tuon yhden paikan vaikutus korostuu aivan hillittömiin mittasuhteisiin.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - ketä sijoittajan kannattaa äänestää? -

Jos äänestystulokseen peilaa on hallitukseksi on tulossa yksi huonoimmista ellei jopa huonoin vaihtoehto. Oikeastaan aika tragikoominen tilanne, jos/kun yhdestä edustajapaikkaista seuraus on tämä.

Näytä koko viesti
Sijoittajan verotus -

Laitoin itsekin nyt ensi kertaa että on huomattavaa sivutuloa. Tuloista oli noin viidesosa pääomatuloa ja kauppoja noin 40 kpl vuoden aikana.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 8 - Suvi Tuppurainen -

Teerenpelit on hyvää viihdettä. Olette kyllä saaneet mielenkiintoisia vieraita houkuteltua. Jatkakaa samaan malliin. Laatu korvaa määrän. Parannusehdutuksena sellainen että tehkää pikainen sound check ennen aloitusta. Äänet tuntuu olevan ajoittain epäbalanssissa - Matikaisen jakso #4 on tästä hyvä esimerkki.

Näytä koko viesti