Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 11.6.2019 04.29

Selittäiskö joku kokematttomalle miten tää Glastonin peli pitää pelata? Nyt (11.6.) siis merkintäoikeus (0,21) + merkintähinta (0,89) < osakekurssi (1,26). Ostetaan merkkareita niin kauan kuin edellinen pätee ja se määrä, mikä halutaan lappuja merkata? Target 1,5-1,6 tasoilla?

Näytä koko viesti
Outotec - 11.6.2019 10.44

Ei päässyt ostamaan kolmosen pintaan. Mitäs nyt sitten, vaihdetaan Matikaisen taktiikkaan ja ostetaan hyviin uutisiin?

Näytä koko viesti
Tokmanni - 29.5.2019 08.30

Osaako joku viisaampi kommentoida Tokmannin volyymia?

Katselin HEX25-yhtiöitä läpi ja volyymin suhteen tämä näyttää selvästi erilaiselta kuin muut. Melkein kaikissa muissa, joissa kurssi on laskenut, On-Balance Volume (kuvassa alin) osoittaa kurssin mukana selvästi alas tai on pysynyt flättinä matalalla tasolla. Tokmanni taas on tullut huipuista alas, mutta OBV:ssa on edelleen selvä trendi ylös alkaen 2017 lopulta. Tulkinta on että yleisen kurssilaskun seurauksena tätä pitää nimenomaan ostaa eikä ainakaan myydä. Valmetissa on vähän samanlainen epäsuhta, mutta tässä selvempi.

 

Näytä koko viesti
Outotec - 28.5.2019 08.59

Outoja tutkaillessa huomasin, että tämähän alkaa lähestyä muutaman viime vuoden pohjia, noin 3€. Pläni sisään @3 jos sinne asti päästään ja ulos @4.5? Teemalla varo kumpua ja vaaraa, ajatuksia veivaukseen Outokumpu vs Outotec?

Näytä koko viesti
Metsä Board - 28.5.2019 06.33

Matti selittäis tään niin, että koska ei mene siihen lankaan, että alkaisi haalia mitään maallista mammonaa, saattoi aivan hyvin eilen ostaa pahvia, jonka arvo on tänään 4% vähemmän. Seuraillaan rauhassa mäenlaskua. Ja on kai niitä paskempiakin ideoita kuin tämä 7% osinkoennusteella.

Näytä koko viesti
Metsä Board - 27.5.2019 09.47

Selaimella toimii ja on myös mobiiliclientit. Käytin vuoden verran ilmaista, ei siinä ollut mitään koukkua.

Tänään muuten mun systeemi antaa ostaa, indikaattorit alkaa kääntyä ylös. Se on ihan fifty-sixty mitten käy mutta jos nyt right edgellä pitäs valita ylös tai alas, sanoisin ehdottomasti ehkä ylös. Lähipäivät näyttää retkahtaako uudestaan alas.

Näytä koko viesti
Metsä Board - 26.5.2019 07.30

TradingView, suosittelen. lmaisversiollakin pääsee varsin pitkälle. Olen käyttänyt myös MetaStockia, mutta siitä + datasta maksamisessa ei ole mieltä, jos hienouksille ei ole ihan oikeaa tarvetta (koska TradingView on niin hyvä). Jenkkiosakkeille myös StockCharts.

Näytä koko viesti
Metsä Board - 26.5.2019 03.26

Päivän tekniikkapähkinä: Millä tasolla kääntyy METSB?

a) Aletaan lähteä ylös 4€ päältä. Nyt ollaan samoilla tasoilla kun Brexit-paniikissa kesäkuussa 2016. Force Index vihjaa myynti-innon olevan ehkä laantumassa, mutta muutoin kaikki indikaattorit näyttää edelleen selvästi alas.

b) Käydään hakemassa vauhtia 3€ tasolta (resistance 2014). Jos testattaisiin MACD:n ja FI:n pohjat joulukuulta, oltaisiin menossa kolmosen nurkille, ennen kuin ahdistus helpottaa.

Oppien vastaisesti otin jo yhden erän @4,44 ja tarkoitus lisätä. Laskeviin ostaminen on vaikeaa, mutta vielä vaikeampaa se on nouseviin, vaikka jälkimmäisellä tulisi parempi lopputulos.

Target pidemmässä liukuvassa, jossa myyntiin heti kun noususta alkaa loppua puhti.

 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 16.5.2019 11.22

Kiitos taas kommenteista. Ihmettelin Helsingin laskua suhteessa muuhun maailmaan ja johtopäätös on, että täytyy aloitella ostoja kun lasku alkaa omasta mielestä hellittää. Metsä Boardin ja Nokian Renkaiden käppyrät näyttää maailmanloppua, samaten K-kaupassa tai Tokmannissa ei käy kohta enää kukaan. Joopa.

Mitä mieltä Ruotsin kruunusta? Ei mitään käryä mihin asti se voi vajota, mutta sitten finanssikriisin 10,6-10,8 taso tuntuu edukkaalta ja olen lisännyt positiota.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 15.5.2019 08.43

Helsingin laskun innoittama lähdin etsimään ostettavaa DAX- ja ES50-yhtiöistä, heikonlaisella menestyksellä. Johtuuko sitten indeksin yhtiöistä, ulkkien joukkopaosta vai mistä, mutta Helsinki näyttää ottavan pataan selvästi enemmän. Ytd-noususta sulanut puolet, etelämpänä murusia. Voi olla pelin paikka tai sitten ennustaa hauskuutta kun Euroopassa aletaan myymään urakalla. Seuraillaan nyt maltilla laskua niin kauan kuin sitä riittää. Any thoughts?

Näytä koko viesti