Olet täällä

Afarak - 6.4.2022 10.53

Nyt on uudet nettisivutkin kunnossa.

Hämmentävää että tästä yrityksestä tuli mahdollinen ten baggeri kiitos RUS sanktioiden… 

Kiinnostaa että kuka on eka joka tarjoo koko läjästä hintaa johon Konkkakin myy

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 17.1.2022 10.35

#Tuohon tilin yleisnäkymään kaipaisin esim. Ympyrädiagrammia, missä näkyisi osakkeet+ painoarvo aloittain. Lisäksi yleisnäkymässä, voisi näkyä paljonko osinkoja on vuoden aikana tullut. Pika vilkaisulla olisi helppo asia tarkistaa.#

 

 

Kuvailemasi toiminto löytyy Infrontista….

Näytä koko viesti
Volvo Cars - 26.10.2021 12.18

Merkkasin, nyt vain Markkasen Biilejä tilaukseen.

Näytä koko viesti
Dippiostamisen peruskurssi - Buy the dip - 30.9.2021 10.48

Ei sijoitussuositus, mutta itse leikin indeksiin sidotuilla instrumenteillä (futuurit) koska en osaa arvata mikä nyt on se kuuma peruna milloinkin. 

Nyt ollaan kondomisoiduttu jonkinlaiseen rangeen Nassessa ja Sepessä. Joten purkaudutaan jompaan kumpaan suuntaan.

Yksi huomio on ns. Jousi (Wyckoff spring) mikä mielestäni pitää täyttyä nousuun.

Suomeksi se on nopea jyrkähkö lasku joka ostetaan voimalla, muodostetaan Hammeri ja sitten tämä ihanuus ampuu seuraavan trendin alkuun.

Näytä koko viesti
Entinen meklari tutkimusmatkalla tuntemattomaan - 26.8.2021 05.06

Minulle Kesko tarjosi ihan hyvät tuotot tässä muutamana päivänä, mutta toki isosti shorttaaminen punaisena päivänä olisi ollut mahtava idea, en tosin ihan tuota huomannut/tajunnut mennä virranmukaan.

Itse treidaan vain likvidiä lappuja ja isoja nimiä, toki niissä on juuri tuo vaara jäädä alkon ruhjomaksi, mutta olen oppinut odottamaaaaaaaaaaaaaan, muuten tulee veristä jälkeä.

Näytä koko viesti
Entinen meklari tutkimusmatkalla tuntemattomaan - 30.7.2021 09.29

Tein saman 29.7. Nokialla. Sijoitusaika taisi olla 2min.

Tälläinen skalppaus kiinnostaa itseäni valtavasti, ja potentiaalit on ihan hyvät.

Paukuttele vaan tiedotuksia treideistä ja syistä niiden takana... jos siis jaksat.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 4.6.2021 10.05

Sinänsä mielenkiintoista että kaikkien tenbäggerien suosikit aina lämmin Harvia ja Quutti (ei Dingon kiippari) sisäpiiri myi, toki näillä hinnoilla minäkin myisin. Jotenkin vaan kaikkialle minne katselee, kallista kallista on. Ja talouskasvaa 10pinnaa ja ensi vuonna 5pinnaa ja sitten varmaankin 3pinnaa..

Mä olen tarinaa loputtomasta kasvusta kuullut ennenkin... =)

Näytä koko viesti
Netum - 1.6.2021 03.00

Ei muutakuin all in ensimmäisen sekuntin aikana, jos ei huutarissa lähde ihan lapasesta niin uskon tämän "valtion" yhtiön kiinnostavan sijoittajia. 
Mielenkiinnolla odotellaan huomista ja sitten mitä pahhoo tai hyvvee Suomen suositusmafiat puljusta tuumaavat. 
Luulisi saavan osta leiman mikäli ei ammu ihan jonnekin sfääriin. Toki harvoin pohjolassa nähdään AMC tai UWMC kaltaisia kuupomppuja.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 30.3.2021 08.53

Bingo53 kirjoitti:

 

Heikin Ashi kirjoitti:

 Onkohan tässä pankkikriisiin ensi oireita ja systeemisen dominon  pikku huojuntaa vai saadaanko palikat pysymään ilmastointiteipillä jotakuinkin kasassa?

 

The New York Timesin aamun koosteessa on pääpiirteissään samat asiat, jotka edellä on tuotu jo esiin. Uutena oli oikestaan se, että Hwangin hedgerahastolle tapahtui kolme toisistaan riippumatonta huonoa asiaa yhtä aikaa - kahta ei ole tullut vielä mainittua:

Last Monday, shares of RLX Technology, an e-cigarette company, tumbled sharply after Chinese regulators presented potential new regulations on the industry. RLX securities listed in the United States, called American depositary receipts, tumbled 48 percent. The next day, GSX Techedu, a tutoring company that has been a target of short sellers in recent years who claimed the firm’s sales numbers were overstated, fell 12.4 percent.

Näiden kanssa yhtä aikaa tuli ViacomCBS:n epäonninen osakeanti ja Hwangin huono tuuri kertautui moninkertaisella vivulla. Yleinen näkökulma on, että markkinassa on säröjä mutta se kestää tällaiset, toiminnan luonteeseen kuuluvat tapahtumat. Näin tätä teippaillaan jutussa:

Wall Street was still grappling with the fallout on Monday, but many analysts thought the worst of the danger had passed. Randy Watts, chief investment officer for O’Neil Global Advisors, a financial advisory firm, called the Archegos affair a “short-term event.”

