Olet täällä

KPY - 6.7.2017 11.18

Kiinnostusta tuntuu todellakin olevan. Privanetistäkin kyseltiin oikein henkilökohtaisesti, että olisinko kiinnostunut luopumaan vaatimattomasta positiostani. En ollut.

Näytä koko viesti
Betsson - 6.6.2017 11.21

asikainl kirjoitti:

Betssonilta tulossa vissiin splitti ja sen seurauksena salkkuun tullut erikoislappusia (4,75 SEK/kpl arvoltaan - sama määrä mitä oli osakeomistuksen määrä). Muuntuvat ilmeisesti automaattisesti osakkeiksi ja mitään ei tarvitse tehdä itse? Onko aikataulusta tietoa - kiinnostaa, koska olis tarkoitus luopua tuosta koko Betsson-positiosta lähiaikoina. Danke schön.

"Trading in redemption shares will take place from 29 May 2017 up to and including 12 June 2017. The record date for the redemption of shares is 14 June 2017. Payment is expected to be made through Euroclear Sweden AB on 19 June 2017."

Muuntuvat automaattisesti, jos ei tee mitään. Itse myin jo nuo "osakeosingot" pois 0,01 alennuksella, koska laiskana paistina en jaksa alkaa perimään ruotsin verottajalta ennakkopidätystä takaisin.

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset - 2.3.2017 09.22

JR kirjoitti:

En tiedä onko ajat muuttuneet, mutta aikoinaan tein sinne privanetiin tilin, ja tarjouksen vähän silloisen ostolaidan yläpuolelle. Sieltä melko nopeasti soitettiin mulle että joku olisi valmis myymään X kappaletta osaketta Y hinnalla joka oli suunnilleen laitojen puolivälissä. En tiedä kannattaako tota mun hyvin passiivista linjaa turhaan kokeilla, ehkä viesti on lähinnä että privanetinkin kautta niitä osakkeita voi saada paremmilla hinnoilla kuin se kauppapaikka antaa ymmärtää.

Näitä yhteydenottoja tuntuu tulevan myös, jos tekee isoimman ostotoimeksiannon osakehinnan ollessa kuitenkin ostolaidan alapäästä. 

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 27.1.2017 10.28

<a href="mailto:Dh@rm">Dh@rm</a>@ kirjoitti:

USA:n keskiluokan ostovoiman kasvattaminen, USA:n työllisyyden lisäys, USA:n BKT:n kasvu, USA:n kroonisen vaihtotaseen vajeen korjaaminen ja näihin liittyen USA:n yritysverouudistus. Näistä syistä Trumpin tulliehdotuksia tuetaan ay:sta suuryrityksiin laaja-alaisesti. Progagandaa lukevat eivät tietysti näistä paljoa mitään näe ja siten osaa ajatella, koska länsimedia keskittyy lähes puhtaasti demonisoimaan Trumpia.

Tuetaanko? Näyttää siltä että fake news -käsite laajenee jo median ulkopuolelle. 

http://www.businessinsider.com/peter-navarro-cnbc-interview-fake-news-20...

 

 

Näytä koko viesti
KPY - 14.11.2016 07.26

Aki kirjoitti:

Hannu Isotalolla on 54.500 KPY:n osuutta, joten tuskin äänestää KPY:n rahoilla Puijon tornin korottamisen puolesta. Lista E. 

Näillä mennään. Kiitokset vinkistä.

Näytä koko viesti
KPY - 12.11.2016 04.31

Postissa tuli äänestyslipuke edustajiston vaaleihin. Uudehkona omistajana & paistina ehdokkaan valinta on hieman hataralla pohjalla. Näin fiilispohjalla vierastan itse ainakin eläkeläisehdokkaita, joiden harrastuksiin kuuluu järjestötoiminta. Heti seuraava ajatus oli selata läpi KPY:n suurimmat omistajat ja tutkia, jos oma ehdokas löytyisi sieltä. Olisiko Akilla tai muilla ammattilaisilla hyviä vinkkejä ehdokasvalintaan?

