Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 22.3.2020 03.04

Terve Mikko!

Oletko tehnyt treidejä VIX:n ympärillä? Huomasin että VIX-indeksi oli jo lähellä finanssikriisin tasoja, joten laitoin shorttiposition sisään. Lopulta tuo kävi jo selkeästi aikaisemman ennätyksen yli 85 vs 72. Nyt sitten ollaan laskettu merkittävästi kun ainakin hetkellisesti markkinoiden muuvit näyttävät "rauhallisimmilta". Tarjoaako VIX mielestäsi hyviä treidipaikkoja lähitulevaisuudessa?

Näytä koko viesti
Treidaaminen ja aktiivinen kaupankäynti - 18.3.2020 01.16

rockafella kirjoitti:

Mielenkiintoista. Millä instrumentilla shorttasit?

BEAR Sertillä. BEARVIX X1CZ, löytyy mm. Nordnetistä. Tuossa ei ole vipua, mutta jos tämä joskus laskee edes 20-30 tasolle, niin kyllähän tällä jotain voi tienata. 

Näytä koko viesti
Treidaaminen ja aktiivinen kaupankäynti - 18.3.2020 12.47

Onko palstalaisilla kuinka paljon kokemusta VIX treidailuista? Päätin mennä shortiksi ihan vaan sillä perusteella että se on tapissa ja moni muu näyttänyt tekevän samaa. Finassikriisin aikoihin näytti pyörivän parhaimmillaan 73 paikkeilla, nyt noin 67. Pakko myöntää että Vixin toimintaperiaate on tuttu lähinnä konseptitasolla, joten täysin tuulihosuna pelissä mukana. Onko kukaan muu lyönyt VIX betsejä kiinni?

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 5.3.2020 10.32

Päätin laittaa ison shorttibetsin sisään. Eilen oli nousupäivä jenkkipörssissä, mutta Tesla hankasi vastaan vastoin ododuksia. Nyt Kaliforniaan on julistettu hätätila ja on jotekin vaikea uskoa että tänään olisi jenkkipörssissä nousupäivä. Ainakin futuurit ovat pikkaisen miinuksella tässä vaiheessa. Fremontin tehdas sijaitsee Kaliforniassa ja tuo Kiinan tilanne on kaukana normaalista. Tesla vielä otti tässä nousupompussa yli 15% nousut, joten jos tulee kunnollinen laskupäivä, niin en olisi yllättynyt 5-10% laskusta. Saas nähdä kuin tänään käy. 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 2.3.2020 11.39

Tänään olikin sitten oikein kunnon pomppu ylöspäin, 11 pinnaa nousua tällä hetkellä. Aamulla yritin hieman tutkiskella menoa premarketissa ja 4 pinnaa olikin nousussa. Hetkeä myöhemmin lappu olikin pinnan miinuksella. Aikalailla näytti menevän yksiyhteen Euroopan pörssien kanssa. Lopulta kun ei oikein ollut tuntumaa siihen, että mihin suuntaan tänään mennään jäi longibetsi lyömättä. Ilmeisesti futuurikaupoista voi jotain päätellä päivän tulevasta suunnasta. Mistä noita voi kätevästi seurailla?

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 29.2.2020 12.28

Sain omat shorttini myytä eilen aamupäivästä, jolloin Tesla oli premarket pohjatasolla. Hyvin on viime aikaiset betsit kyllä osuneet ja se kyllä lohduttaa mukavasti, kun muu salkku ottaa hittiä markkinan mukana. Teslan osakkeen volatiliteetti on sillä tasolla, että en edes yritä arvata missä tämä menee parin kuukauden päästä. Toistaiseksi tuntunut siltä, että mikäli sentimentti markkinalla on negatiivinen, niin Teslan osake reagoi isosti ja tämä tarjoaa mukavia treidauspaikkoja. Pitääpä maanantaina taas tutkia tilanne ja laittaa uutta betsiä sisään jos tilanne näyttää hyvältä.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 27.2.2020 11.07

Laitoin myös uuden short betsin sisään 780 tasolta. Voisi kuvitella että mikäli koronapelko jatkuu markkinalla laskee tämä 700-720 tasolle ja silloin taas tarkoitus myydä shortit ulos. Suurin riski tässä on koronarekyyli. Veikkaan, että heti kun markkinalla pelot lievenee ja tulee kunnollinen nousupäivä, niin Tesla ottaa kunnon spurtin ylös. 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 25.2.2020 08.14

Joonas85 kirjoitti:

900 tasolta uusi shortti kiinni. Alkaisikohan Coronan vaikutukset pikkuhiljaa realisoitumaan reilummin ensi viikolla jenkkipörssissä. Ainakin mahkut tähän on olemassa mikäli useampi yritys alkaa varoittelemaan tulevista toimitusongelmista. 

Tämähän meni oikein mukavasti ja nyt myyty 800 tasolta ulos. Vielähän tässä olisi laskuvaraa, mutta veikkaan että heti kun koronapaniikki markkinoilla alkaa hellittämään, niin tämä hepo keulii taas kunnolla. Pitääpä siis seurata tilannetta. Sinänsä hupaisa tilanne, että seuraava betsi voi ihan yhtä hyvin bull kuin bearkin. Eipä ole vielä tullut oltua longina teslassa, mutta kerta se on ensimmäinenkin

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 21.2.2020 04.51

900 tasolta uusi shortti kiinni. Alkaisikohan Coronan vaikutukset pikkuhiljaa realisoitumaan reilummin ensi viikolla jenkkipörssissä. Ainakin mahkut tähän on olemassa mikäli useampi yritys alkaa varoittelemaan tulevista toimitusongelmista. 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 20.2.2020 10.15

Olisi kiva laittaa uusi shortti sisään, mutta tähän kellonaikaan ei tuulareille ole oikein mahkuja laittaa betsiä sisään. Pitää katsella tilanne aamulla. Oma tuulipuvun kaunista kahinaa ääntelevä kristallipallo vihjailee, että pienoinen droppi tulossa. Näillä 880 tasoilla kuin saisi sisään ja 800 tuntumassa ulos. Välittäjä kiittää 

Näytä koko viesti