Citycon -

Tarjous lainasta tuli juuri postiini: Citycon Treasury B.V. EUR 300m WNG 5yr Green Bond IPTs 7.125% area (Eqv. to ca. ms+429 bps) - BOOKS OPEN 

 

Näytä koko viesti
Ostetaan/myydään listaamattomia yhtiöitä -

Alla olevasta linkistä näkee viikon hinnan.

Lokalbörsen | Ålandstidningen (alandstidningen.ax)

 

Näytä koko viesti
Outokumpu -

Farseer wrote:

Tuo Outokummun Pohjois-Amerikan mammuttimainen hanke vaikuttaa todella huonolta yhtiön rahojen käytöltä. Järkevämpää olisi panostaa voitonjakoon ostamalla omia pois tai vaikka jakamalla osinkoa.

Juuri näin. Aika harvassa taitaa olla menestystarinat suomalaisten firmojen Amerikan valloituksesta. Myyntiin kannattaa laittaa myös osakkeet, jos firma kertoo laajentavansa tai hankkivansa yrityksen Ranskasta tai Italiasta.

Näytä koko viesti
Wetteri (Soprano) -

Minulla on ollut asiasta myös painajaisia. Homma pääsi välillä jo unohtumaan ja maanantaina hätkähdin hereille, että milloinkas se viiimeinen päivä hyväksyä olikaan. Nordnetissa pystyy asian hoitamaan netissä, mutta Nordeassa täytynee soittaa asiakaspalveluun. Laitoin puhelimeeni varmuuden vuoksi hälytyksen 17.4 kello 10 WETTERI.

Näytä koko viesti
Talenom -

Ihan samaa sukua molemmissa. Aikanaan jätin Talenomin väliin syystä, että Talenomin pääkonttori oli vuokralla ko.  suvun kiinteistösijoitusyhtiön omistamassa kiinteistössä.

Näytä koko viesti
Aallon Group -

Tilitoimistoilla tuntuu töitä riittävän. Kyselin kirjanpitoa tuttavan aloittavalle yritykselle ja lähetin kyselyn kahdeksalle paikalliselle toimistolle. Kolme ilmoitti olevansa kiinnostunut uudesta asiakkaasta. Positiivista oli, että kaikki vastasivat. Syyksi kieltäytymiseen kerrottin henkilöstöpula. 

Näytä koko viesti
Norwegian Bank vai joku toinen varma sijoitus? -

Olen pitänyt pientä hätävarakassaa Bank Norwegianissa jo muutaman vuoden. Pankin sivut ovat yksinkertaiset ja toimivat. Varojen siirrot pankkien ja maiden välillä kätevästi netissä ja bonuksena vuosimaksuton Visa. Sitä olen tosin käyttänyt vain mikäli muut korttini eivät ole  toimineet.

Kävin pitkästä aikaa Bank Norwegianin sivuilla ja yllätyksekseni löysin seuraavan uutisen: " Viitaten aikaisempaan tiedotteeseen Bank Norwegian ASA:n ja Nordax Bank AB:n (publ) suunnitellusta sulautumisesta. Sulautuminen on toteutettu 30.11.2022 ja Bank Norwegianin toiminta jatkaa Nordax Bankin norjalaisena sivuliikkeenä."

Vaikka olen sijoittanut moneen ruotsalaiseen yhtiöön Nordax bank oli minulle tuntematon ja päätin tutustua mitä uutta ruotsalaiset ovat keksineet. Olen aina pitänyt rakasta naapuriamme taitavana surffaajana kehityksen aallonharjalla, mutta minulle oli valtaisa yllätys miten helpoksi on rahan nostaminen tehty Nordax bankissa olevata tililtä. Innolla odotan integraation etenemistä ja sitä milloin tämä palvelu on myös Bank Norwegianin asiakkaiden saatavilla. Ohjeet alla olen kopioinut Nordax Bankin sivuilta.

"Nostat rahaa säästötililtäsi täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme.

Kun olemme saaneet täyttämäsi nostolomakkeen, siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille ja lähetämme sinulle vahvistuksen. Rahat näkyvät tililläsi noin 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen."

LATAA LOMAKE

Tilaa lomake kotiin

 

 

Näytä koko viesti
Energia -

Hallitus on löytynyt viisasten kiven energiakriisin ratkaisemiseksi: sähkön hintakatto. Kaikkien tunnettujen talousteorioiden mukaanhan on selvää , että kun tavaran tai  palvelun hinta laskee niin sen kysyntä vähenee.

Seuraava askel olisi sulkea ja romuttaa Hanasaaren ja Salmisaaren saastuttavat hiilivoimalat etuajassa eli aloittaa työt välittömästi. Helenin alkuperäinen suunnitelma on poistaa ne käytöstä vasta keväällä 2023. Voimaloiden romuttaminen on ensiarvoisen tärkeää sen vuoksi, ettei kenelläkään tulisi mieleenkään säästää niitä varavoimaloiksi.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

"Hyvämaineiset" Ossuuspankit tekevät Savossa ihan samanlaisia liikkeitä. Mielenkiintoista on, että golfosakkeilla tehdyistä samantapaisista kaupoista on Korkeimman oikeuden päätös vuodelta 2020. https://www.gogolf.fi/artikkelit/korkein-oikeus-gumb%C3%B6le-golfin-kan…

 

 

Näytä koko viesti
KPY -

Kpy:n edustajiston ehdokaslista tuli yhtiön nettisivuille. Kaikki ehdolla olevat ovat varmasti pyrkimässä edustajistoon Kpy:n kehittäminen ja osuuden omistajien paras mielessä sekä toimimaan edustajistossa asian eteen omin ajatuksin ilman puolueen tai Kpy:n hallinnon ohjausta.

Listalta D löysin jo ehdokkaan, joka ei ole pullakahvien perässä tyrkyllä edustajistoon. Pitkän linjan sijoitusalan ammattilainen Antti Sulkakoski numero 28 saa meidän perheen äänet.

Näytä koko viesti