Olet täällä

LEI-tunnus - 21.1.2020 04.04

Lei tunnuksesta tuli PRH:lta lasku 37,20 euroa. Lasku tuli kuitenkin firman vanhaan osoitteeseen, vaikka olen tehnyt PRH:lle ilmoituksen osoitteen muutoksesta 05042019 ja YTJ:ssä ja muissa PRH:n palveluissa osoite on oikein. Uskomatonta!!!

Näytä koko viesti
Huhtanen Capital - 19.12.2019 03.53

Huhtasen tilintarkastaja oli aiemmin myös Ovaron päävastuullinen tilintarkastaja.

Näytä koko viesti
KPY - 11.11.2019 07.20

NewtonStyle kirjoitti:

KPY:n edustajistovaalit ovat pian. Ketä täyspäisiä ehdokkaita on tarjolla?

Kantasen olen tavannut ja vaikutti savolaiseksi varsin täysipäiseltä.

Näytä koko viesti
Dovre - 10.3.2019 01.56

Olen itse 27032019 Venäjällä työmatkalla. Osakkeita on omissa ja firman nimissä satojatuhansia. Ottaisiko joku uutta johtoa kannattava valtakirjan?

Näytä koko viesti
Ilkka - 3.5.2018 07.55

Kurssi on laskenut sen jälkeen kun Laakkonen lopetti ostot. Paras ratkaisu maakuntalehdille  olisi pistää ne samaan nippuun. Toteutuuko koskaan on eri juttu, mutta saivathan Finnet yhtiötkin DNA synnytettyä. Ilkassa olen mukana ja kesällä lisään, jos valuu kolmen pintaan.

 

Näytä koko viesti
Enersense - 2.4.2018 10.07

 1. Indresin sijoitustutkimus on Enersensen tilaama ja maksama.

 2. Kannattaa selvittää, onko Enersensellä merkittävä riippuvuus yhdeatä asiakkaasta.

Näytä koko viesti
Enersense - 2.4.2018 10.07

 1. Indresin sijoitustutkimus on Enersensen tilaama ja maksama.

 2. Kannattaa selvittää, onko Enersensellä merkittävä riippuvuus yhdeatä asiakkaasta.

Näytä koko viesti
Nokialta ostotarjous Comptelin osakkeista - 21.3.2017 07.23

Juuri näin. Pörssiyhtiön kohdalla kaava lunastushinnan laskemiseen löytyy lakikirjasta. Olen aikojen saatossa olllut mukana monessa lunastusmenettelyssä ja vain kerran erään listaamattoman yhtiön tapauksessa saimme lunastushintaan reilun korotuksen verrattuna alkuperäiseen tarjoukseen. 

Näytä koko viesti
Finda - 14.2.2017 09.56

Lähetin valtakirjan OTC:lle. Aikanaan kaikki maakunnan puhelinyhtiöt betonoitiin valtaajien pelossa. Yhtiöt myös  myivät osakkeitaan ristiin toisilleen ja monelle kävi, että kun lähdettin sutta pakoon tuli karhu vastaa. Kymen puhelin ja Telekarelia siirsivät päätäntävallan Elisan pelossa PPO:lle, vaan miten kävikään.

KPY on ainoa, jonka olemassa oloa voi puolustella. PHP, Finda, Lohjan Puhelin ja OPOY pitäisi purkaa pikimmiten. ESP teki ryhdikkään päätöksen Tj Korpelan johdolla. Liiketoiminta myytiin Salon puhelimelle  ja ESP purettiin ja rahat jaettiin omistajille. Prosessi kesti muistaakseni vähän reilun vuoden.

Viimeiset Finnet yhtiöt (poislukien am.) pitäisi lyödä nippuun ja myydä eniten tarjoavalle. Tämä olisi omistajien kannalta paras ratkaisu. Mutta näin ei tule tapahtumaan, yhtiöiden johto pitää kiinni jakkaroistaan viimeiseen asti kuten Findassakin.

Finnet yhtiöistä ainoastaan VSP:llä ja SPY:llä on sen verran muutakin bisnestä ja osaamista, että voisivat jatkaa itsenäisinä.

 

 

Näytä koko viesti
Technopolis - 6.1.2017 02.54

Technopolis heräsi talviunestaan tänään ja kipusi 3,04 -> 3,10. Jännä nähdä pitääkö nousu.

Pohdiskelin tässä, paljonko olen itse ampunut itseäni (=pörssikurssia)  jalkaan kritisoimalla yhtiön hallitusta täällä, Viisaassa Rahassa ja Arvopaperissa.

Näillä hinnoilla en ole vielä irrottamassa."

Minulla on ollut tapana etsiä aliarvostettuja osakkeita, mutta kiinteistösijoitusyhtiöitä olen pitänyt liian tylsinä ja vältellyt. Eksyttyäniä näille sivuillle kiinnostuin Technopoliksesta ja aikani tutkailtuani päätin siihen sijoittaa. Optimistina uskon yhtiön vielä reivaavan sijoittajapolitiikkaansa meille piensijoittajille myötämielisemmäksi. Ehkäpä sitten kun miljardin kokoluokka on saavutettu lopetetaan tuo osinkohölmöily. Cityconissa oli aiemmin samanlaista menoa, viime vuonna ei sitten ollutkaan enää antia. Cityconiin verrattuna näen Technopoliksessa enemmän potentiaalia. Jos yhtiö ja bisnes on muuten ok, tuppaavat aliarvostukset jollain aikavälillä korjaantumaan.

 

 

Näytä koko viesti