Nordic Mining -

Suunnattu anti tuli täyteen hinnalla 0,60NOK/osake. Jos hallitus hyväksyy tämän, liukenee vanhojen omistajien omistus hapokkaat 90%.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
KokenutMies kirjoitti:

 

Riki kirjoitti:

Täytyy olla todella venäläiset lasit päässä, jos näkee Ukrainassa jotain kannatusta Venäjän hyökkäyksellä. Kun katsoo Ukrainalaisten päättäväisyyttä taistella vastaan myös venäjänkielisiä alueilla.

 

Kumma homma, että itä-Ukrainassa 8 vuotta riehunut sisällissotaa ei kuitenkaan tämä yhtenäinen ja taistelunhaluinen kansa ole pystynyt kukistamaan. Kahdeksan vuotta ukranalaiset, joita sinä et usko olevan olemassa, ovat puolustaneet alueitaan valtavaa yhteinäistä ja taisteluhaluista enemmistöä kohtaan. Kumma homma, että tämän yhtenäisen ja taisteluhaluisen kansan riveissä on niin paljon ulkomaalaisia sotilaita. Edes tästä huolimatta he eivät ole saaneet itsenäiksi julistautuneita alueita vallattua.

Ulkomaalaisilla sotilailla tarkoitat varmaan mielikuvitustasavaltojen puolella taistelleita Wagner-örkkejä?

Näytä koko viesti
Optomed -

Onhan FDA-luvan saanti vuotanut, kun kahteen päivään reilut 35% nousua?

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -
PikkuPro kirjoitti:

Pianhan tulee osari, kivaa odotan trafiikin perusteella ja syytä ainakin olisi kun ei ammuksia juuri ole.

Voitko avata tätä hieman, tarkoittaako tuo EVOn pelejä tarjoavien kasinoiden liikennemääriä?

 

Näytä koko viesti
Hauturin matkakertomuksia - Euroopan ytimessä -
hauturi kirjoitti:

 

mskomu kirjoitti:

kulut olivat luokkaa viidennes siitä, mitä tavalliset pankit olisivat veloittaneet.

 

Kulut? Tavalliset pankit eivät veloita SEPA-siirroista kuluja. (pikasiirroista toki, mutta silloin puhutaankin muutamien sekuntien kestosta)

Pikasiirto kesti tällä viikolla vain 1,5 vuorokautta Saksa -> Suomi. En tiedä saiko lähettäjä kulunsa takaisin.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute -

Nyt voisi olla kysyntää 'Kaupankäynti listaamattomilla osakkeilla for dummies' tyyppiselle artikkelille, kun privanetin markkinapaikka on suljettu todennäköisesti lopullisesti. Eli miten yksityishenkilönä kaupankäynti onnistuu: mitä lomakkeita/sopimuksia täytyy täyttää ja minne ne pitää lähettää yms.

 

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Nordic Mining @ 2,14NOK

Näytä koko viesti
Suominen -

Dumppaus senkun näyttäisi jatkuvan, vanha tuttu Morgan Stanley näyttäisi edelleen myyvän agressiivisesti. Best case scenario tälle vuodelle taitaa olla, että kurssi seilaa 4.8-4.9 haarukassa, jos yksi tai useampi isomp omistaja on myymässä kaikki osakkeensa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Aki Pyysing kirjoitti:

Otin vähän aiempaa aggressiivisemmin, eli myynnit on kohta kelattu sisään. Mutta sitten olisi kyllä ammuksia ottaa vielä lisää. Tästä kuopasta saatan rohkaistua ottamaan jopa jotain konepajaa. Vielä en tiedä mitä. Suomista voisi kyllä reilustikin ehkä lisätä. Mutta siinä on vaikeutena, että joutuisin ostamaan halvemmalla myytyjä, tarkistin. Tämä on muuten tosi hönö peruste ja tarkistuskin amatöörimäistä touhua. Mutta muuten olisin ottanut, eli syy on todellinen.

Suomista itsekin haluasin lisätä. Varma on myynyt sitä isosti ja juuri liputti alle 5% omistusta. Vielä on kuitenkin 2,7M osaketta jäljellä. Laskua taitaa olla vielä jonkun aikaa luvassa, jos ovat myymässä koko positionsa.

Näytä koko viesti
KPY -

Kiinnostusta tuntuu todellakin olevan. Privanetistäkin kyseltiin oikein henkilökohtaisesti, että olisinko kiinnostunut luopumaan vaatimattomasta positiostani. En ollut.

Näytä koko viesti