Olet täällä

Privanet - 17.5.2021 03.42

Dovre osti 51 prosenttia Skartan kanssa samalla alalla olevasta Suvic oy:stä 3 miljoonalla eurolla. Sen liikevaihto 2020 oli 32 milj. Tuohon verrattuna vaikutta siltä, että Skarta on huomattavasti parempi tai hinnoittelussa on sattunut moka.

Näytä koko viesti
KPY - 17.3.2021 10.38

Toivottavasti. Herrasen jäljiltä oli 16 erillistä firmaa, eikä kenelläkään käsitystä mitä ne touhuavat.

Näytä koko viesti
Privanet - 17.3.2021 01.54

Hynägrande kirjoitti:

 

Peltonen1 kirjoitti:

”Markkinoilla on levottomuutta ja negatiivisia käsityksiä KPY:n tuloskehityksestä. Keskeisten tulostietojen julkaiseminen tarjoaa omistajille ajantasaisen tiedon KPY:n taloudesta”, KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinentaustoittaa ja kertoo KPY:n etenevän oman kauppapaikan perustamisen valmistelussa Privanetin toimintaan liittyvien epävarmuuksien vuoksi. Varsinainen tilinpäätös julkaistaan aiemman ilmoituksen mukaisesti 31.3.

Ei hyvältä näytä Privanetin kannalta, KPY kuitenkin vaihdetuimpien joukossa

 

Oman kauppapaikan sijaan voisi tietenkin myös muuttua osakeyhtiöksi ja listata ne First Northiin. Mutta sehän ei käynyt, koska on kustannustehokkaampaa ja joka tavalla fiksumpaa ottia tuota olla ossuuskunta. Voe tokkiisa.

Osakeyhtiö on punainen vaate KPY:n hallinnolle. Oman kauppapaikan puuhastelun sijaan olisi voinut listata suoraan pörssiin. On siellä ennenkin osuuskuntia listoilla ollut. Nyt kun KPY itse alkaa kauppaa pyörittämään minkähänlaisia intressi ristiriitoja mahtaa syntyä. 

Näytä koko viesti
Privanet - 17.3.2021 11.28

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 12.2.2021 04.12

Hessu kirjoitti:

Vastaus tulikin nopeasti. Ei onnistu Nordean kautta.

Taitaa jäädä osallistuminen instituutioantiin väliin. Nordnetissä firman rekisteröinti asiakkaaksi kestää 3-5 viikkoa. Olisi pitänyt tehdä ajoissa.

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 11.2.2021 06.06

Vastaus tulikin nopeasti. Ei onnistu Nordean kautta.

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 11.2.2021 03.23

Merkitsin Nordnetissä itselleni ja aion osallistua myös instituutioantiin, jos se jotenkin Nordean (firman tili vain Nordeassa) kautta onnistuu. Laitoin kysymyksen sinne, mutta vielä ei ole vastausta tullut. Onko jollakin tietoa onnistuuko vai ei?. Alaikäisille lapsille merkintä ei Nordnetissä ole mahdollista.

Näytä koko viesti
Huhtanen Capital - 11.2.2021 03.03

Edellisessä viestissä oleva linkki sijoittaja.fi sivuston analyysin Huuhtanen capital oy:stä, ei jostakin kummallisesta syystä toimi.

Näytä koko viesti
Nordea - 22.12.2020 12.44

Hessu kirjoitti:

Minulla on espanjalaisen Banco Santanderin osakkeita. Yllätyksenä tuli osingonmaksu( 0,194 euroa) nyt joulukuussa. Vuoden 2019 tulos osaketta kohden oli Nordean mukaan 0,40 euroa. Mielenkiintoista on, että voi valita ottaako osingoilla uusia osakkeita ja välttää verot tai sitten rahana. Ilmeisesti Santander on paremmassa kunnossa kuin Nordea ja sillä on EKP:n poikkeuslupa osingon maksuun. Ehkä Nordeakin voisi sellaista anoa tai tarjota osinkoa vastaavalla määrällä uusia osakkeita. 

Katsoin tuon Santerin osingon Telefonican kohdalta. Pahoitteluni. Asiaa se ei kuitenkaan muuta miksikään. Santander on jo 17.12.2020 maksanut osingon, minä otin yhden uudeen osakkeen 24 vanha kohti. Myös rahana sen olisi halutessaan saanut.

Näytä koko viesti
Nordea - 21.12.2020 10.56

Todennäköisesti kun EKP päätti kokouksen jossa jatkettiin osingonmaksukieltoa, kokoushuoneesta poistuttaessa Lagarde nyökkäsi Espanjan edustajalle ja tämä tulkitsi sen aivan oikein osingon maksun mahdollistavaksi poikkeusluvaksi espanjalaisille pankeille.

Näytä koko viesti