Olet täällä

Hauturin matkakertomuksia - Euroopan ytimessä - 21.10.2021 02.46

hauturi kirjoitti:

 

mskomu kirjoitti:

kulut olivat luokkaa viidennes siitä, mitä tavalliset pankit olisivat veloittaneet.

 

Kulut? Tavalliset pankit eivät veloita SEPA-siirroista kuluja. (pikasiirroista toki, mutta silloin puhutaankin muutamien sekuntien kestosta)

Pikasiirto kesti tällä viikolla vain 1,5 vuorokautta Saksa -> Suomi. En tiedä saiko lähettäjä kulunsa takaisin.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 2.7.2021 01.42

Nyt voisi olla kysyntää 'Kaupankäynti listaamattomilla osakkeilla for dummies' tyyppiselle artikkelille, kun privanetin markkinapaikka on suljettu todennäköisesti lopullisesti. Eli miten yksityishenkilönä kaupankäynti onnistuu: mitä lomakkeita/sopimuksia täytyy täyttää ja minne ne pitää lähettää yms.

 

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 30.12.2020 08.22

Nordic Mining @ 2,14NOK

Näytä koko viesti
Suominen - 3.11.2020 12.29

Dumppaus senkun näyttäisi jatkuvan, vanha tuttu Morgan Stanley näyttäisi edelleen myyvän agressiivisesti. Best case scenario tälle vuodelle taitaa olla, että kurssi seilaa 4.8-4.9 haarukassa, jos yksi tai useampi isomp omistaja on myymässä kaikki osakkeensa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 28.10.2020 04.47

Aki Pyysing kirjoitti:

Otin vähän aiempaa aggressiivisemmin, eli myynnit on kohta kelattu sisään. Mutta sitten olisi kyllä ammuksia ottaa vielä lisää. Tästä kuopasta saatan rohkaistua ottamaan jopa jotain konepajaa. Vielä en tiedä mitä. Suomista voisi kyllä reilustikin ehkä lisätä. Mutta siinä on vaikeutena, että joutuisin ostamaan halvemmalla myytyjä, tarkistin. Tämä on muuten tosi hönö peruste ja tarkistuskin amatöörimäistä touhua. Mutta muuten olisin ottanut, eli syy on todellinen.

Suomista itsekin haluasin lisätä. Varma on myynyt sitä isosti ja juuri liputti alle 5% omistusta. Vielä on kuitenkin 2,7M osaketta jäljellä. Laskua taitaa olla vielä jonkun aikaa luvassa, jos ovat myymässä koko positionsa.

Näytä koko viesti
KPY - 6.7.2017 11.18

Kiinnostusta tuntuu todellakin olevan. Privanetistäkin kyseltiin oikein henkilökohtaisesti, että olisinko kiinnostunut luopumaan vaatimattomasta positiostani. En ollut.

Näytä koko viesti
Betsson - 6.6.2017 11.21

asikainl kirjoitti:

Betssonilta tulossa vissiin splitti ja sen seurauksena salkkuun tullut erikoislappusia (4,75 SEK/kpl arvoltaan - sama määrä mitä oli osakeomistuksen määrä). Muuntuvat ilmeisesti automaattisesti osakkeiksi ja mitään ei tarvitse tehdä itse? Onko aikataulusta tietoa - kiinnostaa, koska olis tarkoitus luopua tuosta koko Betsson-positiosta lähiaikoina. Danke schön.

"Trading in redemption shares will take place from 29 May 2017 up to and including 12 June 2017. The record date for the redemption of shares is 14 June 2017. Payment is expected to be made through Euroclear Sweden AB on 19 June 2017."

Muuntuvat automaattisesti, jos ei tee mitään. Itse myin jo nuo "osakeosingot" pois 0,01 alennuksella, koska laiskana paistina en jaksa alkaa perimään ruotsin verottajalta ennakkopidätystä takaisin.

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset - 2.3.2017 09.22

JR kirjoitti:

En tiedä onko ajat muuttuneet, mutta aikoinaan tein sinne privanetiin tilin, ja tarjouksen vähän silloisen ostolaidan yläpuolelle. Sieltä melko nopeasti soitettiin mulle että joku olisi valmis myymään X kappaletta osaketta Y hinnalla joka oli suunnilleen laitojen puolivälissä. En tiedä kannattaako tota mun hyvin passiivista linjaa turhaan kokeilla, ehkä viesti on lähinnä että privanetinkin kautta niitä osakkeita voi saada paremmilla hinnoilla kuin se kauppapaikka antaa ymmärtää.

Näitä yhteydenottoja tuntuu tulevan myös, jos tekee isoimman ostotoimeksiannon osakehinnan ollessa kuitenkin ostolaidan alapäästä. 

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 27.1.2017 10.28

<a href="mailto:Dh@rm">Dh@rm</a>@ kirjoitti:

USA:n keskiluokan ostovoiman kasvattaminen, USA:n työllisyyden lisäys, USA:n BKT:n kasvu, USA:n kroonisen vaihtotaseen vajeen korjaaminen ja näihin liittyen USA:n yritysverouudistus. Näistä syistä Trumpin tulliehdotuksia tuetaan ay:sta suuryrityksiin laaja-alaisesti. Progagandaa lukevat eivät tietysti näistä paljoa mitään näe ja siten osaa ajatella, koska länsimedia keskittyy lähes puhtaasti demonisoimaan Trumpia.

Tuetaanko? Näyttää siltä että fake news -käsite laajenee jo median ulkopuolelle. 

http://www.businessinsider.com/peter-navarro-cnbc-interview-fake-news-20...

 

 

Näytä koko viesti
KPY - 14.11.2016 07.26

Aki kirjoitti:

Hannu Isotalolla on 54.500 KPY:n osuutta, joten tuskin äänestää KPY:n rahoilla Puijon tornin korottamisen puolesta. Lista E. 

Näillä mennään. Kiitokset vinkistä.

Näytä koko viesti