Wetteri (Soprano) - 12.4.2023 - 15:42

Minulla on ollut asiasta myös painajaisia. Homma pääsi välillä jo unohtumaan ja maanantaina hätkähdin hereille, että milloinkas se viiimeinen päivä hyväksyä olikaan. Nordnetissa pystyy asian hoitamaan netissä, mutta Nordeassa täytynee soittaa asiakaspalveluun. Laitoin puhelimeeni varmuuden vuoksi hälytyksen 17.4 kello 10 WETTERI.

Näytä koko viesti
Talenom - 20.2.2023 - 21:52

Ihan samaa sukua molemmissa. Aikanaan jätin Talenomin väliin syystä, että Talenomin pääkonttori oli vuokralla ko.  suvun kiinteistösijoitusyhtiön omistamassa kiinteistössä.

Näytä koko viesti
Aallon Group - 20.2.2023 - 12:30

Tilitoimistoilla tuntuu töitä riittävän. Kyselin kirjanpitoa tuttavan aloittavalle yritykselle ja lähetin kyselyn kahdeksalle paikalliselle toimistolle. Kolme ilmoitti olevansa kiinnostunut uudesta asiakkaasta. Positiivista oli, että kaikki vastasivat. Syyksi kieltäytymiseen kerrottin henkilöstöpula. 

Näytä koko viesti
Norwegian Bank vai joku toinen varma sijoitus? - 10.2.2023 - 12:46

Olen pitänyt pientä hätävarakassaa Bank Norwegianissa jo muutaman vuoden. Pankin sivut ovat yksinkertaiset ja toimivat. Varojen siirrot pankkien ja maiden välillä kätevästi netissä ja bonuksena vuosimaksuton Visa. Sitä olen tosin käyttänyt vain mikäli muut korttini eivät ole  toimineet.

Kävin pitkästä aikaa Bank Norwegianin sivuilla ja yllätyksekseni löysin seuraavan uutisen: " Viitaten aikaisempaan tiedotteeseen Bank Norwegian ASA:n ja Nordax Bank AB:n (publ) suunnitellusta sulautumisesta. Sulautuminen on toteutettu 30.11.2022 ja Bank Norwegianin toiminta jatkaa Nordax Bankin norjalaisena sivuliikkeenä."

Vaikka olen sijoittanut moneen ruotsalaiseen yhtiöön Nordax bank oli minulle tuntematon ja päätin tutustua mitä uutta ruotsalaiset ovat keksineet. Olen aina pitänyt rakasta naapuriamme taitavana surffaajana kehityksen aallonharjalla, mutta minulle oli valtaisa yllätys miten helpoksi on rahan nostaminen tehty Nordax bankissa olevata tililtä. Innolla odotan integraation etenemistä ja sitä milloin tämä palvelu on myös Bank Norwegianin asiakkaiden saatavilla. Ohjeet alla olen kopioinut Nordax Bankin sivuilta.

"Nostat rahaa säästötililtäsi täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme.

Kun olemme saaneet täyttämäsi nostolomakkeen, siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille ja lähetämme sinulle vahvistuksen. Rahat näkyvät tililläsi noin 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen."

LATAA LOMAKE

Tilaa lomake kotiin

 

 

Näytä koko viesti
Energia - 14.12.2022 - 16:10

Hallitus on löytynyt viisasten kiven energiakriisin ratkaisemiseksi: sähkön hintakatto. Kaikkien tunnettujen talousteorioiden mukaanhan on selvää , että kun tavaran tai  palvelun hinta laskee niin sen kysyntä vähenee.

Seuraava askel olisi sulkea ja romuttaa Hanasaaren ja Salmisaaren saastuttavat hiilivoimalat etuajassa eli aloittaa työt välittömästi. Helenin alkuperäinen suunnitelma on poistaa ne käytöstä vasta keväällä 2023. Voimaloiden romuttaminen on ensiarvoisen tärkeää sen vuoksi, ettei kenelläkään tulisi mieleenkään säästää niitä varavoimaloiksi.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 11.10.2022 - 13:06

"Hyvämaineiset" Ossuuspankit tekevät Savossa ihan samanlaisia liikkeitä. Mielenkiintoista on, että golfosakkeilla tehdyistä samantapaisista kaupoista on Korkeimman oikeuden päätös vuodelta 2020. https://www.gogolf.fi/artikkelit/korkein-oikeus-gumb%C3%B6le-golfin-kan…

 

 

Näytä koko viesti
KPY - 4.10.2022 - 12:02

Kpy:n edustajiston ehdokaslista tuli yhtiön nettisivuille. Kaikki ehdolla olevat ovat varmasti pyrkimässä edustajistoon Kpy:n kehittäminen ja osuuden omistajien paras mielessä sekä toimimaan edustajistossa asian eteen omin ajatuksin ilman puolueen tai Kpy:n hallinnon ohjausta.

Listalta D löysin jo ehdokkaan, joka ei ole pullakahvien perässä tyrkyllä edustajistoon. Pitkän linjan sijoitusalan ammattilainen Antti Sulkakoski numero 28 saa meidän perheen äänet.

Näytä koko viesti
KPY - 21.6.2022 - 11:32

KPY heitti pyyhkeen kehään. Eivät saaneet koskaan Voimatelia kunnolla kannattavaksi. Sama juttu on Enfon kanssa. Syy on milloin missäkin, aina löytyy selitys.

Pitäisikö lahjoittaa hallitukselle peili?.

 

Näytä koko viesti
Finda - 2.4.2022 - 19:09
Culer90 kirjoitti:

Morjensta, mulle tippu käsiin reilu 100 findan osaketta ja liittyvät dnahan jollain tavalla. Asiasta en tosiaan mitään liiemmin tiedä mutta pienellä googlettelulla arvo olis 40€/kpl? Eroon olisin siis hankkiutumassa ja vinkit olis kaikki arvokkaita. Kyseessä kuolinpesä. Kiitos cool

Laitatko s-postiosoitteesi, niin teen sinulle paremman tarjouksen kuin Findan 40e/kpl.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 18.3.2022 - 19:33

Frey Bentos ja rakenteilla oleva Taurus tuottavat lyhytkuituista massaa, kun taas Suomen  tehtaat tuottavat pääosin pitkäkuituista.  Käyttötarkoitukset ja hintataso tuotteilla ovat erilaiset.

Näytä koko viesti