Parhaat sijoitusblogit ja/ tai uutissivustot

1
forum
|

Lokki

+134
Liittynyt:
1.7.2014
Viestejä:
207

Moi,

Mitkä olisivat parhaat osoitteet päivittäiseen talousuutisten seurantaan? Tällä hetkellä seuraan Kauppalehteä, Arvopaperia, Sijoitustietoa, ja muutamaa blogia. Myös arvostetut / suositut kolumnit eri lehdissä kiinnostaisivat?

Onko joku kenties kerännyt esim. Flipboardiin hyvää magazinea?

 

0
0
28.8.2014 - 06:37 #1020

Dharma

+101
Liittynyt:
25.6.2014
Viestejä:
1515

Itse seuraan KL.fi eli Kauppalehteä, josta IMO näkee nopeasti suomalaisia firmoja koskevat pörssitiedotteet ja muut olennaiset uutiset. Jutut nyt ovat melko hatusta vedettyjä eli niissä on harvoin oikeastaan mitään asiaa tai sitten ne on kirjoitettu copy-pastella pörssitiedotteista.

KL.fi:n ohella luen päivittäin Financial Timesiä, jota suosittelen kaikille. FT uutisoi kattavasti kansainvälisten yritysten olennaiset asiat ja julkaisee pävittäin pidempiä pohdintoja valituilta aloilta. Eilen taas oli esimerkiksi hyvä juttu shale oilin ja gasin porauksen pinta-alaintensiivisyyden lisäämiskokeiluista.

Perushinnat ja valuutat voi katsoa monesta paikasta ja tulee katsoa vähän mistä milloinkin. Siis öljy, kulta, valuutat, korot. 

Tilastokeskuksen tuotantoa seuraan myös säännölisesti eli www.stat.fi-etusivulta pääsee julkistuksiin. Laadukkaita ja suomalaisille yrityksille tärkeitä tietoja. 

Economist-lehti kuuluu myös jokaisen maailmaa ja taloutta vakamammin seuraavan vakiolukemistoon. Noin 500 e saa 153 numeroa eli kolmeksi vuodeksi kotiin kannettuna. Oiva vessalehti viikoksi. Economistilla on myös nettipalvelussaan yhtä sun toista uutista ja dataa, jota tulee jälkikäteen tongittua.

0
0