Näytä koko viesti
Osakepoimintaa jalkatyöllä - 10.11.2016 04.37

jani54321 kirjoitti:

Pitää myös muistaa, että nykyiset asiakkaat ovat myös osin pitkäaikaisia, johtuen "Three strikes" -laista. Mielenkiintoista sinänsä miten nämä pitkät linnatuomiot esim. kannabiksen myymisestä ja käytöstä suhtautuvat siihen, jos kyseinen osavaltio vapauttaa vähäisen myynnin ja käytön.

Teoriassa lienee mahdollista, että presidentti/osavaltion kuvernööri antaa massa-armahduksen tässä tapauksessa. Ja todennäköisesti tekee samalla poliittisen itsemurhan.

Näytä koko viesti
Osakepoimintaa jalkatyöllä - 10.11.2016 03.57

Minkälaisena riskinä bisnekselle pidät kannabiksen laillistamista osavaltioden tasolla, joka tuntuu olevan vallitseva trendi? Liittovaltion luulisi seuraavan esimerkkiä, ainakin poistavan kannabiksen kategoria 1 huumausaineista. Tämän luulisi laskevan vankien lukumäärää melko dramaattisestikin. Valtaosa nykyisestä vankipopulaatiosta taitaa saaneen tuomion huumausainerikoksista.

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 10.8.2016 10.43

m kirjoitti:

Vähän niin kuin jos PS pääsee hallitukseen, niin puoluetukea leikataan...

Ei nyt puhuta kuitenkaan ihan samasta asiasta/ympäristöstä. Liittovaltion kautta tuskin tulee onnistumaan, vallitseva puolue-eliitti pitänee siitä huolen. Mutta osavaltioiden kautta muutos on mahdollista, asia kun on aidosti puolueriippumaton. Osavaltiotasolla asia on jo edennyt ja tahti tuskin ainakaan hiipuu, jos osavaltioiden päättäviin elimiin tulee valituksi enemmän Trumpilaisia ja Sanderslaisia ostettujen poliitikkojen tilalle. Tuolileikistä ei tule kuitenkaan helppoa, käsittääkseni esim. Kochin veljekset ovat viime aikoina siirtyneet enemmänkin osatamaan osavaltiovaaleja.

 

 

 

Näytä koko viesti
USA Vaalit 2016 - 10.8.2016 09.46

m kirjoitti:

Pitäisi nähdä metsä puilta. Trumpissa on olennaista se, että hän on ehdokas huolimatta puutteistaan. Tämä kertoo tyytymättömyyden laaja-alaisuudesta ja kestävyydestä. Trumpista ei tule presidenttiä, mutta ei se tyytymättömyys siitä mihinkään mene. Tulevissa vaaleissa tulee sitten Brexitin tapaisia "yllätyksiä", kun eliitti uskotteli itselleen, että kyse oli Trumpista eikä tyytymättömyydestä. Täsmälleen sama juttu Suomessa. Perussuomalaisten kannatuksen romahdus ei mitenkään kerro taustalla olevan tyytymättömyyden vähenemisestä. Ainoastaan siitä, ettei sille ole tällä hetkellä purkauskanavaa.

Ei kai tämä ole ollut epäselvää. Trumpin ja Sandersin kannatus toi vahvasti esille sen, että iso osa kansasta on tyytymätön vallitsevaan tilaan.

m kirjoitti:

Hillary Clintonista tulee presidentti, mutta kongressin kansoittanee jatkossa yhä enemmän "trumpilaiset" poliitikot ja USA:n politiikkaa tulee ohjaamaan yhä enemmän ne arvot, joita Trumpin kampanajssa tuodaan esille. Sama prosessi on edessä suurimmassa osassa EU-maitakin riippumatta siitä, kuka sattuu voittamaan näiden maiden presidentinvaalit kulloinkin.

Trumpilaiset JA Sanderslaiset. Ehkä jopa saavat kumottua laillistetun lahjonnan ja siirtyä vaikka julkiseen vaalirahoitukseen. Tarvinnee kuitenkin lisäyksen perustuslakiin. Ja jos ei Washingtonista käsin onnistu, niin ehkä sitten osavaltioden kautta.

Näytä koko viesti