“It is not in any way reflective of any kind of systemic issue or instability,” he said.

Lähde: Banks Face Billions in Losses as a Bet on ViacomCBS and Other Stocks Goes Awry - The New York Times (nytimes.com)

Näin tänään, huomenna voi olla toisin.

 

Tässä on hyvin sisäistetty jokaisen R-kioski konsultin putoushokema, moka on lahja.

Onhan se varmaan jollekin.

Jos tämä Mr. HWang oli keksinyt vivuttaa isosti niin varmasti on vain poikkeus tässä aina niin nöyrien ja vähään tyytyvien rahastojen kavalkaadissa.

Muistuu mieleen prosentti:

Politikolle kerrotaan että puolue on menettänyt 50% kannattajistaan, Politikko saarnaa kovaan ääneen "viime vaalikaudella puolueemme menetti vain yhden äänestäjän, kaikki on hyvin"

Tuo kysynnän kova tuleva kasvu ja räjähtävä talouskasvu vähän mietityttää.

Onko tosiaan niin että kun korona on ohitse kaikki ryntääväät ostamaan kaikkea silmät kiiluen kuin torikauppiaalla.

Itse järkeilen, nyt on läppärit, näytöt ja hiirulaiset ynnä koirat ja kissat ostettu, kaikki maholliset suoratoistot tilattu, eiköhän nuo liipasta mäkeen ensimmäisenä ja jätetä ostamatta seuraavaksi vuosiksi jos voidaan taas matkustaa. Eli kulutusrahat vain siirretään toiseen kohteeseen. (Joo sektorirotaatio joo, on jo käynnissä, joo joo teknot hiukan sulaneet, arvo-osakkeet niitä osta poikani kallis ja viisas ihan koko tilipussilla) 

Mutta joskun Nasse kyykkää niin tuleehan se Sepekin perässä. 
Summasummarumsummailua, tuloskaudesta tulee näkymien osalta ihquu, joko satuja tai sitten ihan asiaakin. Pelipaikkoja minulle =) liikettä kynttilöihin

Näytä koko viesti
Orthex - 25.3.2021 04.44

Keltanokka1 kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

Opiskeleva sijoittaja kirjoitti:

 

Opiskeleva sijoittaja kirjoitti:

Otetaan siis käteen luuri ja soitetaan kuten vanhaan hyvään aikaan!

EDIT1: Onnistui tosiaan soittamalla, vain 10 minuuttia piti olla jonossa. Jätin myös palautetta tästä Investorin toimimattomuudesta, enkä yllättäen ollut ainoa. Tähän asti olen ollut suhteellisen välinpitämätön Nordean nettipankkitoimintaan, mutta tällaisten fundamentaalisten asioiden pitäisi olla toimivia.

 

Ei ole Orthexia OST:llä eikä kyllä näy toimeksiannoissakaan mitään.

Minimimerkinnän jätin, ja rahaakin oli sitä myöten OST:llä tarpeeksi. Mitähän hittoa sitä on Nordealla sekoiltu - ei muuta kuin käteen taas luuri ja kokeilemaan!

EDIT: Tässä vastaus " Yhtiön hyväksymien merkintöjen mukaiset Yleisöannissa merkityt osakkeet kirjataan merkitsijöiden arvo-osuustileille arviolta torstaina 25.3.2021. "

Pohdinkin tässä nyt, että miten toteutuu osakkeenomistajien tasapuolinen kohtelu, jos osakkeita ei saa samanaikaisesti käyttöönsä?

Toki epäselvissä tilanteissa näissä saattaa kestää, mutta puhelimitse tehdyssä merkinnässä ei Nordean puolelta tullut mitään kommenttia, etteikö merkintä onnistuisi (esim. rahavarojen riittävyyden jne. puolesta)

EDIT2: Sain vielä yhteydenoton Nordealta, mutta eivät osanneet sanoa mikä on osakkeiden status. Merkintä mennyt aikanaan, ja osakkeet tulevat "jossain vaiheessa", jos ovat läpi menneet. En nyt oikein ymmärrä miten tämä voi olla näin vaikeaa Nordealla hoitaa.

 

Nordeahan on tehnyt miljardien it-investointeja. Ilmeisesti silti liikaa olettaa että osakkeet saapuisi ajallaan salkkuun :/

 

 

Sama homma Nordean kanssa. Rahat kyllä lähti OSTlta kun viime viikolla merkinnät hoisin ultramodernisti puhelinsoitolla. Mitään merkintää/ tapahtumaa ei kyllä tiedoissa näy, eikä lapun lappua. Pitänee tässä perehtyä muihin palveluntarjoajiin, suosituksia otetaan vastaan. 

 

Ei tilinavaus suositus.

Mutta Nonnerolla kaikki futasi hyvin, ennen alkuhuutaria Sitot AOTlla kirjattuna ja Orthexit OSTllä, näin.

Heti pääsin veivaamaan ihan kivasti.

TradingViewiiiiin laitoin tickerin auki Orthexistä ja aloin onkimaan, kyllä merisiikaa tuli, ei tosin kahenkilon eestä.

Että vaikka nonnerolla on omat ongelmat, niin viimeaikoina kaikki on toiminut hienosti. (Nyt varmaan mikään ei toimi....)

Näytä koko viesti